Sari la conținut

Raluca-0721794085-rond alba iulia


Postări Recomandate

  • Oras:ɓŪ¢ŪŔ£şŦĩ
  • Oras:ɓŪ¢ŪŔ£şŦĩ

Alexandra, esti naiva!

Nenea vpop facea doar misto de tine ca habar n-ai sa scrii. "ia" ar fi trebuit sa fie "ea". "sa intamplat" era cu "s-a".

Nu trebuie sa-l bagi in seama, e ok si asa important e sa "scri românejte".

Desteptul isi vede de treaba lui. Prostii de treaba altora.
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Mai...

Raluca a mai fost pe forumul asta. Eu am tot fost la ea.

Ma inteleg bine cu ea, am fost de cel puțin 10-15 ori.

Pe Alexandra am cunoscut-o de curând. Probabil datorită "amiciții" pe care o am cu Raluca, M-am înțeles bine si cu ea.

Nu stiu ceilalți cum s-au înțeles sau se inteleg cu Raluca, dar dpmdv este pe aceeași lungime de unda cu mine.

Si sa fim serioși... Cur ca ăla nu are nimeni.

Iar oralul... Oralul este soft... Lent... Senzual...

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Raluca,

Daca tot te vizitez des...

Permite-mi sa realizez un shooting pentru colegii mei.

Ma ofer sa te ajut după ce te destresez:)

 

Deci, ieri am ajuns din nou la titulara.

Așa cum am subliniat de nenumărate ori, de fiecare data ma face sa ma întorc la ea atitudinea ei, fundul absolut de excepție si oralul exemplar.

Mi s-o fi pus mie pata pe ea sau nu stiu...

Am fost aproape săptămânal la Domnisoara.

Ca de fiecare data, întâmpinat plăcut, stat un pic de vorba, trecut la aceeași acțiune cu care am Fost/sunt obișnuit.

Notele ramân aceleași, un fel de 10 pe linie. Personal nu am ce reproșa.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna seara ,tin sa va anunt ca din data de maine ami voi schimba locatia ,si nu voi mai fi pe zona timp noi,pt alte detalii voi reveni cat de curand ,sau ma puteti contacta la nr  de tel din anunt,iar la birou ma veti mai gasi ancepand de maine pana vineri,si voi ma reveni ,ancepand din data de 2 iulie,pt ca ami voi lua un mic concediu timp de 5 zile.pupicii.

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Buuuunaaa ziuuaa :) :) :)

Am inca un zambet larg pe fatza dupa intalnirea de azi cu domnisoara. In traducere libera asta inseamna ca a fost super bine.

Atras de recenziil e repetate ale lui @Johnybegiid (merci de descoperire by the way  :beex2 ) si de alura fetei din unicul selfie gasit pe topic, am sunat fata si era libera. Drept pentru care m-am suit frumos in masina si am plecat spre ea. M-a primit intr-o tinuta de interior - oras, sexy, o fustita scurta si mulata si panfori cu tocuri inalte, Uite ca nici nu mai stiu daca avea o bluzita (parca), sigur e ca avea sutien (asta stiu pentru ca i l-am dat eu jos ulterior :) )

Mi-a placut de cum am vazut-o. O bruneta dragutza cu par matasos, ochi verzi, slim, picioare lungi si un fund de exceptie cum zicea si amicul descoperitor. Confirm, e absolut fenomenal funduletul fetei. Frumos rotunjit si bombat, nici prea mare, nici prea mic, continuat cu picioarele lungi si frumoase. Talie subtire, sani nu prea mari insa si ei foarte frumosi si excitabili.

Am primit apa, prosop mare curat, papuci. Nu am sa insist asupra locatiei si nici nu o voi nota pentru ca azi a fost ultima zi in care mai e de gasit acolo. In seara asta se muta undeva pe Nerva Traian. Oricum, curat si ok.

Dupa dus am revenit in camera unde ma astepta Raluca cea sexy. Ea se dusase chiar inainte sa vin, eu avand norocul sa ii fiu primul vizitator din zi.

