Sari la conținut

Blonda & bruneta, sex total, Macul Rosu


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Aventura incepe cu telegraful si selectarea anunturilor. Sambata seara, cu un prieten mai experimentat, el decide ca e rost sa luam doua fete. Zis si facut. Anuntul suna cam asa:"Blonda, bruneta, super-frumoase, facem sex total, meritam vazute". La telefon, directia Tomis III, blocul unde e cofetaria Macul Rosu. Fetele sunt amandoua disponibile pentru 50RON/nr sau 100 RON/ora, amabile dar cam haotice.Ajunsi sus, lucrurile se schimba. Doar blonda e disponibila, ne introduce intr-o camera cam praf (nota 6) si ne propune o partida in 3 pentru aceiasi lei (2x50RON). Arata de un 7 si ne incita frumos asa ca ramanem. Dupa ce ne incaseaza, placa se schimbaaaa....Ne pune sa ne dezbracam, ea la fel arunca tot, si ne cheama sa ne suga. Daca imbracata e de 7, dezbracata ... ajunge la 5. Coafura misto, dintii putin stricati si dezordonati, burtica, si niste sani ingrozitori (mai bine lasati sutienul pe ea).Ne executam in pas alergator, asa cum incep si ostilitatile. Dupa 1min37 de supt la colegul, ii trage un capac lui si-l trece pe la spate sa ma scoale si pe mine. Ritmul mecanic si grabit nu functioneaza deloc, iar atitudinea nu ajuta. Dupa 3 minute colegul ii sugereaza sa-l termine in gura, la care ea "daca-ti moare acum, nu-ti mai fac nimic". Ii sugeram sa ne ia pe rand (doar am platit fiecare o finalizare), sa-si caute colega care terminase intre timp, cu un singur rezultat: se enerveaza din ce in ce mai mult.Iar in max 5 minute de la inceperea ostilitatilor se ridica nervoasa, se imbraca si iese zicand ca-n banii astia sa fim multumiti si de-atat.Pentru mai multa putere de convingere, apare si pestele de etnie care ne pofteste afara sugestiv. O satena/bruneta micuta, finuta, si mult mai buna la corp, se iveste si ea mirata si speriata. La vederea ei mi-am spus ca merita postat un review, daca s-o gasi un alt curajos sa ne spuna cum e (eu nu mai calc). Cuibul s-ar putea sa mai aiba inca o pasarica (bruneta?), ce presta cand am iesit in varful picioarelor cu pestele pe urmele noastre.Sfat pentru temerari: luati satena micuta o ora, sau stabiliti de la inceput durata unui numar (si puneti un cronometru :)).Ziarul e plin cu anunturile lor, in duo sau solo, dar indicatiile sunt mereu aceleasi: cofetaria Macul Rosu.

Link spre comentariu

salut dragi colegi de vantoare.pe la mijlocul lunii august am fost si eu la aceste 2 fete (blonda si bruneta).dupa ce am vorbit la telefon, m-au programat in 45 de minute.Zis si facut, am ajuns la locatie, cand sun teapa, mi se zice ca au plecat in oras si ajung in 10-15 minute. Bineinteles am asteptat cam 50-60 de minute, cu telefoane din 10 in 10 minute, eram deja nervos. Infine fetele au ajuns, am urcat alaturi de ele intr-un apartament modest, am ales-o pe bruneta, mi s-a parut mai draguta. Trebuie sa mentionez ca inainte de treaba a venit cu un cosulet cu maruntis, daca vreau sa donez ceva pt copiii sarmani. Infine trecem la treaba ma desbrac, se desbraca, a inceput cu un oral bunicel as spune doar ca aveam caciulita pusa deoarece nu imi dadea incredere, apoi un normal si am trecut si la anal. Toate cele 3 acturi au durat cam 10 minute; va spun sincer ca dupa ce am scos-o din fundul brunetei imi venea sa vomit. Mi-am zis ca imi scot prezervativul si plec, dar totusi m-am gandit mai bine si i-am zis sa treaca la oral pt a finaliza. A trecut la oral si cu ajutorul memoriei, gandidu-ma la alte femei, am reusit sa termin in prezervatv.As vrea sa uit cat mai repede aceast episod. Si cele de pe centura sunt mai bune decat astea doua. Drept urmare eu nu recomand. Numai bine!

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
=)) La noi blonda tot dadea cu servetele umede, desi amandoi de-abia facusem dus. Pretextul: firele de par (eu sunt ras complet prin preajma), nu-i plac in gura. De altfel mi-a si aratat unul strambandu-se dupa ce incepuse suptul la coleg, genul de mici picanterii care-ti trezesc cheful sa te lasi de vizitat subit damele de companie.Te rog poti confirma daca "bruneta" era micuta, slabuta, si cu un piercing (spranceana, buza)? N-am vazut-o decat fugar si la corp mi s-a parut interesanta.
Link spre comentariu

Apartament jegos, zeci de anunturi in ziarul Telegraf 100% false, o caruta de numere de telefon folosite, pe scurt = Un Fast-Fut de joasa speta.

