Sari la conținut

Postări Recomandate

Este un anunt luat de pe AT, nu este nou, din contra tipa are de mult timp anunturi, tot timpul am cautat o recenzie legata de ea, insa se pare ca nu am gasit. Anuntul e de astazi:DOAMNA MATURA senzuala si lipsita de false pudori,doamna matura,discreta ofer companie intima d-lor ce se pot lauda ca stiu cum sa atinga,sa rasfete,sa satisfaca o femeie.Atentie,sunt foarte pasionala in pat! 03 Oct 17:11 0736 479 058 Pret 100L/ora Manat de curiozitate am zis sa incerc - poze reusite, iar un pret mult prea imbietor ca sa nu zici nu. Chiar ai spune prea frumos ca sa fi adevarat. Am sunat, fata foarte amabila mi-a repetat in ce constau serviciile ei si ca ar fi bine sa o anunt cu 30 de minute inainte. Locatie: Decebal, un bloc prin spate pe la Ruby tuesday daca nu gresesc. Am urcat, tipa e foarte simpatica am rugat-o sa ramana incaltata ca este mai sexy(poze reale desi nu mai corespunde tunsoarea). Am repetat cu ea serviciile oferite, am dat banii - 100 ron pt 2 finalizari si am mers la dus - prosop curat si uscat, gel de dus Axe.Oralul a fost neprotejat, ne-am intors intr-un 69 , pasarica frumoasa si curata, dulap cu oglinzi in fata patului.. numai bine pentru o priveliste ametitoare. Am schimbat ceva pozitii... de mentionat ca fata miroase demential, foarte curata si un miros placut fara a fi patrunzator sau prea puternic.Am stat putin de vorba, s-a dus sa se clateasca si m-a servit cu un pahar cu apa. Apoi s-au desfasurat ostilitatile pentru nr. 2. Oral din nou, dar de data asta am avut de ceva mai mult pentru a duce la bun sfarsit treaba - drept urmare am rugat-o sa se mangaie singura - o priveam ba direct, ba schimbam unghiul uitandu-ma in oglinda. Cunilingus, oral, futut, masturbare... toate au condus catre o finalizare mult asteptata... am pus-o sa stea capra cu un genunchi pe pat... ii dadeam palme la cur si o lingeam in pasarica alternant.. pana am ejaculat pe curul ei.La final dus, pahar cu apa.. si am ramas uimit sa vad ca fata strangea constiincios lenjeria pe care tocmai ne-am futut.. nota 10 pt asta.concluzie: nu-ti vine sa crezi ce poti primi pentru 100 de lei, merita fata.Singurele minusuri pentru mine: nu mi-a permis sa-mi bag degetele in pasarica, desi m-a lasat sa o desfac si sa o ling.Particularitate a fetei: un dinte din fata pare a fi cariat fara a fi deranjant ( pare oarecum pe interior). Nu accepta CIM si nici nu am facut FK desi nu am intrebat daca face sau nu.Plusuri: extra curatenie, bun simt si miroase foarte bine.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane

DOAMNA matura, senzuala si lipsita de false pudori, doamna matura, discreta ofer companie intima d-lor ce se pot lauda ca stiu cum sa atinga, sa rasfete, sa satisfaca o femeie. Atentie, sunt foarte pasionala in pat, 03 Oct 11:00 0736.479.058

post-1-133409721397_thumb.jpg

post-1-133409721398_thumb.jpg

post-1-133409721399_thumb.jpg

post-1-1334097214_thumb.jpg

post-1-133409721401_thumb.jpg

post-1-133409721402_thumb.jpg

post-1-133409721403_thumb.jpg

post-1-133409721404_thumb.jpg

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu
parca am mai vazut pozele astea pe aici...
Cu siguranta pozele nu sunt noi, eu am tot urmarit pozele vreo jumatate de an inainte sa ajung la ea, in speranta ca voi prinde vreo recenzie aici pe blog. Cred ca a mai fost si in alte combinatii cu o tipa cu poze asemanatoare dar care are tarif de 150 de ron si face si anal parca, o tipa de vreo 23 de ani.Fata are 27 de ani. Are fund de milioane, o pasarica curata. Ea spune ca e casatorita si ca ar avea si un copil, desi nu sunt urme de cezariana -a nascut normal poate. Din profil se poate sesiza o burtica mica, dar nimic deranjant. Imi place ca stie ce inseamna ca o femeie sa fie ingrijita.
Link spre comentariu
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!

