Sari la conținut

Postări Recomandate

Salutare!De curand am testat si eu o escorta noua si vin sa va impartasesc si voua experienta.Anuntul de pe AT:2 TINERE STUDENTE*** 19si20ani,BLONDA si BRUNETA,FOARTE FRUMOASE,sexy,atragatoare,rafinate,senzuale si pline de mister,oferim placere de 5stele,sex oral NEPROTEJAT,normal,69,se poate si anal NEPROTEJAT,NON-STOP.ROMANA.PUP .Locatia este undeva vis-a-vis de Mec Romana. Mai exact in spate la fostul magazin EMA. E o scara cu notariat. Fetele sunt cum zice si in anunt doua: o blonda si o bruneta. Pareau chiar tinerele, deci cred ca varsta precizata in anunt e reala. Fetele sunt chiar finute (corespunzator cu varsta) si frumusele.Eu am ales tipa blonda.Tarife:80 Ron finalizarea/ 150 Ron Ora sex total Atentie: are tarif diferit pentru oral cu sau fara prezervativ (dar nu imi mai aduc aminte, ca nu prea am inteles ce a zis legat de asta)Locatia: ok, nu am vazut nimic care sa ma deranjeze. Poate patul cam scartaie un pic. Baia nu am vizitat-o. Colega nu m-a deranjat. Fara zgomote suspecte

Servicii:Oral: 7Normal: 8FK, CIM nu am incercat. Tipa nu este foarte comunicativa (chestie specifica pustoaicelor) in schimb este foarte ascultatoare si face ce ii zici.Concluzie: O RECOMAND, mai ales celor care vor o tipa blonda, miniona, tinerica, cu aer pustoaica de liceu.

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator Obsedatu'
Reputație: 0

[align=justify]@Marius003Inainte de a deschide un thread nou urmeaza urmatorii pasi:- citeste regulamentul;- foloseste functia "search".Despre domnisoare se povesteste aici:

Fiind incepator, sper sa scapi nesanctionat.Spor la citit![/align]

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...