Totul a decurs excelent, incepand cu sarutari si mangaieri pe care mi le-a intors si ea. Are o piele foarte finuta si placuta la atingere, parul moale, care iti da o senzatie misto cand il mangai sau iti bagi nasul in el. Asa ca am luat-o la alintat, sarutat (FK misto). Sanii au inceput sa imi floreasca sub limba, iar sfarcurile s-au betonat mai ales cand am ajuns la partea de cunnilingus. Mi-a intors si ea placerea cu un oral foarte placut, soft, tandru si excitant. Fara DT dar foarte bun. Neprotejat. N-am intrebat de CIM, oricum nu ma omor dupa asa ceva.

Si ca tot ziceam de cunni, fata are o pasarica absolut superba. Nici nu stiu daca fundul e piesa de rezistenta sau pasarica. As zice ca ambele. Micutza, cu forme de revista, micutza, micutza. Si se uda frumooooos!

Cand amicu' de mai jos a inceput sa dea semne de nerabdare am pus un prezervativ (ea) si am trecut la lucruri mai serioase cu lady on top. Miscari lente, pasionale, Raluca e o femeie pasionala in pat. Foarte. Geme frumos, se misca frumos, se implica. de la un punct devine o pisicutza care te zgaraie usor,isi joaca gherutzele pe tine (finutz, nu cu semne :)), te strange, te trage. O nebunie de fata.

Noroc ca eram cam nedormit ca altfel mi-ar fi fost greu sa rezist mai mult de cateva minute. Chiar si asa, am mai facut cate o pauza de pupat si lins pasarica aia frumoasa si dulce. Nu ne-am rupt in figuri cu sapte mii de pozitii, doar doua parca. Dar cine mai stie. Am terminat in prezervativ dupa luptele seculare care au durat vreo 45-50 minute. Ne-am mai alintat putin dupa, ne-am mai sarutat un pic si fuga la un dus scurt de final.

De azi e oficial in lista mea de preferate.

 

Note:

Locatia: f ok, dar nu conteaza ca de azi se schimba

Raluca: 10 (bruneta, ochi verzi, par frumos, picioare lungi, fund exceptional - daca s-ar face un top ar candida lejer pentru locul 1 - sani micuti si frumosi, pasarica tot de 10+)

Oral: 9,5 (foarte bun)

Normal: 10 curat

FK: 10

GFE: 10 curat

Atitudine: 10 (prietenoasa, deschisa)

Cadoul: 200 Lei/o ora si putin door too door

 

Concluzie: Raluca e o fata de TOP si pentru cum arata si pentru cum te simti langa ea, cu ea, in ea, ..... :)

Merci pentru azi!

  • Like 5
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Tanti se advertizeaza la următoarea manieră:

"MASAJ terapeutic, pt. detalii contacteaza-ma, bruneta 26 de ani, cer si ofer seriozitate, Raluca 200 lei/h"

Are tot felul de poze, majoritatea false. Una singură (pare să fie) reală:

 

post-78257-0-67798400-1435310803_thumb.jpg

 