Am aterizat din pura intimplare in cuibusorul cu pricina. Cautam doua roscate si-am dat peste serparia de la Macul Rosu (vis-a-vis de Biserica din Tomis 3 / in spate la Cofetaria Macul Rosu / in spate la Cofetaria Angelo / etc).

Aceeasi locatie si aceleasi protagoniste sint recenzate aici: http://nimfomane.com...page__hl__tomis

 

Tel = 0731461977

Foto = nu exista pentru ca nu ar veni nici un client. Descrierea facuta de colegul jinks in postul mai sus amintit este foarte reala: fetele de pe centura arata mai bine decit cele de aici.

Tarifare = 60 RON / Numarul sau 100 RON / Ora. Oral neprotejat (cine se-ncumeta) si Normal protejat. Se presteaza si anal, dar nu am fost curios sa aflu detalii. Se poate si show :sheep

Locatia = descrisa mai sus. Etajul 4 al unui bloc turn. Cred ca-i o garsoniera sau un apartament cu 2 camere modificat. Covor slinos pe jos. Mobila de pe vremea lui bunica. Zeci de poze / calendare cu nuduri lipite pe pereti.

Baia nu am reusit s-o vad - dusul a fost la pachet (servetele umede oferite de fete). O plasma de 1.2 - 1.3 metri ocupa spatiul dinspre balcon. 2 canapele si-un fotoliu. O saltea pe balcon - acolo a fost invitat amicul meu sa-si descarce oful cu aleasa inimii lui.

Prima impresie = :wallbash nashpa. Fiind impreuna cu un amic ce-avea o jena-n pantaloni si dorea sa se descarce, am convenit sa raminem.

Servicii prestate = cred ca orice este permis. Dar dupa cum spuneam, e pentru curajosi.

Aspectul escortelor:

Bruneta = isi spune Larisa, dar e treaba de misleading / marketing (Larisa este o rusoaica frumoasa-n draci care-a prestat impreuna cu Cristina, undeva pe la Brotacei / OMV)

Inaltime pina-n 1.67 m, putin plinuta (sau cu tendinte). 23 ani, simpatica doar daca sta imbracata. Sanii scofilciti, cazuti, moi - asimetrici + gretosi. Solduri mari.

Tatuaje. Cosuri pe fese. Am ramas in pana cind am vazut-o de la spate. Cu toate incercarile de resuscitare (orale + manuale) nu am reusit sa-mi mai revin.

Blonda 1 = isi spune Cristina. Undeva la 21 de ani, fata stearsa. Nimic atragator dar nici respingator. A ramas sa raspunda la telefoane cit timp colegele erau ocupate.

Blonda 2 = nu am retinut cum o cheama, ea a fost alegerea amicului meu. Blonda cu ochii albastri, inaltime pina-n 1.60 m, sani aproape inexistenti, super-slim. Virsta undeva in jur de 18 - 19 ani. Barely legal. OK-ish si nimic mai mult.

 

Am convenit sa ramin cu Bruneta, iar amicul cu Blonda 2. O ora = 100 RON. Amicul a fost invitat pe balcon. AM crezut ca e gluma dar nu era! Balconul era dotat cu saltea :slap2 .

La oral m-am simtit bine. Nu exceleaza, nu face artificii cu lins prin imprejurimi, se ajuta cu mina, dar ... scopul scuza mijloacele.

Cind i-am dat sutienul jos am avut o pierdere instantanee de erectie. Mai bine o lasam sa stea cu sutienul pe ea.

Faza faina a fost ca amicul meu si blonda au inghetat stind pe balcon, asa ca au venit si ei in sufragerie alaturi de noi pe canapea.

Overall a fost acceptabil. La normal am avut proasta inspiratie s-o pun capra. Nici cu ajutorul blondei n-am mai reusit sa-l scol pe ala micul.

 

Note legate de prestatie: Oral = 7 / GFE = NIL / Normal = nu am reusit.

Nu recomand, din 1000 de motive (anunturi false / locatie slinoasa / aspect neingrijit / etc).

Aspect pozitiv: sampanie romaneasca / vin alb / cola / banane si piersici disponibile pe masa.

 

La acelasi pret am reusit sa gasesc o graviduta (6 luni), singura in locatie, curata, cu care m-am simtit foarte bine. Sper sa am timp sa fac si un review zilele astea.

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...