Sari la conținut

BIANCA BLONDA 0721038052


Postări Recomandate

salutare am fost si eu la Bianca acum cca 3-4 luni nu mai stiu exact data mi-a prezentat meniul o n -p in functie de igiena si cerinta n p la 80 finalizarea locatie ok zona dinu pod inalt explicat adresa prin tel ap ok curat baie dotata fata draguta foc curata ,igenizat eu si ea intrat in camera de actiune pat ok nu saltea pe jos nu te grabeste de loc se straduieste sa pleci multumit de la ea oral bun de 8 pasarica curata fara mirosuri neplacute  la normal am schimbat mai multe poz nu comenteaza atat doar ca exagereaza un pic cu lubrifiantul final in balonas la normal dau 7 am ramas  cateva min sa ma relaxez in pat  epuizat de efortul depus la rame am discutat diverse igenizarea dupa achitat halatul 80 si tust pe usa bianca e ok fata sa zic de nota 8  de revenit eu nu      nu e genul meu

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

A REVENIT!!!!!

100FINALIZAREA

150 ORA.

MERITA INCERCATA

E PESTE CE GASIM IN PLOIESTI LA BANII ASTIA!!

BAFTA LA INCERCAT!!

HOP ȚOP sare peștele. Aștept o recenzie de la un futacios care s-a dus la ea dupa 2 serii de labă și l-a ținut numărul 2 ore (ce îmi place când se întamplă așa).

P.s. e o escorta normală (Să-i dea Dumnezeu sănatate), nu "e peste ce găsim in Ploiești la banii aștia".

Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Cand posteaza o persoana scur si la obiect, fara o descriere corespunzatoare recenzilor de pe acest site si mai este evidentiat si "este mult peste...bla bla", inevitabil te trimite cu gandul ca e fake user. Putea si el sa faca o descriere cap coada "am fost acum 1 an si a fost........acum am sunat si mi-a spus ca e din nou activa, iar preturile sunt urmatoarele.....". Daca facea asa, elimina orice dubiu ca ar fi pestele ei sau un user facut de ea. "Peste in gandire" hmm...zodia pesti (ai nimerit-o, ai un os).

Link spre comentariu
  • Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti

Salut,saptamana trecuta am vizitat si eu pe Bianca.Sunat raspuns la telf si in 20 min am fost la usa ei locatia pe linga fostul complex DINU,primit frumos am stat de vora circa 10 min apoi mi sadat un prosop curat am mers la baie apoi in camera de actiune.Am imceput prin a ma juca cu sani ei iar apoi cu pizda ei care mirosea foarte frumos.Dupa am trecut la un oral protejat am schimbat  si am trecu la un normal tot protejat se pare ca ai place.Ca si pret 100 ron.note per ansamblu 8,5-9.Inca odata se pare ca ai place dar acele tatuaje sunt super.Sper sa ajung inapoi cat mai curand.De revenit da cu siguranta.cu mult peste ce se gaseste in oras nu mi sa parut a se grabi.De recomndata DA.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Somewhere
  • Oras:Somewhere

Hai sa va pov si p'asta, din ciclul...cand n-ai ce face (in limbaj vulgar ar fi "n-ai ce fute" da' io sunt un delicat😆)...faci descoperiri 😊

 

Asa ca... pornit oarecum cu gand pentru alte meleaguri (unul drag mie dar care nu mi-e la-ndemana datorita locatiei si unde oricum vreau sa salasluiesc mai mult cand m-oi reduce, iar altul unde se pare ca e o pauza...😯) nu avui ce face si ma puse draq sa intru pe ploiestiservicii... da, da... aici unde nu am mai intrat cred ca... nici nu-mi mai amintesc.

 

Dau cu nasu' de anunturile domnitei si curios cum sunt bag nr pe goagle. Promt, apar topicele de pe aici...

??? in capul meu. Baihh... dubios, dar nu cred ca o stiu si nu se scrie de rau, putinul care e scris.

Hai sa vedem. Sun. Imi raspunde o voce parca usor in soapta si sictirita sau speriata. In fine, trec peste, aflu detaliile si zic ok uite as ajunge in 20 min. Noo. In 30 daca vrei. Bine... Zis si facut.

