Sari la conținut

Alexa 0743562899


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna Alexa , am citit recenzia scrisa de cologul colagen Aoda si Alexa , inteleg ca tu esti colega Aidai, doresc sa va vizitez pe amandoua dar nu reusesc sa te prind la tel . Am vazut ca oferiti un show pe cinste , cum pot sa beneficiez si eu de el ?

Ce servicii oferiti , ma intereseaza on special ca dai limbute la fund , asa ceva mai rar si prin pitesti dar uite ca este la Curtea de Arges , foarte interesant . Din cele descrise de cailalti colegi se pare ca esti o fata pe cinste totusi daca poti sa-mi raspunzi chiar tu ar fi perfect.

Multumesc

Link spre comentariu
  • Oras:romania
  • Oras:romania

Am incercat sa o contactez prin serviciul what's up, dar nu ti ofera nici un reply. In afara de un dicton cu logo postat in profilul ei acolo, nimic interesant...nu se deranjeaza sa raspunda, seriozitate 0. Da, stiu, va scrie ca a fost ocupata, scuze, etc; asta in cazul cel mai fericit.

Link spre comentariu

O sa te lamuresti si o sa renunti... Sincer,chiar cred ca e bolnavioara. De mitomanie.

MITOMANÍE s. f. Boală mintală caracterizată prin nevoia patologică a unor persoane de a altera adevărul, de a fabula, de a inventa povești care le avantajează; p. gener. mania de a minți. – Din fr. mythomanie. 

 

Daca stiam acest amanunt nu mai iesea rahatul de zilele trecute , se pare ca sti destul de bine persoana ca sa o poti pune acest << diagnostic >> , de ce nu ne scutesti sa cheltuim aiurea niste bani ?

Link spre comentariu

Scuzele mele ca n am fost mai rapid. Dar prietene din ce am citit in patania ta inteleg ca ti s au aprins mai multe alarme...deh,asa suntem noi barbatii. Ideea e ca nu se merita. Din ce am inteles o arde cu un asa zis "interlop" de prin c de ag. Ce o inseamna si interlop de c de ag nu stiu. Pierdem vremea (si bani)... In C lung,in anumite locuri,futi pe o cola si o cafea...plus camera. Si nu orice...

Link spre comentariu

  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti

Buna , sunt Alexa , asa cum ati observat eu nu am mai activat in ultimul timp , doresc sa va anunt si pe aceasta cale ca m-am retras , va multumesc pentru experientele impartasite alaturi de voi , unele bune , altele mai putin bune dar toate au fost interesante si am avut multe de invatat in aceasta perioada . 

Rog moderatorul acestui forum sa treaca acest topic la inactive .

Va multumesc , 

Alexa

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...