Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Salutare tuturor ! Eu o cunosc pe Andra de anul trecut de cand mergeam la colega ei Andreea... Actiunea incepe intro seara pe la ora 21, tot rasfoind AT, gasesc niste poze foarte atractive. In timp ce admiram pozele am reusit sa recunosc locatia (Andreei).

Imediat formez numarul afisat, si imi raspunde Andra confirmandumi ca este colega Andreei (care din pacate a plecat in afara dar am auzi ca sa intors ?), am stabilit o intalnire in ~40 de minute unde trebuia sa ajung pe Bulevardul Nicolae Balcescu, foarte usor de ajuns.

 

Ajuns la scara ei cu 5 minute mai devreme, am sunat, mi sa dat interfonul, am urcat cu liftul, cand am coborat din lift Andra ma astepta imbracata SEXY :snap  (Pantaloni foarte scurti, unde puteai admira acei CRACI care fac toti banii, un tricou fara sutien putin transparent  :X ).

 

Am intrat in camera, m-am facut comod, am primit un pahar cu apa rece  :pepsi  am stat 5 minute la taclale, vorbit despre una alta dupa care i-am zis ca vreau sa merg la dush  :dus2 . Am primit prosop curat (mirosea a cocolino daca imi amintesc bine). La dush am avut parte de apa calda, gel de dush, totul curat, tot ce mai lipsea erau o pereche de papuci.

 

Ajuns inapoi in camera a intrat si ea la dush, timp in care eu stateam si navigam pe net de pe telefon, avand o astfel de activitate nici nu mi-am dat seama cat de repede au trecut 5 minute si mam trezit cu Andra "Peste Mine". Fiind obosit dupa o zi lunga de servici (12h) am rugato frumos sa imi faca un masaj cu gel  :masaje  ceea ce sa si intamplat si a fost foarte relaxant, nu e experta in chestia asta dar nici incepatoare, a fost foarte placut acel masaj.

 

Dupa o relaxare de ~15 minute am inceput cu pupici de la gat spre sanii ei, i-am smotocit putin, m-am bucurat la sfarcurile ei ca un copil care a primit o   :icecream, iar usor usor am coborat jos unde am gustat o savarina (CURATA, FARA mirosuri) ca in povesti. In acest timp Andra gemea destul de placut, pana la un punct unde am intorso pe burta, luat un prezervativ pus pe domnu Gigel care era  :inlovee  la ce priveliste avea parte si de aici:

 

Actiunea a fost una incinsa pentru mine, schimband diferite pozitii, dar tind sa va spun ca  :doggystyle  in paralel cu oglinda da senzatii tari (ca ciocolata ROM) unde am si finalizat in caciulita. Imediat mam aruncat pe spate si ma linisteam, respiram (eram fara aer la ce actiune am avut aprte) si incercam sa ma calmez pe cat de mult posibil. Am rugato frumos pe Andra sa imi dea un prosop sa ma duc din nou la dush pentru ca eram transpirat FLEASCA, zici ca abia iesisem din dush. In timp ce faceam dush, Andra facea putin curat in camera (dezastru ! cearceaf jumatate pe jos, 2 perne erau de negasit  :onbed).

 

Iesit de la dush, intra si ea, care la scurt timp revenita in camera incepem sa discutam diverse subiecte, fiecare ce ii venea prin cap. Daca sti ce sa vorbesti poti avea parte de discutii interesante. La cererea mea o rog frumos daca putem incepe, a fost deacord, si incepe cu pupici pe corp, coborand usor pana la Nea Gigel care usor usor se trezea din somnul cel adanc. Am avut parte de un oras neprotejat, atentie la oO, a incercat si DT unde din partea mea a fost foarte placut ! 

 

Fiind excitat dupa un orat Bine Executat mi-am amintit de un lucru foarte important si anume  :boobs , am puso pe spate, mam jucat putin cu sanii ei si am inceput in forta cu un misionar, unde la scurt timp mi sau epuizat bateriile si m-am aruncat pe spate, relaxanduma putin, dar ea vazand asta a profitat de situatie si sa pus pe mine si a topait ca in melodia aia "Hai sa facem scarta scarta cu masina mea caruta"  unde ma excitat foarte mult, finalizand destul de repejor.

