Sari la conținut

Salon Red Lips - 0756521848 / 0726903049 / 0769788408


Postări Recomandate

  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Am vizitat acest salon in numeroase ocazii si pot spune ca depinde foarte mult cu cine intrii. Eu am retinut doar doua domnisoare: Sabrina si Alina. Prima e o pustoaica slim, perversa pana la D-zeu si inapoi. A doua este o doamna undeva la peste 30 de ani, blonda, rafinata. Celelalte experiente nu mi le amintesc, si nu cred ca au nicio relevanta, fiind sub asteptari.

Salonul e ok ca si locatie, sunt convins ca s-a vorbit suficient pe tema asta, si pro si contra. (Nu am citit acest thread ) Eu unul nu am reusit niciodata sa obtin altceva decat masaj la acest salon, spre deosebire de alte saloane. Ca si plus, exista masajul la 100 de lei, 30 de minute pentru cei care stiu ca se grabesc si nu doresc mai mult decat o descarcare (mai mult = mai multe descarcari).

Pe cele doua domnisoare le recomand ca si experienta, desi nu fac sex (cu mine) si le-am vizitat de cateva ori pe fiecare. Probabil sunt si alte domnisoare intersante, dar eu nu le-am vazut la fata locului.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

Salutare...eu sunt mai nou printre voi, am fost si eu la Red Lips spre finalul anului 2011 .... erau 3 fete super..Alina blonda, Andreea blonda, Tania blonda...

am revenit dupa cateva luni...mai exact prin octombrie 2012...si....surpriza....cele 3 nu mai presteaza de ceva timp ...nu prea mult......daca stiti carevaa unde s-au mutat......in special Alina, dar si celelalte doua...pe site-ul salonului apar disponibile......repet daca stiti unde s-au mutat rog postati :)

Link spre comentariu
  • Oras:everywhere I fit
  • Oras:everywhere I fit

Mneatza' buna,

 

Zilele trecute mi-a venit mie asa un chef nebun de o fata cu tzatze mari...cat se poate de mari gasite pe piata clujeana. Am gasit un anunt cu fetele de pe Alexandrescu (ahh, ohh sau cum isi pun ele anuntul) una cu niste tzatze ca in filmele alea porno vero. Sun si supriza imi raspunde un baiat....buun... am zis caut in alta parte.

Mi-a venit o alta idee intre timp: n-am mai fost demult la un masaj, ma durea si spatele putin si ma gandeam ca ar fi la fix...caut o fata cu tzatze mari si la saloanele noastre de masaj...supriza...gasit o fata ce corespundea preferintelor mele la salonul RedLips. O cheama Ana (Bonda voluptoasa). Sunat 150 Ron/ora, imbracat si plecat la masaj.

 

http://www.piata-az....nunturi/4946544

 

Cand ajung si mi-i se prezinta fetele, supriza...Ana din poza nu e chiar Ana din realitate (in poza sanii sunt mari si plini, in realitate sanii sunt mari si lasati)...in fine...aleg cu Ana ora de masaj.

Incepem sa ne dezbracam, Ana fiind foarte comunicativa tot timpul (zici ca ne cunoastem de nu stiu cand: GFE 9), incepe un masaj la spate foooarte placut, exact ce aveam nevoie, de vreo 20 min. Trecem pe urma la lucruri mai serioase. Ii fac si eu un cunningulus ce parea ca-i face placere (am bagat si Tom Degetel, dupa mult cunoscuta explicatie ca nu-i voie...m-a lasat putin). Am observat ca exista oarecare chimie intre noi si i-am propus si alte servicii in afara programului de salon, fara insistente prea multe a fost cam de acord. Sper sa mai trec pe la salon in viitor sa mai discutam detalii, deoarece am ramas intelesi ca-mi da nr ei de telefon, dar am uitat cand am plecat sa-i readuc aminte.

 

 

Si acum note:

- masaj: 9

- GFE: 10 (deoarece am putut negocia si alte servicii)

- corp: 7/8 (sanii lasati, dar mari cum imi plac mie)

 

Mie personal mi-a placut fata si m-am simtit bine cu ea...sigur am sa mai revin.

 

Spor la calarit.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

@Eco: Pozele cu domnisoara Sabrina se gasesc pe site-ul salonului. (e ok sa postez link?) Ce are deosebit fata de alte fete este fizionomia chipului. Este o tipa draguta, pote putin peste medie, dar cand o privesti parca cere... :D Cel putin asa mi se pare mie. Eu as incerca mai mult cu ea dar n-am mai apucat sa o vizitez. La prima incercare am fost tratat cu refuz, dar ulterior m-am vazut cu dansa prin Iulius de cateva ori si din privire am inteles ca ar putea fi abordata. Situatia nu mi-a permis sa o abordez atunci. Legat de perversitate, se sugereaza din comportament si aspect, si se concretizeaza atunci cand se trece la fapte. Fata se excita, ii place ceea ce face, si poate avea orgasm clitoridian prin cunilingus (activitate pe care o agreeaza foarte tare).

 

@ colegul AAm. Este adevarat ca atat domnisoara Alina cat si domnisoara Tania au activat si in alte locuri, luand pauze de la acest salon. Totusi pot sa va confirm ca acum presteaza dinnou tot acolo. Si domnisoara Sabrina a avut pauze din cauza unei relatii cu potential cu un domn in varsta de pe alte meleaguri. Se pare totusi ca si dansa s-a intors.

Link spre comentariu
  • Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca
buna...am fost si eu in aceasta locatie intr-o dimineata...initial am crezut ca e inchis, liniste totala. mi-a deschis o tipa cu ochelari pe la un 29-30 de ani, blonduta, simpatica, pacat ca nu presteaza. Am gasit in locatie 6 fete, 2 cu gabarit cam depasit, desi bruneta frumoasa la fata, inca 2 adormite, o blonda si o bruneta, parca dormeau pe banca-n parc, ce masaj sa-ti faca alea ca adormeau langa tine...pacat...si inca 2 aproape brunete amandoua, una cam prajita, cred ca s-a uitat in solar, ce-si fac femeile cu mana lor si bruneta pe care am ales-o. o vazusem si pe site si chiar am fost incantat ca am gasit-o si era si intr-o dispozitie buna...platesc 150 ron...mergem in camera...fac dushuletz desi facusem si acasa, dar no sa fiu cu obraz...sincer domnisoara cam mirosea, asta asa intr-un limbaj elegant...cam dezamagit...am plecat ca ars gandindu-ma ca dau bani si mai iau si vreo boala. Salonul spatios, un pahar de suc gratis, pacat de ghinionul meu, cred ca nici ora nu a fost prea potrivita, toate extenuate, obosite, prajite, cu miros de la alti clienti...incercati pe zi, va recomand
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca

buna ma numesc senzual body si asi vrea sa stie totu forumul acesta ca .. acest salon nu prea merita vizitat deoarece toate fetele sunt foarte nepoliticoase. da intreadevar sunt domnisoare cu care mia fost mai mare placere sa intru la un masaj senzual cum ar fi natasa si adela . dar in rest credeti-ma ca nu are rost . baie urat formata si canalizare infundata . cam frig in camere si pedeasupra slab masaj . ASA CA  eu vas recomanda cele 2 domnisoare deoarece sunt cele mai frumoase si cele mai curate si care totusi isi dau interesul de a face un masaj placut , normal ca nu le convin la niciuna dintre ele sa faca un masaj unui barbat necunoscut pentru ca totusi se simt jenate dar ele sunt cele care respecta protocolul ,domnisoara alina (stefania) nushi are locul acolo are un miros neplacut contactul sexual costa mult pentru una ca ea dar in cel mai bun cazz un oral va recomand de la ea . un salon de masaj erotic ar trebuie sa aibe fete profesioniste la masaj si care isi doresc munca aceasta pentru ca daca fac un masaj de proasta calitate e clar ca client nuti mai permiti sa mergi niciodata acolo .. multa bafta tuturor dar cel mai smecher salon e moulin rouge cel mai ingrijit cel mai curat si cu fete experimentate educate si e o placere sa potzi s mergi acolo . asa ca tineti minte pt cei care merg la red lips sa aleaga natasa sau adelina . doar asa vor fi adevat implititi si satisfacuti desi nu primesc nimic special . daca nu va convine moulin rouge va face cu adevarat placere tuturor

  • Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator brian131
Reputație: 0

January 1. 2300

 

I ordered to my hotel in June and had a very beautiful, sweet and talented girl come.  I went to the salon several times afterwards and saw her again.

