Sari la conținut

0746309425 / 0749582261 / 0746453750 , 0752606310 Casa mov (fosta locatie pe Slatinei)


Postări Recomandate

dupa cum zicea si colegul 

>bopu< in postarea 73 mai este un topic aici      http://nimfomane.com/forum/topic/14513-0726059448-crina/?hl=%2Bcrina&do=findComment&comment=179324

 

recenzie

Sa mai merg, sa nu mai merg hai ca mai merg la una apoi gata...

Si am sunat 0752606310 si am mers.Am ales-o pe ea din cauza pretului (ramas lefter frate pentru o perioada J)  ) O stiam eu la infatisare asa ca am zis ca e o afacere buna.

Ea din cate am oservat tot schimba numerele, dar numarul acesta este mai vechi si inca il mai are. Am sunat nu a raspuns a dat beep dupa aproximativ 30 minute si am sunat din nou . Am stabilit ca merg la ea peste 30 minute. Locatia stiam , detalii stiam , nu mai stiam numarul de apartament asa ca ajuns in fata blocului am resunat am intrebat la ce numar sa sun mi-a dat informatia, am ajuns in locatie la etajul 3, ma asteapta in maieu rosu  care ii scotea in evidenta sanii siliconati si niste iegari verzi, am fost invital pe pat la o mica discutie, este chiar ok din punctul asta de vedere poti vorbi orice cu ea.

M-am cerut la baie, o baie comuna , era curat, prosop curat, erau si geluri de dush dar nu am folosit.Dupa ce am iesit eu a intrat ea pentru o scurta improspatare. Aici un plus.

Am asteptat-o in patul maricel comod. A venit langa mine , nu imi puteam dezlipi privirea de la sanii ei. L-a luat la mangaiat pe micutul meu pana s-a facut maricel a pus GUMA pe el, apoi a inceput oralul PROTEJAT, spunandu-mi inainte ca orice ar fi ca nu imi place sa ii zic si daca am preferinte deasemenea si daca e rezonabil se rezolva, de obicei nu prea prefer nimic. Am lasat-o sa faca ce stie ea, nu pot sa zic ca a fost nimic deosebit la oral , dar a fost excitant si placut.

Am trecut eu sa ii gust pasarica, curata epilata, nici un miros suspect apoi am trecut in misionar sarutand sanii ei.

A deranjat-o putin caci aveam barba cam mare dar nu ii dau minus aici, ce nepoliticos sunt ca am mers nebarbierit, dar na stiam ca nu o sa am parte de FK si alte GFE-isme.

LA normal am schimbat 3 pozitii misionar, doggy si ea deasupra asa am terminat.

Dupa actiune mi-a dat ea jos prezervativul, nu foarte indemanatic caci si-a murdarit putin pe acolo varsand putin pe jos. M-am spalat si eu putin apoi am mai discutat cateva minutele despre forum a zis ca nu ii prea de acord cu ce se intampla aici  se vede ca intra din cand in cand si e la curent cu ce se vorbeste pe aici.

 

NUMAI PLINE va doresc!!!

 

Note:

Locatie – 9, curat, ingrijit,pat mare nu scartaie baie curate, prosop curat. Zona casa mov.

Aspect – 9,la fata ii dau 9 este simpatica, sani10,silicoane,fund 8 maricel dar cumva lasat.

Igiena – 9, epilata DA , curata DA, parfumata NU.

Atitudine - 10 e foarte comunicativa, ai ce vorbi cu ea, are pareri despre ‚chestii’ .

Atmosfera creata: nu a creat atmosfera.

GFE -  5NU sarut pe buze , NU saruturi pe corp, DA imbratisari, NU alinturi

Oral protejat – 7 , nu face  deep, atentie la zonele adiacente NU cu limba doar  cu mana, NU am simtit dintii, a fost protejat daca era neprotejat mergea un 8.era insa placut ca ii vedeam sanii frumosi si ma excita enorm.

Normal  - 8 – schimbat 3 pozitii la care NU a comentat, NU geme, DA te atinge, DA priveliste frumoasa

Anal –nu practica

Pret : 70 ron/finalizare OP/NP

Timp petrecut:  20 min

Raport calitate pret: bun.

Recomandare : da

De revenit: posibil…

  • Like 9
Link spre comentariu

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/studenta-curata-ofer-companie/7b0d6c707e6a6656.html

Studenta curata ofer companie

Studenta,curata cu sanii nr 4 ofer companie domnilor pretentiosi si generosi.Ofer si cer igiena si seriozitate maxima.Nu raspund la nr privat.TEL: 0755497931

si a schimbat locatia pe langa Ciresica.

 

post-46074-0-51811300-1407261267_thumb.jpg

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

A doua recenzie... am fost acuma is 2 saptamani la crina, noua locatie vizavi de fosta pizzeria primavera (str. Transilvaniei). Fata a ramas tot asa, doar cu o pereche de siliconi in plus...70 de lei ON+OP fara graba.

Aspect: pt cei care nu o cunosc, cam 170, bruneta, par mediu, chipul dragut. e ok de 7 zic eu

Atitudine: 8 dar pentru unii ar putea sa fie chiar de 5... vb cam mult.

