Sari la conținut

draguta ofer companie 0758626675 /0752949144


Postări Recomandate

Vizitator Tony Soprano
Reputație: 0

Pozele m-au incitat rău de tot... Nu mai încap în lenjerie...

Multumim pentru infoo! ....te rog sa ne tii la curent

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Telefon: -
  • Oras:Oradea
  • Telefon: -
  • Oras:Oradea

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/nu-ezita-si-nu-vei-regreta/7b0e617179696053.html 

Vino alaturi de o bruneta de 21 de ani draguta sexy si curata intr-o locatie de lux,ofer servici domnilor generosi seriosi .Cer si ofer igiena si discretie maxima .Nu raspund la mesaje si numar privat!

post-15015-0-74366800-1431459493_thumb.jpg

post-15015-0-91906700-1431459498_thumb.jpg

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:ENISALA
  • Oras:ENISALA

Fata din pozele de la post-ul #42 sta in spate la fostul Colors, actual ZigZag, e aradeanca si are servicii aproape complete(fara anal)

Fata din pozele de la post-ul #53 sta undeva pe langa Casa Mov, iar serviciile sunt mai slabe(faraFK, fara CIM, fara anal...)) ambele avand aceleasi tarife

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

Dupa multe insistențe am reușit in zilele trecute să îmi fac o programare la fată. Locația este în spatele blocului Zig zag așa cum e scris pe forum. Etajul 3 nu este foarte mult și este ușor de găsit.

Am urcat puțin agitat datorită faptului ca nu știam ce mă așteaptă după ușă. A fost o surpriză plăcută deoarece fata este drăguța și slim pe gustul meu. Ea era la fel de stresata ei fiind un client nou.

După o mică discuție despre servicii și prețuri am stabilit ca rămân. Apartamentul fiind închiriat

Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

Este curat dat nu este de top.

Serviciile oferite sunt complete și am purces spre igienizarea mea și apoi al ei.

Vizibil stresat am fost servit cu un ON foarte plăcut cu tot ce era nevoie pentru ca să îmi ridice moralul. După citeva minute bune moralul era deja beton și îmi doream să o pătrund, ceea ce sa și intimplat cu un lady on top NP. Fata este implicată și te simți bine cu ea, sâni sunt mici și se mișca bine. Se simte ca se implică și chiar poate mai mult.

Am finalizat în această poziție. Deși mai doream nu am avut timp să mai rămân.

În concluzie o sa mai revin pentru a finaliza și a încerca mai mult.

Locație 8

GFE 8

ON 9

NP 9

Anal nu a fost cazul

Halatul 120 dar am lăsat 150 pentru ca mia placut de ea.

  • Like 7
Link spre comentariu
Reputație: 2540
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

*all.inn imi zici te rog cum ai contactat-o, ca si eu am vrut sa o vizitez dar fara succes, iar de cand am vazut o multime de anunturi cu pozele ei sau exagerat de asemanatoare si multe nr de tel diferite, am renuntat, multumesc anticipat! :)

Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

am folosit numarul de telefon de pe site, este bun numarul dar raspunde foarte greu, probabil am avut noroc sau asa ceva.

pozele nu sunt reale sau mie nu mi se par a fi reale.

spor la butonat

Link spre comentariu
  • Oras:peste tot
  • Oras:peste tot

Nr din titlu nu mai e bun de cel putin 4 zile. Are anunt nou pe publi : http://m.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/diverse/anunt/bruneta-ofer-clipe-dulci/7b0e617e7a6e6452.html

Cu textul:

Frumusika,bruneta,1.75 inaltime .slabuta 55 de kg ofer companie domnilor generosi si pretentiosi cer si ofer igiena nu raspund la numar privat tel.0758626675 fostul numar 0752949114

Penultima cifra din nr vechi e gresita dar sigur e vorba de Denisa. si din cate cred eu, nici o poza nu e a ei, desi seamana. Eu nu am vazut vreun anunt al ei care sa contina poze. Confuzia a aparut din postrea #39, a lui brokoli, apoi altcineva a incarcat pozele, dar este alta fata, undeva langa autogara.

 

Deci nr nou 0758626675

  • Like 3
  • Minus 4
Link spre comentariu
Vizitator pustiu84
Reputație: 0

Sa va zic? Sa nu va zic? Hai ca va zic...

 

Am ajuns si eu pe la Denisa...pe aceasta cale vreau sa-i multumesc lui @OmulInvizibil pentru update-ul cu numarul nou. Sunat, facut programare peste 30 de minute, ii draguta la telefon, degajata, calma desi trebuie sa recunosc ca vocea ei la telefon nu m-a impresionat si speram sa dau totusi de Denisa la fata locului. Oricum, in 30 de minute bateam la usa ei.

 

Denisa: domnisoara din primul set de poze, vreo 20 de ani, destul de inalta, vreo 1,75, gen slim, ochi albastri, piele alba fina zambet frumos, chiar foarte frumos. Ii chiar draguta la chip.  

