Sari la conținut

Blonda deplasari 0757554736


Postări Recomandate

  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Din lipsa de optiuni si din curiozitate ... am spus sa incerc ceva nou. Dupa ce am rasfoit forumul mi-am dat seama ca nu a aparut nimic nou TESTAT si am incercat pe publi. Am gasit anuntul fetei si cel putin din poze si din cum vorbea la telefon, parea OK, cam scumpa, dar OK!

Am sunat si m-am programat in 30 de minute. Locatie la hotel FORTRESS in subcetate (nasoala locatie ...). Pretul a spus ca este 250 numarul sau 300 ora. Ne-am intalnit in fata hotelului unde a fost adusa de PROTECTOR. Eu nu am treaba cu fazele astea dar pe altii ar putea sa-i deranjeze. A parcat un tip solid o masina nemtzeasca de vreo 10 - 15 ani la 10 m de mine si a coborat fata din masina. La prima vedere a parut OK ca si aspect dar cu un minus pentru fatza. Dupa ceva discutii scurte am agreat ca raman o ora dar cu 250 RON (propunere venita din partea ei cand a vazut ca sunt putin nehotarat).

A mers fata in camera urmand sa ma sune dupa 3 minute sa merg si eu. OK, ma suna fata, imi spune numarul camerei si urc. Pe drum am intalnit vreo 10 muncitori necalificati pe coridoare care aveau un comportament indoielnic (nu am nimic cu meseria lor si ii apreciez ca muncesc dar la cum vorbeau ... cum se comportau ... cum ragaiau ... cum erau ciorapi atarnati pe coridorul hotelului ... iti cam taia orice chef de nebunii :)) ... ca sa nu mai zic nimic de miros ...).

Ajuns in camera i-am dat banii fetei si am schimbat cate vorbe. Am aflat ca a prestat si in Cluj. Deja simteam ca am facut o miscare gresita (dupa felul cum gandea si cum se comporta). Nu intru in foarte multe detalii dar ideea este ca fata nu prea era pe gustul meu dar am zis ca pana la urma sunt acolo pentru sex nu ca sa conversez cu faptura ... Am intrat la dus. Cand am iesit a intrat ea si am inceput actiunea. De aici, soc si groaza. Cu tot cu dus emana fata niste mirosuri ciudate. Nu am vrut sa accept oral neprotejat nici in ruptul capului (la inceput a spus ca il face in fuctie de igiena clientului ...). Oralul a fost protejat si slabut asa ca am spus sa trecem la normal. La normal dezastru. Ba o aveam prea mare, ba nu statea bine in pat, ba scartaia patul, ba o durea spatele => nu am reusit nici cum sa ma simt bine. Cu ceva dificultati o pun capra si spun ca macar asa poate reusesc sa finalizez. Merge cat merge, incep sa ma simt bine dupa care aud o voce din perna "Vezi ca ar cam trebui sa termini ca aproape ca trece timpul." moment in care mi-a picat fata. Noi ne intelesesem pe o ora (2 finalizari). Incerc sa nu ma enervez, imi spun ca poate a zburat timpul mai repede si nu mi-am dat eu seama, ma concentrez si in 2 minute finalizez in balon. Merg repede la dus, merge si ea si atunci ma uit in telefon la ora apelului care l-am primit de la ea ca sa urc in camera. Trecusera exact 35 de minute de la acel apel. Ii spun fetei ca mai avem minim 25 de minute dar sincer nu prea mai aveam dispozitie de nebunii dupa experienta avuta pana in acel moment. Atunci fata a venit cu o explicatie halucinanta cum ca defapt mai avem doar cateva minute ca ea a pus si timpul care l-am vorbit in fata pensiunii si acuma pana se imbraca si blablablablabla pe scurt, mi-a zis ca ne imbracam si plecam :)). Nu sunt un tip fricos dar am preferat sa evit orice scandal la iesire cu protectorul si am zis FIE CUM ZICI TU, m-am imbracat si am plecat. Un alt minus mare al locatiei este ca geamul nu da afara, geamul da in coridor si nu poti sa-l lasi larg deschis ca pot intra muncitorii peste tine :)))))))))).

Note:

Locatie: 5

Aspect fata:

Farza: 6

Sani: 7

Fundulet: 9

OP: 5

NP: 6.5

Igiena: 6

Tarif 250 RON/ora

De revenit ? Cu siguranta NU!

post-20809-0-93392300-1433760074_thumb.jpg

post-20809-0-87891000-1433760083_thumb.jpg

post-20809-0-16226100-1433760092_thumb.jpg

  • Like 5
Link spre comentariu
Vizitator dani.arad
Reputație: 0

Uite al topic ce contin poze

https://nimfomane.com/forum/topic/41256-sabrina-0748655262/

Pacat ca am omis salvarea pozelor ce se vedea fata, plus alte detalii ce indicau etnia, detali ca ar fi rroma, dar tipa zice ca ii refuza pe tigani, ciudat. De ceva luni cand a publicat anunturi cerea sume exagerate, incetisor le coboara, degeaba.

Sincer nici de futut nu as avea chef sa vad ca o duce careva pe tipa :D

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...