 

Dupa aceasta batalie Greco-Romano mam declarat FOARTE MULTUMIT, dar cu GREU m-am ridicat din pat (ca bosorogii aia de hiberneaza toata ziua in pat), ametit si putin dezechulibrat (dupa o asa actiune.....) am reusit sa ajung la dush, unde m-am inviorat putin (tin sa mentionez ca am primit alt prosop la al 2 lea dush), am ajuns in camera, m-am imbracat, am decartat 300 ron pentru 2 ore de ADRENALINA si iam zis ca Oficial ma delcar Fericit si APT pentru munca de maine (12h)

 

Neam salutat si neam luat larevedere, until Next Time  :mafia:   !

In drum spre casa ascultand  :music , eram foarte bine dispus !

 

Note:

Locatie: 10 (aer conditionat, radio cu muzica ok, locatia este foarte curata, usor de ajuns)

Fata: 9+ Eu unu as intoarce capu dupa ea si as zice "Mama ce bunaciune"

Oral: 8 (atentie la oo, ceva DT care a fost foarte placut) ar fi avut 10 daca facea si CIM

Normal: 9.5 Actiune de povestit prietenilor, va las pe voi sa trageti concluziile din ce am scris mai sus

Anal: Nu face si nici nu ma pasioneaza !

GFE: 8+ (Ai ce discuta cu ea daca sti cum sa o iei)

Program: Din cate stiu incepe pe la 20 -> seara tarziu (probail 4-5AM)

Concluzie: De Revenit !

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:.
  • Oras:.

MARATONISTA.(as spune eu)

 Ma mananca in cur si sun si eu la Andra . Raspunde amabila si nu mai cer detalii ptr ca stiam cam ce ofera o intreb direct cand pot veni . Ma anunta ca este disponibila si pornesc spre Galeriile Orizont . Ajung in 10 min si sun din fata blocului sa-mi dea codul de la interfon . Urc , deschide usa , intru si ma invita in laborator unde decartez instant 100 lei . Nu-i plac programarile cu ora ptr ca nici nu mi-a dat tariful pe ora prefera sa mearga pe 100 lei/fin . Nu o mai descriu ca se vede din poze ca este buna rau . Fiind dusat de acasa ma invita sa scap de haine si sa ma intind in pat . De aici incepe nebunia , nu am avut parte de un fast-fuck ca asta in viata mea . Nici nu am ce povesti . Oral mizerabil facut la viteza maxima , la normal (doar ea deasupra) citeai in ochii ei "hai termina odata". M-a rezolvat repede , m-am imbracat si am plecat spre masina . Ajuns in masina m-am ciupit de un picior sa fiu sigur ca nu am atipit la volan si am avut un mic vis erotic . "fata din vis" -,cam atat dureaza vizita la ea 4-5 minute

 note ? fata - 8 , locatie-9 si restul nu am ce sa notez

 de revenit ? m-ar mira sa ma imbat asa de tare incat sa revin

  • Like 7
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:EVERYWHERE
  • Oras:EVERYWHERE

Salutare dragi Confutaciosi

 

Am ajuns si eu la ea intr-un final cu toate ca am mai vizitat-o de 3-4 ori inainte sa isi puna PLAMANII :D

Locatia esti langa Galeriile orizont apartamentul este ok camera de lucru are patul cam subred dar in rest totul e ok. Actiunea a inceput cu un oral bine executat 10+++++   cu deep foarte bine executat cu atentie la oOo chiar mai rar am avut parte de un oral ca al ANDEREI, la normal la prima finalizare ma dominat maxim am lasat-o sa faca ce vrea din mine si chiar stie cu ce se mananca meseria aste 10++++++ , dupa prima finalizare am fugit repede la dush sa ne improspatam ceea ce mi-a placut foarte mult ca , chiar ea ma invitat cu forta sa fim fresh pt a doua finalizare, in pauza am fumat o tigare foarte comunicativa deschisa la orice subiect (Super). A doua finalizare a inceput cu un oral lent dupa care am trecut la un sex intre sani care la trezit bine de tot pe Baros de nu mai avea stare, normalul s-a petrecut in picioare la perete cu corpul ei lipit de perete (deci senzatie femeia e chiar maleabile dupa cerintele clientului) si am finalizat pe la spate.

