Sari la conținut

Cosmina 0731514053 / 0721038929 - o nesimtita, de evitat


Postări Recomandate

Asa suna anuntul, vreau in mod special sa avertizez lumea ca sa nu cada nimmeni in gresala mea.

 

Ma numesc Cosminaam 20 ani 1,65,,50 kg.Daca va place ce vedeeti nu aveti numai decat sa ma contactati la nr. indicat,si va astept la locatia mea curata si discreta,garantez 100% ca eu sunt ce-a din poze,, dacnu a nu sunt eu di poze platesc deranju..NU ras.la nr privat si nici sms...

 

 

Am sunat astazi pe la 10, o voce destul de amabila, detaliat servicii 100 ron finalizarea 200ora, NP, normal si anal. M-am infiintat la locul faptei care se gasest pe calea Aradului, vis-a-vis de cimitir silanga service Renault. Sun inca odata, raspunde duduia, ma roaga sa astept 2 minute, darpana atunci sa ma duc sa ii iau un pachet de tigari ca imi da ea banii sus. Primul semn de alarma, dar zic hai ca n-o fi foc.

Ma execut, urc, ma astepta fetiscana, e exact cea din poze, ma pofteste inauntru si ma intreaba direct cat vreau sa stau. Arata bine asa ca amzis ca vreau sa tau o ora ( mare gresala, contrar obiceiului de a lua un numar cu posibilitate de prelungire ).Imi cere pe loc banii inca inainte de a merge la dus (al doilea semn, dar prostul de mine nu a percutat). In fine, ii dau 200 ron ( faara 15 ron tigarile, am vazut ca nu i-a convenit). Ma bag la dus, aia mica statea si se uita la mine, parca as fi vrut sa fur dush gelul.

Intre timpsuna telefonul si deja progrmeaza pe altul peste jumatate de or. Zic pai cum jumate deora ca noi am convenit aici o ora. Pai zice las ca tot nu vine el asa de repede. Al treilea semn.

In fine, trecem in pat , ne dezbracam , se repede direct cu mana pe obiect. Eram excitat si ii zic stop, hai sa trecem direct la nomal ca n-o sa ma tina mult. Pune preze si trece pe mine cu spatele, privelistea era superba i eu horny asa ca termin destul de repede.

Stam asa vreo 2minute dupa care incepe sa mi-o frece. Ii zic ca nu merge chiar asa de repede, dar ea continua. Normal ca aveam nevoie de o pauza, Gigel nu dadea semne de intarire, dupa care dupa vreo alte 3 minute ii zic s-o ia la oral. Aici incep problemele, cica ea nu face neprotejat si daca vreau mai trebe s ii dau 30 de lei. I zic hopa, stai asa ca nu a fost vorba de asa ceva, aia tinea sus si tare ca ea neprotejat nu o suge fara . Ii zic ca nu mai dau nici un ban in plus si daca nu ii convine sa imi dea 100 de ron inapoi si plec. 

 

Bineinteles ca nici nu a vrut sa auda, ne-am porcait un pic si imi zice @si acuma ce-o sa faci, o sa ma bati?"

Normal ca n-aveam de gand sa ma bag la asa ceva asa ca am inceput sa ma imbrac. oricum Gigel murise de tot si nu aveam cum sa mai continuam in conditii normale. Ca de ce plec acuma, ca ea nu m-a dat afara, sa vin si ma termina, ca au trecut 41 de minute (eu i-am aratat clar ca trecusera vreo 20 de cand intrasem pe usa cu dus cu tot) dar bani inaapoi nu primesc. I-am zis c e nesimtita si tote alea si m-am carat. 

Bani aruncati aiurea, nervi la maxim, dtd nu mai mult de 25 de minute. Total de evitat. 

 

Note: Corp 9/10 , silicoane, fatza

Oral: nu stiu

Normal: greu de zis, a fost prea rapid, probabil not de trecere

Atitudine: zero barat

Tupeu: 10

Apartament: 7 - vechi, baie cu faianta de pe vremea lu pazvante, dar pat mare si ok

Curatenie: nu am ce comenta, am primit prosop curat si ea nu mirosea suspect, desi nu a facut dus in fata mea

 

Aviz amatorilor, dati inapoi la primele semne dubioase si tineti minte: astea care arata prea perfect au si fumuri in cap.

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Rogaro , mersi de recenzie . Fatuca asta a mai fost activa in TM anul trecut sau chiar mai mai demult si am ezitat sa merg la ea ca avea "domiciliul" la hotel Mara .

