Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Solar System
  • Oras:Solar System

Eva....nume cu rezonanta
Impresii artistice dupa o zi.
 
Modalitate de contact, telefon numarul din titlu, raspuns dupa 2 incercari. Facut programare pentru ziua urmatoare cu confirmare in prealabil.
Impresie voce la telefon, glumeata si flexibila. Doar ca...in ziua actiunii complet absorbit de problemele jobului zilnic, am uitat sa o mai sun chiar daca aveam in cap ca seara voi fi la ea.
Ea insa nu a uitat, asa ca am primit un sms pt confirmarea intrevederii. Pfui, ce uituc era sa fiu, am sunat fata repede inapoi sa nu creada ca sunt neserios. O bila alba pentru fata.
Locatie, Nerva Traian, si niste stradute pe acolo pe undeva pe care le-am uitat deja. Eva a fost atat de amabila sa ma ghideze prin telefon ce si cum. Cu ocazia asta am remarcat capacitatea buna de orientare a ei, ca a mea era cam absenta, nu stiu zona foarte bine desi e centrala.
Locul actiunii este un bloc model nou, cuibusorul de nebunii este o garsoniera decomandata, amenajata binisor, in camera semiintuneric sau semilumina, muzica de fundal de la laptop, parca mai era si o lumanarea discreta pe fond, subtilitati interesante dar le uit repede din motive obiective.
Cam atat cu partea imobiliara a problemei, sa trecem la treburi mai serioase.
Despre Eva, nu am vb cum sa ma astepte dar s-a gandit ea la o combinatie potrivita situatiei niste pantofiori negri, cu tocuri inalte, si in rest o tinuta alb-negru, primul gand ca mascul ce sunt a fost: ce bine ii vine dar cum ii sta oare fara ea.
Fata, prima impresie mi-a provocat o erectie puternica, pana sa facem cunostinta. E o combinatie interesanta. Blonda, aranajata, zambareata, vorbeste potolit, prezenta ei relaxeaza pe deplin...ei nu doar prezenta de ce sa fiu ipocrit. Fata este nici frumoasa nici urata, imi place forma danturii cand zambeste si a zambit cat cuprinde. Corp nu este slim, dar pe mine nu ma deranjat cu nimic, mi se pare tocmai buna. La sani nu ma pricep foarte bine, cred ca medii spre mari, buni de atins, dezmierdat si molfait. Fundul in schimb e un element de atractie, cam genul care face sa iti plesneasca nasturii sau fermoarul de la pantaloni daca se freaca prea mult de tine. Per total, o igiena impecabila, proaspat epilata, pielea fina si placuta la atingere.
Modul de interactiune, este dezinvolta, are experienta vasta in lucrul cu oamenii si se simte asta, are bun simt si destul tact, te face sa te simti bine in compania ei si nu ma refer doar la sex. Se poate vorbi cu ea deschis, este lipicioasa, ii plac conversatiiel inteligente. Pentru mine este si prima escorta cu care am facut FK mai avansat.
Am trecut la igienizare, la baie se pot alege din mai multe articole de spalat.
Cate ceva despre desfasurarea actunii. Eva este un fel de pisica mai mare, se muleaza bine pe dorintele tale, ne-am dezmierdat reciproc imediat ce am iesit din baie, cu FK si mangaieri din belsug. Am stat chiar asa un timp in picioare si nu ne mai saturam sa ne mangaiem. Totutsi intrucat era greu de obtinut vreo continuare serioasa, ne-am mutat pe canapea. Am rugat-o sa pastreze pantiofiorii cu toc in picioare. Am continuat la fel de tandru si in pat si s-a apucat de treaba cu un oral bun si neprotejat, fara deep, dar cu o tehnica buna de atac incat mai mai sa termin si sa stric toata vraja momentului. Fata mai stie sa iti faca ceva placut, anilingus in urma caruia te topesti cu totul. Dar cum nu putea fi chiar asa simplu, am intins-o pe spate si i-am intors favoarea cu un cunni bun ma gandesc eu dupa semnalele pe care le-am receptionat. Dupa multa harjoneala de felul asta sa mai facem si altceva. Am montat balonasul si am inceput sa o lovesc naprasnic pe la spate in fundul ala apetisant. Ca sa nu ma intelegeti gresit vorbim despre sex normal facut la pasarica. Si ca sa muncim in mod egal, a trecut si ea deasupra pozitie in care s-a intamplat si mult asteptata finalizare. Dupa igienizare, m-a servit cu o sticla de apa plata pentru rehidratare, am mai stat ceva la chatuiala si cam asta a fost. Timpul total petrecut cu ea a depasit o ora

