Sari la conținut

Denisa (eu_sexoasa) - 0747694544


Postări Recomandate

Mare atentie dragi curvari...sa nu va puna draq sa va duceti la una denisa 0747694544 care va chiama in fata la cozyCine face ca mine ca mine sa pateasca...200ron ora masaj inclus si 2 finalizari..atat am dat si mor de ciuda ca n-am primit decat un oral cu caciula de la o grasa mirositoareLocatia e de kkt..fara dus..fara prosop fara servetele Atmosfera de kktTv fixat pe tarafMasaj fara uleiuri sau creme si doar frectie ca a bunicii la racealaUna peste alta.... oribil.Explicatia ca sa mai ma amagesc este ca eram baut si nefutut..insa cred ca si un dram de prostie m-a facut sa dau banii pe asa cevaFugiti cand auziti la tel sa va intalniti in fata la cozyBafta multa si curve bune va urez

  • Like 1
Link spre comentariu

am fost pe acolo un focar de 3-4 panarame , mizer , plictisite nu are rost ... am plecat imediat , le-am spus , nu e ce caut !sau n-am ce cauta , acolo DE EVITAT !astea cu ... ne intalnim la Cozy sau anuntul este despre o domnisoara ...aceleasi panarame

Link spre comentariu

Am fost acolo la Denisa in fata la cozy. Mi-a luat 70 lei pentru un oral si ala magitor , sta numai cu ochii pe ceas si te anunta ca ai doar 20 de minute. Colega ei este ceva mai rasarita dar .. nu va pot spune mai mult de atat.Cu dejamagire nu va pot sfatui sa va duceti.

Link spre comentariu

am fost si eu la o fata la cozi nu stiu dak e vb de aceasi fata dar mie mia zis k o cheama elena blocul e a2 undeva la et 1.oral nep de nota 2 si neaparat am stat in picioare normal 0 inafara de faptul k mia venit un miros de kkt nici implikre nici nik.fata are foarte multe nr de tel si te cheama ba la a2 ba la cozi, ba la flancoam platit 100 ron pret 100 ron nr 200h o+n.nr de tel: 0745480137, 0757339421, 0754522493, 0752607660, 07525227606, 0751891749, 0756792368, 0758674023, 0746428246, 0754534303, 0745480137am sunat la fiecare nr am fost ba la cozi ba la a2 ba la flanco de fiekre data a venit aceasi fata DEZGUSTATOR DE EVITAT TOTAL.

Link spre comentariu
da' date=' sa imi bp ... ca mereu cand sun la un numar raspunde una din alea 3 de acolo... ca is 3 panarame. de evitat TOTAL. laba e mai sanatoasa.[/quote']Cu aceiasi parere vin si eu , o experienta foarte neplacuta, regret de banii dati , 200 lei . Dizgratioase toate , una e chiar grasa , nu gen o grasuta cu sanii mari si fundul bombat, o grasa fara nici o forma si urata la fata .Ca un sfat, refuzati tot ceea ce e langa cozy, au mai multe nr de telefon . Recenzia nu poate fi detaliata, ca in cele din urma mi-a murit ca nu ma excita nimic. No happy end.
Link spre comentariu

nu stiu exact numele mie mi sa prezentat elena. mai e o recenzie cu fata asta in care userul "gaby_galati" cred a scris multe numere de telefon ale ei de pe cand statea la cozy.incapatanat din fire am fost si eu pe la ea tot la cozy si am primit acelasi tratament "stai in picioare la oral", "nu stau cu fata in sus ca nu imi place, ah ce repede am scapat, nu dau bluza jos ca mie frig",acelasi miros de transpiratie oribil, si am mai dat si 100 de lei de pomana.neavand ce face am luat raidul si am sunat si mi-a zis persoana de la capatul celalalt al firului sa vin la penny si m-am dus am urcat la etajul 4 si am batut la usa si surpriza tot elena de la cozy acum in 17 din pacate a doua oara nu mai dau de pomana deci nu am mai intrat.adica aceasi persoana care am vazuto in link-ul afisat mai sus din poza care o are cu fata.sar putea sa se fi schimbat intre timp nu stiu nu am mai fost, sa se comporte frumos si sa faca o treaba de exceptie asta nu mai stiu dar mie mi-a ajuns o experienta neplacuta cu ea.sper sa fi fost de folos recenzia facuta.

