Sari la conținut

Roxi Foxy 0740456167


Postări Recomandate

  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Fratilor manat de poze..coaie umflate si altele am ajuns si pe la Roxy ... Am trimis dimineață un sms..confirmat rapid și la prânz la domnisoara , am ajuns la locatie..Nerva Traian..etaj de mijloc , am urcat si mi-a deschis usa fata din poze. E o superbitate de nota 20 . M-a invitat in camera de tortura , ma aștepta într o rochiță gen școlarita..putina discuție..cunoastere.. , mi-a dat un prosop mare papuci si am fugit cu pula deja în sus la dus multe geluri de n feluri..curat..fata curat .

a fost si ea la dus a venit in camera am mai discutat putin si a început cu o imagine în oglinda de la șifonier cu un cur și cu o pizdoanca de super clasa..nu am rezistat și am băgat botu la savarina pana au început sa îmi curgă bale ce bună era

Fata mi a întors serviciu..Un oral frumos executat..cu supt ..cu saliva..multa..marfa rău

Trecut pe la spate pus un balonas love plus..și dai frate pompare de gemea domnișoara...întors pe misionar..și pus perna sub fundul ei frumos..și după minute de placere i am umplut sânii super de spermă..cam multa..dar asta din vina ei ca e tare rau:

 

Oral nep : 10 cu tot ce trebuie ..lins..saliva..

Normal : 10 ..Pizda strâmtă..epilata..fără mirosuri..de top

 

fk ..nu am cerut

Anal..nu mai face..dar dacă face am sa vreau ..are un curulet..ooau..data viitoare ii dau limbi și acolo

Gfe : 10 se implica..maxim

am facut o finalizare mai lunga .

 

Concluzia : E frumoasa..corp de domnișoară..maxim 22 ani..știe meserie..DA DE SUPER TOP

 

Cadou : 150 o tragere ..nu știu dacă a fost o juma de ora ..nu a cerut înainte..am lăsat pe noptiera..Are Clasă

Dacă revine și la anal..I am zis ca la alta nu ma mai duc..îmi face card de vip..are de toate..

Am uitat mai are o colega..bruneta..frumusica..și fff tinerica..merita încercată..eu am sa revin desssss

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

                                                                                              Salutare tuturor !

 

Am vizitat si eu astazi 1.07.2016 pe titulara topicului ,,Roxi,,. Mi-am facut programare printr-un telefon urmat de mesaj  la ora 12:30 pentru ora 13:30 imediat am primit confirmare pe scurt toate bune si frumoase.

Ajuns in fata blocului am mai asteptat cateva minute pana sa imbracat domnisoara evident cerandu-si scuze dupa care am ajuns in fata apartamentului. Cand sa deschis usa a aparut pe tocuri o blonda frumoasa ,,zambitoare,frumos bronzata, cu tate mari si cur tare, forme acoperite de  bichinei negri si sutien tot negru careia i-am inmanat ,,trandafirul rosu,, ne-am pupat pe obraz am facut cunostinta  mi-a facut si un compliment in legatura cu modul cum eram eu imbracat asortat,    si am fost invitat in camera de joaca unde am fost intrebat daca doresc ceva de baut dar am refuzat politicos inclusiv apa ca este singura care o consum ca tocmai ce venisem de afara.....

Locatia  este foarte curata, amenajata cu gust, miros placut, si racoroasa.

Ajuns in camera am lasat cadoul de 250 lei din proprie initiativa m-am dezbracat si am cerut la dus unde am primit prosop mare curat si papuci,baia la fel de curata cu foarte multe geluri de dus etc mentionez ca Roxi facuse dus pana sa ajung in acele minute cat am asteptat dar politicoasa a intrebat ca daca mai doresc face din nou dar      evident am mers pe incredere plus ca se vedea igiena impecabila.

Dupa ce am facut dus,  intors in camera de joaca am inceput sa ne mangaiem  dupa care a renuntat  incet la bichinei si sutien, am inceput sa ii sarut cu foc tatele sa le strang sa le musc sa le  ling dupa care ne-am asezat in pat si am trecut direct  la un 69 exceptional dar nu inainte de a ma intreba daca doresc oralul protejat sau neprotejat evident am ales neprotejat.... in timp ce ii lingeam frumoasa pizda rozalie perfect epilata si frumoas mirositoare simteam cum imi sugea pula cu foc umed si adanc foarte atenta cu limbuta atingand si zonele adiacente, eram foarte excitat atat de excitat incat o lingeam cat mai adanc atat in pizda cat si in cur ( parca si acum ii simt gustul dulce al pizdei si curuletului acela extrem de tare pur si simplu imi venea sa ii mananc pizda si curul cu totul.... ). Dupa ce am continuat minute in sir cu 69 a trecut si deasupra mea cu pizda sa o ling in continuare frecandu-si  pizda si curul de fata mea momente in care ii strangeam tatele mari si tari  la fel si curul.  