 

The place isn't good anymore and I won't repeat.  It is not because I am a foreigner, I have never had a problem.  Perhaps they were busy.

 

There is a big room and a small one for guests.  I was waiting in the small one for 10 minutes.  Finally, they bring in one girl, a short Hungarian with medium length curly red hair.  She was pretty so I accepted.  We get to the room and she immediately starts with the hand.  I stop her to explain I can only finish once and to be slow.  She claims to speak no English (I think it was a lie) .  I make a hand signal for stop.  "Un finalizare, nu doua"  I even used my fingers for "one" and "two" in case my accent was bad. She listens, says "nu inteleg" and starts with the hand again.  I stop her and she understands "masaje."  She does massage for two minutes and then starts with the hand again.  I got out of bed and left.  I can't remember her name, because I wanted to forget.

Attitude-0

GFE-0

Manual-5

Price-200

Repeat-No

Recommend: The salon allowed one customer to be treated badly, the head may have ordered it.  If the girls think this is ok, they might do it to anyone at any time.  Go to Privelege (I will post review later).

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

acum am citit camtot ce scrie pe acest forum despre salonul red lips....sunt client al salonului de cand s-a deschis si merg cel putin o data pe luna.am fetele mele la care merg.voiam sa specific cate ceva legat de fetele care sunt ridicate in slavi pe acest forum....Diana,cum ii ziceti voi de numeste de fapt Mirabela si ii zice toata lumea Bella,este grasa cat o vaca,are funful plin de celulita si o pizda groaznica,am intrat o data cu ea la masaj si dupa 20 de minute am rugat sa imi trimita alta fata.pozele de pe sait nu mai concorda cu ce este acum(plus de asta este si tiganca)Alina este intradevar o doamna pentru ca are 30 si de ani...dar arata bine,este finuta si placuta.Sabrina nu mai lucreaza in salon pentru ca are un mos cu bani care o intretine...este draguta dar nu la fata(cu o punga pe cap se scoala pula)Eu am 3 fete cu care intru la masaj...Niki,Adela...doua brunete care seamna foarte mult si la corp si la fata si chiar si la comportament si Maria care este blonda.toate trei inalte,slabute si foarte frumoase.Mai este o tiganca in salon care esre fata jnur...am intrat o data cu ea ca nu era alta...este slaba,inalta dar nu are nici un pic de tata...este bine de intrat cu ea la masaj cand vrei sa raza ca este si inculta tare.Le cunosc pe toate fetele si in principiu sunt ok cu exceptia Dianei,a brunetei fara tate care se cheama Oana cred...la un momentdat isi zicea Lucretia.Salonul arata cat de cat bine,dar ar putea avea parte de cateva retusuri tinand cont ca le mereg destul de bine si bani fac.Legat de sex....am incercat la toate fetele dar nu am primit nimic si cum nu sunt magar nu am insistat.Pentru mine este o placere si o sa ma intorc atat timp cat cele 3 fete o sa lucreze in salon

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

am uitat sa spun despre Karina...intradevar este draguta dar a fost un amic de al meu cu ea la masaj si i-a furat banii din buzunar:))))am discutat chestia asta dupa vreo saptamana cu o gagica din salon si mi-a zis ca fura,ca nu sunt primul client care se plange.deci cu Karina atentie la portofele:P

Link spre comentariu
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

buna ma numesc senzual body si asi vrea sa stie totu forumul acesta ca .. acest salon nu prea merita vizitat deoarece toate fetele sunt foarte nepoliticoase. da intreadevar sunt domnisoare cu care mia fost mai mare placere sa intru la un masaj senzual cum ar fi natasa si adela . dar in rest credeti-ma ca nu are rost . baie urat formata si canalizare infundata . cam frig in camere si pedeasupra slab masaj . ASA CA  eu vas recomanda cele 2 domnisoare deoarece sunt cele mai frumoase si cele mai curate si care totusi isi dau interesul de a face un masaj placut , normal ca nu le convin la niciuna dintre ele sa faca un masaj unui barbat necunoscut pentru ca totusi se simt jenate dar ele sunt cele care respecta protocolul ,domnisoara alina (stefania) nushi are locul acolo are un miros neplacut contactul sexual costa mult pentru una ca ea dar in cel mai bun cazz un oral va recomand de la ea . un salon de masaj erotic ar trebuie sa aibe fete profesioniste la masaj si care isi doresc munca aceasta pentru ca daca fac un masaj de proasta calitate e clar ca client nuti mai permiti sa mergi niciodata acolo .. multa bafta tuturor dar cel mai smecher salon e moulin rouge cel mai ingrijit cel mai curat si cu fete experimentate educate si e o placere sa potzi s mergi acolo . asa ca tineti minte pt cei care merg la red lips sa aleaga natasa sau adelina . doar asa vor fi adevat implititi si satisfacuti desi nu primesc nimic special . daca nu va convine moulin rouge va face cu adevarat placere tuturor

mai senzualule sau cum te numesti tu...Alina nu se numeste Stefania si nici decum nu pute.si nu stiu de ce muie si de ce futut vb tu dar fetele nu se fut.cel putin nu in salon.

