Sari la conținut

Alexa 0743562899


Postări Recomandate

  • Telefon: alexgaman
  • Oras:PITESTI
  • Telefon: alexgaman
  • Oras:PITESTI

Am considerat ca este mai corect sa-i deschidem un topic nou , mai ales ca acum stim despre cine este vorba .

Am contactat-o la numarul de telefon mentionat , de la bun inceput m-a atras modul in care vorbeste , are o voce placuta care te ispiteste...

Am discutat despre servicii , mi-a spus ca nu are locatie , s-a descris ( pe anunt nu are poze ) totul parea ok , am stabilit sa ne vedem la o pensiune . 

La ora stabilita am sunat-o  , mi-a raspuns imediat , i-am propus sa vin eu sa o iau , a fost de acord ,zona de intanlire undeva in nord spitalul militar . Am recunoscut-o imediat dupa descrierea pe care si-o facuse , mi-a placut din prima....numai ca nu parea sa aibe 35 de ani , pare mai tanara... , acum ce sa zic , stiti si voi , nimeni nu este perfect.... :no2 

Am plecat spre pensiune , am discutat un pic pe drum , comunicarea un pic timida la inceput , totusi iti dai seama de la bun inceput ca stai de vorba cu o femeie in adevaratul sens al cuvantului...

Camera am platit-o eu , totul in regula , acum hai sa ne cunoastem mai bine....

Ce sa va spun , poate sunt un pic subiectiv , eu fiind ceva mai in varsta chiar cautam o femeie ca ea , nu ca nu mi-ar place si mai pustoaica dar totusi o femeie e o femeie.....

Are 35 de ani declarati , imbracata arata ca de 30  , dezbracata arata ca de 20 , este bruneta , are parul lung pana la cur , sanii potriviti pentru statura ei , micuti dar frumosi si destul de fermi , chiar daca imbracata parea cam slaba , in momentul in care am vazut-o dezbracata mi-am dat seama ca arata perfect . Asa cum spuneam si mai devreme , este o femeie in corp de pustoaica , superoferta doua la pret de una... :)

Ca si parte de comunicare este absolut ok , se vede clar ca este de alta categorie , am inteles ca a activat in sistemul medical... , poti discuta orice , numai sa nu uiti de ce te-ai intanlit cu ea.... , totusi....

Stie sa se faca placuta , are lipici ce sa mai.... , pentru mine a fost chiar foarte bine .

Acum despre actiune ce sa va spun...  , prin atitudinea ei juma de problema era deja rezolvata , restul a venit de la sine , se observa imediat ca nu este o profesionista , cred ca e chiar incepatoare in domeniul asta , de fapt in intanlirile care au urmat chiar mi-a confirmat ca asa e .

Nefiind o profesionista nu stie sa faca sex , ea inca este setata pe dragoste... asa cum va spuneam mai devreme , superoferta !

Nu are rost aici sa vorbim de mirosuri , curatenie , alte chestii ... nu este cazul

Am facut tot ce se putea face mai putin anal , pare chiar un pic incordata numai daca te apropii de zona cu pricina... , clar , nu face .

Ca si timp cred ca am stat 2 ore.... , cert este ca nu s-a pus problema de timp.

In concluzie ,

Locatie : pensiune OK

Aspect : frumoasa OK

Atitudine ; comunicativa OK

Prestatie : OK OK OK ... si sper sa mai urmeze....

Cadoul : 200

 

cam atat... deocamdata....

 

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti

A reusit vreun coleg sa ia legatura cu ea?Nu raspunde,am tot sunat,multumesc anticipat.

Am vorbit eu cu ea ieri,am sunat-o imediat dupa ce-am vazut recenzia lui Alexgaman.Ne-am si intalnit dar recenzia o s-o fac mai tarziu.

Link spre comentariu
  • Oras:.
  • Oras:.

Am reusit si eu sa o cunosc pe Alexa, o fata extraordinara, prietenoasa si foarte placuta.

Lucrul care m.a facut sa o cunosc, a fost ca ea face dragoste si nu sex, daca vrei doar sex, evitati.o ca ea, asa ceva, nu face.

Dupa ce am citit recenzia despre ea, am zis ca e ceea ce imi trebuie, exact ceea ce doream si...chiar nu m.am inselat.

Am luat.o cu masina si am mers la Sanedo, platit 40 camera.

Timp petrecut cu ea, mai mult de o ora...am stat un numar, normal si oral, oral cu CIM.

Fata foarte draguta, bruneta, par putin mai lung, exact cum imi place mie, statura medie, putin slabuta....pasarica f frumoasa si stramta si niste picioare super de pustoaica.

La corp, pare o tanara de 23, 24 ani, nicidecum 35...

Referitor la prestatia ei, chiar mi.a placut...saruturi, imbratisari, normal super, se umazeste natural, tipa, urla, se comporta fenomenal la normal...chiar ii place si face cu pasiune ceea ce face.