Ultima poza nu e poza ei, e a colegei Andreea daca-mi amintesc eu bine.Acum cateva luni aveau locatia pe Stefan cel Mare. Am avut intentia s-o vizitez insa faptul ca nu ofera CIM chiar daca am plusat 50 ron, a fost o bila neagra pt. mine asa ca am zis pas.Stima si ciocane tari!

Link spre comentariu
  • Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Ultima poza nu e poza ei' date=' e a colegei Andreea daca-mi amintesc eu bine.Acum cateva luni aveau locatia pe Stefan cel Mare. Am avut intentia s-o vizitez insa faptul ca nu ofera CIM chiar daca am plusat 50 ron, a fost o bila neagra pt. mine asa ca am zis pas.Stima si ciocane tari![/quote'] Corect e colega si partenera de show-uri a Andreei. Locatia era in spate la Bellagio pe Stefan cel Mare. Niciuna nu ofera CIM desi prin anunturi asa promiteau.
Link spre comentariu
Este un anunt luat de pe AT' date=' nu este nou, din contra tipa are de mult timp anunturi, tot timpul am cautat o recenzie legata de ea, insa se pare ca nu am gasit. Anuntul e de astazi:DOAMNA MATURA senzuala si lipsita de false pudori,doamna matura,discreta ofer companie intima d-lor ce se pot lauda ca stiu cum sa atinga,sa rasfete,sa satisfaca o femeie.Atentie,sunt foarte pasionala in pat! 03 Oct 17:11 0736 479 058 Pret 100L/ora [img']http://www.anuntul.ro/anunt/DOAMNA_MATURA_senzuala_si_lipsita_de_false_pudoridoamna_maturadiscreta_ofer_com_4270050[/img]Manat de curiozitate am zis sa incerc - poze reusite, iar un pret mult prea imbietor ca sa nu zici nu. Chiar ai spune prea frumos ca sa fi adevarat. Am sunat, fata foarte amabila mi-a repetat in ce constau serviciile ei si ca ar fi bine sa o anunt cu 30 de minute inainte. Locatie: Decebal, un bloc prin spate pe la Ruby tuesday daca nu gresesc. Am urcat, tipa e foarte simpatica am rugat-o sa ramana incaltata ca este mai sexy(poze reale desi nu mai corespunde tunsoarea). Am repetat cu ea serviciile oferite, am dat banii - 100 ron pt 2 finalizari si am mers la dus - prosop curat si uscat, gel de dus Axe.Oralul a fost neprotejat, ne-am intors intr-un 69 , pasarica frumoasa si curata, dulap cu oglinzi in fata patului.. numai bine pentru o priveliste ametitoare. Am schimbat ceva pozitii... de mentionat ca fata miroase demential, foarte curata si un miros placut fara a fi patrunzator sau prea puternic.Am stat putin de vorba, s-a dus sa se clateasca si m-a servit cu un pahar cu apa. Apoi s-au desfasurat ostilitatile pentru nr. 2. Oral din nou, dar de data asta am avut de ceva mai mult pentru a duce la bun sfarsit treaba - drept urmare am rugat-o sa se mangaie singura - o priveam ba direct, ba schimbam unghiul uitandu-ma in oglinda. Cunilingus, oral, futut, masturbare... toate au condus catre o finalizare mult asteptata... am pus-o sa stea capra cu un genunchi pe pat... ii dadeam palme la cur si o lingeam in pasarica alternant.. pana am ejaculat pe curul ei.La final dus, pahar cu apa.. si am ramas uimit sa vad ca fata strangea constiincios lenjeria pe care tocmai ne-am futut.. nota 10 pt asta.concluzie: nu-ti vine sa crezi ce poti primi pentru 100 de lei, merita fata.Singurele minusuri pentru mine: nu mi-a permis sa-mi bag degetele in pasarica, desi m-a lasat sa o desfac si sa o ling.Particularitate a fetei: un dinte din fata pare a fi cariat fara a fi deranjant ( pare oarecum pe interior). Nu accepta CIM si nici nu am facut FK desi nu am intrebat daca face sau nu.Plusuri: extra curatenie, bun simt si miroase foarte bine.
salut,am fost si eu la fata asta acum o luna, cand urci iti spune sa zici ca mergi la o firma de contabilitate, gagica este foarte misto, este casatorita si are un baietzel, personal nu cred ca face owo, findca mai stiu pe cineva care a zis k a primit oral tot cu caciulitza. fata oricum merita toti banii cred ca o sa mai revin!!!
Link spre comentariu
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!