 

NOTE

 

LOCATIE: 8 ( din cauza patului )

Aspesc fizic si look: 9 ( sani sunt un pic cam tari dar sper ca in timp sa se mai intinda pielea )

Oral: 10 ( cel mai tare oral executat ever time )

Norma: 10 ( chiar isi da interesul in ceea ce face si este maleabila cu clientul si fanteziile acestuia )

Gfe: 10 ( chiar ai ce sa vorbesti cu ea nu este o persoana fitzoasa si e chiar deschisa la orice subiect )

Pret: 150 lei ora cu doua finalizari

 

CONCLUZIE: fata isi merita fiecare banutzzz , de revenit.

  • Like 7
Link spre comentariu

In aceasta seara am avut o experienta neplacuta din cauza domnisoarei din topic @fatadinvis. 

Sun m-a programat in 40 de min, ajung la locatie si spre surpriza mea raman stupefiat cand imi spune ca nu am de ales decat varianta cu o finalizare ceea ce ma deranjat foarte mult, tipa e genul fast fuck 100% (ca scuza imi spune pe un ton de sus ca asteapta 2 insi care trebuie sa soseasca de la cazinoooo, foarte banala explicatia, putea sa imi spuna la tel ca nu accepta decat varianta 100lei / pedala )

 

Note:

 

Gfe: 0 nu are caracter si isi vede doar interesul dar o va costa scump acest comportament.

 

Sper sa citesti acest post ANDRA si ca sa nu mai pui oamenii pe drumuri si sa ai sansa sa ajungi la escorte de evitat anunta clientul dinainte la telefon.

 

Am ajuns si eu la ea intr-un final cu toate ca am mai vizitat-o de 3-4 ori inainte sa isi puna PLAMANII :D . Mai sus, cu cateva zile inainte, din ce ai scris reiese faptul ca aia ar fi fost prima vizita.

.......Actiunea a inceput cu un oral bine executat 10+++++   cu deep foarte bine executat cu atentie la oOo chiar mai rar am avut parte de un oral ca al ANDEREI, la normal la prima finalizare ma dominat maxim am lasat-o sa faca ce vrea din mine si chiar stie cu ce se mananca meseria aste 10++++++

 

NOTE

 

Oral: 10 ( cel mai tare oral executat ever time )

Norma: 10 ( chiar isi da interesul in ceea ce face si este maleabila cu clientul si fanteziile acestuia )

Gfe: 10 ( chiar ai ce sa vorbesti cu ea nu este o persoana fitzoasa si e chiar deschisa la orice subiect )

 

CONCLUZIE: fata isi merita fiecare banutzzz , de revenit.

 

Daca cititi cele 2 recenzii ceva nu se leaga din pacate: de la GFE 0 la GFE 10.... :s ....

 Mai sus in primul post ii ureaza sa ajunga la "de evitat", iar in cel de al doilea "fata isi merita fiecare baut, de revenit"??????

 

@krang, te rog sa ne oferi si noua mai multe detalii, ca se bat cap in cap cele 2 postari ale tale....

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:EVERYWHERE
  • Oras:EVERYWHERE

Prietene @Ventrino prima data cand am fost ( dupa ce s-a tunat ) nu putea sa ma primesca decat la o finalizare si m-a enervate extrem de rau. Dar 100% a vazut ce am scris si mi-a facut programare pentru o ora cu doua fin.

 

Ce iti e asa de greu de dedus ??????? Cumva daca o persoana iti greseste odata nu ii mai acorzi si a doua sansa ???????


O seara buna si nu mai fi asa de carcotas ;) ca faci riduri.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am vazut ca Andra a postat cateva poze cu ea, recente, de-a dreptul superbe, ocazie cu care mi-am adus aminte ca i-am facut si eu vreo doua vizite, cred, ambele in luna decembreie anul de gratie 2013.


 


1.Locatia: Centrala. Blocul la parterul caruia se afla Galeriile de arta Orizont. Ultimul etaj. Se intra prin curtea interioara, imediat langa Jerry Pizza. Apartament cu 3 camere. Mia are o colega Roxy parca (cand ii voi gasi topicul ii voi face si ei o recenzie). Inauntru curat si placut. O atmosfera calda. La baie strictul necesar. Am primit prosop curat si un pahar cu apa la cererea mea. Nota 9.


 


2.Modalitatea de contact: Am sunat la numarul din titlu dupa ora 8.00. Programare respectata. Este o escorta care lucreaza doar seara.