Link spre comentariu
  • Oras:Undeva aproape
  • Oras:Undeva aproape

Trecand ieri prin Cluj am avut chef de un masaj facut de o fata frumoasa dar dupa atatea recenzii despre toate tipurile de fete de la o multitudine de saloane am hotarat sa trec pe la Red Lips.Precum au mai spus si altii salonul se afla pe Madach Imre o straduta mai pustie si greu de gasit.Odata ajuns la destinatie am dat peste o vila destul de ok unde am fost invitat de catre receptionera draguta cam pe la 25 ani nu as spune ca are mai mult  cum au declarat altii.Invitat intr-un living sau ceva de genul cu toate fetele la vedere asteptand sa fie alese.Ok deci receptionera mi-a facut cunostinta cu fetele care la ora 11-12 erau presente 5 Irina,Niki,Alina,Carmen si inca o domnisoara putin plinuta dar destul de amabila din pacate nu am retinut numele dupa care prezentat serviciile si preturile.La vederea lor mi-a fost destul de greu sa aleg dar in cele din urma am ales varianta de masaj dublu alternativ la 200 lei 30min cu fiecare domnisoara.Le-am ales pe Irina o domnisoara satena,inalta cu un corp atletic si cu un chip placut si pe Alina o blonda la fel de frumoasa.Venisem pentru varianta de masaj simplu dar cand am vazut fetele nu am rezistat tentatiei asa ca am ales doua mi-a trecut in minte o bruneta si o blonda dar a fost destul de ok si o satena.Am ales sa urc cu Irina intai intr-o camera destul de ok cu un miros relaxant si baie proprie.Am fost invitat sa fac un dus la care am primit un prosop curat si destul de mare nu stiu de altii cum de au primit prosopuri mici al meu a fost destul de ok dupa care m-am conformat.Baia este destul de ok cu sapun lichid si gel de dus singurul minus este ca se aduna putina apa in timpul dusului despre care am fost avertizat care a fost destul de amabil din partea ei.Dupa iesirea mea Irina s-a scuzat pentru a face si ea un dus dupa care am fost invitat sa ma intind pe fata pentru inceperea masajului.A inceput masajul de la glezna picioarelor si a tot urcat in sus pana la gat.Nu m-am asteptat la un masaj cine stie ce dar se pare ca domnisoara chiar stia ce face dupa care m-am intors pe spate pentru partea a doua.Irina a inceput sa il maseze pe junior timp in care eu ma jucam cu sanii ei dupa care i-am spus sa se intoarca sa ma joc si cu fundicul si pusilica.Sanii sunt medii destul de ok fund mic numai bun carnea tare pe ea se vede ca face miscare dupa cum arata corpul ei.Trecura 30min dupa care batura urmatoarea domnisoara la usa si eu inca nu am finalizat si nu datorita domnisoarei dupa care mi-a spus sa nu imi fac griji,am ascultat si a mai stat cam 10 min dupa care am finalizat fericit pe burtica ei.La sfarsit am fost sters s-a sters si ea dupa care ne-am luat la revedere.Dus rapid la un dus din nou iar la intoarcerea mea in camera domnisoara blonda Alina imbracat doar in prosop a spus sa o astept 1min pana face si ea un dus.La venire din nou masaj destul de ok,am mai vorbit una alta dupa care am trecut la partea a doua.Alina are o tehnica diferita de al masa pe junior fata de Irina si cred fata de alte maseuze dar asta probabil stiu toti care au fost pe la ea si dupa cateva discutii cu ea ma simteam chiar mai bine decat credeam ca m-as simti la un salon nu doar fizic ci si psihic este destul de deschisa cu oamenii si o ascultatoare foarte buna este ca si cum te-ai fi dus la un psiholog care in timpul sedintei se dezbraca si sarea pe tine poate unii inteleg ce vreau sa spun.Spre final Alina tot incerca o a doua finalizarede minute bune dar am spus ca se poate opri deoarece era destul de curand pentru a doua pentru mine si eu eram destul de multumit si asa,Ne-am salutat si am fost condus spre iesire la care era un client afara asteptand asa ca am fost rugat de Alina sa urc putin pana ce clientul era invitat in living pentru a nu se crea probleme de genul.La plecare am fost sarutat de Alina pe obrajiori dupa care dus am fost.

 

Ah, am uitat sa spun ca Irina este noua nici nu are poze inca pe site dar este o fata superba iar Alina o fata destul de senzuala cu care te simti de parca esti cu iubita.De la mine amandou primesc un 9.5 si sigur ma voi intoarce din nou.

Eu unul am fost destul de multumit de ambele domnisoare le recomand.

Iar pentru cei ce le cauta pe Alexandra sau Raluca mi s-a spus ca nu mai lucreaza acolo.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

Am vizitat de 2 ori acest salon prima data chiar dupa deschidere am luat o tipa plinuta care arata bine.

Fiasco total masaj 0 comunicare 0 .

Nici macar nu mi sa sculat in orice caz am ras cu lacrimi de "profesionalismul" tipei.

A doua oara am fost acum 4 luni

Sincer nu imi place toata agitatia cu ascunsul clientilor unul de altul parca sunt nebune.

Am intrat la masaj cu o slabanoaga prestatie de nota 5 oricum in final am iesit ok.

Coborand la receptie surpiza raman fara baterie pe telefonul mobil.  O rog pe receptionera sa sune un taxi ma repezit ca are clienti sa o pisc din recepetie intr un living mic din spate si ca o sa sune la taxi.

Cred ca am stat 40 de minute fara sa sune si in final aveam de gand sa o iau pe jos da de dau de un taxi la 4 dimineata.

Noroc cu o fatuca care era in trecere prin zona si la rugamintea mea a chemat in 2 min un taxi.

 

Vreau sa spun ca atunci cand am intrat in salon au fost extraordinar de primitoare.

  • Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: viaducthr
  • Oras:Cluj
  • Telefon: viaducthr
  • Oras:Cluj

In continuare sustin acest salon, am avut in mare parte experiente placute, pot sa va sfatuiesc, daca aveti rabdare, sa va duceti si daca nu este nici o fata chiar pe placul vostru, plecati cerand scuze, si primiti un bon de 70 de ron, care inseamna 70 de roni pt 40 de min, o finalizare, in loc de 100 de roni si 100 de roni pt o ora in loc de 130 de roni, poate va ajuta pe unii dintre voi, insa daca va prinde vre-o fata eu zic sa ramaneti, ca pana la urma cel mai important sa va simtiti bine, nu va conta diferenta de 30 de roni, sau mai bine zis, mai bine o fata buna de tot pt 30 de roni in plus decat una asa si asa cu 30 de roni mai putini :P

Sunt Fat-Frumos si-am palosu gros,

Pe Ileana o caut pe-un cal rapciugos

Link spre comentariu
  • Oras:Undeva aproape
  • Oras:Undeva aproape

Salutare fratilor,este datoria mea sa ajut comunitatea si sa revin cu o noua recenzie asupra acestui salon.

Deci,cum serviciul ma facu sa trec din nou prin Cluj dupa atata umblat si terminand mai repede treaba dupa 25-30 ore,rupt din nou ca intotdeauna si avand chef de doar un masaj si nimic mai mult,poate, poate imi mai trecea oboseala asta adunata dupa atata munca si ore nedormite.

Asa ca am cautat in agenda la saloane de masaj si am inceput sa sun la fiecare, undeva pe la orele 10:00-11:00, nestiind la care sun exact,la acele ore nu imi mai prea pasa unde ajung,numai sa ajung sa imi mai revin din oboseala si sa mai uit de lucru.

Am sunat la la primul,nimeni nimic,la al doilea la fel,in afarsit la al treilea imi raspunde o domnisoara destul de amabila,la care eu doar intreb cate si ce domnisoare sunt disponibile la acele ore( 4 la numar plus numele fiecaruia dar din pacate cam uit numele lor asa ca sorry).Ah si desigur unde se afla locatia deoarece nu stiam la ce salon am sunat cum am mai spus ceva mai sus.

Ajuns in 10-20 minute,locatia stiuta de toata lumea pe Madach Imre sau ceva de genul la o vila sau ceva tot de genul,la care receptionera imi deschide usa invitandu-ma sa iau loc si sa astept aparitia domnisoarelor.Intre timp,am intrebat de preturi,sevicii la care nu prea imi mai aduc aminte exact dar voi incerca sa enumar cateva care au fost memorate fara sa vreau(masaj erotic cu o domnisoara-130 lei/2 fin,masaj erotic cu doua domnisoare 30 min cu fiecare-160 lei,masaj cu jucarii la 200 lei si cam atat tin minte si va cam ajunge).

Intra domnisoarele 3 la numar(blondina,satena si bruneta,probabil nu sunt asa sigur, poate, cine stie, mie imi statea capul numai la blondina,fiind fericit ca am dat de ea, care era exact ceea ce cautam,nu ca celelalte nu aratau bine dar nu erau pe gustul meu,vorba aceea gusturile nu se discuta fiecare cu ale lui), deoarece una tocmai intrase cu alt client,eu unul nu fiind asa de dezamagit deoarece tot aveam de unde alege,dar acum ca ma uit din nou pe galeria fetelor de pe acel site pe care il detin tind sa cred ca doua din ele erau Bianca si Crina.Bianca destul de sexy imbracata cu tinuta pe care o poarta in pozele de pe site si incercand sa se faca placuta,Crina si ea cu un chip foarte placut,mai zambea asa si asa, desi parca nu prea avea chef de actiune si Maria cu un chip destul de serios care lasa o impresie ca nu este asa usor de cucerit si care nu prea m-a incantat, ca nu incerca sa se faca mai placuta.