@plasticppl ai ragaz o zi sa ne scrii recenzia detaliata, altfel ne spunem la revedere si iei ban.Ce ai postat tu putem considera foarte usor reclama mascata, asa ca te asteptam repede cu detalii conform regulamentului.Merci de intelegere!

Link spre comentariu
@plasticppl ai ragaz o zi sa ne scrii recenzia detaliata' date=' altfel ne spunem la revedere si iei ban.Ce ai postat tu putem considera foarte usor reclama mascata, asa ca te asteptam repede cu detalii conform regulamentului.Merci de intelegere![/quote']ok scuze, dar e prima postare cu toate ca ma inspir des de pe acest site! nici vorba de reclama insa a fost una din putinele doamne la care am fost eu si este si aici pe site.... atentie doamna nu este vreo printesa insa eaportul calitate pret este fff bun.am fost la ea acum vreo 2-3 luni, am luat nr tel de pe AT, am sunat la mai multe fete insa asta statea unde in zona in care ma aflam. am stabilit intalnire in 30 min, initial nu a mai raspuns la tel si am asteptat 5 minute jos. am urcat bat ka usa, ma rugase sa zic k merg la o firma de contabilitate in cazul in care ma intreaba cineva pe scara unde merg. In fine, se deschide usa si surpriza o gagica foarte bine proportionate si draguta la fata cu un aspect ushor pervers, ma intreaba daca vreau sa poftesc si ii raspund afirmativ. ma intorc de la dush, imi dau jos prosopul la care ea: oralul va fi protejat! nu stiu sa am probleme cu igiena mai ales k ma spalasem in ziua respectiva de 2 ori, trecem la un oral protejat corect dar nu iesit din comun insa am terminat cu oralul prima finalizare, iar dush dupa care am stat 20 min de vorba eu i-am zis de copii mei ea mi-a zis de baiatul ei si k ea ar fi asistent medical, am trecut ulterior la al doilea numar care a fost ok, memtionez k are o pasarica meseriasa si ff curata si ushor stramta, a gafait ushor, parerea mea ca a mimat insa nu m-a deranjat findca nu aveam nici timp nici bani pt ceva mai bun....... pentru 100 ron 2 finalizari a fost mai mult decat corect! locatia este f curata si prosoapele sunt curate. un minus a fost iar patul care scartaia destul de tare... oralul :7normal: 6,5locatia: 9gfe: 8raport calitate pret 9,5imi cer scuze pt incoerenta insa nu am f mult timp la dispozitie si am scris de pe tel in timp ce eram pe buda, scuze....
Link spre comentariu