 


3.Detalii: Andra este fata porno rau cu un corp lucrat la sala fara pic de grasime, gen dansatoare de club. Este bronzata si tunata, sanii extrem de reusiti, undeva la numarul 3. Este o aparitie sclipitoare, numai buna de luat la pooola. La fata draguta, cu trasaturi ascutite. Servicii: Oral neprotejat, normal protejat. Incercat diverse pozitii. Este docila si nu comenteaza, poti sa o atingi si pe sani, insa delicat, nu ca taranul. Accepta cunni si lasa impresia ca si ei i-ar face placere acest lucru.


 


4.Program de lucru: presteaza doar seara. De obicei pune si anturi pe AT. Eu asa am dat de ea prima oara.


 


5.Note :


- Locatia: 9 - curat 


- Aspect fizic: 10 - pornista


- Igiena Personala: 10.


- GFE : 8. Nu vorbeste asa de mult, cei care cauta vorbe duci si amgitoare, nu vor gasi aici.


- SEX NORMAL : 8 se misca bine, nu comenteaza si accepta diverse pozitii.


- SEX ORAL : 8 e loc si de mai bine


Pret - 100 ron o finalizare, iar ca timp aprox 30 min.


 


Cu respect,


MyR


  • Like 11
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Å¢ara lui MoÅŸ Crăciun
  • Oras:Å¢ara lui MoÅŸ Crăciun

Am sunat si eu. Ori nu avea chef de 1h (cum zicea un coleg mai sus, ca evita sa presteze la ora), ori a marit tariful:

-100lei/fin: oral si normal;

-de la 150, a spus 200/h.

Daca ramnea la 150/h, ii faceam o vizita.

Link spre comentariu

Eu as trece-o la "de evitat" , o sun zilele astea , face programare iar cand ajung la fata locului ... telefonul inchis. Dupa jumatate de ora o sun din nou , isi deschisese telefonul tipa , insa imi respinge apelul :|... si din cate am citit in paginile anterioare , nu sunt primul care isi ia teapa. 

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

ESCORTA DE EVITAT.....TZEPARA te programeaza ,ajungi in zona telefonul inchis,vrea doar fust fuck la 100,surpriza o ai cand urci,atitudine de fata cu cur de tabla[deja nesimtita],LIPSESTE BUNUL SIMT,ORI ESTI CURVA ORI NUMAI ESTI!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

salutare,

la finele saptamanii trecute am vizitat-o pe caprioara ce se recomada andra.

locatia este undeva pe magheru pe langa raiffeisen bank.

sunat dsoara cand am ajuns in fata bancii si m-a indrumat pas cu pas..trecut printr-un gang, ajuns la scara apelat interfonul, luat lift ajuns la usa.

de cand a deschis usa amputut remarca trupul de invidiat al dsoarei.

andra eate o bruneta draguta cu ochi albastrii (asa pareau la lumina difuza a camerei) inalta, picioare de gazela, fund frumos numai bun de dat palme, sani mari siliconati.pozele din acest topic sunt reale. genul de fata pe care il admiram in cluburi in tinute sumare-animatoare

locatia: ap 3 camere, in locatie mai isi desfasoara activitatea o colega de breasla(pe care nu am avut placerea sa o cunosc) , baia echipata cu cele necesare , 3 geluri diferite de dus.

dupa ce am facut un dus am asteptat pret de 5 min pana dsoara s-a igienizat si ea intrand in camera doar in bikini. cu riscul sa ma repet fata la corp e de milioane, chiar dc nu sunt mare fan silicoane.

actiunea a inceput cu sarutari pe corp, frecat sanii de junior, coborand usor usor spre un oral nep(la cererea mea ) pret de cateva min. la oral nimic spectaculos, mecanic ,sec si fara prea multe artificii...

la normal am inceput cu un LOT, fata se misca bine , te lasa sa te joci cu sanii ( daca nu esti brutal) se implica cat de cat ,geme frumos, am schimbat in capra, pozitie i n care am si finalizat. impresia generala lasata la normal este ca fata abia asteapta sa scape de tine. cand am finalizat era asa de bucuroasa incat mai avea putin si apluada de fericire.

desi aveam de gand sa stau 1 ora, am stabilit ca incepem cu 1 finalizare si dc ma tine instalatia raman la o ora.... sincer dc o vedeam mai mult implicata ramaneam 1 ora, insa GFEul scazut m-a detetminat sa raman la 1 finalizare 100 roni.

note

corp: 9,5 -fund beton , picioare frumoase, abdomen frumos lucrat la sala, sani mari siliconati(-0,5 pt silicoane....nu sunt mare fan)

fata: 9 trasaturi frumoase, ochi albastri..

oral: 8

normal: 8

GFE: 7

pret : 100 ron/ finalizare

 

comcluzia: o fata f draguta cu corp excelent, corecta si cu bun simt , insa cu gfe scazut( nu e genul cu care sa faci mai mult decat sex).

de testat.

