Sari la conținut

Bruneta din Girocului 0755271375 fost 0765375477


Postări Recomandate

  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Salut

          Am trecut si eu pe la aceasta domnisoara insa cred ca prin vara cand avea locatie in Giroc pe Elevului , fiind aproape de unde stau atras de poze care sunt reale putin prelucrate dar dupa parerea mea arata mai bine in realitate , mai prost la capitolul sanii dar si ei sunt ok .

        Cred ca este constienta de potentialul ei si de aceia se tine asa sus ,  nu vreau sa o jignesc dar este mai speciala sau asa mi-sa parut mie .

        O sun si nimic , dupa vreo 20 de min primesc apel de la ea , resping si sun eu , o intreb de anunt ,  detalii, etc si daca este disponibila sa merg la ea imi zice ca da ca nu a venit un client , bun acum ma incalt si rup usa spre tine , bun , ma intreaba in cat timp ajung ii zic ca prostu' ca in zece minute ca suntem vecinii , nici nu fac 50 de metrii din fata blocului ca apel de la ea, isi cere scuze ca ia venit clientul si ca daca e ma suna cand termina cu el ca oricum nu o sa dureze ca o sa il certe ca a intarziat s.m.d. ii zic bine astept .

       Ma suna ca a terminat si ajung la ea , fac cunostinta , ma duce in camera de munca m-a intreaba de dus ii zic ca am facut acasa si e ok , bun o intreb ce ofera imi zice si intreb daca face exceptii adica oral neprotejat zice hotarat ca nu . Aspect , curata , ingrijita , cred ca nu face dus dupa fiecare client dar nici un miros suspect doar de parfum , Sex oral protejat bun dar mai bun fara insa nu se poate si gata :)))) ne conformam sex normal , are ceva experienta se misca bine incearca sa te termine repede si in cazul meu a reusit . Si cam atat ce poate sa ofere insa este corecta cu tine si iti pune ce ofera de la bun inceput nu te grabeste dar are metodele ei de a pleca tu fara sa te superii .

      Am incercat sa stau o ora insa a zis ca nu se poate ca mai are pe cineva care asteapta si poate alta data , prima data cum am intrat in apartament se uita lung la mine si am intrebat-o daca s-a intamplat ceva , a zis ca aduc cu un client fidel de al ei si de aia se uita ca m-a confundat . timp petrecut 20 de min cu imbracat si dezbracat , 100 de lei , la final nici nu a intrebat de ei daor mentionad cadoul la tel oferiti de mine . Si cam atat am mai intrebat o data daca mai pot sa raman un nr si nu ca are pe alcineva .

        Plec si pe drum suna telefonul , apel de la ea , raspund si imi zice ca pot sa vin eu prost ii zic ca este greseala ca eu sunt cel care tocmai a plecat , aaa zice ea scuze nu pe tine trebuia sa te sun , ii zic ca pot sa ma intorc dar degeaba ca tot are pe cineva care asteapta de 15 min .

       In incheiere arata bine si e constienta de asta , nu face exceptii sau mie unul asa mi=a zis as mai trece pe la ea dar daca am inteles bine s-a mutat pe  Aradului si nu am curaj sa fac o excursie prin oras si dupa sa nu imi raspunda .

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Sunt dator cu o recenzie:

 

Sunat si programat acum aproape 2 saptamana la frumoasa bruneta. Pe atunci se intorsese de la Arad unde prestase si am avut noroc s-o prind chiar in prima zi. nu vreau sa intru in detalii, asa ca o sa fiu scurt:

 

locatie: 10...undeva aproape de mehala

aspect: sa zicem un 8...sanii o dezavantajeaza. in rest, e inalta, buna la corp, la fata nu e stralucita insa nici de ignorat.

OP: desi il urasc, a fost placut, bine executat...merge un 8.5

NP: a acceptat orice pozitie i-am propus, si se misca bine...merge un 9

 

Din pacate am sunat-o in seara aceasta pentru o noua programare, dupa ce am dat gres cu Ella de la pensiunea Vlad, insa mi-a trimis mesaj ca nu mai presteaza...

sper sa nu fie adevarat pentru ca vreau s-o revizitez

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Am trecut si eu pe la domnisoara inainte de craciun,incurajat de recenzii si de poze .

 Sta undeva prin Ronat pe str B.... la o vila(complex de vile,era noapte) cu apartamente de lux.

Raspunde la numele Bianca,este tanara, la fatza pe mine nu ma dat pe spate cum o laudau altii,dar compenseaza cu corpul ,atitudinea si pot spune ca si prin respectul pe care-l  ti-l acorda.

 Sunat programat,am spus ca ajung intr-o jumatate de ora,noroc cu navigatia,altfel nu gaseam strada.

 Ajung la destinatie sun.... nu raspunde,mai sun odata si raspunde imi indica nr. de casa si nr de la interfon,intru in curte urc niste scari mai sun odata la un alt interfon ,ma directioneaza si reusesc sa ma vad cu fata.

 Cum am spus la fata este comuna,ma primeste zambitoare eu spun ca vreau o ora,imi taie repede avantul cand spune ca nu poate o ora ca  mai asteapta pe cineva,pff

Mi-am spus  este bine si un nr.,incepem actiunea cu gandul ca o sa spuna ca mai am 15-10-5 min si va incepe sa sune telefonul,nu s-a intamplat,imi pune guma accepta  diferite pozitii,nu se ''pisiceste'' parea normala la reactii si trairi.

 Terminat imi da servetele umede dupa care ma duc la baie,ma spal ,dar nu fac dus,deoarece nu am incredere in prosoapele lor,mai ales ca nu am vazut sa aiba masina de uscat rufe,iar iarna nu cred ca schimba prosoapele dupa fiecare client.

 Revin in camera.ea era deja in alta camera la masa dezbracata scriidu-si memoriile,amintirile ,trairile. Ma imbrac  dupa care platesc prestatia,lucru rar intalnit la o escorta la

prima intalnire,Poate eu eram mai de incredere(nu cred),poate mi-a simtit dorinta de a ma culca cu ea.

 

Note:

Locatie 10

Fatza  7,5

corp 8 are sanii sub medie,pe mine nu ma deranjat

oralul protejat deci 7,am sarit repede peste el

normalul 8,5 poate daca aveam timp lua mai mult

 

Parerea mea este de revenit cu conditia sa se mute intr-o zona mai centrala,renuntand la luxul oferit de periferie,La o adica mergi sa futi ,iar daca sunt conditii decente si fata arata bine,treci cu vederea peste anumite lucruri

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Everywhere
  • Oras:Everywhere

unde presteaza acum? stie cineva ?

eu am incercat timp de cateva zile. am sunat la ambele numere de telefon si la unul imi intra mesageria iar celalalt nu se forma. Poate vreunul din admini sa ne lamureasca, daca nu o trecem la inactive.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...