 

Ajung la locul faptei, urc ghidat de domnita prin tel, se deschide usa (cu domnita ascunsa...fuck 😠 ce nu-mi place mie treaba asta), ma inchin😇 sa nu fiu obligat sa zbor pe scari si intru. Usa se inchide in urma mea ... ce sa vezi... blocaj ... una domnita dragutica si okeysha😉. Bianca se recomanda, Blondina, inaltuta, par lung, fatza draguta, corp mishtocutz. Baihhh sa fie oare de bine si la prestatie?

 

Siii... in linii mari, a cam fost. Asa ca trec iar la notare (bine...notele stiti ca dpmdv sunt total relative si irelevante) unde voi cuprinde si ceva detalii.

 

Locatia - 7. ok cat de cat. zona vest, fost complex Dinu (cine stie de pe pe vremea lu' raposatu'). Apart vechiut, dar curatel, cam intuneric, are anticamera de discutii/fumat etc si dormitor cu pat ok ptr activitati. Baia... curata dar cam saracacioasa, cu geluri si tot ce trebuie.

Fata - ehh zic media de 8,5. Si are unde creste, are potential. Corp un 8-9 frate. Mie mi-a placut. Nu e nici slim dar nici plinuta. Fff putina burtica, dar nu deranjant, sani ok cam 3 as zice (destul de moi dar placuti si nu lasati) piele fina si frumos mirositoare, picioare frumoase, fund ok, nu belea dar ok. Fatza - dau tot asa un 8-8,5. Are spre 30 ani, e draguta, machiaj discret, buzele cam micute dar daca ar zambi mai mult cred ca ar face mai mult.

Igiena - ok. As zice chiar de 10. Desi nu a facut dus, pielea mirosea fff bine, clar a gel de dus (nu a parfum). Pe mine m-a intrebat si indrumat catre dus, cu prosop curat (micutz, e adevarat, dar prefer unu mic decat unul refolosit).

Oral - 8. De incurajare. A intrebat daca e cu/fara dar in timpul operatiunii zice "sa nu-ti dai drumul in gura mea" ... iar o chestie pe care mor io, ptr ca stabilisem de la inceput ca e fara CIM. In rest...basic, cu ceva batai pe limba, fara artificii speciale, ok ptr intarire, combinat apoi in 69, igiena fiind ok peste tot.

Normal - dau un 9. Se vede ca stie meserie. Lenea fiind cucoana mare, am prestat doar LOT unde a practicat ceva miscari ondulatorii bine directionate, cu strans in brate si pupaturi pe corp, gemete si gafaieli usoare, atat cat trebe sa te atzaze. Final fericit in aceasta ipostaza. Sters cu servetele umede.

Atitudine / GFE - merg pe 8. Sa va spui. Fata e ok, vorbeste frumos (ai ce vb cu ea), se poarta frumos. Dar ... pare prea distanta, parca uneori rece mi-a parut mie. Pare oarecum tematoare sa nu-i invadezi intimitatea. Culmea am avut totusi si senzatia de "apropiere". La inceput, cu pupaturi pe corp, parca dorea sa se lase alintata, parca se retragea sa nu "ne apropiem" mai mult. Am avut chiar intentia de putin fk si parca voia, dar parea ca "cineva" din interiorul ei o opreste. La final, am vb la o tigare si s-a mai deschis. La plecare chiar m-a intrebat daca sa pastreze nr in tel. ptr ca nu prea raspunde la nr necunoscute. Mie zicea ca mi-a raspuns intr-o doara (de unde si modul de comunicare la tel destul de dubios) si nici nu se astepta sa mai ajung (am intarziat cam 4-5 min e drept). Aaaaa. Si sa nu uit. Dupa ce am intrat, m-am asezat pe canapea, schimbat 2 vorbe, si foarte senin ma intreaba daca vreau sa raman. Io smecheros zic, mai am de ales si ea spune ca nu poate obliga pe nimeni... Mare ++.

 

Pret - 100/ fin on/p si np cu 150 ora, fara CIM. Eu am plasat 100 si am stat cred vre-o 40 min. fara nici o urma de presiune.

De recomandat -zic da. Trebuie aprofundat, explorat taramul nedescoperit😆

De revenit - nu stiu cat de repede dar sigur da. Poate la next va fi si mai volubila si mai "apropiatoare".

 

Anyway...as concluziona ...Strange kind of woman! Nice... but strange! O experienta decenta, fara mari pretentii, pe care nu o regret, ba din contra... a fost ok si putem dezvolta.

 

Hai bafte in tot si toate.😆😉

  • Like 3
  • Minus 5
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...