Sari la conținut

Domnisoara creata


Postări Recomandate

  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Stie cineva ceva de aceasta domnisoara!Anuntul pare real?!Buna ma numesc Andra din nou in Timisoara.Mai activa ca niciodata la locatia mea.Poze 100% reale.Bruneta sexy iti ofer sex total garantat si placere de ne uitat. Accept cupluri serioase si domnni dornici de aventura.SERIOSI SI DISCRETI. Imi rezerv dreptul de ati plati transportul in caz ca nu imi apartin pozele. MAI MULTE DETALI LA TELEFON. Te pup si te astept !Nr telefon:(0758) 853 843!Multumesc

Link spre comentariu
  • Telefon: 0740502153
  • Oras:Satu Mare
  • Telefon: 0740502153
  • Oras:Satu Mare
  • Oras:Acasa
  • Oras:Acasa

Playgirl, initial am crezut ca esti tu! I-am dat cateva mesaje si am sunat-o de mai multe ori.... pt ca mi-au placut pozele tale de la "concurs" ... si esti un must-have, din punctul meu de vedere.

 

Am fost la Dsoara azi, pot spune ca e o tipa la 1,65.. tinerica... 21-22 de ani cu niste sani foarte mari, naturali si rotunzi. Sincer, sanii aia erau dementiali si sincer pot spune ca nu-s genul care sa ma omor asa tare dupa sani. Pur si simplu foarte mari,ea fiind skinny, si rotunzi... putin lasati, dar naturali si superbi. Sfarcuri frumoase, medii.. maronii. De ce insist pe sani? O sa vedeti dupa;)

 

Locatia e pe BD Cetatii, la parter, un ap cu 2 camere, cred. Actiunea se desfasoara in ultima camera, si mai sta cu o colega. Spunea ca e in curs de mutare.. La dus avea gel de dus si sampon, problema a fost ca avea un prosop de marimea unul laptop de 17" deschis. Deci destul de mic. Un alt minus a fost ca nu avea slapi... dar asta e. Am facut amandoi dus.. si...

 

Mi-a facut OP, bunicel.. dar cam scurt. Tipa e smechera, in ideea in care mi-a zis "Hai normal daca vrei"... si nu era sub forma de intrebare.. era ca si cum as fi zis-o eu..

 

In fine, oralul a fost bunicel. Normalul dragut, cu 2-3 pozitii, lady on top de care s-a saturat repede, caprita si misionar. De mentionat e ca in timpul ala nu se uita deloc la mine (poate eram prea urat) ...  se uita pe pereti, evitand contactul vizual.

 

Dupa misionar i-am dat-o intre sani, si culmea, am reusit sa termin!

Si note:

 

Locatie: 8

OP: 8

Aspect:9,5 (poze reale)

NP: 7,5

Titfuck: 10 (finalizare pe gat, in pat, pe barbie)

Anal (cere extra, dar am vb la inceput de asta)

Timp petrecut cu dsoara: undeva la 25-30 minute (door-to-door)

decartat 100 ron.

 

Per total nu mi-a parut rau, fata e simpatica si sincer m-as intoarce pt sanii aia... n-am mai vazut asa sani mari si frumosi la o fata asa tinerica :) Se simt f misto la atingere. La corp arata bine.

 

Deci o experienta pozitiva.... recomand ;)

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Salutare.

Am vizitat-o și eu ieri pe domnișoara în cauza. Pot confirma ca pozele sunt reale, iar asa cum a zis și colegul mai sus....sânii sunt demențiali. La corp e slim, iar în combinație cu sânii mari, și cu o față drăguță e mișto.

Pentru ca de fiecare data când merg la o escortă noua, aleg doar varianta unui singur număr asa am făcut și acum. (100 RON, op, nu, finalizare intre sâni)

Am sunat-o pe la prânz și în jumătate de ora am fost deja în camera ei ( mai nou e la etajul 9).

am făcut un dus de împrospătare și am trecut la acțiune. fără comentarii la schimbările de poziție, am încercat vreo 4-5, iar ca finalizare, cum am spus deja, am făcut-o intre sâni.

sa dau și ceva note:

Gfe: nu sărută, dar în schimb ai parte de mângâieri finuțe cu buzele pe corp, vorbește frumos, comunicativa, se conformează cerințelor. Nota 8

Op: e mai sigur, dar fără senzații deosebite. Nota 6 ( nu sunt mare fan)

Np: pt mine, nota 9.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Telefon: rebeladeny
  • Oras:bucuresti
  • Telefon: rebeladeny
  • Oras:bucuresti

Mâine seara ajungem în Timișoara .. Crezi ca ai vrea o întâlnire contra cost la hotelul unde vom fi cazați ? Suntem tineri și foarte ok..pupi

Link spre comentariu
  • Oras:Tm
  • Oras:Tm

Bun , sa incepem :

Sunat la ora 11 sa fac programare , mi-a raspuns intr-un final si dupa intrebarile de rigoare ne-am inteles sa ne vedem in 30 min in locatia ei de pe Gh. Lazar .

Am ajuns sus ( eu nu am prins nici un catel ) , am platit inainte din proprie initiativa , optand pt o ora . Am facut baie acasa , deci nu mai era o problema . Inainte sa incepem mi-a atras atentia ca totul e protejat si am raspuns afirmativ . A inceput cu un OP foarte bine executat , cu tentative de deep si fara atentie in zonele adiacente . Am trecut la normal , ea deasupra mea , nu prea reusea ea nimic ( eu fiind mai dotat ) , am rugat-o sa se puna pe spate ca vin eu deasupra , am incercat vreo 2-3 minute si nu mergea nici asa , asa ca am rugat-o sa se puna pe o parte . Dupa 10 minute de muncit la ea , am finalizat in prezervativ . Curatat cu servetel umed si o pauza scurta de o tigara . Bun , acum cel de-al doilea numar a inceput cu OP scurt , am vrut sa o execut mai bine si nu am avut rabdare pt el . Am rugat-o sa se ridice , cu fata la perete , un picior pe pat , si dai caprita din picioare , au au au ce bine a fost ( ea incepand deja cu geama de placere , incetisor ) . Dupa vreo 10 min ma intrebat daca nu vreau sa ma termine printr-un tit fuck , am acceptat , sa pus pe spate , eu peste si dai si dai , nici o sansa , nu ma puteam termina , am puso sa mai scoata un prezervativ si sa se puna iarasi pe o parte . Am inceput glorios , 5 minute fast fuck , am scoso si am vrut sa ma termin , dar pana sa ma termin mi-a trecut terminarea asa ca a luato in mana si si-a infipt-o inapoi in pasarica si ma rugat sa dau mai tatr . Fratilor , timp de 2 minute am dat de era sa ma ia carcelu la toti muschii din corp si ea gemand destul de tare , nu am mai rezistat si am finalizat . Sters cu servetel , fumat o tigara si plecat .

Note :

Oral : 7-8 ( pt ca e protejat , as fi vrut neprotejat dar e ok si asa )

Normal : 8-9 ( as fi vrut mai multe pozitii dar fiind mai dotat nu s-a putut )

Aspect : 9 ( draguta la fata , sani superbi , fundulet mic si bombat , numa bun de tras pe p*la )

Locatie : 7 ( lipseste aerul conditionat )

Cadou : 200 RON ora ( la 300 face si anal , incerc data viitoare )

O recomand si ma voi intoarce la ea .

Spor la futut .

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...