 

plecand de la prezumtia ca a fost prima vizita la dsoara, si poate nu s-a creat acea conexiune, o sa o mai vizitez inca o data sa vedem " ce iese ". merita

 

cu stima

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

totusi... faptul ca nu respecta programarea,chiar daca iti confirma telefonic si ca nu mai are chef de treaba, avind si un numar ridicat de plingeri[chiar nepermis de multe] Rog impetuos un moderator sa o mute la,, de evitat‘‘

Credeti ma ca trebuie neaparat facuta mutarea deoarece ,altfel, nu mai vad rostul acestui site [fiind strict pt comentarii si informare despre comportamentul escortelor]

Nu uitati ca totul este din cauza neseriozitatii fetei si a slabelor prestatii[nefiind o incepatoare]

Sper ca o sa ne asculte si pe noi,cei multi si amagiti.

Daca nu o mutati.... nu-i mai vad rostul acestui site.

multumesc frumos ,anticipat!!!

Link spre comentariu

Sunt sigur ca mi-am luat de mult mai multe ori decat tine astfel de tepe, doar atat iti pot spune ca prin ceea ce fac eu pot sa-mi iau si 2 pe zi si in cazul meu e mai nasol ca ma dau peste cap. Nu poti trece la de evitat o tipa veche in bransa cu o prestatie medie si care arata f bine doar pt ca nu a mai putut sa lucreze de la ora cutare, mai ales ca lucreaza doar noaptea. Fii sigur ca nu te-a primit dintr-un motiv bine intemeiat. Eu zic sa ai mai multa intelegere si mai incearca intr-una din seri, mai la inceputul programului.

  • Like 6
  • Minus 10
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Și când îți iei țepe de la fetele de la top, ceri să fie puse la "top țepe"?

Să ne rezumăm la informare, spunem despre experiența respectivă iar ceilalți membri vor citi. Asta e scopul forumului.

  • Like 2
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

ok! informarea este:Nu respecta programarea-Nu are chef de futut si te trateaza ca pe un nimic dupa ce iti ia banii-Chiar daca e veche in bransa trebuie sa te respecte de 200 ron si nu are dreptul sa fie nesimtita ,doar e platita pentru a fi curva.-Nu inteleg de ce dupa atitea recenzii acuzatorii si recente [nu intereseaza pe nimeni cum s-a comportat anul trecut] de ce nu e trecuta la evitat.Dragilor moderatori consider ca nu e logic si domnisoara ar trebui sa aiba clienti in functie de prestatie si fiind la ,,de evitat‘‘ poate isi schimba atitudinea.

Multumesc frumos!

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Si d-le,,sangre‘‘, consider ca rolul acestui site este in primul rind sa NU MAI LUAM TZEPE!!!

Sa nu mai stam ca aurolacii in masina si sa cautam o alternativa pt ca ,,distinsa‘‘ domnisoara nu respecta programarea!

Si pe buna dreptate d-le sangre ca o sa protestam in strada pt ca tu vezi la noi ca ne zbatem sa fim auziti,noi toti cei tzepuiti, si dvstra dle sangre ne spuneti ca si melescanu : ca e in regula si ca nu e nici o problema [chiar daca postarile noastre spun altceva].

O sa facem referendum sa fi demis si aceasta vrajitoare sa o ardem pe rugul marca ,,de evitat‘‘.

Sper ca sa ne auda si noua cineva bocetul celor ce avem timp limitat pt aceste practici si sa nu mai fim escrocati de putinul timp liber[cei casatoriti stiu cum e ]

De aceea cer ca pina simbata mai marii acestui nimfoment sa purceada a schimba in site ul asta,altfel vom iesii in strada cu masinile!!!

     semneaza:

 

Reprezentantul casatoritilor tzepuiti de donsoara!

Link spre comentariu
  • Oras:Magheru
  • Oras:Magheru

Buna seara tuturor! Mi-am facut un nou cont , deoarece nu am mai intrat de destul timp si am uitat parola contului vechi. 

Am citit pe aici ultimile recenzii si as vrea sa adaug si eu cateva comentarii in privinta celor spuse in ultima vreme.