Sarind peste tot si toate am ales-o pe Maria,desi ceva imi spunea dupa fata ei asa mai serioasa ca ar putea fi una din acele maseuze care incearca sa te termine repede si sa scape de tine,asa ca am riscat deoarece daca s-ar fi adeverit, macar alegerea ar fi fost doar pe jumatate gresita,eu unul preferand fetele slim foarte mult, fiind ele micute sau inalte.Sa nu uit,Maria nu are poze pe site din anumite motive fiind ele de discretie sau altceva,eu unul respectandu-i decizia.

Asa pentru unii care tot ar putea deveni confuzi nu este Alina,Raluca,Cezara sau Tania.

Sunt intrebat de catre Maria daca doresc ceva de baut, asta facandu-ma sa imi spun ca poate totusi nu am facut deloc alegerea gresita,dar am trecut peste si am fost condus in camera,undeva la etaj.

Am fost invitat sa fac un dus,primit prosop mediu si curat,la care m-am comformat,timp in care Maria mi-a spus ca revine in curand.La dus, gel de dus pentru barbati abia inceput,apa calda,totul ok inafara de ceva apa pe jos,la care daca nu esti atent cam aluneci.

Revenit de la dus in 2-3 minute,fresh si gata de actiune,dupa care apare domnisoara echipata si gata si ea de dus.Revine in 1-2 minute doar in prosop,il da jos si trec pe burta pentru a incepe masajul.

Da drumul la ceva muzica senzuala,indiana sau ceva de genul, dupa care incepe masajul pe spate,masaj delicat si facut destul de ok,peste media masajelor altor maseuze sau saloane,cu atentie asupra muschilor si cioantelor, de la spate pana la fund,gambe s.a.m.d.,apasate destul de bine(cu coate,sani,fund), incat incet,incet incepeam sa imi revin desi nu destul.Se pare ca nici chiar un masaj nu putea sa ma ajute cu starea in care eram,dar nu din cauza prestatiei ci eram eu prea rupt.

Intre timp mai vorbeam una alta despre ea,despre mine,lucruri simple care sigur apar in majoritatea conversatiilor cu clientii ei.Cu fiecare minut imi tot demonstra ca am facut alegerea corecta si odata ce isi cunoaste clientul mai bine,este tot mai deschisa si mai zambareata,mult mai placuta decat ma asteptam a fi.

Sarind peste tot si toate din nou,ma intorc pe spate pentru masajul erotic inceput destul de bine,dand atentie muschilor pieptului,abdomenului,muschilor picioarelor dupa care a inceput cu masajul asupra unor zone adiacente si nu mult dupa asupra juniorului care era mai mult decat fericit de atata atentie si placere,timp in care eu ma delectam ba cu sanii,ba cu fundiculei,ba cu pasarica.

Dupa cateva minute a inceput sa il frece cu sanii ei minunati de cel mic deabia mai rezista de placere.Trece mai departe intr-o semi-pozitie 69 si incepe sa il frece cu fundul si ca manutele ei minunate la care am sarit in ajutor juniorului care era gata,gata sa nu mai reziste asa ca am oprit-o pentru a ma juca ceva mai mult cu pasarica ei dulce si minunata(cum a mai spus un coleg pacat ca nu accepta cunningulus).

Am rugat-o sa tot schimbe mai multe pozitii,sa am parte de cat mai multe privelisti cu ea si m-am tot jucat cu tot corpul ei minunat pana cand in cele din urma mi-am zis ca ma cam intind prea mult si am zis ca ii timpul sa finalizez si eu.

Zis si facut,dus la baie,facut un semi-dus,la care am primit alt prosop curat,revenit in camera dupa care constientizez ca mai avam vreo 5 minute,timp in care am decis sa ma mai joc putin cu sfarcurile domnisoarei si sa mai schimb unele vorbe.

Trecut cele 5 minute,Maria se scuza sa plece sa faca un dus,intre timp eu imbracandu-ma si fiind gata de plecare.Revine de la dus doar cu prosopul pe ea, la care ma insoteste pana jos la iesire,unde primesc niste pupici foarte bine primiti si cu speranta ca le voi mai vizita.

Cam astea au fost toate, sau poate ma insel,intotdeauna uit unele detalii,dar ce sa-i faci nimeni nu este perfect.

Sper ca totul este ok,desi nu imi sta in caracter sa verific ce am scris sau daca am gresit undeva.

 

Si acum sa trec si eu niste note asa ca cere regulamentul si ca imi place tare mult sa dau:

 

Locatie-9(destul de accesibila pentru mine)

Masaj-9(putine maseuze stiu face cat de cat un masaj ok)

Aspectul-9(chipul placut odata ce o cunosti ma bine,piele putin bronzata,carne finuta)as fi dat 10 daca sanii erau cu un nr. mai mare si era putin mai inalta.

Atitudine-10(eu unul m-am simtit de parca eram cu o iubita din liceu)

Igiena-10(nu am gasit nimic care sa ma supere la ea)

Pretul-130lei(destul de ok)

 

Acum sigur ca voi mai reveni,poate pentru mai multe servicii si cand voi avea ceva mai mult timp poate chiar voi lua si limuzina.

Si desigur recomand.

Din nou sper ca nu am uitat mare lucru si toate cele bune tuturor.

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Salut, am vizitat si eu salonul pe la inceputul lunii asteia. Un mare plus este acela ca este non-stop. Cand am facut eu vizita era trecut de 2 noaptea si erau disponibile vreo 6-7 fete. Mi-a mai placut ca poti sa te duci pur si simplu, suni la usa si ti se deschide. Totul curat, bine amenajat pentru un cuibusor de nebunii. Acolo este un soi de guvida mai purie care iti prezinta oferta si pe domnite. Eu am optat pentru masajul cu doua fete, au ei un meniu in care stai pe rand, cate o jumatate de ora cu fiecare = 200 ron. Mi-am ales ce mi s-a parut mie la ora aia mai interesant, adica:

1. O domnita care s-a recomandat Diana, dar pe site-ul lor poate fi gasita sub numele de Bella.

2. O domnita ce se prezenta Adelina (acelasi nume si in galeria de pe site).

 

Am fost poftit intr-o camera de catre prima don'soara, unde am avut neplacuta surpriza sa constat ca nu era apa calda. Incins fiind si venind oricum dusat, am trecut peste acest amanunt si am purces mai departe, gandindu-ma ca e oricum o problema rezolvabila. Diana/Bella dezbracata, arata destul de bine. Forme voluptoase, carne tana care se tinea bine peste tot, tate maricele si tari, fata simpatica (mai bine decat in poze). A trecut la treaba destul de plictisita si necomunicativa, si-a executat ca la regulament masajul fara nimic special si fara sa fie deloc deschisa la sugestii. E drept, altfel s-a lasat atinsa, inclusiv la pasarica. Am terminat cu dansa, sau mai bine zis dansa cu mine, m-am dus la dus, bineinteles apa era tot rece, asa ca mi-am spalat doar echipamentul.

 

Adelina a sosit destul de repede. Din fericire ea a spalat rusinea colegei, comportandu-se din prima mult mai bine. Vorbareata si foarte politicoasa, m-a facut sa ma simt bine de la un capat la altul. Ca fizic, e inaltuta, genul mai skinny, cu tate mici si foarte bine proportionata, cu un cur superb. Draguta si la fata. Si-a facut treaba foarte bine, a facut intocmai tot ce i-am cerut (bineinteles in limitele regulilor unui salon de masaj) plus lasat sa-i ating pasarica (inclusiv bagat degetul) ceea ce pare un bun obicei de-al casei.

 

Pe scurt recomand cuibul (trec peste faza cu apa calda, ceea ce a fost probabil un accident).

200 ron pentru doua fete cu care am stat cumulat mai mult de o ora.

