Sari la conținut

0762190636


Postări Recomandate

  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok

domnisoara din ultimele poze , slaba si tatuata, este chiar kristina.

eu mi-am permis sa ii pun numele :

kristina grisina.

este foarte reala si activeaza de ceva timp la noi in cta

ultimele poze postate de agramat sint facute in germania,unde kristina grisina a lucrato perioada de timp, fapt care se cunoaste prin comportamentul amabil fata de client.

locatia , sucevei, vis a vis de geamie, apartament mic , bunicel, singura in locatie.

a fost colega cu alte fete si am inteles ca i se mai folosesc pozele si nr de tel .

la nr din titlul topicului raspunde chiar ea.

 am fost primit la o ora tirzie in noapte, foarte joviala ,comunicativa si profesionista.

i-am explicat ca de fapt caut o alta blonda skinny ,tatooata si cu locatia in tomis nord, [andra 25, fosta colega a antoniei].

m-a invitat sa o vad si mi-a spus ca nu e nici o problema daca nu este pe placul meu sau daca nu este ea cea pe care o caut, nu ma taxeaza pentru deranj .

m-a poftit la o tigare si mi-a explicat povestea aventurii sale la constanta ,fara a ma intreba daca ramin acolo pentru servicii sexuale sau nu.

 mi-a marturist ca nu are cont pe nimfomane si nici nu e ste deocamdata interesata sa isi faca.

dupa o jumatate de ora de socializare, i-am marturisit ca  mi-ar placea sa o cunosc mai bine, convins fiind ca nu poate fi vorba de vreo experienta urita si avind in vedere ca domnisoara este extrem skinny, mi-ar fi parut nespus de rau sa plec fara sa ma conving de calitatile ei.

mi-a spus ce tarif are, 100 finalizarea 200 ora , fara sex anal, oral neprotejat , cunnilingus , sex normal ,fara graba, preludiu  etc.

avind in vedere ora inaintata din noapte am optat pentru o finalizare.

mi-a satisfacut dorinta de a se incalta pe tocuri , inainte de a incepe tavaleala, m-a rasfatat cu un oral bun la inceput, din ce in ce mai bun pe parcurs, culminind cu o presatie extraordinara in 69 ,reusind sa imi provoace o erectie perfecta , moment in care am trecut direct la sex in pozitia doggului, ceea ce mi-a provocat o placere imensa , penetrind-o incet si senzual , cuprinzindu-i curuletul mini -mini, intre degetul mare si cel aratator.

posibil sa fie cea mai skinny escorta din constanta , aviz amatorilor si pentru acest fapt chiar am poreclit-o grisina.

daca nu ageeati acest gen , ar fi bine sa nu va incurcati.

sinii sint moi maricei si lasati, cam inestetici dar din punctul meu de vedere foarte placuti la pipait.pot fi un turn-off pentru alti clienti.

dantura deasemenea nu este in ordine, sa nu se creeze discutii nelalocul lor cum ca nu as fi semnalat si punctele negative.

igiena buna , asternuturi noi , fara mirosuri suspecte, pasarica curata , chiar frumusica , epilata in urma cu 2-3 zile, baie acceptabila , m-am sters cu servete de hirtie,  la final, prezervative de caliatate.

pentru gfe are nota 10 de la mine, m-am simtit foarte bine, m-a respectat ,nu a raspuns la  telfon , avea 9 apeluri cind am terminat, a fost dat pe silent, nu am fost o secunda grabit,  a tinut seama de preferintele mele sexuale si  s-a comportat exemplar pe tot parcursul vizitei, foarte  atenta .

nu este genul fetelor dupa care intorci capul pe strada , are destule minusuri pentru cei cu pretentii ridicate in privinta aspectului fizic, in schimb poate oferi o atmosfera relaxata si pentru iubitorii de skinny ,un must have.

a fost chiar dezamagita atunci cind am anuntat-o ca nu doresc sa ejaculez, imi oferise fata, buzele ,corpul sau swallow, chiar a insistat ,dar "nemernicul "nu s-a lasat induplecat , oricum la  urmatoarea vizita  nu o voi dezamagi si ii promit un dus de sperma din belsug.

sedinta foto am aminat-o tot pentru data urmatoare , nu aveam nici eu nici ea chef de poze si sper sa fiu atit de subtil sa o conving sa incercam si anal , ar fi o mare placere sa penetrez un fundulet atit de mic si dragalas.

 

 

poate fi mutata la testate , cu predicatul, KRISTINA GRISINA.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...