Sari la conținut

Andreea - 0763031162 (Nufaru)


Vizitator vladutz

Postări Recomandate

  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

Lunea trecuta (acum o saptamana) am avut placerea de a o cunoaste pe Andreea. Ma cazasem la o pensiune in Sanmartin, am sunat-o, nu a raspuns, si i-am lasat mesaj pe telefon, si PM aici pe forum. Intr-o jumatatee de ora m-a sunat, asa cum o rugasem in mesaje, si am stabilit sa ne vedem in jurul orelor 18.

 

Necunoscand extrem de bine Oradea, am bâjbâit putin în zona, dar ea a fost foarte răbdătoare si a stat cu mine in telefon pana am găsit locația. Cand ne-am intalnit i-am spus ca, in locul ei, nu m-as fute cu prosti din astia care nu sunt in stare sa găsească un rahat de bloc :) Dar ea a fost extrem de volubila, prietenoasa, înțelegătoare, glumeață,  si ne-am amuzat pe seama subiectului. A părut ușor surprinsa in momentul in care i-am dat cele cinci frumoase lalele pe care le adusesem pentru ea, si i-am spus sa ma pupe pentru ca i-am adus flori. :) M-a pupat pe obraz, atat cat a putut ea de dulce. Probabil ca m-ar fi pupat pe gura, dar trebuia sa imi ia 30 de lei din start :)

 

Am stat putin de vorba, in bucatarie, timp in care ne-am studiat reciproc. Nu mai stiu exact despre ce discutam, dar era o veselie totala, glumite, tachinari, mici pipaieli, si, ca si cand ne cunoșteam de cand lumea, ne-am simtit extrem de bine unul in compania celuilalt de la inceput pana la sfarsit. M-a invitat la dus, dar veneam de la hotel unde ma ocupasem de toate cele necesare, cat sa nu-mi fie rusine sa ies cu coaiele in lume, ca sa zic asa :)

 

Am intrat in dormitor si Andreea s-a dezbracat in ritm de dans tachinandu-ma usor, in timp ce ma privea provocator, si imi zambea strengar.

Am trantit-o in pat si mi-am facut putin de cap cu piersicuta aia mica, curata, proaspat epilata si extrem de dulce si frumos mirositoare. Dupa cateva minute m-am ridicat si a inceput sa mi-o suga intr-un mare fel. This girl has some skills :) Greu de explicat. Duceti-va si voi si vedeti, mai lasati-o de laba pe povestile altora :)

 

Dupa alte cateva minute bune montează fata un capișon, si da-i si fute taica. Nu dormisem decat vreo  trei ore, condusesem toata ziua si eram zombie. Dar eu cand sunt asa ma apuca excesele de Speedy Gonzales. Parca aveam ceva de demonstrat. Si da-i in misionar, umeri craci, doggy in genunchi in pat, doggy in picioare pe marginea patului. Frumos cur, stramta pizduta, ce sa mai, o delicatesa fata asta.

 

La un moment dat mi-a batut preinfarctu' in teava, si  mi-a zis sa o las mai moale, ca vrea si el sa doarma putin. :) Asa ca m-am facut mic, m-am pus pe spate, si am stat ca vaca. :) Asta mica s-a prins de miscare, si s-a pus pe mine. Bai frate, in ce hal m-a putut fute, am erectie si acum, la o saptamana, cand imi aduc aminte!!! :) Cand credeam ca lucrurile nu pot fi mai bune decat atât, mi-a intors spatele, frate. Mi s-a parut cam aiurea faza.  Am si zis - Bine vere, eu iti aduc flori si tu imi intorci spatele. :) Nu, ca stai sa vezi ce te furt acum . :)  Bai oameni buni....m-a omorat, nu alta. Iar la final a dat jos fesu', si s-a pus din nou pe supt. Si tot asa vreo 10-15 minute pana cand am explodat in gurita ei. A strans tot, fara nici o problema, desi, dupa cum am mai spus-o, ejaculez extrem de mult, apoi  mi-a dat servetele si s-a dus la baie sa goleasca încărcătura.

 

Am mai stat zece minute de vorba, am facut un dus, dupa care am plecat pt ca venea alt client. M-am suit in masina, am plecat, si, in doua minute m-a sunat fata ca am uitat ceasul M-m intors, am luat bijuteria, am mai pupat-o o data ( pe Andreea nu bijuteria)  si am plecat fericit, de data asta si cu ceas la mana . Door to door aproapee o ora, desi am platit doar pretul unei finalizari 100 lei plus 20 pt OWO.