Spor

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

In dupa-amiaza de azi, dornic de a ma delecta in compania unei d-soare am ales sa testez unul dintre saloanele de masaj. Deoarece la alte 2-3 saloane aflate in topul recenziilor telefoanele erau inchise, am ajuns sa incerc la Red Lips, salon pe care de mai mult timp il aveam in vedere. Avand si avantajul de a fi in zona, am sunat pt programare. A trebuit sa sun de vreo 3 ori pana cineva sa se sinchiseasca sa raspunda. Mi-am facut programare, iar in 15 minute am ajuns la locatia de pe strada Madach. Am intrat in curte si am batut la usa, asteptand apoi destul de mult pana sa mi se deschida. Initial am crezut ca tipa ivita in prag este receptionera, dar ulterior am aflat ca este Vanessa una dintre fetele din locatie. 

Odata ajuns in salonul de primire, la intrebarea Vanesei daca doresc ceva de baut, am ales o Cola. Intre timp au aparut in salon receptionera si inca o fata....o bruneta voluptoasa, dar fara a fi grasa, cu sani mari bine stransi de o rochita mulata. Receptionera m-a chestiona daca am mai fost pe la ele si s-a straduit sa-mi prezinte ofertele.

Alegand varianta de 200 lei cu jucarii, am avut neplacerea de a fi refuzat de ambele fete. Destul de stanjenitoare situatia....asa ca nedorind sa plec (la celelalte saloane telefoanele erau inchise) m-am hotarat sa raman pt o ora incompania uneia dintre fete.....alegand-o pe Vanessa care se asezase mai aproape de mine. Bruneta a carei nume de scena nu l-am retinut (parca ceva cu D....) se asezase mai la distanta, parea total fara chef raspunzand si destul de greu la chemarile receptionerei de a cobora in holul de primire.

Sa revin la Vanessa. Fata are la prima vedere o figura si o tinuta destul de vulgara.....oarecum potrivita meseriei. Micuta de inaltime, parul vopsit roscat, imbracata intr-o rochita cu un pattern de pisica exotica....ceva leopard, ghepard...etc. Are un mic pierce in buza....destul de dragut. Insotti de mica mea pantera ne-am indreptat spre una dintre camerele de la etaj. Camera: lumina obscura, neon mov, un pat mare cu 3 perne mici, un prosop impaturat pe pat, niste petale pe jos, o noptiera si un cuier.

Vanessa m-a invitat sa fac dusul de rigoare. Am zis sa risc si s-o intreb daca accepta sa facem dusul impreuna....prima surpriza placuta fiind acceptul ei. S-a dezbracat si a venit dupa cateva minute (timp in care pregatise patul cu un prosop mare rosu...cred). Goala arata mult mai bine fiind bronzata uniform (la solar....si cica poate fi si mai bronzata), sani medii ca marime, usor lasati, dar cu sfarcuri excelente de supt, corp frumos si cred ca putin lucrat, fara burta sau celulita, un fundic micut si rotund excelent de mangaiat. Gata dusati ne-am retras in camera.

Masajul a inceput cu mine pe burta....masaj de relaxare. Relativ bine facut....m-am bucurat de el. A urmat apoi masajul erotic, un de Vanessa si-a pus in practica avantajul corpului mic si a sanilor frumosi....alunecand goala pe spatele meu. Senzatia sanilor ei pe spate si pe fese a fost si pe placul amicului ce incepuse sa dea semne de viata. Parca simtind asta m-a rugat sa ma intorc si a inceput aceleasi miscari cu mine acum putand sa o privesc. Aluneca ispititor de aproape pt un FK....dar evitandu-l si mai tarziu confirmandu-mi ca nu face. M-am delectat sa o mangai...are o piele fina si se pare ca-i plac atingerile admirative. Am coborat cu atingerile de pe sani si spate spre fundicul superb si apoi spre pasarica. Initial am simtit o retinere, ca mai apoi insistand putin asupra clitorisului sa o aud oftand. Am rugat-o sa se relaxeze si sa-mi lase putin amicul extrem de intarit si foarte aproape de finalizare. Am continuat sa-i mangai pasarica perfect epilata, cu labii destul de mari dar foarte fine si tentante. Tare mi-ar fi placut sa o pot saruta.....dar iarasi m-am izbit de refuzul ei, la fel ca atunci cand am incercat sa-mi strecor un deget in pasarica ce devenise uda si f calda. Fata se excitase destul de bine, gemea si incepuse sa-si onduleze bazinul. O alta surpriza placuta a fost cand i-am simtit mana peste a mea, ghidandu-ma cum sa o mangai mai bine. Urmandu-i sfatul am aceelerat ritmul si i-am oferit un orgasm. Mi-a placut mult sa o simt cum isi da drumul stand intinsa peste mine. Apoi drept multumire s-a concentrat sa ma termine si pe mine....un plus de ulei si mainile ei indemanatice facandu-ma sa termin exploziv.

Ne-am relaxat la un suc si o tigara. A fost draguta sa aduca un suc proaspat...timp in care m-am igienizat rapid in baie. Am uitat sa spun ca baia aferenta camerei este ok atat ca marime, cat si ca dotare.

Reintorsi in pat pentru a doua finalizare, am lasat-o sa ma mangaie iarasi cu sanii pe piept, cu fundicul ....ca mai apoi sa se ocupe de amicul ce nu se trezise inca. A fost lenta in miscari, fara graba....chiar o senzatie super. Din pacate muzica ce se auzea din difuzorul din camera, de altfel f buna, a incetat. Am inteles ca nu prea mai este timp.....Vanessa fiind mai mult decat explicita intrebandu-ma daca cred ca in cca 2 minute pot sa finalizez? Poate a fost singura parte din atitudinea ei care nu mi-a placut. 

Am facut dusul necesar pt a da jos uleiul de masaj si am plecat...condus pana jos la usa de Vanessa imbracata doar cu prosopul.

Per total o experienta placuta.....desi mi-ar fi placut sa resuesc si a 2-a finalizare, 

Note:

Locatie: 9 ...preferabil mai multe fete si mai cu chef de munca. 

Vanessa: 9 ...are un zambet super sexy! Pacat ca nu se lasa sarutata mai mult....

Igiena: 10...epilata perfect, placut mirositoare.

Atitudine: 8-9....initial destul de distanta, prea profi, destul de tacuta asteptand sa initiez eu conversatia

Masaj: 9 ....cu atentie pt toate zonele.

Pret: 150 lei / ora (care include dusurile)

 

In final....recomand...un salon profi. Cu siguranta revin.

  • Like 13
Link spre comentariu

si acestea  ar fi pozele vanesei conform site-ului salonului de masaj. ramane doar sa ne confirme confratele @fisherman daca ea este domnisoara

 

la o ulterioara cautare aceste poze mai apar si aici http://www.google.it/url?sa=t&rct=j&q=&source=web&cd=4&cad=rja&ved=0CEQQFjAD&url=http%3A%2F%2Fwww.masajartemis.ro%2Fen%2Fgalerie.html&ei=2OvjUdTUG8amtAa_jIDgCw&usg=AFQjCNFVK_uiulJ1AOGW981IF4ZRUoE08w

deci nu stiu exact cat sunt de reale

post-47360-0-51194100-1373895330_thumb.jpg

post-47360-0-85523800-1373895338_thumb.jpg

post-47360-0-84319200-1373895346_thumb.jpg

post-47360-0-06566300-1373895372_thumb.jpg

post-47360-0-22816000-1373895382_thumb.jpg

post-47360-0-29091500-1373895392_thumb.jpg

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Stimate confrate @maxxx80, din pacate nu pot confirma autenticitatea pozelor. Ori sunt atat de prelucrate incat numai corespund cu realitatea...ori este o alta d-soara. 

Vanessa de care m-am bucurat este mai mica de inaltime...sa zic 160, vreo 45-48kg (afirmate de ea....si tind sa-i dau crezare). Are parul roscat si un tatuaj pe antebratul drept....nu apare nici el in poze. Sanii Vanessei "mele" sunt ceva mai lasati.