ON7,6

Np 8

Raport calitate pret 8.5

Locatie 9 curata noua pat comod

V.o recomand. De revenit? Da.

Spor!

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Am fost la Crina acum vreo luna, locatia pe transilvaniei, o garsoniera la parter. Facusem dus acasa deci baia nu am vizitat-o ! Dupa ce am achitat 70 lei ne-am dezbracat, eu fiind excitat la vederea sanilor ei fapt observat de ea. M-a poftit pe pat sa ma fac comod, m-am intins pe spate, ea a inceput sa-l frece pe junior dupa care i-a pus capisonul trecand la oral. E deschisa spunand ca asteapta sa-i zic cand sa trecem la NP, ce pozitie vreau. Dupa 5 min de oral i-am spus sa vina ea peste mine, s-a conformat, dupa care am trecut la doggy iar in timp ce o penetram imi mangaia outele. Simtind ca-s aproape sa finalizez i-am zis sa se puna pe spate sa ii vad sanii si m-am si terminat in capison dupa cateva penetrari. Am vrut sa dau prezervativul jos dar a insistat sa-l dea ea ca se pricepe, mi-a dat un servetel sa ma sterg m-am imbracat si am plecat.

Oral 6

Normal 6/7

GFE nu

Aspect: dragutica la fata, silicoanele punctul forte.

Tarif 70 lei finalizarea OP,NP

Locatia curata, decenta

Concluzie: de recomandat pt descarcare

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Sa scriu o recenzie si eu la Crina. 

Am fost la ea de mai multe ori, de fiecare data am socializat si inainte si dupa actiune. Nu te grabeste deloc, la oral e destul de buna desi face doar protejat. La normal punctul forte sunt sanii desi mie personal mi se par cam lasati in ciuda faptului ca sunt siliconati, accpeta orice pozitie, inceraca sa se faca placuta. Nu mai descriu actiunea scriu doar cateva note: 

 - Locatie 9 

 - Aspect 9

 - Igiena 10 tot timpul curata, dusata, fara niciun miros  suspect

 - Atitudine 10 foarte comunicativa

 - OP  9 

 - NP 9 

 - GFE 8 

 - Halat: 70

 - De revenit ; DA

 - De recomandat : DA

  • Like 7
Link spre comentariu

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/ea-pentru-el/anunt/sexy-simpatica-ofer-companie/7b0e64727b606054.html

Draguta,curata,amabila cu silicoane ofer companie domnilor pretentiosi si manierati.Nu raspund la nr privat.TEL: 0755497931

post-46074-0-63873500-1414775201_thumb.jpg

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost si eu la domnisoara si confirm locatia mentionata pe transilvaniei, apartament curat, baie curata, ca si aspect arata chiar bine, la fata nu e miss dar compenseaza cu corpul.

Nu sunt un maestru al recenzilor deci voi incerca sa fiu cat mai eplicativ. 

Am ajuns la locatia stabilita, sun, am clarificat ca voi ajunge in aprox 45 minute, si sun si sun, am creziut ca a luat pe alcineva sau a uitat de mine. Am stat vreo 20 minute si cand sa dau sa plec ma resuna dupa un alt numar nu am reusit sa raspund si cand resuna intra casuta, apoi cu chiu cu vai o prind, se scuza si zice ca are telefon dual sim si a schimbat cartelele. A fost greu sa dau de ea si ea a facut o mica gluma pe seama asta.

Dupa ce ajung la locatie, intru palavragim putin si apoi trecem in camera de "exercitiu". Gagica amabila, zambareata, fuge pana la baie si eu cum eram gata dusat dupa ce revine trecem la treaba.

Nu pot sa zic ca am experienta mare dar voi face jurizarea dupa opiniea mea.  Ambele experiente au fost protejate, pentru mine a fost ok, de obicei cer ambele protejate, tariful 70 Ron/ Jet.

Mi-a pus prezervativul, a inceput cu un oral bunicel, mi-a placut si cum eram deja incalzit de sanii vaztuti am s-a jucat cat s-a jucat cu "Ali Baba"  si apoi m-a itrebat cum doresc. Am trecut la misionar unde nu m-a grabit si s-a adaptat dupa ritmul meu. Dupa ceva pompat deja simteam ca vine m-am oprit si apoi am continuat, cum eram deja incalzit nu am mai rezistat mult si am finalizat, nu am reusit sa incerc alte poziti, dar data viitoare. Si acum jurizarea:

 

Aspect: 8,5 (fata ok corp chiar ok si sanii misto) ajuta siliconul :P , mie imi par chiar ok, nu mi s-a parut sa fie lasati, sunt moi si placuti la palpare! Au o forma faina pentru sani ii dau 10! A meritat investitia.

Locatie: 8  (curata, baie curata, pat bun comod fara scartaieli)

Oral: 8 (incearca sa fie cat mai bine sa te simti bine, fara DT sau lins oo )

Normal: 9 E ok nu e nici stramta nici larga, s-a mulat bine dupa ustensila

Igiena:9 (nici un miros suspect , epilata, s-a cerut la baie inainte dar nu stiu daca a facut sau nu dus inainte de a veni eu)

De revenit: Da, e ok se asigura ca te simti bine, comunicativa.