 

Locatia este accesibila, daca te duce putin capul, si nu te invarti ca prosta printre blocuri, asa cum am facut eu :)

Inauntru frumos, curat, spatios, baia cu tot ce trebuie, iar Andreea iti da si prospot curat si frumos mirositor. Pt locatie nota 8

 

Andreea este inaltuta, bine proportionata, si simpatica la fatza. Pt chip primste nota 8, iat pentru corp nota 7.5. (Eu imi dau 5, asa de trecere :) )

 

Atitudinea este de nota 10. 

 

Pt oral primeste nota 9.50 (deep, CIM, si tot ce trebuie pt a te zapaci)

Pt normal -(actiune presarata de dirty talk asa mai soft) 

Anal nu presteeaza, si oricum nu obisnuiesc

Halatul 100 lei pt o finalizare + 20 lei OWO. Ar mai fi fost 30 de lei pt FK. :) Misto asta. Iti ia 30 de lei ca sa te sarute french, si 20 pt OWO si CIM. Scarbos French Kiss-ul asta. :)  Ma gandesc cam in ce hal trebuie sa le puta gura unora, de s-a ajuns la tariful asta :)

 

In concluzie Andreea este o drăgălașă. Merita vizitata, si daca stiti să vă purtati o sa aveti parte de o experienta memorabila. Punctul ei forte este ORALUL

 

Voi reveni, cu siguranta, odata cu revenirea in Oradea.

 

Aaa, si era sa uit...va recomand o portie de langosi cu branza si usturoi in Baile Felix. Cele mai bune le face doamna cu ghereta de langă parcarea Hotelului Ami. Asta mi se pare combinatia maxima. Langosi cu branza si usturoi + pizda. Fara branza. :)  Si nu in ordinea asta, ca de aia a ajuns Andreea sa taxeze 30 de lei pt French Kiss   :)

 

Te pup Andreea!

  • Like 14
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Vă mulțumesc tuturor pentru recenzii!!!  :kiss3

Vă doresc o zi cât mai frumoasă în continuare!!!   :kiss3

Buna seara Andreea .

Cum as putea sa va las un mesaj in PM aici pe forum ..

Va multumesc .

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: -
  • Oras:Oradea
  • Telefon: -
  • Oras:Oradea

Vă mulțumesc frumos pentru recenzii, mi-a făcut o plăcere deosebită să imi petrec timpul cu voi  :*  :kiss3  :kiss3

 

parlament imi pare rău dar nu fac deplasări în alte orașe, dacă dorești să mă cunoști trebuie să vi tu la mine :*

 

odessa - aici pe forum nu poti să imi trimiți PM decât dacă ai cont colorat pentru acesta trebuie să faci 200 de postări sau să plătești.

 

              - poți să mă contactezi telefonic sau prin e-mail:   [email protected]    :* 

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Vă mulțumesc frumos pentru recenzii, mi-a făcut o plăcere deosebită să imi petrec timpul cu voi   :*  :kiss3  :kiss3

 

parlament imi pare rău dar nu fac deplasări în alte orașe, dacă dorești să mă cunoști trebuie să vi tu la mine :*

 

odessa - aici pe forum nu poti să imi trimiți PM decât dacă ai cont colorat pentru acesta trebuie să faci 200 de postări sau să plătești.

 

              - poți să mă contactezi telefonic sau prin e-mail:   [email protected]     :*

Buna seara Andreea

Te voi contacta pe mail .

Va multumesc de raspuns .

Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

in ultima perioada nu am mai reusit sa vizitez cuibushorul Andreei desi mie dor foarte tare ... :69 . merita pozitia, cunoscatorii stie de ce ...  :bow2

Andreea viiiiinnnnn ..... :crazylove

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: -
  • Oras:Oradea
  • Telefon: -
  • Oras:Oradea

Mc de raspuns .Te pup :)

 

Cu plăcere ! te pup :* 

in ultima perioada nu am mai reusit sa vizitez cuibushorul Andreei desi mie dor foarte tare ... :69 . merita pozitia, cunoscatorii stie de ce ...  :bow2

Andreea viiiiinnnnn ..... :crazylove

și mie mi-ar face plăcere să te revad :D  :kiss3

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:peste tot
  • Oras:peste tot

Intr-o zi fiind in zona am sunat-o pe Andreea.

Locatia aceeasi, nufaru/velenta.

