Sari la conținut

Laura - 0737248653 0737248652 0752917770 0745797939 0743483403


by-by

Postări Recomandate

  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Domnisoara Laura a impanzit piata online cu anunturi:"Tanara, draguta, blonda, subtirica, 1.65m, 49 kg, ofer masaje erotice domnilor seriosi dornici de satisfactie totala!!! Cer si ofer seriozitate si discretie maxima!!!Buna, sunt Laura si revin in forta pe piata mondena!!! Pentru persoanele care nu ma recunosc si doresc un masaj erotic de neuitat: blonda, subtirica, sanii mari, 1.65m, 49 kg!!!Esti curios sa vezi ce inseamna masaj erotic cu adevarat? Vin-o ia-ma si duma la tine sa te fac sa ajungi pe culmile extazului!!! Blonda, sani mari, 1.65m, 49kg!!!! Discretie maxima!!!Tanara, sexy, blonda cu sani marii ofer clipe de placere si momente de neuitat printr-un masaj erotic garantat domnilor dornici de aventuri!!! Discretie si seriozitate maxima!!!"are o multime de telefoane printre care 0737248653 0737248652 0752917770 0745797939 0743483403Toate anunturile d-rei Laura au in comun faptul ca are sanii mari (intradevar cel putin cupa D, un pic cam moi pt. gustul meu) si ca are 49 kg (intradevar cam pe la 50 kg are dar tinad cont ca e micutza aprox 1.55-1,60 nu e f. slaba, ai pe ce pune mana). Domnisoara e blonda (vopsit), destul de draguta fara sa te dea pe spate. Vocea un pic mai ragusita de la tigari.Nu are locatie proprie asa ca vine la domiciliu sau la hotel. Am luat-o de acasa de langa hotelul Onix din Gheorgheni. Pt. oral neprotejat si normal protejat care au fost ok dar nu spectaculoase, am platit teoretic 150, practic 200 pentru ca am stat aproape 50 min.(ora se taxeaza la 200 lei). Nu accepta FK, nu face DPT, oral fara dinti destul de temeinic in orice pozitie, a gemut ea usor destul de fals (nu sunt genul care are nevoie de gemete), dar s-a straduit sa se miste la normal. A acceptat CIM fara sa inghita. I-am multumit si am condus-o acasa (a mentionat ca se duce si singura cu un taxi dar oricum imi era in drum).M-am gandit ca o sa o mai apelez la ea, dar intre timp am descoperit-o pe Tania care intradevar merita laudele voastre si m-am reprofilat. O sa scriu si review pt. Tania sapt. aceasta dar intre timp sunt la Bucuresti unde am degustat din oferte mult mai bogate incluzand implante mamare, fisting, uro, squirt, etc.. Ce viata...

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator Artist
Reputație: 0

Informatie de importanta mai mica (dar asta am, asta dau): Am sunat-o si eu ieri noaptea, anunturile ca lucreaza nonstop sunt deci adevarate. Mi-a spus mercurialul: 250 o ora, 150 o finalizare. Ar fi venit singura, nu trebuia s-o aduc, ajungea cu taxiul in 15 minute. Am renuntat din cauza pretului.Pe acelasi calapod apar o groaza de anunturi cu o tipa bruneta. Tot asa nonstop, tot cu vizita la hotel, pensiune sau domiciliu. E totusi ciudat sa fie doua tipe si sa nu aibe locatie.