Dupa ce ne-am saturat  de 69 m-am ridicat in picioare  iar ea sa asezat in genunchi si a continuat cu un oral  la fel de umed si adanc dupa care am montat un prezervativ si ne-am asezat  ca sa o fut in pozita doggy style in timp ce ne uitam amandoi in oglinda de langa pat. Am inceput sa o fut momente in care dadea si contre puternice iar din cand in cand ma mai opream sa ii desfac fesele  sa o mai ling in pizda si in cur dupa care o futeam din nou in timp ce o strangeam de cur si o atingeam incet cu palma....

Dupa ce am continuat in pozitia doggy style m-am asezat pe spate si intoarsa cu spatele si-a bagat incet pula in pizda in timp ce o priveam cum sarea in pula si gemea  se freca  si sarea, iar pula    toata imi era inghitita de pizda ei roza si parfumata.

La final m-am ridicat din nou in picioare langa pat si a inceput sa ma suga in timp ce ma tinea de fund pana am finalizat storcandu-mi sperma calda din pula pana la ultima picatura dupa care zambind a plecat la baie sa verse tot si sa se reimprospateze...dupa care am mers si eu din nou la reimprospatare.

Intoarsa de la baie am vorbit despre mai multe subiecte asta ramanand intre noi doi iar la final am mai incercat un 69 inainte de plecare la fel de umed si adanc  eu lingandu-i pizda si curul iar ea sugand pula  in timp ce imi masa coaiele si imi dadea limbi pe capul de la pula si foarte atenta la zonele adiacente, dar cum timpul nu imi mai permitea m-am ridicat politicos cu 5 minute inainte de plecare si am inceput sa ma imbrac cu zambetul pe buze atat eu, cat si ea multumita ca totul a fost pe placul meu, ne am pupat  pe obraz cu gandul ca o sa ne mai revedem si am plecat fericit.

 

 Note:

 

Roxi->  10  Blonda  frumoasa cu un bronz foarte frumos,  tate mari, cur  tare, zambareata, atenta la cerintele clientului.

Igiena-> 10 Parfumata perfect epilata numai buna de lins atat in pizda cat si in cur.

Locatie ->10 Curat,miroasea frumos, prosop mare  curat, papuci,multe geluri de dus etc etc 

Prestatie -> 9,9 scad foarte putin pentru lipsa Fk, dar este decizia ei si trebuie sa o respectam probabil este ceva destul de intim pentru ea, oricum compenseaza prin oral si normal.

Gfe -> 10 atenta la cerintele clientului, zambitoare si foarte amabila.

Cadoul -> 250 lei  ora

 

De recomandat !!!!

 

Semnat: Beautiful B.

  • Like 13
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Vă salut!

Astăzi am vizitat-o și eu pe această sexy domnișoară! Programare prin PM facută de ieri, stabilit ora si durata si...sms pentru detalii legate de locatie când am ajuns în zona! De Roxy nu pot sa zic decât ca mi-a facut ziua mult mai frumoasă...eram sa renunt la programare fiind înca mahmur după un weekend plin dar nu regret că am ales să merg. Când am intrat în locație m-a întâmpinat Roxy intr-o fustiță sexy, mini ( nici nu se putea altfel ), fustiță ce ascundea forme foarte frumoase si apetisante. Ca o părere personală, Roxy chiar poate fi catalogată ca o braziliancă: are tot ce-i trebuie, un corp frumos bronzat, sâni superbi numai buni pentru joacă,  ochi verzi, fund foarte ferm. Dupa o scurta conversatie si dusurile de rigoare am trecut la prima parte. Nu voi detalia acțiunea...pentru mine a fost maxim ce am fost in stare dar a fost în totalitate meritul lui Roxy pentru cele doua finalizari vulcanice! Am vazut-o si pe Alexandra colega ei de locatie...o prezență agreabila la prima vedere! Trec si la note!

Roxy 9.5...e aproape perfectă din punctul meu de vedere

Locatie 9...doar pentru că eu sufar de aer condiționat, in rest totul ok!

GFE 9...lipsă FK, conversatie foarte placuta, chiar mi-a facut placere sa o cunosc!

oral neprotejat 10, priviri superbe, atenție la imprejurimi

Normal 10, trei poziții la doua finalizari, mi-a oferit o super imagine in pozitia reverse LOT, nu am ce reprosa doar ca eu nu am fost in forma prea buna. Imaginea fundulețului e bestială! 

Igienă ireproșabilă, epilată total, fara nimic suspect...10

Jocuri erotice 10 datorită inițiativei ei...eu nu prea am fost apt dar recunosc ca a fost superb incercarea ei de titsfuck!