Am sunat-o acum cateva zile si la fel , avea o voce foarte frumoasa .. Ma tenta sa merg dar totusi aveam retineri ...Ma bucur totusi ca n-am facut-o

Link spre comentariu
Reputație: 5455
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

l-am crezut pe Rogaro si am fost la ea ,  e exact cum spune el, lacoma si cu tupeu dar eu am o alta concluzie decat el , o recomand pentru o data , o finalizare atat. Nu trebuie ratat zic eu pentru ca extrem de sexy cel putin pt mine care ador latinele si asta arata ca o columbianca. Aspect de sud americanca , carne tare , fatza foarte faina, sani mari, pusy frumos tot ce vrei. tenul are ceva probleme si vergeturi pe corp dar tot hot ramane.

M-am asigurat de la telefon ca stau 60 minute pe ceas , am pus alrma sa sune peste 50 minute dupa ce am dat  200 pt 1 ora.Cerea 150 pt finalizare. cand am ajuns a cerut 250 pe ora da i-am zis ca n-am ca nu asa a zis. a cerut kent i-am dat cadou. Vorbeste frumos de altfel.

A zis ca sarut daca ma place si m-a sarutat nu fk.Acceptat dus impreuna , avea putin miros de transpiratie si dusul a fost binevebnit. Intre bucutze , coapse  igiena 10 am dat aceva limbi peste tot dar nu m-a lasat ca ei nu-i pac atata mozoalele.De fapt nu accepta pentru ca ea vrea citez : "unu urca  unu coboara" sa te termine in 15 minute si sa renunti la restul de 45 platite. Si ce-i al ei e al ei , e atat de sexy si la aspect , stramta , geme frumos incat majoritatea si eu nu rezistam. Am cedat fericir dupa 15 - 20 minute. Eu 2 numere nu fac nici ea nu ar fi acceptat si am ramas sa o tin de vorba sa o mai mangai.Ea ma tot ruga sa plec sa o las sa mai faca bani sa ia pe altu. Eu o mangaiam pe cap , fund si ziceam ca nu , e dreptul meu . Statea pe calorifer ca o pisica si mieuna  : mai sunt 20 minute , mai sunt 10 minute , 7 minute , si mai vorbea cu ala din fata blocului sa nu plece. Totul se desfasura cu priviri in oki si zambete , povesti etc. Mi-a placut nu-mi pare rau . Daca ma lasa sa dau limbi mai mult m-as mai fi dus dar nu ma lasa si nu vreau sa ma frustrez. Bineinteles ca s-a legat masiv de scula mea , cum de am capu asa mare , ca sunt cel mai mare din cati a vazut in Timi si in viata ei . In fine nu e prima care zice asta , dar nu ma preocupa daca a mintit sau nu.Am  intrebat-o daca afara a mai vazut mai mari a zis ca nu . A lucrat in spania . Zice ca spaniolii is mai mici ca noi. A zis ca i-a placut totusi , asta o cred. A supt-o neptrotejat fara sa ceara niic in plus , si a supt frumos . Cred ca i-a placut capatzana :)) i se topea in gura cu gemete.

As fi acceptat cu prezervativ ca nu ma interesa in mod deosebit oralul ei dar nu am refuzat-o nici fara;). Deci arata in-cre-di-bil de bine la LOT cu spatele facea 1000 lei numaru deaia va zic sa n-o ratati. Si e stramtutza. Am oprit-o dupa LOT pe la spate ca me termina. Apoi am cerut LOT cu fatza si am cedat fara sanse de a rezista . E tare buna. 

 

Locatie 10 , central si curat

Atitudine : 7 

GFE : 7 

fatza : 10 -  ( minus pt ten ) 

corp : 10 + cu toate vergeturile 

igiena 10 , e curata 

Oral : 8.5

Normal 10 ++++ punctul forte e buna de pornostar ar face o carca de bani e facuta pt adult 

e o actrita buna se preface si nu e proasta sau nesimtita pur si simplu ma degraba foarte semekera.

Insa spune ca nu vrea sa fie pronstar nici pe 100 000 E . Eu ma oferism sa o servesc cu dotarea.

De recomandat doar odata o finalizare atat. Si nu va certati cu ea acum stiti cum e luati-o ca atare.

E smekera dar macar e foarte sexoasa si frumoasa.

 

215 lei pt 15-20 min actiune , 25 minute povesti

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

215 lei pt 15-20 min actiune , 25 minute povesti

 

Tomson tu esti artist cu astea "dificile"  :laugh2  , ca sa nu le zic alcumva ... dar nu cred ca se inghesuie multi sa dea 200-250 RON pe povesti si pe actiune gen "unu intra altu iasa" , nici chiar daca fata e fotomodel ... in plus sunt alte variante mult mai accesibile si convenabile si ca pret si ca tratament.