 

Fumat o tigara cu ea, bine ea pe jumate ca a mers sa faca dus, apoi eu si de aici totul a devenit interesant. Saruturi la greu, ii o pupaciosa, iubita feeling maxim, saruturi pe corp, trecut la ON, senzatie foarte misto, fara maini, jucat cu bilutele, am trecut in 69, se umezeste natural, pussy de junioara, labii mici, igiena 10, dupa vreo 10 min de actiune a montat prezul cu gura, priveliste misto de tot, trecut in misionar, foarte pasional, saruturi la greu, geme, te trage in ea asa ca nu a durat foarte mult, cred si am terminat exploziv in capison. 

 

Dusuri din nou, revenit in camera, fara pauza de tigara ne-am trezit sarutandu-ne, a trecut la oral, apoi eu ei, dupa iara ea mie cu mine in genunchi si ea intinsa pe pat. Oralul ii foarte senzual, stie sa-si foloseasca limba, deep, atentie peste tot pana am terminat. Strans tot, plecat la baie.

 

Asta-i descrierea actiunii, nu pare mare lucru DAR as vrea sa punctez cate ceva: ii toata un zambet, tot timpul, eu m-am molipsit (zambeam ca un prost si la dus), ii foarte senzuala, pasionala, amabila, saruta foarte bine si are ceva in ea...inocent as zice.

 

Note:

Locatie: probabil o sa schimbe in cateva zile deci sar peste

Aspect: chip: 9,5, corp: 9.

Oral: 9,5

Normal: eu dau 9 aici ca mi-a placut desi a fost o singura pozitie

Iubita-Feeling: aici exceleaza deci 10

Raport pret/calitate: excelent, posibil cel mai bun din Oradea.

Cadou: 180, am lasat 200 desi vroia sa-mi dea rest, nu s-a atins de bani.

 

Sper sa nu se sictireasca din cauza unor neciopliti...va pupa Pustiu :)

Link spre comentariu

Dupa un studiu al "pietei" de aproximativ o saptamana in care nu eram inca decis sa reincep sau nu noi escapade mi-a fost recomandata titulara acestui topic .

Citit recenziile si avand si recomandare de la un membru de mare incredere caruia ii multumesc am inceput sa sun la numarul cu 144 la final dar telefonul era inchis. Am reusit sa o gasesc la numarul 0758626675 .

M-am programat in 30 minute. Am intarziat aproape 15 minute dar Denisa nu mi-a reprosat deloc acest lucru. Binenteles mi-am cerut scuze si am anuntat-o prim sms ca intarzii.

Locatia, o pensiune in Rogerius, cu o camera si baia. Camera normala , curata ,nu prea mare un televizor micut pe perete , pus pe muzica, patul matrimonial destul de mare dar putin scartie si baia micuta, nu foarte stralucita dar curata.Prosopcurat, sapun disponibile.

Denisa e o fata inalta zambareata draguta, placuta atat ca infatisare cat si ca prezenta si atitudine.

Am facut cunostinta' stabilit detaliile, am ales o singura finalizare 120 ron ON, NP.

S-a dus ea la dush prima apoi am urmat eu , am gasit-o in pat cu prosopul acoperindu-i corpul frumos, inceput cu sarut.FK, continuat cu un ON foarte bine executat. Chiar minunat, cu deep, lins instrument pe toata lungimea si atentie la zonele adiacente. Am trecut la un 69 pentru ca deja ma ispitea teribil frumusetea pasaricii proaspat epilate. Igiena corespunzatoare.

Dupa ce simteam ca e timpul sa vad cum e la caldurica am trecut la NP, misionar, capra , ea deasupra si terminat in misionar, geme, saruta in timpul partidei de fiecare data cand e posibil, atingeri suave , se misca foarte bine. Implicare mult peste asteptari.

 

Note:

Locatie – 8 curat, simplu, pat mare dar scartaie , baie curata dar mica si nu foarte multumitoare, prosop curat. pensiune, a zis ca isi cauta alta locatie.

Aspect – 9,la fata ii dau 9 este simpatica, sani9, fund 9 normal, inalta fata de mine, m-a asteptat pe tocuri dar le-a abandonat cand am intrat. Imbracata intr-un costumas verzui.

Igiena – 10 epilata DA , curata DA, parfumata NU, a facut dus DA

Atitudine - 10 e comunicativa, ai ce vorbi cu ea.

Atmosfera creata: 9 , a pus muzica , a intrebat de preferinte.

GFE - 9,5 DA sarut pe buze , DA FK , DA saruturi pe corp, DA imbratisari, NU alinturi

Oral protejat – 10 DA neprotejat , DA face deep, DA atentie la zonele adiacente , NU am simtit dintii, NU priviri in ochi.

Normal - 9,5 schimbat 3 pozitii la care NU a comentat,, DA geme, DA te atinge, DA priveliste frumoasa, DA contre, DA se misca mult si cu efect

Anal –nu practica

Pret : 120 ron/finalizare ON/NP

Timp petrecut: 30 min.

Raport calitate pret: excelent, mai bn nu gasesti la asa calitate

Recomandare : da, este de TOP

De revenit: posibil…

  • Like 16
Link spre comentariu
Vizitator pustiu84
Reputație: 0

Ceau fratilor....

 

Stie cineva ce program are domnisoara? O sun de vreo 2ore si are telefoanele închise,ambele.

Daca are cineva alt număr,Please share.

Mutam fain

 

 

Si eu o cautam :)

Telefoanele inchise...

Is inchise de vreo saptaman + ca are anuntul sters de pe publi. Posibil sa se fi retras 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...