Salut,
Saptamana trecuta am trecut pragul domnisoarei , sunat pe nr. de p forum , stabilit intalnirea in 40 min, respectata si de mine si de ea programarea , confirm locatia mentionata de colegi . Domnisoara m-a astesptat in tricou mulat care ii scotea in evidenta sanii imensi si superbi dupa pararea mea 1,70 poate mai mult, frumoasa cu accent .. Igeniziat eu complet, apoi ea si inceperea ostilitatiilor , oral neprotejat lins oo , deep f frumos si implicat apoi pus caciulita , ea sus si se misca fratilor nu gluma si pe afara ca la rodeo dar si ianuntru ca simteam ca isi strange si muschii vaginali, asa ca primul nr finalizand repede... In pauza a fost chiar comunicativa pot zice , nu a existat nici un moment aiurea si apoi nr 2 , inceput aproximativ la fel nunmai ca la normal am preferat ca eu sa duc munca in pozitia capra ( superb fund mare si cu o forma frumoasa si excitanta ) ... o imagine f frumoasa finalizat in caciulita.
Per total chiar m-am simtit bine pt ca e o tipa comunicativa , ascultatoare si chiar s-a implicat in asa fel ca sa ma simt bine.
Acum ca note :
Fizic 9 ( confirm ca pozele sunt reale )
Oral 9,5 ( 10 daca era cu CIM)
Normal 9
CIM - nu s-a realizat si nici anal - nici nu am intrebat
Halat 200 lei , 1h si ceva
Eu unul am sa mai revin