Salut ,Azi am trecut si eu pragul acestei domnisoare.Eram putin in graba si am zis ca e pacat sa ratez o domnisoara cu niste review-uri pozitive.Prima senzatie cand am intrat in apartament a fost de un curat excesiv,de aer fresh si voie buna :P.Domnisoara m-a intampinat imbracata elegant cu un fel de sacou mai lung (poate ma insel,nu m-a interesat foarte mult).In treacat, am vazut ca are si o colega de apartament,cam urata pentru gusturile mele insa nu face obiectul postului.M-am dus sa fac un dus,baia curata,gel de dus,prosop curat,prosop si pe jos,all good.Experienta cu domnisoara a fost destul de placuta,fundulet ok,sani lipsa,fata decenta,overall un 7 din 10 (dupa gusturile mele).The dirty deed :feet s-a desfasurat in 20/25 de minute,putin mecanic,ca niste fuckbuddies care erau amandoi grabiti sa termine si sa termine restul zile de parca nu s-ar fi intamplat nimic.Experienta a fost destul de placuta,domnisoara ingrijita si cu comportament placut.Recomand si celorlalti confrati de suferinta sa treaca cel putin o data la aceasta domnisoara.Pace si sange in instalatie ! :popeAm uitat sa precizez ca pozele nu ii apartin domnisoarei insa nu o sa fiti dezamagiti complet !

Link spre comentariu

salutare futaciosiam fost si eu pe la domnisoara, a fost o experienta placuta la tariful achitat100ron ora 2 fin, oral prot si nep in functie de igiena, sex normal, anal nu am intrebat daca face pt ca nu m.a interesat, cim , cif nu am prestat si nici intrebat, oralul este bunicel eu am incercat varianta protejata la oral cam de nota 7-8,precizez ca am stat doar un numarla fata domnisoara arata chiar dragutz din punctul meu de vedere nota 8, sani moi si mici, fund bunicel, nu este grabita, are o colega urata de etnie romanes, apartamentul spatios o singura baie, 2 camere deci te poti intalni cu colegul de suferinta in drum spre baieadresa o stiti vizavi de cafeneaua zvon pe decebal, numarul la felper total un nota 8-9 la raport pret calitate

Link spre comentariu
Vizitator raducu
Reputație: 0

Salutare,am vizitat-o si eu pe Ramona (asa s-a recomandat) saptamana trecuta si vreau sa confirm toate lucrurile bune care se spun despre aceasta fata,m-a rasfatat cu un oral neprotejat si cu doua finalizari in aproape toate pozitiile la care a stat cu placere. Ar fi 2 minusuri mici de mentionat aici si anume: caldura excesiva in dormitor si graba la a doua finalizare sa te incadrezi intr-o ora.Tinand cont de toate aspectele as nota prestatia ei cu 8 spre 9.Categoric DA,merita vizitata.

Link spre comentariu

Doar o sa adaug la cele spuse mai sus urmatoarele:Domnita mai nou a inceput sa fie grabita, nu am simtit o implicare din partea ei, as spune ca mai mult a facut-o mecanic, la al 2-lea numar care a inceput dupa 5 min. oralul a durat un minut si imediad a trecut la normal si nici n-a trecut mult timp ca spune ca nu crede ca merita sa mai continuam, deci cred ca s-a cam ramolit


dar, pentru o vizita merita, intradevar este curata, i-as da nota 8 per total
Link spre comentariu
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!

Din câte stiu eu Ramona nu prestează oral neprotejat şi nu oferă nici CIM în meniu, chiar daca am stimulat-o cu extra cash, însă văd acum că voi spuneţi că a facut oral neprotejat. CIM a reuşit cineva? O să o sun zilele astea iar, poate îi trag o vizita. E vai de fundu' vostru daca vă prind cu micsuneaua şi fata nu acceptă oral neprotejat. :)