Am sunat-o într-o zi când nu-mi răspundea nimeni de pe lista scurtă. Recunosc că eram curios sa văd despre ce-i vorba (pusesem botul la vrajeala stricată a unui nimfolăbar care se jura pe mă-sa şi pe tac-su că are fata asta un GFE cât casa). Mi-a explicat la telefon că serviciile sunt de fapt oral şi normal (oralul eventual neprotejat dar fără finalizare) - eventual masaj (dacă vrei neapărat), 200 lei ora sau 150 tragerea.  Mi-a plăcut vocea fetei şi m-am dus.
Locaţia e un apartament întunericos la parter pe o străduţă perpendiculară pe Calea Văcăreşti în dreptul la Timpuri Noi. M-a asteptat în dosul uşii, pe jumate despuiată şi m-a bagat repede în laborator (foarte întunericos, cu un pat metalic în mijloc) până să apuc să mă dezmeticesc. Fata e înăltuţă, slabuţă, fără ţâţe - mă rog, ce se înţelege de obicei prin "slim". Are o faţă mai prelungă, drăguţă. Deci cum spuneam: e drăguţă (nu sparge avioane şi nu stârneşte pasiuni). Mirosea frumos (un parfum floral, de calitate). Vraja s-a rupt când am dat s-o pup - că ea nu face aşa ceva, că e mult prea personal... Mă uitam în ochii ei şi mă gândeam: "dar să sugi pula nu e personal"? De zis, am zis doar: "dar n-ai zis asta la telefon!" Răspunsul a fost pe cât de rapid, pe atât de dezarmant: "nu m-ai întrebat!"
În momentul ăla mi-am dat seama că nu am întrebat o grămadă de alte chestii... dacă am voie să-i pun mâna pe cur, dacă am voie s-o mângâi pe ţâţe, dacă după ce i-o bag am voie să dau de mai mult de 3 ori din cur înainte să finalizez etc şamd. Am avut brusc senzaţia de deja-vu: scenariul ăsta îl ştiam deja, nu-mi plăcea şi n-aveam de gand să-l repet. Adică varianta aia cu "stai tu frumuşel pe spate că mă ocup eu, nu pune mâna acolo, nu pune mâna pe nimic" - cum necum după o finalizare şi în maxim 35 de minute eşti afară, în drum spre casă. Aşa că i-am explicat fetei că nu rămân şi am plecat - iar după reacţia ei mi-am dat seama că nu i se întâmplă prea des aşa ceva (semn că e plin Bucureştiul de proşti, care n-au curaj să spună NU pe banii lor).
În concluzie, le-o recomand celor care câştigă bani la loz-în-plic. Eu, care muncesc pentru banii mei, nu-mi permit să dau 200 de lei pentru o frecţie.    

  • Like 9
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:outside
  • Oras:outside

Vasile P.R. :hihat

Daca am vedea mai multe postari ca a ta, atat forumul, cat si utilizatorii acestuia ar avea doar de castigat.

Din pacate, forumul e plin de curvari-gentlemani,  gen Laury (ca tot vad ca ma urmareste el cu interes, il salut calduros pe aceasta cale :blowj0b  ), care ne polueaza cu tot felul de povesti cu zane, astfel incat adevaratele beneficiare ale forumului sunt curvele.

  • Like 5
Link spre comentariu

Tanti se advertizeaza la următoarea manieră:

 

"MASAJ terapeutic, pt. detalii contacteaza-ma, bruneta 26 de ani, cer si ofer seriozitate, Raluca 200 lei/h"

 

Are tot felul de poze, majoritatea false. Una singură (pare să fie) reală:

 

115482201.jpg

 

Am sunat-o într-o zi când nu-mi răspundea nimeni de pe lista scurtă. Recunosc că eram curios sa văd despre ce-i vorba (pusesem botul la vrajeala stricată a unui nimfolăbar care se jura pe mă-sa şi pe tac-su că are fata asta un GFE cât casa). Mi-a explicat la telefon că serviciile sunt de fapt oral şi normal (oralul eventual neprotejat dar fără finalizare) - eventual masaj (dacă vrei neapărat), 200 lei ora sau 150 tragerea. Mi-a plăcut vocea fetei şi m-am dus.

Locaţia e un apartament întunericos la parter pe o străduţă perpendiculară pe Calea Văcăreşti în dreptul la Timpuri Noi. M-a asteptat în dosul uşii, pe jumate despuiată şi m-a bagat repede în laborator (foarte întunericos, cu un pat metalic în mijloc) până să apuc să mă dezmeticesc. Fata e înăltuţă, slabuţă, fără ţâţe - mă rog, ce se înţelege de obicei prin "slim". Are o faţă mai prelungă, drăguţă. Deci cum spuneam: e drăguţă (nu sparge avioane şi nu stârneşte pasiuni). Mirosea frumos (un parfum floral, de calitate). Vraja s-a rupt când am dat s-o pup - că ea nu face aşa ceva, că e mult prea personal... Mă uitam în ochii ei şi mă gândeam: "dar să sugi pula nu e personal"? De zis, am zis doar: "dar n-ai zis asta la telefon!" Răspunsul a fost pe cât de rapid, pe atât de dezarmant: "nu m-ai întrebat!"