 

Eu unul prefer sa dau 150 RON in alta parte si sa fiu tratat cum tre , si daca simt nevoia de povesti si discutii de restul banilor o scot pe una la un suc si ma simt de 10 ori mai ok.

  • Like 1
Link spre comentariu
Reputație: 5455
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Si eu cand ma gandesc ce primeam de la Raluca de la Sibiu de banii astia am o strangere de inima.

Numai ca printesa Sibianca e departe :(

Tipa are niste forme de care eram curios , am vrut sa gust odata sa imi satisfac curiozitatea si atat .

Niciodata nu m-am mai intoarce desi ea pomenea de alte vizite . Ele interpreteaza gentiletea drept prostie.

  • Like 1
Link spre comentariu
Reputație: 5455
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Acum sa dam cezarului. Eu am aranjat sa stau 60 minute si nu era o problema . Neputinta a fost a mea pe doua planuri :

1. Nu am rezistat si m-am gatat repede

2. Nu am putut nr 2 

iar din partea ei a fost foarte frumoasa si foarte profi la pat adica meserie stie la maxim , geme se misca stie sa priveasca sa puna mana e curva de curva cu talent nu gluma. 

Deci daca ma tinea pe mine mai bine putea sa iasa k lumea sau daca mai puteam scuipa odata :)

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Deva
  • Oras:Deva

Stimati confutadori :) 

 

Nu sunt un membru  atat de marcant pe forum   precum  cei care au postat inaintea mea ...DAR....eu am avut o experienta foarte frumoasa cu aceasta domnisoara ... sper sa nu fiu etichetat din nou ...innotator mirositor... k ar fi plictisitor :))) ...(de-a dreptul poetic) .....

 

Sa revenim la subiect si predicat ....acum 2 zile am jucat in deplasare....eu nefiind din TM ...am sunat la d-soara ( ii multumesc pe aceasta cale lui Rogaro..daca el nu o recenza pe "nesimtita" eu nu cred ca o gaseam :))) ..) a raspuns o voce zglobie si am stabilit o intalnire la 15:30 ...intalnire la care EU NU AM AJUNS....am trimis un sms cu scuzele de rigoare...am sunat din nou pe la 17:00...din nou vocea zglobie.... imi spune ca ma asteapta la 17:30 ...pe calea Aradului la nr....

 

OK... am intrat la benzinaria de langa..am cumparat caciulitze ....si m-am infiintat la interfon,am urcat ...mi-a deschis usa ...d-soara asistenta medicala (din poza de mai sus) ..exact ea....pe aceasta cale confirm si eu (ea e frate...POZE REALE).....am intrat ....ea m-a masurat scurt de sus pana jos...m-a luat in brate si mi-a dat un pupic frumos....(recunosc ...am fost surprins de gestul ei).....m-a in camera si m-a intrebat daca doresc sa raman ...(aici nu l-am ascultat pe Tomson) ...i-am raspuns ca vreau sa raman o ora....ocazie cu care i-am inmanat cadoul si i-am spus ca daca e dragutza..la final voi plusa un pic....

A iesit putin...a revenit cu un prosop curat ...m-a dezbracat ,m-a luat de mana si m-a dus in baie ...a intrat cu mine in cada ...s-a spalat si m-a spalat frumos peste tot..inclusiv pe cap...(like a girlfriend)...m-a sters ..ocazie cu care i-a dat un pupic la cel mic..:). Am revenit in camera....si mi-a spus sa ma intind pe pat....in acest moment am intrebat daca se poate ON ...m-a privit lung....a zambit ....si fara vre-o obiectie ..sau pretentii in plus...mi-a spus ..citez "intinde-te ...si opreste-ma daca nu iti place "...a inceput un ON finut ...poate un pic prea finut pentru gustul meu...dar totusi placut..asa ca nu am intervenit....dupa aprox 2 minute am rugat-o sa intoarca funduletzul la mine...era curata si mirosea frumos...asa ca....nu am rezistat tentatiei...de a o "gusta"...pasarica rasa ,,,curata ...fara mirosuri suspecte...am facu limbism artistic cateva minute...timp in care..printre gemete....ea inchidea circuitul :))...dupa un timp s-a ridicat ...a luat un prez.. din cele cumparate de mine...l-a imbracat pe "micul pacatos" si a inceput un LOT cu spatele ...aici trebuie sa spun ca e artista...am trecut eu peste...si am devenit un misioanar fericit :))))....nu stiu cat timp a trecut ..era prea frumos ca sa mai fiu atent la astfel de detalii.....dupa finalizare..mi-a scos prezervativul si m-a sters cu servetele umede...un alt plus  (marea majoritate iti intind servetele sa te stergi). Dupa aceste evenimente...eu am realizat ca nu voi putea sa ii servesc al doilea numar....din motive de (noapte nedormita,condus 200 km ...copt de caldura,etc.)...asa ca am rugat-o sa-mi faca un masaj....m-a pupat ...a mers intr-o alta camera si s-a intors cu o crema...mi-a facut masaj (nu e punctul ei forte) dar s-a straduit...mi-a spus ca pot sa si dorm daca vreau..dar mai sunt doar 15 min ..si are un client care trebuie sa vina....am spus....ok...si dupa aprox. 5 minute i-am multumit si am inceput sa ma imbrac....am pus pe masa un mic bonus....am strans-o in brate si am pupat-o asa cum a facut si ea cand am venit :).Am plecat cu o amintire foarte frumoasa :)