Link spre comentariu
Vizitator aramiu
Reputație: 0

In conformitate cu regulamentul forumului, incerc sa spun ca este vorba de anuntul de pe "intimitate", unde nu am gasit date de contact si nici nu mi s-a raspuns la mesaje si pozele nu au mai fost atasate niciunui topic, motiv pentru care, (dupa ce am folosit functia"search") si fara sa fi gasit nimic relevant despre fata in cauza am lansat intrebarea. Acum e bine?:blush: Si multumesc userului gaby24 pentru informatii si lamuriri legate de persoana.:D

Link spre comentariu
Vizitator Cautatorul
Reputație: 0

Fata si-a facut cont si pe simpatie... atasez doar cateva poze, sigur sunt reale acestea asa ca am recunoscut-o... voi cauta recenzia mea si o voi adauga aici... Concluzia, daca nu gasesc postul in timp util: DE EVITATpost-3193-133409738537_thumb.jpgpost-3193-133409738539_thumb.jpgpost-3193-13340973854_thumb.jpg


uite si reviewul din decembrie 2010: "Ofer informatii pt numarul 0743577789. Luni m-am nimerit in Galati si cum nu am putut primi vizite de la niciuna cu recenzii bune pe aici (Diana nu lucreaza la ora respectiva, Karina era indisponibila pt 2 zile) am decis sa incerc numarul respectiv.... una din cele mai proaste decizii posibile. La telefon raspunde o tipa: preturi intre 170 si 250. Rog detalii: 170 o+n sau o+a, 250 ora. Cer descriere fizica: tanara de 19 ani, 1,70, 60kg. Decid sa incerc dar cu o alta varianta: sex total un numar: pret 200 ron.La ora stabilita apare tipa la hotel... de acum inainte le voi astepta eu la intrare, sa nu am parte de surprize... Prin urmare: 1,70m are (chiar daca purta tocuri cred ca asta chiar este inaltimea), cele 60kg... cred ca erau mai multe, dar distribuite vai de mama lor: sani mari dar lasati rau, fund aproape inexistent, burta. De asemenea unghii pictate (o fi vreo noua moda si nu stiu eu). Ma gandeam sa dau retur, dar la ora respectiva (23:30) sigur nu mai gaseam pe nimeni si-am zis sa incerc...Discut detaliile: exclus anal. Deja un semn negativ (nu ca m-ar fi tentat dar voiam sa vad daca este serioasa). Oral numai daca stau in picioare, nu sta deasupra... Ma gandesc si pana la urma accept din cauza presiunii vinului. Oralul destul de ok dar restul inexistent. Mai bine incerci cu o papusa gonflabila, probabil ai satisfactii mai mari. S-ar putea sa ma insel, dar cred ca este o tipa care a facut centura si acum incearca sa treaca la alt nivel dar nu stie cum... Este de evitat total..."@gaby24, imi poti da tu link-ul cu threadul unde se discuta de tipa ca sa le unesc?
Link spre comentariu
Vizitator gingo
Reputație: 0

imi cer scuze pentru postul anterior. o sa explic mai pe larg. cu toate ca sa mai zis acelasi lucru. sunt tot alea de la A2, care acum s-au mutat la C12 sc 4 M17 langa Pennys market ala :). dupa cum sa zis si in celalalt post, e de evitat pe cat posibil, eu sincer nu recomand niciun specimen de acolo.

Link spre comentariu

Buna !!!Am fost la domnisoara asa ca pot confirma cele citate de calatorul. Fiind prima vizita am luat doar un numar pentru care am platit 80 RON, include oral neprotejat si normal protejat, am contactat-o la numarul de telefon 0754522493, locatie la C12, chiar in intersectia ce duce spre Penny. Experinta a fost una neplacuta, oralul il vrea din picioare, nu se implica - aveam impresia ca adoarme cu ea in gura, am simtit unele mirosuri, este tipa din imaginile de mai sus.Concluzia: de evitat!!!Toate cele bune!!!

Link spre comentariu
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

Dragi colegi curvari,

M-am intors de curand de la aceasta Denisa...N-am facut nimic pentru ca, sincer, nu mi-a placut nimic....baietii care au postat anterior concluziile lor au avut dreptate si nu cred ca trebuie sa le mai repet...am fost dezgustat....chiar nu merita sa va complicati. Dar fiecare face ce vrea...

Link spre comentariu
Vizitator virusing
Reputație: 0

Sal . Am fost si eu la domnisoara este cea din poze unde se vede fata ea este . Sunt mai multe fete pana sa ajung la ea am vrb de 3 ori la tel si de fiecare data a raspuna alta fata. Sunt mai multe si te directioneaza la care este libera. Eu am nimerit la cea din poze da nu recomand a fost o ora de chinuiala cu multe pretentii ca aia nu face ca o doare si tot asa.

Link spre comentariu
Vizitator cabron_x
Reputație: 0

Am fost si eu la domnisoara, e greu cu ea.. La telefon spune una, cand am ajuns in camera a inceput un oral slab..dupa 2 minute imi zice sa trec deasupra.. ca o doare nu stiu ce.... m-am chinuit sa imi dau drumul parca as fi fost cu nevasta-mea.. pai frate o escorta tre sa te termine cu capul.. nu sa ma chinui eu sa ma concentrez sa imi dau drumul.. nu o recomand..

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...