Door to door 90 min

Cadou 400 RON

Multumesc Roxy! Cred ca nu mai e nevoie sa te recomand dar o fac cu mare drag!

  • Like 12
Link spre comentariu

Am fost si eu astazi la Roxi.Locatie dupa cum s-a spus Nerve traian mai aproape de Timpuri Noi.

Un apartament ok, fara pat care scartaie si alte trasnai,curat, aranjat, baie cu tot ce trebuie,papucei, prosop curat etc.Temperatura placuta , racoros in camera.

 

Ca aspect fizic: draguta la fata dar pe mine m-au atras in mod deosebit picioarele si poponeata ,formele ei, care dupa parerea mai sunt mai reusite in realitate decat in poze.

 

Am fost intr-o forma destul de slaba(ca nationala Romaniei la Euro) dar m-a infierbantat destul blondina pt doua finalizari.

 

Locatie 10

Corp 10

Fata 9

Gfe 9; Mi-a placut de ea dar parca 10 e pt iubita .

Am stat 1.30 si dat cadoul corespunzator.

 

Dupa ce am plecat de la ea am avut parte de o intamplare norocoasa.Mi-a purtat noroc vizita la Roxy.

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare confutaciosi,

 

Am vizitat-o si eu pe vulpoaica. Programat telefonic, gasit locatia usor - Nerva Traian, blocul stingher. Am dat peste o doamna de serviciu care mi-a indicat care lift e liber si deja la parter :)))

Ajuns sus, descopar ca Roxy e o draguta cu forme, o fata sanatoasa, o fata pe care ai unde sa pui mana. Nerecomandata amatorilor de skinny.

Poftit in camera de lucru, deschilotzat, primit papuci si prosop si am trecut la dus, Baia curata si cu de toate. A facut si ea dus.

Am trecut la actiune: oral protejat pentru ca Gogu dadea p-afara de bucurie, oral bunicel, nimic extraordinar. Am trecut la normal, un reverse cowgirl: mie mi-a placut super mult, se misca bine. Am trecut misionar, terminat pe la spate.

Refresh la dus si inapoi in dormitor. Intrucat ma intelesesem la telefon pentru o ora de distractie si m-a vazut si pe mine si pe Gogu lesinati, Roxy a intrebat daca trecem la runda a doua sau prefer un masaj (+1 de la mine pentru atentia la detaliile de acest gen). Am optat pentru un masaj, stat putin de vorba, un ultim dus sa spal crema, imbracat, luat la revedere si disparut.

 

Note:

- fata - 9 - recomand pentru amatorii de fund frumos si sani de exceptie

- locatia - 9, curat, racoare, baie cu de toate

- oral - 7 - un oral corect, nimic sa ma dea pe spate

- normal - 9 - oooh da, imi aduc aminte din nou de reverse cowgirl si doggy

 

Halatul: 250Ron / 50min

 

Spor la treaba si ciocane tari.

 

Multumesc Roxy!

  • Like 12
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

astăzi am avut plăcerea sa o întâlnesc pe roxi amazoana 😉 programare făcută înainte cu câteva zile .

am ajuns în locație la ora stabilita unde am avut parte de o minune ce se numea roxi

 

început cu un oral fără prez continuat cu un 69 unde am avut parte de priveliștea vieții mele ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ cum nici în dubai nu vezi ðŸ˜ðŸ˜ schimbat cu 2 3 pozițiile terminat repede nah mi-a părut rău că nu am stat mult deh ma grăbeam

Acum ca și note ce pot sa zic nota 10 cu plus a fost pentru prima oara la roxi menționez ca o urmăream demult sa o vânez și promit ca data viitoare o sa stau o ora .ms mult roxi, chiar am avut o zii reușită:*:*

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:South Romania
  • Oras:South Romania

Hello friends!

 

Yesterday i had a visit at Roxy Foxy! Establishing our date was very easy, she seems to be good organized and very reliable from this point of view!

Roxy is a very pleasent and nice person, her english is satisfying, her other qualities are furtunately much more better :D

She is dark blond, 1,62 cm tall, size 38, has great C cup breasts a nice piece of ass. Her BMI goes already in the direction of gordy, but the package fits. For me she is a sexy hot girl.

 

I stayed with her 90 min., 2 finals and in the end relaxing massage. Her service and her attide is great and i warmly can recommend her.

 

Grades:

- Roxy: 8 - hot breasts and great ass...

- Location: 9, clean, homy, AC, full equiped bathroom, big varity of shower gels...

- Oral: 8 Good blowjob, without teeth and hand... Takes it deep and nice...

- Action: 9 - She was riding me like a devil, she is very orientated towards the desires and wishes of the client.