În momentul ăla mi-am dat seama că nu am întrebat o grămadă de alte chestii... dacă am voie să-i pun mâna pe cur, dacă am voie s-o mângâi pe ţâţe, dacă după ce i-o bag am voie să dau de mai mult de 3 ori din cur înainte să finalizez etc şamd. Am avut brusc senzaţia de deja-vu: scenariul ăsta îl ştiam deja, nu-mi plăcea şi n-aveam de gand să-l repet. Adică varianta aia cu "stai tu frumuşel pe spate că mă ocup eu, nu pune mâna acolo, nu pune mâna pe nimic" - cum necum după o finalizare şi în maxim 35 de minute eşti afară, în drum spre casă. Aşa că i-am explicat fetei că nu rămân şi am plecat - iar după reacţia ei mi-am dat seama că nu i se întâmplă prea des aşa ceva (semn că e plin Bucureştiul de proşti, care n-au curaj să spună NU pe banii lor).

În concluzie, le-o recomand celor care câştigă bani la loz-în-plic. Eu, care muncesc pentru banii mei, nu-mi permit să dau 200 de lei pentru o frecţie.

 

 

Respect....

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator Eutuel123
Reputație: 0

Vasile si nobody, nu neg ceea ce spui ca se intampla...aud si de la fete destule despre clienti...daca fata simte ca esti genul:"am bani sugi pula cum si cand zic eu" nu o sa se "daruiasca" in a te face fericit...iti zic cateva lucruri peste care ai sarit, eu am fost la colega ei si o cutie de bomboane, o mica discutie de inceput, mangaieri din partea mea si din partea ei, usor usor ne-am incins si am inceput cu sarutari pe corp pana ajungi eu la fata domnisoarei apoi ea la fata mea...invadarea spatiului...multe au experienta si sar pe tine de la usa si iti baga limba pe gat indiferent ca iti pute gura...cele care tranziteaza acest job nu vor avea parte de multi clienti care asteapta la usa dar isi creaza niste limite, vrea sa vada mult respect de la tine pentru ea ca femeie abia atunci si ea iti va oferii ceva mai mult.

Noi gentelmenii de pe forum am avut experiente proaste dar sunt trecute la "de evitat" sau dispar usor usor de la testate in rest toate care urca la top merg pe principiul: respect-respect fericire-fericire, tu vrei sa te sarute daca nu e atrasa de tine? Sa o faca doar pt bani? Eu as prefera sa se futa cu mine pt bani restu sa le faca din placere...

O sa o vizitez si eu pe domnisoara si daca are minusuri o sa le semnalez am facut si recenzii de "nerecomandat" escortelor, nu as face o recenzie buna unei fete care nu a "muncit" pe banii de la mine. O zi buna

  • Like 1
Link spre comentariu
Reputație: 24008
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles

Vasile P.R. :hihat

Daca am vedea mai multe postari ca a ta, atat forumul, cat si utilizatorii acestuia ar avea doar de castigat.

Din pacate, forumul e plin de curvari-gentlemani, gen Laury (ca tot vad ca ma urmareste el cu interes, il salut calduros pe aceasta cale :blowj0b ), care ne polueaza cu tot felul de povesti cu zane, astfel incat adevaratele beneficiare ale forumului sunt curvele.

Sa il lingi in cur pe Laury, labagiu frustrat!
  • Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu
Reputație: 24008
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles

Marea noastra problema e ca multi dintre cei ce scriu recenzii pe forum, de fapt cei mai multi, le scriu pentru escorte, nu pentru ceilalti curvari.

Tu ce scrii bun, nulitatea pamantului care esti!

