Sari la conținut

0724428905


Postări Recomandate

  • Oras:Buzau
  • Oras:Buzau

NU RECOMAND! 

 

Am fost cu aceasta fatuca de 2 ori. Este mica de statura, are sanii acceptabili... un pic de burtica... dar per ansamblu e ok ca si corp... pentru ce avem noi pe aici. 

 

De fapt o cheama Daniela. Mi-a aratat buletinul. 

 

Cand am fost la ea prima oara avea camera la hotelul Bucegi de vis-a-vis de gara. La fel... mi-a spus sa ii dau cat vreau eu. Am achitat 50 de lei si am primit un oral si un normal. La normal voia sa se urce peste mine fara prezervativ, fara nimic... a fost foarte indignata ca de ce imi pun prezervativ... ca e curata... ca nu e problema. Mi s-a facut scarba in acel moment. Nu sta deasupra sub nici o forma... sta doar capra sau in pozitia misionarului. 

 

A 2-a oara... plimbandu-ma prin oras... am zarit-o pe transilvaniei... astepta autobuzul... si am oprit sa o duc eu la piata saraca unde avea treaba... de data asta am ales doar un oral... pentru care mi l-a facut atat de mecanic si atat de grabita incat abia am reusit sa termin... mai avea un pic si tipa la mine ca sa termin mai repede ca ea pierde maxi taxi... dupa aceasta distractie am achitat 20 de lei. Mi-a cerut inca 10 lei si i-am zis ca nu ii merita. A plecat totusi multumita.

 

Sincer... nu as mai apela la ea... nu se implica... face totul in graba... mai degraba dau linistit o laba acasa... ma simt mai bine decat cu daniela. 

Link spre comentariu

DE EVITAT!!!!

 

Astazi avand chef de ciocaneala si cunoscand fetele din Buzau am zis ca ceva nou e binevenit.Am sunat-o pe domnisoara si mi-a spus ca are camera la Bucegi si ca sa ii dau 10 lei receptionerei sa ma lase sa urc.Am ajuns acolo nu era nimeni la receptie si am urcat (numaru camerei mi-l spusese la telefon).

 

Cand am ajuns acolo spunandu-mi la telefon ca este superba am ramas masca cand am vazut-o.Este mica de inaltime cu o burta f mare cu par pe ea si are un nas zici ca e Pinochio(sigur este de etnie).In afara de sani nu e nimic de ea.Mi-a spus 50 numaru 100 ora.Am ales o ora, m-am dezbracat m-am asezat pe pat si a inceput sa imi faca scandal ca de ce nu am dat bani la receptie si ca de ce vreau o ora ca nu are timp...tac din gura.Isi pune o bluza pe pat cica si ea isi mai da drumu si sa nu pateze :)) (m-am gandit eu ca e ceva necurat).Vine langa mine incepe cu oralul, un oral de mai bine mi-l fac singur :)) mi-a facut pl perdea oricum nu a durat mai mult de 2 min si pe un ton ridicat "hai mai rpd suie-te pe mine".N-am mai rezistat si am inceput sa ma cert cu ea sa vbeasca frumos ca altfel plec apoi s-a potolit.Ma urc pe ea o introduc in dansa si surpriza m-am umplut de sange pe prezervativ....  :shocked  :shocked M-am imbracat i-am cerut toti banii, mi i-a dat si imi facea morala ca eu cu gagica fac cand e pe ciclu si ca de ce nu fac si cu ea...Pana acum nu am facut nicio recenzie dar din cauza experientei de azi am zis sa va feresc si pe voi :))

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...