Link spre comentariu

sunt nou aici asa ca iertati eventuale greseli. asteptam sa vad cand scrie cineva de laura. eu am vizitato de 2 ori o data cam de un an si o data de o luna. tariful anuntat e acelasi ca si de un an, cere 150 o finalizare, daca intrebi daca e negociabil te intreaba cati poti oferi. eu am spus 100lei oral neprotejat + normal, si a venit. ca si prezenta este ok, voce placuta, comunicativa, etc. fizic sa mai ingrasat putin dar merge. sani mari lasati putin, putina celulita, picioare scurte. la fata nu are nimik iesit din comun.la prestatie.... acum un an am fost foarte multumit. acum recent...dezastru. cand am intrat in camera la pensiune am simtit un miros putin ciudat, nam dat importanta. neam dezbracat, ma intrebat cum vreau oral, cu sau fara, sa pus peste mine ma sarutat putin, ma mangaiat cu sanii (mie asa lasati imi plac la nebunie), a luato in gura (oral rezonabil), la un moment dat iam zis sa facem 69, a zis ca nu se poate, ok...la normal am puso capra, dupa jumate de minut ma lovit un danf in nas de ala micu a lesinat instant... pe langa miros si sange pe preze. deci normal nici 2 min nam facut. iam multumit si am zis ca alta data si ma intrebat ca ce sa intamplat. nam zis nimik dar... stia foarte bine carei cauza. daca sar fi respectat trebuia sa spuna: nu pot azi... sau macar sa faca un dus inainte... dar banii... oricum pe mine ma pierdut ca client. parca mi se lasa numa cand ma gandesc la ea. per total: atitudine ok, pret asa si asa, fizic ok din punctul meu de vedere(sanii ridica nota), nu e de evitat, poate a avut unu nespalat ce a sparto inainte, habar nam

Link spre comentariu
Vizitator sadandlonely
Reputație: 0

E o experienta de mai bine de un an jumate... A venit la mine, de vreo doua ori, mie mi se pare frumusica, blonda, mica,max 1.65, un pic de gust parca avea. Gust pentru lucruri frumoase. Ultima data am dat 200 RON pentru 2x oral, a doua ajutata de laba. Pret negociat de la 150/fin. Facea si fara "normal", cf conjuncturii. Foarte curata parea, foarte OK. Nimic iesit din comun per global, insa recomand celor care vor un serviciu decent! Nimic mai mult. No FK. Tzatze superbe. Atitudine OK fara GFE.


re-post: da, nu mi-a cerut bani de taxi, a venit fara pb, mie mi-a plauct una peste alta
Link spre comentariu
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
E o experienta de mai bine de un an jumate... A venit la mine' date=' de vreo doua ori, mie mi se pare frumusica, blonda, mica,max 1.65, un pic de gust parca avea. Gust pentru lucruri frumoase. Ultima data am dat 200 RON pentru 2x oral, a doua ajutata de laba. Pret negociat de la 150/fin. Facea si fara "normal", cf conjuncturii. Foarte curata parea, foarte OK. Nimic iesit din comun per global, insa recomand celor care vor un serviciu decent! Nimic mai mult. No FK. Tzatze superbe. Atitudine OK fara GFE. re-post: da, nu mi-a cerut bani de taxi, a venit fara pb, mie mi-a plauct una peste alta[/quote']bun gasit pe forum @sadandlonely Asteptam completarile postarii facute de tine, vezi semnatura. Mersi anticipat.

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu
Vizitator sadandlonely
Reputație: 0

Miorlau> Ha? Ce semnatura?Daca se refera la completitudinea detaliilor mele, chiar nu mai este nimic de zis, mi-a supt-o asa incat mi-a placut. Fara deepthroat. Blonda dulcica, foarte amabila. Atata!

Link spre comentariu
Vizitator sadandlonely
Reputație: 0

lingibila, a propos. Gustabila si cu gust bun!


stiti ce e aia preemptiv? no,ma scot singur preemptiv! dar un pic exagerati, cum zicea amicul caramia! Mai las-o-n ma-sa!
Link spre comentariu
Vizitator caramia
Reputație: 0

Eu am contactat-o acu' vreun an juma'...m-am inteles cu ea la 100 Ron...cu conditia s-o duc si s-o aduc din Faget....si sa platesc casuta din camping...era vara... Ne-am intalnit langa terasa de pe str. Actorului (parca asa-i zice), ceva nu mi-a placut si am renuntat...nu mai stiu ce...dantura sau altceva. Tzatzele pareau ok.... imi amintesc doar ca a venit imbracata ca dracu', mi-a fost teama sa nu vada vreun cunoscut stand de vorba cu ea :) :(