Am cercetat si eu pozele de pe site.....dar nu am reusit sa le identific pe cele 2 fete. Vanessa cica activeaza la salon de cca 6 luni (din spusele ei).

Cealalta fata....mi-am amintit....Dana (mi-am amintit ulterior scrierii recenziei modul in care o striga Vanessa sa coboare in salon) seamana cu Ina din galeria de poze a salonului.

Link spre comentariu
Vizitator calin1984calin
Reputație: 0

Salutare tuturor,

 

M-am decis sa fac si eu o vizita acestui salon dupa cateva incercari esuate de a lua legatura cu alte saloane care ma atrag mai mult. Vroiam de multa vreme sa incerc o fantezie cu o femeie cu strapon. Am sunat, iar de la salon mi s-a spus ca sunt straponuri de mai multe marimi si pot sa vin cu incredere. Ajung pe Madach Imre, sun din nou si mi se spune ca pot sa intru. Ajung in curtea vilei respective si mi se deschide usa. Receptionera se scuza... se zugravea intr-o anumita portiune a vilei. Nici o problema. Mi se prezinta doua fete. Cosmina (vezi... Laura pe website) si Carina. O aleg pe prima datorita inaltimii si fundului care m-a atras. Fata parea cam grabita, atitudine de "business as usual". Specific ceea ce vreau receptionerei, care auzind ca vreau sa fiu penetrat eu a inceput sa afiseze o fatza mai schimonosita, care m-a deranjat. Din nou... am ramas zambitor si am achitat cei 200 lei specifici masajulu sado (desi am specificat ca nu vreau sa se urineze pe mine sau sa fiu biciuit sau legat :) ). Am urcat cu Cosmina la primul etaj, am intrat intr-o camera cu lumina rosie, camera mare dar fara prea mult mobilier. Un pat fara cearceaf, niste perne fara fetze de perna. Fata avea 3 prosoape si m-a poftit la un dush. Incerc sa fac dush, iar capul de dush imprastie in toate directiile si apa avea probleme in a se scurge. Nu am insistat, fiind dushulit deja de acasa. Am asteptat-o apoi pe Cosmina care a revenit cu 2 dildouri, fara strapon. Ii spun ca vreau strapon si se scuza si merge sa-l aduca. Imi aduce intr-un final doar o versiune de strapon, ce e drept de marime mai mica asa cum specificasem. Cosmina mi-a spus ca doar acela il au la salon. Aici un minus pentru ca receptionera m-a tot ademenit cum ca au multe jucarii etc. Am mai patit-o si la Raiza si in alte parti. Sunt intrebat daca vreau un masaj in prealabil, pe care il refuz politicos si propun sa incepem putina incalzire cu un dildo. Raman pe spate in timp ce Cosmina (care intre timp se dezbracase de lenjerie, fara sa ii cer acest lucru) incepe a turna ulei pe mine si sa mi-l intinda si pe la anus. O atingere buna si excitanta. Incepe actiunea in care sunt penetrat cu un dildo de marime mica-spre medie in timp ce fata se ocupa si de penis. A avut ceva tentative de a ma grabi sa ejaculez la care eu am reactionat prompt si i-am spus sa se concentreze doar pe dildo si testicule :P Fata a fost foarte ascultatoare si dupa vreo 5 minute a scos dildo-ul si i-am spus sa vina peste mine sa o pot strange in brate. Am sarutat-o pe gat, pe sani, sfarcuri in timp ce mainile imi alunecau intre fesele ele insistand destul de mult pe anusul ei. Vazand ca ma incalzesc mi-a dus penisul spre labiile ei si a inceput sa isi frece pruna si labiile de-a lungul penisului meu. O senzatie foarte placuta si greu mi-a fost sa nu ejaculez pe loc.

Dupa vreo 5 minute i-am propus sa ia straponul. M-am intins pe burta si am stat asa intins putin cu picioarele departate pentru a-i face Cosminei loc. A turnat mult ulei din nou si a inceput sa frece acel dildo de anusul meu. Din nou o senzatie foarte buna. A intrat usor sub indrumarile mele si a turnat ulei din cand in cand. La un moment dat i-am spus sa se intinda peste mine asa cum eram pe burta si sa-si miste doar fundul. Astfel am putut sa-i simt pielea pe tot spatele meu, inclusiv atingerea feselor pe ritmul ei. O senzatie excelenta pe care vreau sa o mai incerc. Din cand in cand incercam sa ma uit in spate sa o vad cum se misca si sa o prind cu mainile de fese si sa ii dirijez fundul. Fata a cooperat si imi zambea din cand in cand. Dupa vreo 10 minute m-am intors pe spate si am lasat-o sa faca treaba in timp ce imi masa cu mainile si penisul. Evident ca dupa vreo 5 minute n-am mai rezistat si am ejaculat destul de mult, in timp ce ea ma penetra cu acel strapon. 

Dupa ejaculare am fost curatat, dush si apoi am primit un pahar cu suc. I-am spus fetei ca poate fuma, nu eram deranjat. Am mai stat putin de povesti dupa care a incetat muzica (semnul ca ora expirase)

Acum sa dau niste note:

 

Locatie: Vila arata frumos, dar baia din camera in care am fost dus a lasta mult de dorit. Lipsa cearceafului, a fetzelor de perna (s-au folosit cele 3 prosoape intinse pe pat)... pot fi doar un accident, dar denota o lipsa de interes din partea fetelor/patronului. Acord nota 5 (Cosmina mi-a spus ca o sa se repare baile, bla bla bla).

Cosmina: Arata binisor, fundul e bestial... sani 0. Atitudine ok, mi-a placut de ea chiar daca nu a fost foarte zambareata. Ii acord un 8 (sani zero... tentative de graba in a ma termina). (poze pe site http://www.salonredlips.ro/galerie-fete/laura-1)

Igiena: 10, chiar daca nu a facut dush cu mine, fata era curata (i-am sarutat anumite portiuni de pe corp). Nu i-am mancat pruna, dar nu am simtit nici un miros suspect.

Atitudine: 8... cam distanta, senzatie de rutina si graba. Dar per total a fost ok, am putut vorbi una alta cu ea, a cooperat si a facut tot ce i-am cerut pentru a ma satisface.

Masaj: nu pot da nota... nu am cerut.

Pret: 200 lei / ora (cu dush cu tot). Am mai stat putin si dupa ce s-a terminat ora.

 

Siner nu pot sa zic ca nu recomand, deoarece a fost prima experienta reusita cu strapon, dupa mai multe incercari si pe la alte saloane. Fata s-a miscat asa cum am vrut... dar e putin cam scump avand in vedere ca nu am cerut toate chestiile ce intra intr-un sado. Cam asa e pe la majoritatea saloanelor, dar pe viitor o sa incerc sa negociez. M-as mai intoarce daca si-ar rezolva zugraveala, baile si chestiile de bun simt (cearceafuri pe pat, fetze de perna etc.). Pana atunci, probabil ca o sa incerc si prin alte parti.

P.S.: Daca vreti aceeasi fata cu care am fost, intrebati la telefon de Cosmina si nu de Laura asa cum e prezentata pe site (o eroare pe site, numele fetei). Fata este cea din poze fara indoiala.

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Recenzie la botu calului, telegrafică: sunt între doi clienţi şi, în plus, nu am nimic memorabil de relatat.

Fost din nou pe la salon şi ales o domnişoară pe nume Elena. Fizic neîmbietor, însă intrasem cândva (cred că au trecut chiar vreo doi ani) cu dânsa şi fusesem foarte mulţumit. Deh, ale tinereţii valuri...