Baie frumoasa, am facut un dus, apoi a inceput actiunea oral si normal doar doua pozitii, cam 3 minute in prima pozitie apoi vazand ca nu ma termin sau poate a obosit putin, "schimbam, hai tu" . In rest simpatica, glumeata, in poze pare mai slaba putin. Actiunea am simtit-o oarecum mecanica, programările un pic inghesuite in acea dupa-masa. Am stat cam 25 de minute.

Locatie interior 9, zona 4

Andreea 8

Op 8.50

Np 7

Gfe 8

Igiena 9

Cadou 100, raport pret calitate bun, de vizitat, nu cred ca mai revin (din motive obiective). Nu imi place sa descriu amanuntit actiunea, dar cred ca notele spun tot ce e necesar.

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Grosswarden
  • Oras:Grosswarden

Am revizitat-o pe Andreea dupa o perioada mai lunga , pentru un rasfat , locatie tot aceeasi.

Am gasit-o tot asa de vesela ca de obicei, ea este acea persoana caruia ii chiar place ceea ce face.

Are un GFE ridicat, foarte volubila, degajata, probabil depinde si de interlocutorul pe care il are in fata.

Am stat la o tigara si un pahar de apa, am fost intrebat de preferintele mele, le-am discutat, eram cam obosit de cautarea locatiei si probabil un pic stresat. Am facut un dus, prosop curat, gel,apa de gura, ea era probabil improspatita.

Am solicitat o finalizare, cu FK, OP +CIM, NP. Am intrebat-o de anal, fiind fan al acestei practici, dar raspunsul a fost cam scumpicel, adica extra 150 lei. Renuntat la acest rasfat.

Am inceput cu FK foarte OK, fara prea multe artificii, mangaieri tandre am schimbat mai multe pozitii, a inceput cu un oral bine executat, cu lins outele, i-am cam simtit un pic dintii, dar eu am avut probleme de  erectie. In acest timp degetele mele exploatau clitorisul ei , din cand in cand mi-am bagat degetul cel mare in vaginul ei. I-a placut se pare.

Probail nu am ales momentul cel mai potrivit. Recunosc initial eram pregatit pentru un masaj erotic cu domnisoara care nu raspunde la telefon fiind foarte aglomerata.Am renuntat si am sunat-o pe Andreea.

Am trecut la 69, am dezmierdat-o in aceasta pozitie, dupa care mi-a spus ca ''vrea sa i-o trag pe la spate''. 

Zis si facut dupa ce mi-a pus capisonul, trecut la treaba. Priveliste frumoasa, pasarica epilata, anus frumos. Am terminat in aceasta pozitie in prezervativ. 

In tot timpul intalnirii noastre mi-a acordat o atentie deosebita, alternand saruturile cu mangaierile si dezmierdarile. 

Nu am efectiv ideea cat am stat, dar cu siguranta mult  peste timpul de obicei acordat unui client , fiind si dupa masa, nu seara cand probabil spiritele masculilor se incing si este bombardata de telefoane.

Propunere pentru ea:  intre anumite ore cand e mai libera si nu se inghesuie clientii, ar putea acorda un promo (discount) sau bonus din partea casei pentru client. E doar o propunere, a se vedea la Salonul de masaj erotic Tao.

Nu prea se poate negocia cu ea, e escorta de top si o inteleg, dar e o dulcica si se straduieste sa te simti bine alaturi de ea si sa revii.

De altfel e singura escorta la care am revenit de mai multe ori. A slabit mult. O dezavantajeaza sanii mici ,in rest OK.

Am platit la urma 150 lei. A ramas datoare pentru data viitoare cu un CIM. Nu am mai rezistat , eram obosit.

 

Locatie interior 8, zona 4, greu de gasit desi am fost la ea, e drept cam demult.
Andreea 8,  fata draguta, agreabila, sani mici, fund ,pasarica si anus ok.

FK 10
ON 8
NP 8
GFE 10 ++++++++
Igiena 10 

De obicei caut noutatea, ma duc foarte rar la escorte si caut calitatea superioara si serviciile complete, indiferent de pret.

