Sari la conținut

AMOR LA MOLL


Postări Recomandate


  • Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA

Gasit aici http://m.botosaneanul.ro/stiri/tinerii-care-au-iubit-in-toaleta-mall-ului-din-botosani-au/

 

 

Tinerii care au făcut sex la Uvertura Mall au ajuns vedete în toată țară: CUM s-au făcut de râs după o partidă de amor Doi tineri din municipiul Botoșani care nu și-au putut stăpâni poftele carnale, în timp ce se aflau într-o plimbare la Uvertura Mall, au ajuns cunoscuți în toată țara.

Aventura celor doi amorezi care s-au închis în toaleta centrului comercial și au dat frâu liber plăcerilor, a ținut titlurile ziarelor naționale. De pildă, reporterii ziarului Libertatea au scris că> ”Doi tineri din Botoşani care nu şi-au putut înfrâna poftele carnale până într-un loc mai ferit au fost prinşi făcând sex în toaleta unui mall. Cei doi îndrăgostiţi s-au încuiat luni seara într-o cabină din WC şi şi-au dat frâu liber sentimentelor. O clientă care a intrat în toaleta de alături a fost indignată când şi-a dat seama că sunetele pe care le aude sunt unele de plăcere. Supărată, ea a sunat la 112, iar o echipă de jandarmi a fost chemată în zonă. Aceştia au sosit chiar când cei doi îndrăgostiţi ieşeau, aşa că nu a fost nevoie să îi întrerupă, însă le-au stricat dispoziţia când i-au anunţat că sunt amendaţi. Fiecare are acum de plătit o amendă de 200 de lei”.

 

Și postul de televiziune România TV a mediatizat cazul celor doi botoșăneni. Toata țara a aflat de ”Scenele incredibile într-un mall din Botoşani. Doi clienţi s-au închis în toaletă şi au făcut sex. Deranjaţi de zgomote, clienţii au alertat autorităţile, iar amorezii au fost amendaţi de jandarmerie”.

  • Like 2
  • Minus 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...