Finalizat CIM, probabil ii place si ei.

Am mai stat si putin de vb, este o persoana care chiar ai ce discuta cu ea si ceea ce mi.a placut, nu te grabeste absolut deloc, mai rar asa ceva...

Platit 200 de la mine, ea a cerut 150...dar se merita.

Concluzie...de vizitat numai cei care vor da faca dragoste, nu sex sportiv, pt sex sportiv, nu e buna, ea e altceva!!!

 

Scz ca am scris in graba, dar cine vrea sa inteleaga, intelege tot ce am scris...

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:.
  • Oras:.

Salut, ce foto poate atasa? M-ati facut tare curios, tipa matura, cred ca se merita. Pacat ca nu are locatie, unii vrem expunere cat mai discreta.

Poze nu cred ca are nicaieri si nici nu cred ca o sa posteze pe aici...nu e genul sa puna poze, din cate am observat eu.

Te poti intalni cu ea si iti faci o parere, buna sau rea, e cel mai bn asa, cred...bafta!

Link spre comentariu
Vizitator elvisxxx80
Reputație: 0

Numai futaciosi p'aci dom'le; si banosi si sfatosi!

Nu stiu ce-ai vrut sa spui dar mai bine tineai pt tine, am vorbit si eu la telefon cu titulara acestui topic la nr. din titlu, are o voce foarte placuta si este foarte amabila, aveti grija cum vorbiti si cum va comportati cu ea ca este o femeie cat se poate de serioasa, am sa fac si o recenzie daca o sa reusesc sa o vizitez! Spor :feet

Link spre comentariu
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti

Subscriu lui @zarzael: numai futociosi ( doua ore, trompa de elefant), numai oameni avuti ( cadou doua milioane, mai pulsez 50) si mai nou si psihologi ( nu face anal, nu pune poze ca nu e genu, face dragoste, e o fata exceptionala, femeie de biserica nu alta). Pe bune? Chiar asa?

Parerea mea, fara suparare, nu aveti un leu in buzunar, sunteti complexati sexual, slab dotati neuronal iar prima si singura p...a aici ati gasit-o cu eforturi financiare considerabile 50 ron. A ... mai era unul super avut "la mioveni nu vi"

Link spre comentariu

Subscriu lui @zarzael: numai futociosi ( doua ore, trompa de elefant), numai oameni avuti ( cadou doua milioane, mai pulsez 50) si mai nou si psihologi ( nu face anal, nu pune poze ca nu e genu, face dragoste, e o fata exceptionala, femeie de biserica nu alta). Pe bune? Chiar asa?

Parerea mea, fara suparare, nu aveti un leu in buzunar, sunteti complexati sexual, slab dotati neuronal iar prima si singura p...a aici ati gasit-o cu eforturi financiare considerabile 50 ron. A ... mai era unul super avut "la mioveni nu vi"

imi cer scuze pentru modul meu de exprimare.... , pe vremuri asa am fost invatat sa vorbesc despre o femeie , data viitoare am sa tin cont ca acest mod de exprimare poate deranja

Cu respect , :hihat

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:.
  • Oras:.

Frumos spus, domnule Alex..."pe vremuri"!!!...chiar asta e exprimarea corecta...

Da, "pe vremuri" era educatie, era altceva, ceva la ceea ce nu cred ca o sa ne mai intoarcem prea curand!!!

Am avut o discutie acum cateva zile, cu cineva, mai in varsta ca mine si mai in gluma, mai in serios, printre multe altele, mi.a ramas in minte o vorba a lui, despre Generatia asta din prezent...si a denumit.o ...Generatia lui "ce vrei ba, domnule!!!".

Cam asta e in prezent, in lumea ce ne inconjuara...

Link spre comentariu
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti

Ieri m-am vazut pentru a doua oara cu Alexa si o sa incerc sa-i fac o recenzie,asa cum v-am promis.Mi-e destul de greu sa mai adaug ceva dupa recenziile colegilor Alexgaman si Cata80.Pentru ca ei n-au dat note,o sa incerc eu.

Corp-9,subtirica,cam 1,60 inaltime,sani mici si frumosi,un corp de pustoaica

Fata-8,5,aici se vede ca nu mai e pustoaica dar nici nu-i dai 35 de ani cat are

Igiena-10

Atitudine-10,conversatie foarte placuta si la telefon si fata in fata,nici un pic de graba

GFE-10,chiar ii place sa faca dragoste si se comporta ca atare

Oral-8,aici se vede lipsa experientei dar oricum e ok

Normal-9,foarte placut,se vede ca-i place si ei,pasarica mica,frumoasa si foarte stramta

Achitat la sfarsit-150 lei pentru o ora de placere.

Eu o sa revin cu mare placere la Alexa.

  • Like 9
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...