Sari la conținut

[ escorta ] = telefon 0749878360


Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Astazi am vizitat-o eu. Sunat intrebat daca e valabil aniuntul mi-a spus ca da, masaj cu de toate 130 lei, nu am mai intrat in detalii si am stabilit sa ne vedem in 10 minute. Ajuns la locatie , un apartament la parterul unui bloc aproape de Vasion. Am fost poftit direct in camera de actiune. Cerut banii innainte , i-am dat 150 lei, refuzat politicos restul. Am fost pofitit sa ma dezbrac, si a iesit din camera. Nu am fost invitat la dus, eu oricum venisem pregatit de acasa, iar de pe hol se auzea un client care se pregatea sa plece de la colega, asa ca m-am facut comod pe pat si am asteptat sa vina. Mihaela , ca despre ea este vorba, o femeie cred peste 35 ani, blonda, voluptoasa , putin burtica, frumusica. Sanii mari frumosi, pielea foarte fina, fara celulita etc. Actiunea a inceput cu un fel de masaj erotic, pana am fost apt de prezervativ, pus si trecut direct la NP cu ea deasupra, cat timp s-a frecat ea de mine, sfarcurile ei deja se intarisera , si s-a umezit natural. Schimbat pozitia la cererea ei, pe la spate, prveliste frumoasa, un fund frumos... care m-a si dat gata.

Cat timp ma imbracam, a mai sunat un client, caruia i-a spus ca face doar masaj. Dupa ce a incheiat discutia a spus ca nu o face cu oricine, iar eu i-am inspirat incredere  inca de cand am vorbit la telefon.

Ca si note greu  de dat:

locatia : nu am fost decat intr-o camera , care de regula am inteles ca nu este actiune, camera fiind ocupata, baie nu am vazut, asa ca dau un 8.

NP: 8

Igiena : 9 nu dau 10 ca nu stiu daca a facut dus , nu am fost invitat la dus, in rest ce sa zic ea era epilata total, piele frumos mirositoare, nu am ce sa reprosez in privinta asta.

Altceva in afara de ce am scris nu intrebati, nu stiu, nu am intrebat, de regula la prima vizita la o fata nu pun prea multe intrebari si ma las asa condus de ele.

Am inteles ca mai are doua colege.

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...