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost in Oradea acum doua saptamani si, plecand de la recomandarile de pe acest site, am ajuns la Andreea. Am stabilit foarte rapid logistica si ne-am intalnit in jur de ora 9 seara. Dus, tigara, povesti, etc.  Am rugat-o sa fie atenta cu mine pentru ca trecusera 3 luni de cand nu am atins o femeie (minus o mica escapada nereusita in Cluj, cu vreo 5 zile premergator intalnirii cu Andreea) si a inteles subtilitatea. A inceput cu un oral foarte lent si placut care s-a transformat in cateva minute in tipul de oral care-mi place si-mi da fiori. Natural a urmat un CIM de zile mari.... A urmat o mica repriza de dus, am mai stat de povesti si am trecut la nr.2. Am lasat 69 pe data viitoare, si dupa o scurta serie de ON, am trecut la NP care m-a multumit din anumite puncte de vedere. Am avut eu o mare parte de vina datorita starii de oboseala. Daca esti genul care-ti place sa dai tare pe la spate, Andreea este amanta perfecta din acest punct de vedere. Chiar nu am simtit nimic a doua zi in zona pelvisului, cum simteam in alte vremuri.

Locatie - 8 (f curat inauntru, dar greu de gasit)

Igiena - 9 

Andreea - 8 (e bazat pe o singura experienta, dar sunt convins de un potential de 10)

ON - 10

NP - 8 

FK - e optional si chiar nu aveam 20; ar fi trebuit sa-i cer rest de la 300 si mi-ar fi fost jena

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Salut fratilor.

Acum e prima data cand postez aici si va trebui sa imi iertati eventualele greseli in compunerea lui asa cum sunteti voi obisnuiti.

Am fost si eu la fatuca respectiva.

Mi-am facut programarea am ajuns la ora stabilita si am sunat-o.

Prima data nu a raspuns....un pic m-am pus pe ganduri.

A doua oara la fel.

Zic ce naiba....am venit pana aici si nici macar bunul simt sa raspunda nu are.

Dar pana la urma a avut....si s-a si ratoit la mine desi am sunat de 3 ori in 10 minute deci nu se poate zice ca am innebunit-o cu apeluri.

Ma luat cu "stai draga ai rabdare ce ai? is ocupata" pe un ton care mie nu imi place deloc....nu imi place ca cineva sa ridice tonul la mine cand eu nu am facut la fel.

Pana la urma am intrat in apartament si i-am spus pe un ton calm ca puteai sa imi zici pe un ton calm ca esti ocupata si intelegeam ca nu sunt o persoana absurda.

In primul rand e spre binele ei daca se tempereaza cu clientii ei.

Numai ea are de castigat.

In fine...fiecare face cat il duce capul.

Eu am inteles ca nu e usor sa lucrezi cu oameni si sa dai in fiecare zi de tot felul de ciudati si dobitoci....dar daca nu ii place are si varianta de a merge la munca pe 8 milioane in fabrica la banda.

Acum legat de intalnirea noastra.

Am platit si m-am dus la dus.

Personal am fost multumit de starea apartamentului.

Curat ingrijit totul a fost ok.

Am primit prosop curat si am avut 15.000 de geluri de dus si sampoane.....baie de femeie adica.

Fata se respecta la un Flat Screen cu diagonala de 2 metri....bravo ei....a muncit pt el.

Ah era sa uit...locatia e in Nufarul strada Bumbacului....mai multe detalii aflati cand o sunati...nu cred ca am voie sa dau mai multe detalii si nici nu ar fi corect fata de fatuca.

Legat de sex....am stat un pic la small talk la o vrajeala ieftina care mie personal n mi-a facut nicio placere fiindca imi parea o persoana plina de ea...un fel de diva.

Probabil banii i s-au urcat la capusor.

Mi-a pus guma si a inceput un oral ok pot spune.(cat de ok poate fi un oral cu guma adica)

Am trecut la doggy style caci eu nu ma termin daca nu vad BUCI :P

Am schimbat pozitia cu ea deasupra cu spatele la mine si dupa vreo 3 minute de calarie am umplut cauciucul.

Fatuca are un fund frumos dar are si cateva kilogramute in plus.

Poate nu are timp de sala fiindca ii suna telefonul in prostie.

Sanii.....comparabili cu ai mei sa zic asa....doar ca ai mei sunt fermi si plini de vene :P...si par

In concluzie.....eu nu as mai reveni in graba dar asa ca experienta merge.

Daca esti dinala ca mine care trebuie sa bifeze in lista personala tot atunci recomand.

  • Like 6
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Salut fratilor.

Acum e prima data cand postez aici si va trebui sa imi iertati eventualele greseli in compunerea lui asa cum sunteti voi obisnuiti.

Am fost si eu la fatuca respectiva.

Mi-am facut programarea am ajuns la ora stabilita si am sunat-o.

Prima data nu a raspuns....un pic m-am pus pe ganduri.

A doua oara la fel.