Link spre comentariu
Vizitator Artist
Reputație: 0

Citind reviewurile in general pozitive am decis s-o chem si eu pe tipa, mai ales ca presteaza noaptea cand nu prea sunt alternative. Concluzia mea: este in primul rand femeie de afaceri. Adica comerciant onest. Ce stabilesti cu ea aia face, insa nimic in plus. Ce n-a fost stabilit de la inceput nu va face. Deci stabiliti totul foarte exact. La mine de ex. nu a vrut sa faca oral decat cu protectie, cica nu face niciodata fara. Sunt sigur daca as fi clarificat aspectul asta inainte de a fi de acord sa vina s-ar fi putut. Aspectul Fata este interesanta: din profil dragut, din fata aduce a maimuta. Probabil si de aici parerile contradictorii. La corp este ok, mie imi place. Nu este inalta, aprox. 1,65 si nici sanii nu sunt exagerat de mari, mai degraba normali as zice eu. Lasati, insa cu carne plina, bine umplute. Absolut normal dupa parerea mea.Prestatia:A prestat O+N, ambele protejate. Stabilit o finalizare.Oralul: ok-ish, nimic deosebit, o ia cam pina la mijloc, se ajuta de mana. Nu urmeaza instructiunile (de ex. sa te linga pe coaie sau macar sa mangaie coaiele cu cealalta mana). A durat exact 4 minute si 14 secunde dupa ce a tras prezervativul peste pula mea inca fleasca. (Ma mir cum o reusit.)Fututul: pizda cam unsa, probabil si-a bagat jumate de tub de lubrifiant. Accepta orice pozitie.Altele: Nu accepta saruturi dar se lasa linsa in pizda fara probleme. Are tatuaje. Mi-a placut curul in special, corpul in general.Financiarul:Am platit 100 RON + 20 RON taxi (10 incoace si 10 inapoi, inapoi insa s-a dus pe jos, probabil avea deja termen stabilit in oras).Timpul:In total a stat 33 minute 23 secunde din care actiunea propriu zisa a fost 23 minute 13 secunde.Multe puncte negative, insa per global totusi mi-a placut. Arata si faptul ca m-am terminat repede si cu placere. Pt. mine a fost un optic fuck unde la mine blondele au din start avantaj dar si din cauza ca e o placere sa o ii admiri curu in timp ce te plimbi prin ea pe la spate. Nici tehnica nu a fost chiar rea. (Chiar daca mai sus am privit totul technic, obiectiv si critc.)Probabil ca o voi mai chema, cu 100 fix fara taxiuri si alte adaosuri cu siguranta (si data viitoare voi stabili si oral fara).

Link spre comentariu
Vizitator mocu
Reputație: 0

@caramia: colegul @artist isi inregistreaza video "partidele" avute cu diafanele zane ce-i calca pragul. Asta, zic eu, ar fi explicatia preciziei incadrarii temporale a actiunii, precizie demna de invidiat chiar si de cei de la NASA.

Link spre comentariu
Vizitator Artist
Reputație: 0

Asa-i mocule, cand n-o sa mi se scoale macar sa le pot arata ceva nepotilor. :)Acel "@" este folosit (de fapt tehnic incorect, dar prin omonimie at-at) aici in sensul de "catre". Asa ca primul @ pus de tine e corect, te adresezi lui caramia, eu insa sunt gramatical persoana a treia, mie nu mi te adresezi, semnul acela este gresit in acest loc.

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

In urma cu vreo 2 saptamani am ajuns si eu s-o cunosc pe d-ra Laura. Era o ora inaintata in noapte iar eu, pilit fiind, aveam chef de zbenguiala. Am incercat pe unul dintre numere, nu mai retin pe care, oricum in piata apar o gramada de anunturi. N-a raspuns initial, apoi m-a sunat ea. Stabilim ca intr-o jumatate de ora sa vina la mine. Ce m-a impresionat in mod placut a fost ca n-a facut fite de genu "hai dupa mine" sau "hai ne intalnim la.." ca toate traseistele.