Locaţia: binecunoscută. Intrat într-o cameră lungă la etaj (o numeau camera 3). OK în mare, camera. Grave minusuri: duş fără uşă, stropeşti peste tot, uzi şlapii, intri cu ei aşa în cameră, dâre şi urme umede pe jos. Puah! Pe pereţii băii adăstau cuminţi nişte musculiţe.

Poză maseuză: înaltă, masivă, cu un oarecare surplus de carne, relativ bine distribuit. Sâni mititei şi pufoşi. Faţă, să zicem, interesantă. Mâini zdravene, de muncitoare de pe şantier, din alte vremuri; degete groase, piele destul de fină. Nu postez din imaginile puse pe site căci am impresia că nu-i aparţin, ori sunt foarte vechi, ori foarte lucrate.

Unic avantaj: volubilă şi deschisă.

Prestaţia: mediocră. Lipsită de o tehnică specifică de masaj, are doar avantajul forţei, pe care ţi-o distribuie complet aleatoriu pe muşchi. Nici o insistenţă în zona anusului, a ouălelor. Nici o imaginaţie. La masajul erotic, sânii fiindu-i mici, excursia lor pe spate este... întâmplătoare. Întors cu faţa în sus, mă chinuiam să-mi amintesc ce anume mă făcuse odată să mă simt foarte bine cu ea. Nu am reuşit. Ceva plimbare a trupului ei pe tine, îngreunată de ampla-i alură. Apoi o labă progresiv alertă. Finalizat cu regrete crunte.

 

Note:

- locaţie 6 (baia trage masiv în jos);

- fizic dameză 6;

- igienă 8 (mă înţepa cu trunchiurile de floci de pe muntele lui Venus, în rest, nimic dubios);

- prestaţie: masaj 6, masaj erotic 5;

- atitudine: 9.

 

Concluzia: în ziua de azi ca să mai mergi la un masaj erotic el trebuie să fie sau excepţional, sau excepţional de ieftin. Din punctul meu de vedere, la acest moment, salonul în dezbatere nu intră în nici una din cele două ipoteze (senzaţie deprinsă nu doar din această experienţă).

Am achitat 130 lei, tariful de zi.

  • Like 15
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Undeva aproape
  • Oras:Undeva aproape
Mi-am zis  sa mai trec pe la acest salon deoarece are fete frumoase si am fost multumit,pana acum.

Am fost in urma cu 2 saptamani la acest salon si nu am avut o experienta tocmai placuta chiar enervanta :@ ,asa ca am primit un ticket cu masaj de 40 min gratuit sau cum ii zice pentru al folosi cand voi ma trece pe la ele.

Saptamana trecuta avand din nou drum prin Cluj,am spus sa il folosesc daca tot am trec prin zona.

Ajuns la salon,erau prezente vreo 7-8fete,dar dupa ce explicasem situatia cu ticketul,mai ca nu vroia receptionera Anca sau cum s-o numi si fata aia,sa ma primeasca. :angry 

Dupa multe insistente, in sfarsit am avut ocazia sa aleg o fata,dar cand sa fac asta tocmai vazusem ca vreo 2-3 disparusera din peisaj(total neprofesionist si nu prea frumos din partea lor),iar unele din cele ramase, aruncau niste priviri de genul"sa nu ma alegi",si ca ele nu permit atingeri si sarutari in zona intima cica.In cele din urma aleg o bruneta pe nume Roxy,care permitea si care parea mai deschisa si mai cu chef decat celelalte.

Si urc cu ea in camera,dupa care fac un dus rapid,si inapoi in camera,unde fata era deja dezbracata si gata de masaj.

Mi-a facut un masaj de relaxare ok,dupa care a trecut la cel erotic,ceva mai mult decat cel de relaxare.

Mangaieri pe piept,saruturi pe gat si toate cele,dupa care trece a se juca cu ala micu,in timp ce si eu ma jucam cu sanii si cu pasarica ei.

I-am propus sa se intinda pe spate pentru a ma delecta mai bine cu pasarica,la care am inceput cu sarut,lins,supt la ea,ceea ce ii oferi o adevarata placere,banuiesc eu.

Nu mult dupa a spus ca ar trebui sa treaca si la placerea mea,pentru a nu pleca neterminat de la salon.

Si incepe din nou sa il joace pe cel mic pana la finalizare.

Facut dus pentru a mai scapa de ulei,si inaite de plecare,ii multumesc pentru masajul bine facut si pentru comportamentul ei fata de client.

Plecat cu gandul ca fata asta mi-a mai imbunatatit parerea pe care o avusem despre acest salon in ultimele 2 saptamani.

 

Acum ca note:

Locatie-8

Salon-5

Receptionera-3

Aspect-8(mai micuta,putin bronzata)

Masaj relaxare-8

Masaj erotic-8.5

Igiena-9

Atitudine/GFE-9/9

 

Nu stiu daca voi ma reveni vreodata la acest salon,ca dupa 2 ani de vizite, se pare ca sunt tratat ca ultimul strain,sa nu mai spun ca nu isi respecta clientii fideli,care pe mine ma cam dezamageste acest lucru.

Si daca va fi sa revin,cred ca voi reveni la fete deja vizitate,si doar daca la alte saloane, fete cu care m-am simtit senzational si care isi respecta clientul,nu vor fi disponibile.

De recomandat acest salon nu mai pot face acest lucru,doar fetele pe care le stiti ca respecta clientul si care nu te trec printr-o laba rapida si mecanica,banuiesc ca le stiti voi.

Din pacate nu am avut timp sa recenzez mai detaliat ca de obicei,deoarece nu prea am mult timp la dispozitie cu serviciul,deabia am terminat si recenzia asta.

 

In rest toate cele bune. :bye 

 

C'est la vie.

  • Like 13
Link spre comentariu

  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Intr-una dintre serile trecute imi vine o pofta nebuna de o mica escapada "culturala". Ca de obicei, imi fixez 3-4 target-uri si incep sondajele telefonice. Avand in vedere ca nu aveam prea mult timp la dispozitie, iar pt escortele de top pe care le am in plan sa le vizitez era deja prea tarziu, am ales varianta uleioasa de desfatare. Dupa ce la primele 2 saloane apelate am fost amanat cu programarea peste minim 1 ora, am incercat si la salonul ce are dedicat acest topic (era ultimul din scurta lista de preferinte, avand in vedere ca mai fusesem si plecasem destul de multumit).

Mi-a raspuns receptionera care m-a anuntat ca sunt 3 fete disponibile. La intrebarea mea referitor la lsta de activitati permise de fete, mi-a recomandat sa discutam aceste aspecte live la fata locului. Asadar, fiind la cateva strazi distanta, am ajuns rapid. Aici o singura problema, un individ destul de bine facut, in pantaloni scurti se plimba prin fata intrarii vorbind la telefon destul de aprins. Nevrand sa am vreun contact vizual prea intim cu unul dintre clienti sau cu un eventual bodyguard al salonului, am preferat sa dau cateva ture prin zona. Deranajant pt ca totul a durat cam 15-20 de minute.....noroc ca eram cu masina si m-am parcat in asa fel incat sa pot vedea locatia, intre timp delectandu-ma cu citirea forumului.

Odata ajuns in salon am fost intampinat de receptionera, o tipa micuta si roscata....care m-a invitat in salonul de primire...unde erau 2 fete, ulterior venind si o a 3-a....echiapata destul de casual...si fara prea mult chef de munca. Cele 2 imbracate in tinute sexoase erau Deea, o tipa mai micuta si cu sani mari, rubiconda, bruneta (parca), dar a carei atitudine si privire nu m-au inspirat deloc si respectiv Adela, inalta, bruneta, sani mici, fata alungita, 25-27 ani. Am ales-o pe Adela fascinat de picioarele lungi si extrem de frumoase. La intrebarea mea despre ce este permis.....mi-a raspuns si ea si receptionera ca orice in limita bunului simt si fara sex.