 

Tin sa precizez ca programul meu este de la ora 19.00 pana la 04.00 in functie de cum ma simt. In momentul cand sunt sunata pt detalii spun aceleasi informatii pe care le si prestez.

 

Pretul meu este 100 lei finalizarea oral si normal , 200 lei ora , iar pretul acesta este valabil de 2 ani de zile.

 

Sunt sunata de foarte multe ori pe zi si marea majoritate a clientilor isi fac programare si multi dintre ei nu ajung, de aceea se mai ivesc anumite neintelegeri cu programarile pt ca altii se programeaza in 30 de min si ori ajung mai tarziu , ori deloc. De aceea , imi fac alte programari pt ca nici eu nu pot sta dupa promisiuni si aici nu ma refer la clientii vechi. 

 

@mvrius , nu inteleg de ce esti asa de acid , eu nu-mi amintesc sa fii fost vreo neintelegere in ultimul timp , recenzie n-ai postat , in schimb ceri sa fiu trecuta la de evitat tinand cont ca eu locuiesc in aceeasi locatie de 5 ani de zile cu acelasi nr de telefon si n-au mai avut loc astfel de critici pana acum. Daca nu am fost pe placul tau esti liber sa alegi alte escorte asa cum si eu am dreptul de a-mi selecta clientii. Multi nu intelegeti ca sunt totusi escorta , am si eu limitele mele , ma implic cat pot de mult dar totusi v-as ruga sa faceti diferenta intre escorta si ce aveti acasa.

 

PS : O sa revin cat de curand cu pozici noi.

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Doar recenzia mea ai citit-o? Pe a celorlalti nu o citesti?Nu vezi ca ne plingem de tine din diferite motive?Insist sa fi trecuta la  DE EVITAT pentru ca nu respecti programarea si ca te comporti ca si cum noi iti datoram ceva.Uiti ca noi platim pt un moment , nu sa te comparam cu ce avem acasa.Dar daca tu reusesti sa ne strici aceasta placere[chiar daca asta e jobul tau si noi te platim,deci nu raminem datori cu nimic ] este ca si cum am merge la un film 3D si cu biletul in mina am sta si ne-am uita la usa inchisa,sau  am intra in sala de cinema si s-ar lua curentul si am fi nevoiti sa plecam acasa.

Eu cred ca  iti bati joc de noi cei care te platim prin faptul ca nu depui efort in pat fiind sitirita in special dupa ce ai incasat banul         si  2 : iti place doar partea financiara.

NU TI AR PLACE MAI MULT SA TI TRIMITEM BANII PRIN POSTA SI TU DOAR SA SEMNEZI DE PRIMIRE?

Domnilor!!!! Insist ca aceasta escorta sa fie trecuta la de evitat deoarece,in ultima vreme, are toate recenziile in defavoarea ei.Toti se pling si individa mai are si tupeu sa de-a vina pe noi ca ea nu este ce avem acasa.Data viitoare  ,dupa ce incaseaza banul,poate ne spune ca nu are chef sau ca o doare capul.

Consider ca fiind escorta[daca mai poti fi numita asa, mai degraba excroaca pt ca dupa ce incasezi banu nu faci mai nimic] nu ai dreptul sa-ti neglijezi clientii si trebuie sa-i tratezi cu respect.In cazul tau fi curva in pat ca de aceea te platim.Daca nu-ti place ideea reprofileaza-te.

Imi pierd vremea scriind aici deoarece nu vreau ca si altii sa ia TZEAPA.

 

TOTI TREBUIE SA INTELEGETI CA FATA ASTA NU VREA SA MAI MUNCEASCA.CA SA O MULTUMITI DOAR DATZI_ I BANII  !!!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane

bine ai revenit pe forum Andra

 

 

Doar recenzia mea ai citit-o? Pe a celorlalti nu o citesti?Nu vezi ca ne plingem de tine din diferite motive?Insist sa fi trecuta la  DE EVITAT pentru ca nu respecti programarea si ca te comporti ca si cum noi iti datoram ceva.Uiti ca noi platim pt un moment , nu sa te comparam cu ce avem acasa.Dar daca tu reusesti sa ne strici aceasta placere[chiar daca asta e jobul tau si noi te platim,deci nu raminem datori cu nimic ] este ca si cum am merge la un film 3D si cu biletul in mina am sta si ne-am uita la usa inchisa,sau  am intra in sala de cinema si s-ar lua curentul si am fi nevoiti sa plecam acasa.