 

Acum la final am a transmite un mesaj tuturor "Cand ajungeti la ele ...nu uitati...  sunt totusi FEMEI ...nu aveti in fata roboti de facut sex...si asa cum noi ...le judecam si dam note :)..asa ne dau si ele noua ..chiar daca nu scriu pe forum...conteaza mult ABORDAREA (nu cred ca aceasta fata ii va raspunde vreodata lui Rogaro..n-am vazut laptop...router...pc...nimic..doar un telefon de 3 parale.pe care sigur nu avea internet :)  )

 

Am sa dau si eu note..cu toate ca....probabil le puteti deduce din ceea ce am scris:

 

Locatie 9 , central si curat (apartamentul necesita modernizare)

Oral 8

Normal 10+++++

Fizic 10 (chiar daca are mici imperfectiuni)

Gfe,atitudine...pentru mine a fost de 10..eu sigur am s-o revad....indiferent unde va fi in tara....

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Incantat de aerul ai latino,ieri mi am facut timp si am sunat o pe Cosmina,pe la ora 12 dupamasa,raspunde prompt,da detaliile de rigoare si in 30 min eram in fata blocului...aici o chestie suspecta...erau 2,posibil Snoop Dogg type...clasic amandoi butonau pe tel si erau geana la cine urca...Am asteptat cateva minute pana m o invitat sa urc sus,app locatia ii langa reprezentanta Dacia de pe aradului,m o primit imbracata intr o chestie minimalista...dar nu m o deranjat.Tipa arata nesperat de bine,slutty la fata,1,65cm,vre o 50 kg,silicoane,cur fain,putina celulita,smechera,se vede ca are experienta vasta si te citeste repede...daca ar merge putin la sala ar fii geniala.Cu mine o fost foarte pisicoasa mai ales ca am cerut pachetul complet...oral neprotejat,normal si anal,toate astea platite cu 150 lei in avans.Apartamentul arata decent,lipsa prosop uscat la baie,chiar avea un miros de imbacsit,patul nu scartaie.In fine...am trecut la actiune unde m o surprins de la inceput cu un oral f placut,cu mult scuipat si tentative de deep...fara prea mare succes.O devenit mai alerta cand o vazut dimensiuniile maxime ale pulii si o inceput cu apropouri ca asta nu crede ca intra la ea in cur...Ca un gentalman rasat ce sunt i am taiat o din scurt cu clasicul...”am platit,nu pot sa ratez asa cur,m ar mustra constinta dupa aia”!O parut chiar flatata :laugh2  si am inceput cu un normal mai cu scartaieli la inceput pana s o udat un pic.De futut se fute bine,se implica,schimba pozitii,nu comenteaza,geme placut,putin dirty talk cum imi place mie si ca un romantic incurabil ce sunt incep sa mi frec pula pe la curutul ei...suspina putin a dezamagire,ia gelul si incep sa forez.Cred ca asa senzatie or avut si aia cand or sapat de la Dover la Calais :laugh2 ,intrarea in necunoscut!Am ramas totusi cu impresia ca nu or trecut 20 de minute de cand o explorat altul zona in care ma aflam...si is aproape sigur ca nu o fost Racovita :laugh2 !Cresc ritmul si in 2 min ma roaga frumos sa o scot din curul ei ca nu mai poate ,o doare rau...sure my lady :rax2 .Ma las pacalit de tertipul asta si revin la normal :blushing2 ,unde abuzez pe saturate de pizduta ei.La final o scot si incep un titty fuck,poate cel mai bun de care am avut parte,fata nu face CIM si COF,asa ca termin intre tatele ei,pe mine si un jet i o ajuns undeva pe fata...Daca aduceai o lampa cu UV concuram cu Picasso :iagree .Nu era stearsa de sperma bine ca l o chemat pe unu ce astepta jos sa urce in 2 min!Cred ca de la ea s o inspirat Ford cu asamblarea pe banda,fast fuck la cel mai inalt nivel!Toata treaba o durat 25 de min dar sincer nu imi pare rau de experienta asta.Aspect 9  Oral 8.5  Normal 9  Anal 8 Gfe 8 Locatie 8 Fata ii la curent cu discutiile de pe forum si are potential de imbunatatire a serviciilor.La plecare unul din cei 2 de jos urca sa faca inventarul cred...posibil sa ma insel si sa fie doar un client ca mine,ma bazez totusi pe instinctul meu..Pt mine de revenit!