De recomandat: Da merita cei 70 Ron, eu voi reveni pentru mai mult, nu am apucat sa degust tot din o experienta.

 

Sanatate si virtute, restul cunoasteti voi!

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Romaia
  • Oras:Romaia

Salutare dragi prieteni.

Va rog toti cei care a'ti fost la ea sa isi fac un test de hepatita.Nu de alta da aceasta dameza se confrunta cu asa ceva.

 Iar cei  care nu au fost sa nici nu mearga daca nu vrea sa primeasca.

 Va rog sa ma scuza'ti pentru off topic

  Cu stima,

 

acuzatii false fara dovezi = ban permanent

Link spre comentariu
Vizitator pustiu84
Reputație: 0

N-as considera-o off-topic...

Astea is acuzatii destul de grave, nu te contrazic momentan dar ar fi bine sa vii cu ceva dovezi...

 

P.

 

Salutare dragi prieteni.

Va rog toti cei care a'ti fost la ea sa isi fac un test de hepatita.Nu de alta da aceasta dameza se confrunta cu asa ceva.

 Iar cei  care nu au fost sa nici nu mearga daca nu vrea sa primeasca.

 Va rog sa ma scuza'ti pentru off topic

                     

 

 

 

                                                                                                                                                                                               Cu stima,

Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

Din câte stiu eu despre ea, in toate anunțurile ei spune" studenta curată" ar fi destul de ironic pt ea sa nu mai fie atât de curată. Avea pe un taximetrist care era si "dirijor" a slăbit mult si a schimbat o grămada de locatii.

Link spre comentariu
  • Oras:Romaia
  • Oras:Romaia

Da si un vanzator iti spune va sta bine cu caciula respectiva,zice asta doar pentru a'si vinde marfa si in cazul domnisoare'i pentru a avea cati mai multi clienti.

 Dovada este un test care a afirmat hepatita.

  Cine nu crede Dumnezeu cu mila,dar sa nu spune'ti ca nu v'a avertizat nimeni.

 Tocmai de asta ii buna forumul acesta(felicitari pt cine l'a creat) pentru ca putem trece recenzii la cine ii bn sa mergi si la cine nu

 

acuzatii false fara dovezi = ban permanent

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Ideea ii ca au mai fost genul asta de acuzatii si la alte dame de companie, exemplu fosta Andreea_Esc din top cum ca ar avea nu stiu ce boala+ altele. Intr-un final s-a dovedit ca nu a fost asa.

Acuma trebuie sa ne intelegi si tu pe noi ca suntem putin sceptici si in privanta ta avand in vedere ca tiai facut cont doar de o saptamana si putin, iar singurele postari sunt acuzatii enorm de grave aduse unei escorte.

 

Pe de  alta parte este cat se poate de posibil sa spui adevarul, iar sa nu fii crezut si sa pateasca cineva ceva din cauza asta ar fi o mare tragedie.

 

Intr-un fina ramane la latitunea fiecaruia ce face cu informatia oferita de tine. Eu personal as aprecia daca ti-ai face 10 minute liber din timpul tau sa faci o recenzie in care sa povestesti totul de la cap la coada ( cum ai ajuns la ea, cum ai aflat, cum ai procedat etc.).

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Romaia
  • Oras:Romaia

Eu am gasit anuntul pe publi 24 Oradea,unde domnisoara draguta are titlul"SIMPATICA OFER COMPANIE" am sunat la numarul respectiv mi'am fact o programare la ea.Mi'a dat ca reper Banca BRD si de acolo sta la al doilea bloc la parter si a spus sa sun la numaru......(nu va pot spune ca sunt si oameni rai)m'a primit cu multa amabilitate pe masuta avea o gramada de prezervative.M'a rugat sa achit inainte pentru ca ea nu mi are incredere in baieti.deci am achitat cei 70 lei pt un NP si OP.Am ramas cu gura cascata cand am vazut ce ....frumosi are si mari,dupa care am trecut la actiune.OP:nota7 NP:8,70 Gfi 1,cum ma termin mi greu tot ma intreba da nu termini,deja cand a pus intrebarea a 6 oara deja eram nervos.

 V'am spus dragi prieteni nu crede'ti oki merge'ti la ea dar dupa aia sa nu va mustre  constiinta ca de ce nu m'ati ascultat pe mine.Cu sanataea voastra si cu banii vostrii face'ti ce vreti.

 

postarea de informatii false = ban permanent

                   

 

 

 

                                           Cu stima,

Link spre comentariu

  • Oras:ENISALA
  • Oras:ENISALA

Articolul este informativ, nu prezinta vreo dovada ca randunica in cauza este sau nu infectata.

Sincer, mi-e greu sa cred ca ai putea intra in posesia analizelor ei personale, cu atat mai putin in posesia actelor ei de identitate pentru a dovedi ceva!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...