Link spre comentariu
Vizitator vyypuss
Reputație: 0
Din câte stiu eu Ramona nu prestează oral neprotejat şi nu oferă nici CIM în meniu' date=' chiar daca am stimulat-o cu extra cash, însă văd acum că voi spuneţi că a facut oral neprotejat. CIM a reuşit cineva? O să o sun zilele astea iar, poate îi trag o vizita. E vai de fundu' vostru daca vă prind cu micsuneaua şi fata nu acceptă oral neprotejat. :D[/quote']Maestre @Ciocan , in peripetiile vacantei , am poposit cu un telefon la domnisoara de mai sus si am primit acelasi raspuns ca si tine ,NO WAY JOSE....CIM , FK, Oral neprotejat chiar la stimulare baneasca in plus si se pare ca locatia este in spate la RUBy Tuesday de pe Decebal....
Link spre comentariu
Vizitator raducu
Reputație: 0
Din câte stiu eu Ramona nu prestează oral neprotejat şi nu oferă nici CIM în meniu' date=' chiar daca am stimulat-o cu extra cash, însă văd acum că voi spuneţi că a facut oral neprotejat. CIM a reuşit cineva? O să o sun zilele astea iar, poate îi trag o vizita. E vai de fundu' vostru daca vă prind cu micsuneaua şi fata nu acceptă oral neprotejat. :([/quote']Salut,la telefon fata mi-a spus ca accepta oral neprotejat in functie de igiena fiecaruia,iar cand a vazut despre ce este vorba,a acceptat cu placere.:( Nu vreau sa jignesc pe nimeni:idea:dar poate unii ar trebui sa-si revada notiunile de igiena personala atunci cand merg la FETITE. Depinde cum esti imbracat,cum mirosi,cat par ai pe tine si mai ales pe unde,mai ales ca depinde doar de ea daca accepta sau nu.Va doresc multa bafta amatorilor de oral neprotejat.:cool:
Link spre comentariu
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!

păi eu n-am ajuns la fata că sa-i arăt juniorul şi sa-si dea cu parerea dacă-l pupă fără cauciuc, doar am sunat şi din prima mi-a spus că prestează numai oral şi normal protejat, deci CIM ieşea din discuţie clar şi atunci i-am propus frumos dacă se poate oralul neprotejat cu un cash bonus din partea mea şi a refuzat vehement, nici măcar nu a spus vino până aici şi vedem noi! ;)Observ că pt. unii face şi CIM, aşa că sunt foarte suspicios şi e normal să fiu atâta timp cât eu stiu altceva.Bafta şi ciocane tari!

Link spre comentariu
Vizitator raducu
Reputație: 0
păi eu n-am ajuns la fata că sa-i arăt juniorul şi sa-si dea cu parerea dacă-l pupă fără cauciuc' date=' doar am sunat şi din prima mi-a spus că prestează numai oral şi normal protejat, deci CIM ieşea din discuţie clar şi atunci i-am propus frumos dacă se poate oralul neprotejat cu un cash bonus din partea mea şi a refuzat vehement, nici măcar nu a spus vino până aici şi vedem noi! ;)Observ că pt. unii face şi CIM, aşa că sunt foarte suspicios şi e normal să fiu atâta timp cât eu stiu altceva.Bafta şi ciocane tari![/quote']...:) CIM= cum in mouth=finalizare orala,ceea ce NU INSEAMNA oral neprotejat, te rog sa nu faci confuzia asta.[/i]
Link spre comentariu
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!

raducu, tu ai citit contextul în care am scris şi posturile anterioare?Unii spun că face oral neprotejat, alţii insinuează chiar că acceptă CIM.Eu am spus aşa: "fata nu acceptă oral neprotejat, deci CIM iese din discuţie" ceea ce e foarte logic. Eu n-am întâlnit până acum escorta să accepte CIM daca nu acceptă oral neprotejat. Sper că acum ai înţeles ideea şi poate înţelegi şi de ce sunt foarte suspicios referitor la anumite informatii pe care le-au scris antevorbitorii mei.Bafta şi ciocane tari!

Link spre comentariu

Maestre Ciocan dezgropam mortii dupa destul timp de la ultima postare , din cauza ta am citit de 2 ori toate cele 3 pagini sa descopar la cine a facut CIM ca ai zis tu la un moment dat ca ai auzit pareri ca ar face si CIM , a facut la plasticppl CIM PROTEJAT =)) , deci se poate =)), mor de ras .....scz de offtopic dar consider ca la threadu asta se merita completarea mea.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...