Zic ce naiba....am venit pana aici si nici macar bunul simt sa raspunda nu are.

Dar pana la urma a avut....si s-a si ratoit la mine desi am sunat de 3 ori in 10 minute deci nu se poate zice ca am innebunit-o cu apeluri.

Ma luat cu "stai draga ai rabdare ce ai? is ocupata" pe un ton care mie nu imi place deloc....nu imi place ca cineva sa ridice tonul la mine cand eu nu am facut la fel.

Pana la urma am intrat in apartament si i-am spus pe un ton calm ca puteai sa imi zici pe un ton calm ca esti ocupata si intelegeam ca nu sunt o persoana absurda.

In primul rand e spre binele ei daca se tempereaza cu clientii ei.

Numai ea are de castigat.

In fine...fiecare face cat il duce capul.

Eu am inteles ca nu e usor sa lucrezi cu oameni si sa dai in fiecare zi de tot felul de ciudati si dobitoci....dar daca nu ii place are si varianta de a merge la munca pe 8 milioane in fabrica la banda.

Acum legat de intalnirea noastra.

Am platit si m-am dus la dus.

Personal am fost multumit de starea apartamentului.

Curat ingrijit totul a fost ok.

Am primit prosop curat si am avut 15.000 de geluri de dus si sampoane.....baie de femeie adica.

Fata se respecta la un Flat Screen cu diagonala de 2 metri....bravo ei....a muncit pt el.

Ah era sa uit...locatia e in Nufarul strada Bumbacului....mai multe detalii aflati cand o sunati...nu cred ca am voie sa dau mai multe detalii si nici nu ar fi corect fata de fatuca.

Legat de sex....am stat un pic la small talk la o vrajeala ieftina care mie personal n mi-a facut nicio placere fiindca imi parea o persoana plina de ea...un fel de diva.

Probabil banii i s-au urcat la capusor.

Mi-a pus guma si a inceput un oral ok pot spune.(cat de ok poate fi un oral cu guma adica)

Am trecut la doggy style caci eu nu ma termin daca nu vad BUCI :P

Am schimbat pozitia cu ea deasupra cu spatele la mine si dupa vreo 3 minute de calarie am umplut cauciucul.

Fatuca are un fund frumos dar are si cateva kilogramute in plus.

Poate nu are timp de sala fiindca ii suna telefonul in prostie.

Sanii.....comparabili cu ai mei sa zic asa....doar ca ai mei sunt fermi si plini de vene :P...si par

In concluzie.....eu nu as mai reveni in graba dar asa ca experienta merge.

Daca esti dinala ca mine care trebuie sa bifeze in lista personala tot atunci recomand.

Am dat negativ din greseala.Scuze sunt pe tel si cu degetele astea groase....am vrut sa intreb ce note ar da colegu.
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Igiena apartamentului 9

Igiena personala a fetei 8 (nu am vazut-o sa faca dus inaintea mea)

Atitudine 6 (desi a incercat ea dupa sa para de treaba dar prima impresie s-a dus)

Sex.....7

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: -
  • Oras:Oradea
  • Telefon: -
  • Oras:Oradea

Multumesc frumos pentru recenzie " Serj28 " , ai dreptate m-am răţoit la tine, mi-am şi cerut scuze pentru asta deşi ai un obicei foarte prost de a întrerupe persoana când vorbeşte cu tine, fapt care pe mine mă enervează destul de mult. Asta ține de cei 7 ani de acasă.

Ai ajuns înainte de ora stabilită cu 5 minute, de aceea nu am răspuns. 

 

Iar fraza ta deosebită: Ai grijă cum vorbeşti cu mine că sunt băiat finuţ..... a contribuit enorm în experienţa pe care ai avut-o cu mine. 

 

Comentez deoarece consider că persoanele care citesc recenzia ta să ştie şi varianta mai completă.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Telefon: 0700000000
  • Oras:Lună
  • Telefon: 0700000000
  • Oras:Lună

Salutare!

Dupa prima vizita al Andreea am ramas placut surprins.

Acum ceva timp in urma, dupa o zi tensionata, cu gandul al o partida buna, ma gandesc s-o vizitez pe Andreea. Pun mana pe telefon, raspunde o voce amabila ( putin adormita) imi comunica tarifele, locatia si  stabilim sa ne vedem in 30 de minute.

Ajungns in zona o sun, ea ma ghideaza si ajung la ea in locatie unde ma astepta in lenjerie intima. Din prima privire mi-a placut ce vad asa ca am ramas.

