Sari la conținut

isabela tha 0743610299


Postări Recomandate

  • Oras:pitesti
  • Oras:pitesti

BRUNETA ,SANI MEDII,FUND BOMBAT 1,60 OFER COMPANIE INTIMA 100 RON/FIN-200RON/ORA ,SERVICIILE MELE SUNT ORAL  :atm NORMAL  :atm SI ANAL  :atm ,POZELE SUNT REALE PENTRU MAI MULTE DETALI MA GASITI LA NUMARUL DIN TITLU     :boob  VA PUPACESC  :kiss3 

post-169906-0-76464000-1433529960_thumb.jpg

post-169906-0-39028500-1433529964_thumb.jpg

post-169906-0-31935500-1433529968_thumb.jpg

post-169906-0-64589700-1433529971_thumb.jpg

post-169906-0-58004800-1433529975_thumb.jpg

post-169906-0-32666900-1433529979_thumb.jpg

post-169906-0-82624000-1433529982_thumb.jpg

post-169906-0-93834100-1433529986_thumb.jpg

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:.
  • Oras:.

BRUNETA ,SANI MEDII,FUND BOMBAT 1,60 OFER COMPANIE INTIMA 100 RON/FIN-200RON/ORA ,SERVICIILE MELE SUNT ORAL  :atm NORMAL  :atm SI ANAL  :atm ,POZELE SUNT REALE PENTRU MAI MULTE DETALI MA GASITI LA NUMARUL DIN TITLU     :boob  VA PUPACESC  :kiss3 

Isabela, poti sa ne spui, te rog, daca esti prietena cu Bianca?

Link spre comentariu
  • Oras:pitesti
  • Oras:pitesti

Foarte bine ca ti.ai deschis topic separat, isabela..sa nu se mai creeze confuzii. Si lucrati fiecare pe numarul ei de telefon.

Fetele astea 3 , ba chiar 4 ca mai vine una in wekend din bucuresti, lucreaza toate pe 2 nr de tel. Din cate am inteles, bianca e plecata din tara, asa ca nu mai postati voi in locul ei pe topic.eu am sunat pe nr biancai si m.am trezit la hotel cu alta fata. Pe bianca o cunoscusem in prealabil si pe ea o vroiam. Eu trebuia sa fiu cel care ma supar si sa cer contravaloarea camerei si nu aceasta isabela care a plecat imbufnata ca am deranjat.o degeaba, desi i.am dat bani pt taxi.

In gwneral voi sunteti k, tinere, frumoase, va implicati dar nu mai fiti asa hapsane!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:pitesti
  • Oras:pitesti

Salut .Am fost sii eu la aceasta domnisoara ieri in jurul orei 17;00 ,sunat cu o ora mai devreme si facut pogramare .mi.a dat intalnire la hotel sanedo din pitesti .Mam intalnit cu ea ,la priva vedere tipa arata ok ,este creolina sanii ii are medii fundul il are numai bun de futut  inaltime in jur 1,60 ,si vreo 40-50Kg ,am platit camera am urcat sus ,iam  lasat cadoul pe masa ,si pe urma ma invitat sa facem un dus impreuna dupa ea a inceput cu un oral dupa care am trecut la un normal ,pana asta micu nu a mai putut .Pe urma am mai stat un pic de vorba cat ne-am odihnit, si ea a inceput iar cu un oral dupa care am trecut la un anal,si asa sa scurs ora 

De revenit; Da (mam simtit destul de bn)

NOTE

Oral-- 8 (e incepatoare,mai are un pic de invatat)

normal--9(se vede cai face placere in ceea ce face )

anal--8 (e incepatoare ,mai are de invatat un pic )

GFE--9(E comunicativa)

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:.
  • Oras:.

Intervin si eu din nou, pe acest topic al domnisoarei Isabela, pentru a elucida putin confuzia care poate s.a creat si pe care, eu, am luat.o in serios...

Deci...domnisoara Isabela raspunde si la nr...0762499209...poate e mai indicat sa fie trecut in titlu.

Nr acesta al ei, il are si pe escorte.sex-pitesti., si vazand pozele ei, am sunat si mi.a raspuns o voce foarte placuta, mi.am dat seama ca e o fata noua, vocea ei mi s.a parut putin aparte...in fine...

Mi.a comunicat tarifele...100 fin, 150 ora, plus locatia....ufff, aceiasi problema cu locatia, fir.ar sa fie!!!

La telefon, nu am intrebat.o cum o cheama, pot sa zic ca am avut noroc in privinta asta, pentru ca, daca se recomanda Isabela, din prima si eu o intrebam daca e prietena cu Bianca, sigur nu vroiam sa ma int cu ea...ca pe Isabela, prietena Biancai, eu o cunosc, decat m.am int cu ea si chiar nu mi.a placut.

Am sunat.o din nou pe aceasta fata spre seara, cu gandul mai mult sa o vad de curiozitate, ca...eu deja ma dusesem, putin mai devreme la o fata in Pitesti...dar asta e o alta discutie!!!

M.am intalnit cu ea la Sanedo si imediat cum a coborat din taxi,,mi.am dat seama ca ea trebuie sa fie...o fata bruneta, frumusica la fata, picioare frumoase, cur numai bun de futut, cu niste pantaloni albi stransi pe cur, pe tocuri, o bluza decoltata, care ii punea in evidenta sanii...buna rauu de pula!!!