Note.
Locatie 8.5, ok nu mi a lipsit nimic.
Aspect fata 8
Comportament si atitudine 10
GFE 10, FK,o simti aproape,are grija sa iti fie bine.
Igiena 10, ireprosabil
Oral 8.5, tehnica buna,acorda atentie la tot
Normal 9, se implica, ii place

Cost 200lei/h 2 fin, am facut doar 1 mai lunga dar a fost ok. Banii nu au fost ceruti, i-am scos la sfarsit, notez cu + acest aspect
Raport pret/calitate foarte bun

De revenit Da
De recomandat Da
 

  • Like 15
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:...
  • Oras:...

Amice Alin, pozele noi te vor determina s-o vizitezi? Inteleg ca pozele mai vechi nu te-au atras suficient de mult.

Daca n-ai avut timp sa rasfoiesti topicul iti dau un indiciu: pagina 4, postarea 74, cele mai noi poze postate aici sunt din noiembrie 2014.

 

Incearca sa debutezi pe forum cu ceva recenzii, decat cu intrebari aiurea. Mai ales ca ai 2 ani de parazitare a forumului.

  • Like 18
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

:) Buna! ar cam fi cazul, ce-i drept, sa fac un update din punctul asta de vedere, desi schimbari prea mari nu sunt.... cel mai probabil, undeva pe saptamana viitoare dar nu vreau sa promit solemn si sa nu ma pot tine de cuvant :)

 

Weekend frumos sa aveti! si soare!

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

:) Buna! ar cam fi cazul, ce-i drept, sa fac un update din punctul asta de vedere, desi schimbari prea mari nu sunt.... cel mai probabil, undeva pe saptamana viitoare dar nu vreau sa promit solemn si sa nu ma pot tine de cuvant :)

 

Weekend frumos sa aveti! si soare!

Multumim la fel si asteptam actualizarea

Link spre comentariu
  • Oras:pe forum...
  • Oras:pe forum...

Fantezia lui ar fi doar sa posteze pe topice intrebarea , oricum are tot ce ii trebuie acasa acasa  :)

Cu acelasi respect 

 

La cate fete ai incercat, tot nu ai reusit nimic !?
Da niste detalii despre facesitting, ca poate fetele nu inteleg ce inseamna.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

     De gasit, ma gasiti de luni pana vineri, in intervalul 12-20 (ultima intalnire). In weekendurile in care sunt activa, postez in sectiunea dedicata activitatilor de sfarsit de saptamana. 

     

     Serviciile neschimbate, companie intima basic, sex oral si normal, oralul se poate si neprotejat, daca igiena permite, cu CIM, COF, COB. Cadoul este de 200 lei pe parcursul unei ore, iar locatia neschimbata, o straduta paralela cu Nerva Traian. 

 

     Am rugamintea in cazul in care aveti doleante mai speciale, sa mentionati lucrul asta de la telefon, sa vedem despre ce este vorba si daca se poate face ceva in acest sens, ca sa evitam situatiile neplacute aparute la fata locului. Un "nu" spus la telefon, ramane un "nu" si in momentul intalnirii....

 

    Va puuuup !

  • Like 9
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...