Sari la conținut

Amalia bruneta drăguță 0743817442


Postări Recomandate

amalia, bruneta ..36 ani ....1.60 m... 54 kg ofer companie domnilor generosi de preferat peste 30 de ani la locatia mea . imi rezerv dreptul de a- mi selecta partenerii doar pe baza unei poze decente de profil pe watsapp tel 0743817442.

 

Servicii : sex oral si normal ambele protejat o ora 250 lei ( 2 finalizari in limita timpului) sau jumatate de ora 150 lei ( 1 finalizare ).

Există posibilitatea ca oralul sa fie neprotejat fără finalizare orala in funtie de persoană, dar nu este Obligatoriu . Accept mici fantezii: cunilingus, anilingus , FK , finalizare corporală.

 

In atenția persoanelor care m-au vizitat până in prezent:🙃😜

 

Cochetez cu ideea de a organiza un mic Gang-Bang , 4-5 persoane. Astept mesaje pe Whatsapp pentru a concretiza această idee . Pupici

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

 

Da? Și ții morțiș să strigi și pe topic?[/quote

Care e problema ta mai coleric mic? Te roade invidia ca probabil nu ai posibilitatea sa ai parte de asemenea servicii? Sau nu sti cum sa te bagi in seamă? Nu imi plac băieți deci nu te baga in seama cu mine

  • Minus 1
Link spre comentariu

Ok pentru unirea acestor 2 topice dar ar fi fost mai indicat schimbarea titlului cu numele meu si actualul numar de telefon (mai usor de gasit ) . Unul dintre moderatori sau acceia care țin să precizeze regulile acestiu site ar trebui să se sesize . 😎

Există diferențe intre cele 2 topice , nu doar faptul ca au trecut 3 ani de când am activat prima oară ( atunci fiind începătoare) ci și schimbările care au intervenit pe parcurs ceea ce se si poate deduce citind toate comentariile. Mulțumesc pentru interesul acordat pe acest forum . Pupici si weekend plăcut.

  • Like 3
Link spre comentariu

Pentru detalii si programare, rog sa apelati la telefon sau Whatsapp 0743817442. Alte contacte nu mai sunt valabile , posibil e-mailul dar îl verific destul de rar si există riscul sa nu primesti un raspuns imediat . Mulțumesc pentru înțelegere si in continuare insist să se schimbe titlul acestui topic cu : Amalia bruneta drăguță 0743817442 .

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Pentru detalii si programare, rog sa apelati la telefon sau Whatsapp 0743817442. Alte contacte nu mai sunt valabile , posibil e-mailul dar îl verific destul de rar si există riscul sa nu primesti un raspuns imediat . Mulțumesc pentru înțelegere si in continuare insist să se schimbe titlul acestui topic cu : Amalia bruneta drăguță 0743817442 .

Si eu zic ca ar trebui schimbat acest topic e imposibil de gasit , eu nici acum nu reusesc sa dau de  topicul Amaliei si cunosc bine sectiunea asta. Intru mereu in topicul cu escorta care se fute gratis ca acolo am link catre asta . Daca nu o sa facem noi un topic cu numele ei si punem linkul asta acolo .

 

Obosit dar multumit  dupa niste reusite importante care m-au stors de vlaga am zis sa ma recompensez cu ceva bun > Amalia.

Stiam ca  desi pofta e mare puterile sunt putine,  am luat o jumate de ora.

Arata mai bine ca inainte ,dpmdv , a mai pus pe ea pe buci si coapse ceea ce pt mine super , arata maxim de bine. La fata la fel nu pare sa fi trecut nici o zi de acum 3 ani cand am vazut-o ba chiar arata intinerita datorita rezolvarii danturii in zona frontala care ii intinereste fata. Aceeasi ochi cuceritori albastrii.

Imbracata frumos cu portjartier ciorapi de buna calitate etc. Atitudine calda pisi dulce ;-). Avea un ventilator care reusea sa tina dogoreala sub control , aspect critic .

 Nu am putut eu prea multe dar putin si bun a fost pe acolo , oricum eu m-a simtit bine cu ea tot timpul si cred ca am stat vreo 40 min dtd . A fost cu sarut cu ON cuni normal , tot ce trebuie oleaka din toate. Am plecat multumit de la ea chiar daca nefinalizat din dorinta mea. 

Locatie 10

 

ON 8 -            ok dar cel putin cu groasa nu poate prea mult dupa cum zice si ea

 

Normal 9 -            iar tot din cauza grosimii nu am putut da tare cum as fi vrut

 

Igiena 10 +

 

Aspect corp 10 -         mai ales ca are +35 un milf pe cinste in ciuda p*lii, sunt subiectiv cu aceasta nota mie imi place f mult genu ei 

 

Atitudine 10+ -             faptul ca saruta ajuta mult , alea ce nu saruta imi adancesc sentimentu ca le e scarba de meserie ceea ce pentru mine  mare turn off , cum naiba sa fut o chinuita, sau o bandita , imi vine sa-i dau ceva de pomana sau  sa-mi bag pln ei bani  si sa ma tot duc. Prestatiae mult mai normala si fireasca , utila pentru noi cand se desfasoaara asa cum e normal intre un barbat si o femeie ca pana la urma nu le dam bani falsi si nici putini. Deci mare plus aici. Mai ales ca si-a "tunat" frontalii.

 

Cuni 10 -      e curata arata bine se misca traieste momentul ii place se termina. 

 

150/ 40' dtd

 

Recomand, revin in forta :-)

  • Like 9
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...