Am coborat dupa ea si culmea, totcmai atunci s-au gasit doi gabori sa patruleze pe aleea din fata blocului. M-am facut ca ploua, am ramas calm, incercand sa nu le dau motiv de banuiala, dupa care si-au vazut de drum. Ce bine mi-a parut ca nu a ajuns tipa chiar in acel moment cu taxiul la mine. :))

In fine, ajunsi in apartament, am povestit putin ce-o sa facem si ne-am inteles sa-i dau 200 pentru o ora. La asta s-a adaugat in prealabil si-un 10 pentru taxi.

A inceput sa se dezbrace, era placuta la corp, sani frumosi, poate burtica putin cam mare (zicea ca e balonata.. are o problema medicala, etc..) Tipa era curata, parfumata discret, nu am intrebat-o daca a facut dus dar n-am avut ce reprosa aici. Poata ca fumeaza dar nu mi-am dat seama, nu mirosea a tigari. A inceput cu un oral protejat, eu nefiind adeptul oralului nu ma termin aproape niciodata la oral, apoi am continuat cu normalul tot protejat, bineinteles. A refuzat categoric sarutul pe gura iar sa-i fac oral n-am avut eu chef. Din cauza canapelei mele care nu-i chiar cea mai confortabila n-au iesit prea bine unele pozitii. O parte din vina a fost a mea ca nu am vrut sa facem zgomot, o parte din vina o are canapeaua pentru ca a insistat sa faca zgomot.

In tot acest timp fata a incercat sa ma faca sa ma simt bine, chiar si-a dat silinta, a avut initiativa si incercat sa ma faca sa ma simt bine.

Intr-un final am terminat in poz misionar, in prez. In total a trecut o ora iar eu m-am terminat o singura data.

Dupa ce s-a imbracat am mai povestit putin, e foarte comunicativa doar ca eu nu prea mai aveam chef de discutii la ora aia. Impresia care mi-a lasat-o a fost de tipa cinstita, fara fite, care nu joaca teatru. Ultima parte pentru mine e un minus, mi-ar fi placut putin mai multa fantezie, putin dirty talk.. n-ai sa primesti asa ceva de la ea.

 

In afara de tariful putin cam piperat (justificat, tarif de noapte ce-i drept) a fost o experienta ok. Nota 6 din 10 as zice. Infatisare: 5, Atitudine: 8, GFE: 7. Merge in lipsa de altceva.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Imi dau seama ca si eu am fost cu Laura din descrieri.

Am fost mai demult cu ea la o pensiune, am asteptat-o pe o strada undeva paralel cu Titulescu, Aurel Suciu.

Nu e foarte vorbareata dar incearca sa fie draguta, plus ca era imbracata super sexy cu un fel de blana pufoasa alba dar scurta lasand fundul superb bombat la vedere. Pantalonii mulati accentuau formele. Are o fatza finutza ingusta frumusica dar dintii sunt cu probleme.

La pens actiunea a inceput domol, fiecare s-a dezbracat separat, aici ar fi fost mai excitant sa ma lase sa admir dezvelirea. Dupa cateva mangaieri cu sanii m-am excitat repede asa ca a inceput cu un oral ok, si continuand cu un 69. Pielea e foarte fina ceea ce duce la o excitare puternica dar incercand sa-i ling si eu pasarica am observat o secretie alba inauntru si m-am rezumat la clitoris. M-a mirat ca era foarte curata in rest, apoi la doggy secretia s-a facut vizibila pe prezervativ, dar forma apetisanta a funduletului compensa oarecum. Am schimbat cateva pozitii, se mira la unele dar sta pana la urma cum vrei, nu prea i-a placut cu picioarele in aer. A si sa nu uit de sani, care sunt mari si nelasati - superbi.

O+N 150 de lei ceva sub o ora.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...