Eu cred ca  iti bati joc de noi cei care te platim prin faptul ca nu depui efort in pat fiind sitirita in special dupa ce ai incasat banul         si  2 : iti place doar partea financiara.

NU TI AR PLACE MAI MULT SA TI TRIMITEM BANII PRIN POSTA SI TU DOAR SA SEMNEZI DE PRIMIRE?

Domnilor!!!! Insist ca aceasta escorta sa fie trecuta la de evitat deoarece,in ultima vreme, are toate recenziile in defavoarea ei.Toti se pling si individa mai are si tupeu sa de-a vina pe noi ca ea nu este ce avem acasa.Data viitoare  ,dupa ce incaseaza banul,poate ne spune ca nu are chef sau ca o doare capul.

Consider ca fiind escorta[daca mai poti fi numita asa, mai degraba excroaca pt ca dupa ce incasezi banu nu faci mai nimic] nu ai dreptul sa-ti neglijezi clientii si trebuie sa-i tratezi cu respect.In cazul tau fi curva in pat ca de aceea te platim.Daca nu-ti place ideea reprofileaza-te.

Imi pierd vremea scriind aici deoarece nu vreau ca si altii sa ia TZEAPA.

 

TOTI TREBUIE SA INTELEGETI CA FATA ASTA NU VREA SA MAI MUNCEASCA.CA SA O MULTUMITI DOAR DATZI_ I BANII  !!!

 

Multumim pentru comentariu cred ca toata lumea a inteles ideea ta nu e nevoie sa trollezi tot topicul cu mutatul fetei la de evitat din nou si din nou.

  • Like 2

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Pricep dar trebuie sa inteleaga aceasta duduie ca recenzia mea este mai mult decit un semnal de alarma!

Si fie vorba intre noi sunt prospaturi gen Amalia [Obor] de 18-19 ani cu o atitudine de nota 20 si are toate recenziile la maxim,nu mai vorbim despre pret...[100 ron/h cu n fin]

Scriu aici ca sa priceapa toti confutaciosii consacrati ca tu draga,,fata din vis‘‘ esti fata din cauciuc penibil de scumpa si crede-ma ca nimeni nu e fericit sa plateasca 200 ron pentru servicii de kk.

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Magheru
  • Oras:Magheru

Draga mVrius, cred ca tu ai ceva personal cu mine si chiar te rog ca in momentul de fata sa numai ai niciun fel de comentariu la adresa mea. Esti liber sa alegi unde vrei si la ce bani vrei! Vad ca mi-ai umplut pagina cu tot felu de aberatii si tot felu de nemultumiri. Atat am avut de spus la adresa ta si sper sa incetezi si sa intelegi pt ca nici nu ne cunoastem bine ca sa iti dai tu cu parerea cum sunt si ce fel de om sunt. Multumesc!

  • Like 3
Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

  Va salut.,

 