  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator Eutuel123
Reputație: 0

Marea noastra problema e ca multi dintre cei ce scriu recenzii pe forum, de fapt cei mai multi, le scriu pentru escorte, nu pentru ceilalti curvari.

Pai in primul rand pe mine ma intereseaza sa bucur si capra si varza si reusesc, adica, descriu tot ce ar putea ajuta un viitor client sa aleaga sau nu escorta si fac si escorta "cunoscuta" ...nu o sa scriu ca escorta e de 10 daca nu e...dar la ce am recomandat pana acum am primit multumiri, oricum nu merg la oricine...

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Tu ce scrii bun, nulitatea pamantului care esti!

Este deplasata reactia ta. In recenzii uiti sa mentionezi ca tu nu te duci doar sa futi escortele in pizda, nu: tu trebuie sa le futi si creierele. Este alegerea ta daca iti exersezi talentele de Don Juan, cu veleitati de Ion Creanga pe escorte si e bine sa stie si fraierii aia care pierd timpul cu postarile tale, in scopul de a nu-si pierde timpul si banii cu petarde de mall si gospodine ratate.

  • Like 2
Link spre comentariu
Reputație: 24008
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles

Este deplasata reactia ta. In recenzii uiti sa mentionezi ca tu nu te duci doar sa futi escortele in pizda, nu: tu trebuie sa le futi si creierele. Este alegerea ta daca iti exersezi talentele de Don Juan, cu veleitati de Ion Creanga pe escorte si e bine sa stie si fraierii aia care pierd timpul cu postarile tale, in scopul de a nu-si pierde timpul si banii cu petarde de mall si gospodine ratate.

Tu futi ca tractoristul si ca animalul? Nu te intereseaza sa fie si ceva spiritual pe acolo? Eu nu sunt ca tine, iar tu nu esti ca mine. Se pare ca esti genul facut la norma, iar tie iti trebuie o gonflabila, nu o femeie!

  • Like 5
Link spre comentariu
Reputație: 24008
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles

Este deplasata reactia ta. In recenzii uiti sa mentionezi ca tu nu te duci doar sa futi escortele in pizda, nu: tu trebuie sa le futi si creierele. Este alegerea ta daca iti exersezi talentele de Don Juan, cu veleitati de Ion Creanga pe escorte si e bine sa stie si fraierii aia care pierd timpul cu postarile tale, in scopul de a nu-si pierde timpul si banii cu petarde de mall si gospodine ratate.

Tu futi ca tractoristul si ca animalul? Nu te intereseaza sa fie si ceva spiritual pe acolo? Eu nu sunt ca tine, iar tu nu esti ca mine. Se pare ca esti genul facut la norma, iar tie iti trebuie o gonflabila, nu o femeie!

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Tu futi ca tractoristul si ca animalul? Nu te intereseaza sa fie si ceva spiritual pe acolo? Eu nu sunt ca tine, iar tu nu esti ca mine. Se pare ca esti genul facut la norma, iar tie iti trebuie o gonflabila, nu o femeie!

Ești bâlbâit sau ți s-a părut de mare efect ce ai debitat mai sus?

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Tu futi ca tractoristul si ca animalul? Nu te intereseaza sa fie si ceva spiritual pe acolo? Eu nu sunt ca tine, iar tu nu esti ca mine. Se pare ca esti genul facut la norma, iar tie iti trebuie o gonflabila, nu o femeie!

Pe de alta parte, calmeaza-te, daca vroiam sa te jignesc o faceam. Daca esti intreg la cap o sa-ti treaca si de curve si de panarama pe care o executi.

 

Have a great life, man!

Link spre comentariu

Reputație: 24008
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles

Pe de alta parte, calmeaza-te, daca vroiam sa te jignesc o faceam. Daca esti intreg la cap o sa-ti treaca si de curve si de panarama pe care o executi.

 

Have a great life, man!

Fute si tu ceva si lasa jignirile pe forum....as prefera sa citesc recenziile tale, nu observatii fara nici o relevanta. 

Bye

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...