Am purces condus de dama aleasa spre camera nr.3...spatioasa, cu pat mare....dar cu o baie ce aveam sa constat ca are aceeasi pb cu celelalte...si anume scurgerea. Am mers asadar la dus....Adela dandu-mi un prosop curat, placut mirositor....ea iesind  putin si spunandu-mi ca revine sa ne dusam impreuna. N-a fost chiar asa...eu terminandu-mi igienizarea inainte ca ea sa apara. La nici 1 minut dupa ce am iesit din baie a aparut si ea, zambitoare. Desi avea un aspect placut....ceva se intrezarea ca o urma de plictis...sau rutina. S-a dezbracat incet.....dezgolind un trup extrem de frumos....iar eu regretand ca nu am fost suficient de inspirat sa o dezbrac eu. Glumeata mi-a spus ca ma va lasa sa o imbrac! Ne-am pus pe ras...si cred ca a fost acel click ce a detensionat atmosfera, din acel moment zambetele si glumele fiind f dese, intalnirea decurgand f placut.

Adela a mers la dus, eu ramand inca 3-4 minute singur, gandindu-ma la trupul ei frumos. A revenit goala, ocazie cu care am putut sa o admir mai pe indelete. Inalta, cu picioare superbe (nu slabe si osoase), abdomen plat putin musculos, sani mici dar frumos conformati, rotunzi, cu sfarcuri inchise la culoare. Are 2 pierce-uri: unul micut in buza, ceea ce-i face zambetul sa fie si mai sexy, iar unul in buric, parca un trofeu pentru acel abdomen superb. S-a intins langa mine si m-a invitat sa ma intorc pe burta pt masaj. M-am conformat cu regretul ca nu pot sa o admir din pozitia asta si m-am lasat in grija mainilor ei. Stie f bine ce face, cum si unde sa puna mana. Pret de 15-20 de minute am fost rasfatat de un masaj f bine efectuat pe spate, fese si picioare. Apoi a urmat ritualul masajului erotic....cu bine cunoscuta alunecare pe spatele clientului. De data asta am fost excitat de atingerea sfarcurilor ce se intarisera si le simteam pe spate si fese. N-am mai rezistat sa stau asa....ea a simtit si mi-a spus ca pot sa ma intorc. Putea vedea acum f bine efectul masajului ei erotic. Cand a inceput sa alunece iarasi pe mine, nu m-am putut abtine si prinzand-o de fundulet am tras-o spre mine si am tinut-o astfel incat sa ma pot infrupta din sanii ei. Am descoperit ca mangaiati si sarutati corespunzator devin mai frumosi, iar sfarcurile se intaresc si cresc mai mult. Nu ma mai saturam sa ma joc astfel cu ei. A inceput sa se ocupe de amicul meu ce nu-si mai incapea in piele de fericire si incantare, atingerile fiind destul de ferme...iar ritmul putin prea accelerat. In acest timp ii mangaiam fundicul cu fese ferme, rotunde, musculoase, dar extrem de fine in acelasi timp. Cu pielea lucind de ulei si stand asa in patru labe, fesele i se deschideau mult lasand prada mainii mele zona anusului si mai apoi pasarica. Extrem de fina si bine epilata peste tot. Excitarea crestea si am rugat-o a-mi permite sa o degust mai departe. Extrem de fina si gustoasa in ambele zone, labii potrivite si fine si un clitoris ce-l simteam strabatand tot mai ferm impreunarea labiilor. Faceam tot ce stiam mai bine, timp in care simtind ca sunt aproape de gloriosul moment am rugat-o sa incetineasca ritmul. Si desi s-a conformat, atingerile ei, combinate cu gustul si mirosul ce-mi starneau simturile, au facut sa nu ma mai pot opune si sa finalizez abundent stropind atat pe mine, cat si pe ea. A continuat sa ma mangaie usor, storcandu-ma si de ultimele picaturi. Apoi a luat cutia cu servetele si s-a ocupat sa stearga urmele exploziei ce avusese loc. Parea incantata si multumita. Pe tot parcursul actiunii buzele si zambetul m-au provocat sa-i fur un sarut....din pacate nepermis....dar extrem de incitant.

Am plecat la dus, iar ea s-a scuzat si a coborat pana la receptie. In cateva minute eram gata, moment in care a revenit in camera. Am regretat ca iarasi nu ma insotise la dus, dar aveam sa ma consolez stand si admirand-o cum se spala. Lumina mai puternica din baie imi permitea sa o admir mai bine, trupul aproape perfect, ud si mangaiat parca in ciuda mea, ma facuse iarasi gata de actiune. A iesit de sub dus si constienta parca de atuurile ei, vazand si cat de mult imi place s-o privesc, s-a sters incet si senzual. Acum ii putusem descopri si ochii extrem de frumosi, de un verzui cenusiu ce se combina innebunitor de bine cu pielea bronzata.

Ne-am intors in pat unde am inceput sa ne mangaiem reciproc, peste tot, fiecare incercand sa-l innebuneasca pe celalalt. Parca incet, incet, lucrurile mergeau tot mai bine, traind si ea clipe de placere. Efectiv nu ma saturam sa-i admir si sa ma desfat atingand acel trup frumos. Din pacate muzica ce a incetat ne-a anuntat ca trebuie sa ne apropiem de final. Simteam ca pot termina intr-un timp scurt pentru a doua oara, dar n-am vrut sa abuzez...totul fusese prea bine....nu stiu ce a fost in mintea mea....poate dorinta de a o stii, intr-un fel, datoare.

Am trecut la ultimul dus, m-am echipat rapid si insotit de frumoasa Adela am coborat scarile ce duceau spre iesire. Ne-am despartit cu un sarut reciproc pe obraz si cu speranta, cel putin a mea, ca ne vom revedea curand. Ar mai fi de spus ca pe tot parcursul vizitei am discutat multe, colaterale activitatii pentru care venisem, fata dovedindu-se extrem de placuta, cu un IQ deloc de neglijat si o personalitate puternica (e un stimul extrem de important pt mine). Am descoperit niste aspecte comune ce au facut ca intalnirea noastra sa fie si mai incitanta si “picanta”.

La capitolul note lucrurile stau cam asa:

Locatia – de 8. Punctele minus fiind legate de faptul ca mai mereu sunt doar 2-3 fete, receptionere cam acrisoara si lipsa de interes a patronilor referitor la aspecte cum ar fi scurgerea de la dusuri. Cred ca si semnalul de final este dat de fiecare data putin ai repede, adica dupa 45-50 de minute. Corect, un salon care se respecta, ar fi ca timpul sa fie calculat macar de la intrarea in camera si nu din momentul cand ai intrat pe poarta stabilimentului. Un plus mare este faptul ca de aceasta data Adela m-a servit cu prosop curat la fiecare intrare la dus. Sau oare depinde de atitudinea fetei???

Aspect Adela – 9,5. Poate ca niste sani putin mai mari ar duce-o la 10. Din pacate nu are poze pe site-ul salonului desi afirmativ activeaza de cateva luni.

Igiena Adela: 10

Atitudine: 9 – lipsa FK, lipsa posibilitatii explorarii digitale mai in profunzime si un usor aer pra profi la inceput.

Masaj de relaxare – 9-9,5 aproape la fel de bun cu al Cristinei BBW.

Masaj erotic – 8,5-9 ...pt lipsa atentiei suficiente la zonele adiacente. Nu masajul erotic in sine este punctul ei forte.

Tarif - 150 lei / ora. Timp efectiv petrecut unedeva 45-50 minute.

 

Concluzie...am fost de 2 ori si de fiecare data m-am simtit f bine....experiente usor diferite. Probabil am fost inspirat in alegerea fetelor....dar tare ma bate gandul sa ma intorc pt Adela.

  • Like 8
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...