    Trecand spre casa intr-una din noptile trecute fix, ma gandeam la ce printesa sa merg la o ora tarzie si consultand baza de date NMFMN , vad urcata la fileu d-ra Andra Galeriile Orizont si imi spun: -De ce nu?! Citesc ceva recenzii bune, ceva rele, zic sa merg macar ca am inteles ca arata foarte bine, tunata, inalta,picioare frumoase, abdomen plat,se potriveste perfect cu mine, adica ne completam reciproc, eu tunat cu slana, picioare scurte, abdomen curbat convex rau, plm, incerc o tura scurta, imi zic si formez   0764180885 , raspunde o voce placuta, tanara, ma atzatza suficient incat sa ma faca sa deviez ruta.La ora aia am gasit loc de parcare foarte usor, am intrat in curtea interioara a blocului unde mi-era cam tarsa, dar era liniste deplina si lumina suficienta, ca daca ma molesta vreo caprioara, ce-i spuneam eu Andrei? Urc la etajul mentionat de Andra si usa se deschide incet, ea fiind dupa usa .Cand intru rasuflu usurat ca imi place piesa, este buna bruneta parca-i facuta in ciuda ....noastra, Ii strang mana ma prezint si ma pofteste in camera.Eu deja accelerasem ritmul respiratiei si cred ca si pe cel al transpiratiei, in schimb il pierdusem pe cel al inspiratiei, ca nu scoteam nici un cuvant...Cred ca s-a speriat de mine,ca m-a si intrebat daca e totul ok, de-abia atunci mi-am dat seama ca eram penibil si am luat-o de mana soptindu-i usor romantic:-Ce buna esti de pula, frumusete , daca te si misti dupa cum arati, m-ai nenorocit, ca imi fac abonament ...de student, ca deh, e criza....A zambit la mine iar eu la sanii ei si am inceput usor sa ma dezechipez, in primul rand de 100 lei , apoi de haine si dupa ce am primit un prosop curat , am pasit ca un balerin spre baie, am facut rapid un dush cu un cocktail din doua geluri, m-am sters din zbor ca as fi futut-o de pe hol, dar n-a fost sa fie, s-a scuzat si a plecat si ea la dush .Liniste in locatie, cred ca era singura, nu am auzit nici un zgomot, oricum imi vajaiau urechile de pofta, nu mai gustasem piersicutza de ceva timp si mi-era teama ca termin desertul inainte de felul 1 si 2, dar m-a scos din starea de incertitudine Andra, intrand in camera cu sanii aia superbi inainte, de am dat-o-n balbaiala :boob ....Fffffrumoasa lllucrare zic, si-mi spune:-De-abia acum incepe, relaxeaza-te.....si ma saruta usor pe corp, facandu-mi-se pielea de ....cocosh, am inceput sa o mangai pe pielea fina in timp ce se juca pe langa micul bolsevic , apoi usor a susurat:- Preferi oralul cu pezervativ? -Nuuuu, nu stricam filmul, ca e pacat de actrita, isi da silinta sa fie profi....Oralul nu e cel mai cel ,  dar suficient cat sa imi reiau pozitia de forta, am asezat-o sa o alint si eu si in timp se o gustam ii mangaiam usor sanii care sunt o reusita a esteticii , fiind placut impresionat de gustul dulce al piersicutzei si de sunetele care sigur nu au fost false, deoarece cu mine nici o fata nu geme fals, ci geme natural si nu cred ca din cauza greutatii mele care le striveste, ci de placere nedisimulata... :slap2 Dupa ce ma satur de alintat, imi pune pisi botnitza pe bot si incepem un misionar placut, fara eforturi mari , dar placut si cu gemetele la ureche nu am mai rezistat, m-am inversunat si dupa cateva minute in care o sarutam pe gat, am finalizat fericit, ramanand asa cateva secunde, apoi m-am extras usor si cu ajutorul Andrei am scos botnitza si am ramas usor confuz pe pat, spunandu-i : -Esti tare , frumoaso! -Multumesc, imi raspunde si se retrage la dush, eu imbracandu-ma rapid sa ma retrag spre depou...La plecare i-am zambit si i-am spus: I' ll be back ! , am pupat-o pe obraz si am plecat fericit ca mi-am facut o seara mai frumoasa.

 

Note:

 

Locatia- 9 - liniste, curatenie, cam putina lumina, ziua e mai dificil cu parcarea

 

Andra - 9,5 are fizic superb, cred ca tre sa lucrezi mai mult la click, fiindca e usor tacuta si circumspecta initial, dar empatia odata realizata, e totul ok .E foarte curata ,e usor parfumata, piele fina, mmmmm

 

Oral- 8 (nu cred ca-i place tare, dar e suficient de bine)

 

Normal - 9 - nota o dau in comparatie cu oralul, dar cert e ca m-a terminat destul de repede...

 

GFE - 8 -e timida , trebuie sa reusesti sa o scoti din starea asta.No FK , in plm....

 

Halat- 100 pt maxim 30 minute placute

 

        Pentru mine este indiscutabil : de revenit cu drag, cred ca pentru o ora tarzie este o alegere foarte buna, nu stiu cat de obiectiv sunt, dar eu cand merg la o fata o consider iubita si o tratez ca atare, cu respect ,tandrete ,incercand intotdeauna sa vibram impreuna, poate ca nu reusesc intotdeauna, dar la Andra mi-a placut, si , in ciuda faptului ca se spune ca banul rezolva totul, nu este in totalitate adevarat, in general omul sfinteste locul , deci nu dau sfaturi, ci doar o sugestie, comunicati si empatizati si viata tuturor va fi mai frumoasa ! Daca ar avea atitudinea Karinei,sau pe cea a lui Mary , ar fi la top , pariez !

                                                                  Investitii reusite va doresc ! :hihat

  • Like 13
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...