Am mers la un suș, aici baia este ok, prosopul desi era curat avea un usor miros de dulap sau ceva de genul dar nimic deranjant.

intors in camera de actiune Andreea m-a asteptat dezbracata, am povestit putin, am stablit ce si cum si am trecut la treaba.

Actiunea a durat in jur de 40 min, cu oral NP de cea mai buna calitate, normal la fel de bun , dar din pct meu de vedere oralul este punctul ei forte.

Note

Oral 9,7

Normal 8,5

GFE 9

locatie 7,5 (erau niste batrane la intrare be banca si ”filau” pe toata lumea, pe semne ca banuiesc ele ceva)

baie 9

 

Pt. mine de revenit.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Telefon: 0700000000
  • Oras:Lună
  • Telefon: 0700000000
  • Oras:Lună

Ps. pt FK s-au solicitat 20-30 lei in plus

 

Tarif

120- 130 lei nu mai tin minte exact pt. ONP + NP / partida

cu OP+NP cred ca era mia mic putin tariful.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Multumesc frumos pentru recenzie " Serj28 " , ai dreptate m-am răţoit la tine, mi-am şi cerut scuze pentru asta deşi ai un obicei foarte prost de a întrerupe persoana când vorbeşte cu tine, fapt care pe mine mă enervează destul de mult. Asta ține de cei 7 ani de acasă.

Ai ajuns înainte de ora stabilită cu 5 minute, de aceea nu am răspuns. 

 

Iar fraza ta deosebită: Ai grijă cum vorbeşti cu mine că sunt băiat finuţ..... a contribuit enorm în experienţa pe care ai avut-o cu mine. 

 

Comentez deoarece consider că persoanele care citesc recenzia ta să ştie şi varianta mai completă.

Vad ca nu strica sa ma repet ...DIN NOU.

Nu am zis nicio clipa ca as fi baiat finut asta ai inventat-o tu...ti-am zis CLAR si raspicat ca nu sunt finut.

Ce am zis a fost ca sunt o persoana cu bun simt.

E o diferenta.

Nu am folosit expresia "ai grija cum vorbesti cu mine" niciodata.

Ti-am zis ca nu imi place sa mi se vorbeasca raspicat si repezit pe un ton agresiv.

Sesizezi diferenta?

  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Telefon: -
  • Oras:Oradea
  • Telefon: -
  • Oras:Oradea

Vad ca nu strica sa ma repet ...DIN NOU.

Nu am zis nicio clipa ca as fi baiat finut asta ai inventat-o tu...ti-am zis CLAR si raspicat ca nu sunt finut.

Ce am zis a fost ca sunt o persoana cu bun simt.

E o diferenta.

Nu am folosit expresia "ai grija cum vorbesti cu mine" niciodata.

Ti-am zis ca nu imi place sa mi se vorbeasca raspicat si repezit pe un ton agresiv.

Sesizezi diferenta? 

 

 

Nu am inventat nimic, după ce ai intrat si m-ai salutat asa mi-ai spus adu-ti aminte. 

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: -
  • Oras:Oradea
  • Telefon: -
  • Oras:Oradea

Dacă mă cheamă sau nu Andreea în realitate este strict problema mea.

Pentru că sunt fată nu trebuia să imi spui să am grijă  cum vorbesc cu tine că eşti băiat finuţ, dacă nu ți-a convenit că m-am "rățoit" la telefon nu trebuia să rămâi! 

Cei care au fost la mine mă cunosc şi ştiu că nu am pentru ce să mint! 

Recenziile de pe acest topic spun ceva despre mine si foarte puţini au fost cei nemultumiţi de atitudinea mea. Sesizezi diferenţa? Tu ai început cu stângul din momentul în care ai început acel small talk.

 

P.S : mulţumesc frumos pentru recenzie "0.1.xxx" te  :kiss3  :kiss3  :kiss3

  • Like 4
Link spre comentariu

  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Vad ca nu strica sa ma repet ...DIN NOU.


Nu am zis nicio clipa ca as fi baiat finut asta ai inventat-o tu...ti-am zis CLAR si raspicat ca nu sunt finut.


Ce am zis a fost ca sunt o persoana cu bun simt.


E o diferenta.


Nu am folosit expresia "ai grija cum vorbesti cu mine" niciodata.


O sa iti repostez asta pana iti intra bine in cap.


Nu am zis ca esti de evitat...am zis ca eu nu mai merg (nu ca vezi doamne o sa mori de foame din cauza asta)


  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...