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

:)

Si eu m-am intalnit la iesire cu un baiat  care m-a salutat , amabil nu am ce zice , snoop sau client , asta e.

E buna de tot nimic de zis , odata poate fi fain si amuzant dara ca sa merg si alta data as vrea progrese altfel ar deveni frustrant.

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Stiu ca e de evitat dar nu am reusit sa o evit azi :)

Cu bateriile terminate am zis sa mai acumulez ceva enrgie feminina si sa merg la o doamna/domnisoara ca mi-a ajuns stresul la os.

Voiam la Amalia doamna de 35 buna calina feminina dar nu raspunde si ma mana tentatiile catre bandita asta mica si f buna .

RAspunde si zice 100/ 25 min da repede ca plec.

Sar  in taxi ajung zice ca o asteapta prietenii in masina sa gatam in 20 min.

Dau si eu sa bag i limba cica acu la o finalizare mai vreau si limbi ? pai vreo 2 minute zic ! dupa 12 secunde se intoarce cu curun sus , mai 12 secunde si gata ia peze. Pai zic , da mie miai facut fara inainte , uite ce curata frumoasa e nu-i pacat ? Se uita ea pe dedesupt pe burta si nu gaseste nimic  incepe fara. Alte 22 de secunde apoi pune celofanu. Incepe LOT cu gemete semifalase amplificate dar placute , insa rezist. Ofticata ca nu ma facut KO in runda  1 incepem rnd 2 in doggy cu comentarii din ale aca mai e 10 minute ca nu 20 facem ca numa 15 si mai sunt 5 . De data asta fiind in garda folosesc stresul constructiv convertind nervii in bataitza la funduletul super bun insa asta m-a afectat deopotriva si pe mine ca simt puseurile de terminare cum ma incoltesc. Cedez si psihic si decid finalizarea . Spasmele ejaculatorii au dus la contractii si extensii maxime ale organului care au facuto sa tzipe " agrrh ce pula ai ca m-au trecut toate caldurile " da in asa fel ca m-a apucat rasul de numa, a inceput sa tot zica d-ale ei despre cum au trecuto apele si caldurile , de forma capului de toate alea , e simpatica in felul ei , e distractiva . Zice ca is de porno , eu zic hai sa facem , ea nu ca acolo se fut aia prea tare. pai decat sa dai tzepe de 100 lei nu mai bine un ban bun ? In fine zic ca nu mai vin daca nu se schimba si a promis pecetluind cu un pupic ca o sa imi acorde 25 minute dupa ceasul ei data viitoare. Sa vedem ....

Nu mai dau note ca is aceleasi de la prima 

Nu recomand sub nici o forma la ora , nu o vad in stare sa faca vreodata 60 min.

NU cheltuiti mai mult de 100 cu ea s anu va para rau de bani si incercati sa scoatei maxim dintr-o finalizare .

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Am trecut si eu pe la ea, locatie aradului etaj superior, ma asteptat in rochita ce are poze si fara sutien, in poze e mai sexy in realitate e plina de vergituri te grabeste o suge un pic si chear de nui scuata bine vrea sa io bagi ...... sincer merita incercata o data.

aspect fata 8

aspect corp 7 tate 9

prestatie 5

locatie 6

  • Like 3
Link spre comentariu

Vizitator tmdud
Reputație: 0

Am fost si eu luna trecuta. O finalizare, oral si normal. Geme fain, putin fals, o suge putin apoi se pune capra sa termini mai repede. O sa revin ca nu m-am saturat :)).

Locatie: 9

Aspect: 10, personal imi plac creolele

Prestatie: 7

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...