Sari la conținut

TANARA DRAGUTA SEXY 25 ANI OFER CLIPE INCENDIARE CELOR INTERESATI.TEL 0725495240


Postări Recomandate

Desi anunutul era mai vechi,o singura poza nu prea i-am dat importanta,dar am sunat azi,locatie capat 30 Cina in spatele statiei,ultima scara,ajuns la fata locului,imi deschide usa o roscata miniona bine proportinata fund,tate,numai buna de luat la ciocane chiar draguta pot zice,fata face oral neprotejat+normal protejat,anal nu cred ca face,dar nici nu am intrebat,am intrat in camera cu pricina,decartat banii,eu am fost cel care i-am dat de la inceput ea nu pomenise de ei, si incepe cu un oral destul de bun,chiar bunicel fata de altele,si-a dat silinta,cu atentie la zonele adiacente dupa vreo 10 minute la oral pus caciulita si am trecut deasupra la rugamintea ei ptr. ca a azis ca sunt prea dotat ptr. ea,fata stie sa se miste,am mai schimbat pana la urma si pe la spate nu a comentat terminat in caciulita,nu vrea sa termini in gurita ei nu-i place,curatat si plecat.

De revenit,da cu siguranta mie mi-a lasat o impresie buna,nu stiu altii daca au testat-o,precizez ca tot acolo cred ca mai are anunt o blonda cu poza cu chilotei albastri de la spate,dar nu am vazut nici o miscare,si acum notele.

 

Locatie: 8(arata destul de bine)

 

Escorta: 7,5

 

Baie: Nu am fost,ptr. ca am venit direcy de acasa

 

Oral: 8

 

Normal: 7,5

 

Per total o experienta reusita, eu voi mai reveni cu siguranta.Decartat 50 ron/finalizarea.Numai bine si ciocane tari!

 

post-24459-0-86760700-1434474483_thumb.jpg

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Am vizitat-o şi eu pe roşcată,ţin să precizez ca mai are 2 colege o brunetă care nu mai presteaza că are probleme cu un picior şi o blondă care cere 80 pe finalizare oral neprotejat+normal protejat şi 120 total.Locaţie 8 curată,baia curată ,prosop curat dat de ea,gel de duş Aspect 8 frumuşică 1.60m,50 kg roscata are ceva cur sanii nr 2 ,ce mi-a plăcut că are şi o dantura superbă.Oral neprotejat 7 s-a simţit puţin dintii poate şi pentru ca are o gurita mica şi ţin să precizez că nu face finalizare orală Normal 8 se mişcă bine ,se umezeste natural,mai şi geme nu stiu dacă adevărat,propune şi ea poziţii.Gfe 8 e vorbareata,ai ce să discuti cu ea,face şi Fk. Halatul 60 lei 30 minute decartati la sfârşit

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...