Mie unul, chiar imi parea rau ca nu puteam sta, motivul fiind cel spus mai sus!!!

Am stat de vb putin in masina, i.am spus ca doar am vn sa o vad, cu toate ca imi venea sa sar pe ea!...pot spune ca nu a fost cel mai frumos gest din partea mea,,sa imi placa de cineva si doar atat, decat sa o vad...

Am intrebat.o cum o cheama si daca mai are anunt si pe alte site.uri. Mi.a spus ca o cheama Isabela si ca are si aici, pe forum anunt.

De aici incolo,,a urmat lamurirea situatiei...fata care m.am intalnit eu cu ea si nu mi.a placut,,nu are legatura cu fata asta, fata asta arata mai bine si e si mai frumoasa....dar amandoua s.au recomandat Isabela...!!!

Deci, eu credeam ca aceasta fata de pe topicul asta, e aceiasi persoana cu cea pe care am vazut.o, prietena Biancai...e si ea prietena cu Bianca,,dar e alta fata,,total necunoscuta mie.

"Isabela tha", data viitoare, iti promit ca nu mai vii degeaba...si te rog sa ma scuzi pentru azi...pentru "teapa" data de mine!

  • Like 3
Link spre comentariu

Bine bine , dar cum ramane cu numarul de telefon ... , sti foarte bine cu cine ai mai vorbit pe acest numar .... . Daca zici ca nu este aceiasi persoana care folosea acest numar poate merita vazut mai de aproape ... , pun pariu ca are acelasi telefon cu ecranul crapat....

Sa vedem... :snap

Link spre comentariu
  • Oras:.
  • Oras:.

Pai, numarul de telefon din titlu, cred ca il foloseau atat Bianca, Iasmina, cat si fata aceea,,pe care eu, decat am vazut.o si nu mi.a placut...e putin mai brunetica, sa zic asa.

Fata aceasta, "Isabela tha", se poate sa foloseasca si ea inclusiv numarul din titlu, insa eu am sunat decat la numarul postat de mine, gasit pe alt site...asta chiar nu stiu!!!

Poate daca Isabela citeste pe aici, ne lamureste putin si pe noi,,ce numar sau ce numere!!!foloseste, ca am fost aiuriti de tot.

Link spre comentariu
  • Oras:.
  • Oras:.

Am vizitat.o si eu recent pe ''Isabela tha'' si per total mi s.a parut o fata ok., pentru mine, asa, ca o parere personala, e in top 3,4, pentru Pitesti, la ora actuala.

Din lipsa de timp o sa fac decat un mic rezumat.

Fata nu are locatie, am mers la pensiunea Sanedo, 40 camera...200 ei, bani dati la final...am fost inainte, am platit camera, si apoi a venit ea.

Pe aceasta cale, iti multumesc Isabela, ca nu mi.ai tras ''teapa'', cum ai patit tu cu mine, data trecuta, cand ai venit degeaba si nu am putut sta, chiar nu am putut si ti.am zis ca data viitoare o sa vin la tine!

Fata este cea din poze, este bruneta, frumusica la fata, cu un cur micut, dar bun rau de futut, par putin lung, asa cum imi place mie, numai buna de ciufulit!!!

Am stat cu ea, aprox 1h si 50 min cred, fara a se uita la ceas, un plus pentru asta...,un numar, multe saruturi, plus un masaj din partea ei la final, ca un mic bonus, ca ia placut de mine!!!

Nu face finalizare orala, dar in rest face tot...oral nep, normal si anal!..acum nu am incercat decat oral si normal, la anal, a avut niste probleme si nu putea anal, data viitoare mi.a promis!

Am finalizat pe corp si putin pe fata....!!!!

Mi.a placut ca a fost foarte lipicioasa cu mine si ne.am potrivit, sa zic asa.

Eu o sa mai revin la ea...Multumesc Isabela!

  • Like 2
Link spre comentariu

  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti

Am cunoscut-o si eu pe fata asta ieri.Pentru mine a fost printre cele mai proaste experiente.Stiu ca descrierea mea nu se potriveste cu a lui Cata.Poate fetei nu i-a placut de mine sau pur si simplu a avut o zi proasta.

Ce sa zic,fata arata binisor,miniona cam la 1.50,brunetica(nu stiu daca are alte origini si nici nu ma intereseaza),la fata nu-i dai mai mult de 16-17 ani,sani micuti si frumosi.

Cam asta e partea buna a lucrurilor ca in rest am avut parte de un gfe foarte slab si un oral slabut.Finalizarea am facut-o pe burta ei printr-o labutza executata de mine ca ea nu face CIM.

Fata destul de plicisita,fara nici un chef,abia i-am scos cateva cuvinte din gura si tot timpul a dat vina pe caldura,ca ea nu suporta caldura.

I-am dat 200 lei la sfarsit(atat a avut tupeul sa ceara) cu toate ca a fost de acord cu mine cand i-am spus ca nu-i merita.

Cam atat am avut de spus ca e cald si mi-e lene.

  • Like 9
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...