Sari la conținut

pentru Femei : ... despre erectia barbatilor ...


Postări Recomandate


  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

http://www.ele.ro/relatii/stiri-relatii/7-lucruri-surprinzatoare-despre-erectia-barbatilor-pe-care-trebuie-sa-le-stie-orice-femeie-afla-totul-despre-cum-se-excita-masculii-47913

 

[ 7 lucruri surprinzatoare despre erectia barbatilor pe care trebuie sa le stie orice femeie. Afla totul despre cum se excita masculii! ]

 

Corpul barbatilor ascunde multe secrete. In timpul erectiei, masculii au parte de senzatii surprinzatoare, pe care nu le pot controla. 

Iata mai jos cateva lucruri uimitoare despre erectia barbatilor pe care trebuie sa le stie orice femeie: 

1. Erectiile apar din senin

Barbatii se excita in general cand sunt atinsi, sarutati sau au fantezii erotice. Cu toate acestea, ei pot avea erectie si fara sa fie stimulati sexual. 

2. Nu au control asupra erectiei

Cand penisul lor intra in erectie, barbatii nu pot face nimic. Ei nu au control asupra acesteia, iar penisul poate ajunge din nou in stare flasca doar daca ejaculeaza sau isi relaxeaza muschii. 

 

3. Penisul in erectie se poate fractura


Atunci cand este in erectie, penisul se poate fractura, mai ales in timpul unei partide de sex energice sau chiar in timpul masturbarii. In momentul in care se produce fractura se aude un pocnet si pe penis apare imediat o vanataie mare. 

4. Primele erectii, chiar din pantecul mamei

Primele erectii apar chiar in pantecul mamei. Dupa nastere, acestea se produc la varste fragede, intre cinci si sase ani. 

5. Cele mai puternice erectii, la 20 de ani


 


Barbatii au cele mai puternice erectii in jurul varstei de 20 de ani. Odata cu inaintarea in varsta acestea scad, insa depind de la barbat la barbat. Unii nu mai pot avea erectii de la varsta de 40 de ani, in timp ce altii pot fi virili pana la 80 de ani. 

6. Erectia schimba culoarea penisului

Penisul isi schimba culoarea cand intra in erectie. Acesta capata o nuanta mai inchisa, capul sau se inflameaza foarte tare. 

7. Barbatii nu pot urina in timpul erectiei

In timpul erectiei, barbatii nu pot urina, deoarece muschii se contracta, iar urina nu poate ajunge in canalul uretral, prin care masculii ejaculeaza.  ]

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...