- Time: I stayed door to door with having 3 showers exactly 102 minutes... At no time i had the feeling that she was pushy or playing on time...

- Overall impression: To be continued... :D

 

Cheers,

 

Mati

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

Am vizitat-o si eu pe Roxi. Probabil am fost primul „beneficiar„ al majorarii tarifului.  Chiar daca initial discutasem inainte o zi cu fata pt o fin cu 150 lei, in final am acceptat majorarea pt ca mi se parea aiurea sa renunt la intalnire pt 50 de lei. Acum,  daca merita sau nu, depinde de fiecare.

Fata e OK per ansamblu, pentru gusturile mele poate  mi-ar fi placut un pic mai skinny, desi nu sunt adeptul celor skinny bine de tot. Insa, atitudinea si prestatia compenseaza intrutotul.

Am optat, dupa cum spuneam pt o fin, insa intr-o jumatate de ora, Roxi a trecut prin toate fazele: oral, si trei pozitii , astfel ca pt o fin , dupa parerea mea, a fost mai mult decat suficient.

Locatia - centrala, usor de ajuns.

Camera- curata -9

baie la fel, desi, nu mai reusesc sa gasesc o baie de 10.

Fata aspect- 9

Prestatie- oral 9+

GFE- 10- aici Roxy stie cum sa te face a te simti bine.

Action- 10

recomand chiar cu tarif majorat.

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost la Roxy inainte de majorarea tarifelor. Dupa aceea nu am mai reusit sa dau de ea.

 

Nu stiu ce as mai putea adauga fata de celelalte recenzii. Curata, profesionista, oral bun, normal si mai bun.

Inceput cu oral, prima finalizare doggy. La al 2-lea numar a salvat situatia cu un tits fuck f bun; finalizare lady on top. Se misca foarte bine.

 

Sper sa mai revin.

 

oral 9
normal 9
gfe 10
locatia 10
250ron (inainte de majorare)
  • Like 4
Link spre comentariu

Salutare

 

Am ajuns si eu la Roxy zilele trecute, si din pacate lucrurile nu au mers cum mi-as fi dorit.

Programarea a decurs ok, am sunat prima data nu a raspuns, apoi i-am dat sms, la care mi a raspuns destul de repede si ne-am inteles usor, spunandu-mi ca ma poate primi doar 30min.

 

Ajuns la locatie cu 5 min mai devreme, ii dau mesaj daca pot urca si imi confirma.

Roxy are un corp demential :), e voluptoasa si extrem de sexy; sigur gusturile difera, insa pentru mine fizicul e un mare plus.

 

Actiunea in sine nu a fost cea mai reusita, nu am facut 'click' si nu am reusit sa devin complet confortabil. Imi asum cea mai mare parte din vina pentru ca eram putin cu gandul in alta parte, dar au fost si cateva turnoffuri: lipsa AC-ului, si faptul ca e destul de pretentioasa cu oralul si mie nu-mi place oralul protejat

(pentru cei care vor NP, probabil e bine specificat in topic la un punct, trebuie epilat complet, eu m-am tuns chiar ziua respectiva crezand ca e ok si nu a fost, sau cel putin asa a fost in cazul meu, nu cred ca se pune problema de igiena necorespunzatoare).

Nu este insa ceva de acuzat, ii respect alegerile isi stie ea motivele pentru ele, dar daca mai ajung o sa am grija sa fiu chelios :D 

Cadoul a fost 200lei, pe care i-am lasat din initiativa la 'final'.

 

Te pup Roxy, si poate ne revedem cine stie :)

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare dragi nimfomani!

 

Acum doua saptamani am vizitat-o si eu pe Roxy pe care o aveam pe lista dar am prins-o foarte greu fiind foarte aglomerata.Dupa ce mi-a dechis usa si am vazut-o pe Roxy a fost ceva "woow".Chiar arata intr-un mare fel,sanii mari naturali si un fund chiar de brazilianca.Actiune si notele dupa cu urmeaza:

1 Locatia  10 este ok cu tot ce trebuie la baie,parca are si o colega

2 Roxy      9,5 cu toate ca unii o considera cu ceva kg in plus eu zic ca e exact genul de escorta pornista:la fata e Dragutica 9,sanii merita 10                   fundul este mare si tare nota 10,pasarica e mica si frumoasa fara labii nota 10

3 Oralul     9 a fost neprotejat,o suge destul de bine dar mai are de invatat ,o cam ia putin in gura ,dar a compensat cu faptul ca am finalizat in

                  gurita ei la primul numar.

4Normal     9 se fute in orice pozitie o pui ,nu comenteaza absolut deloc,ba chiar s-a oferit sa o fut si intre tatele alea mari si frumoase.Am     

                   finalizat in prezervativ in pozitia capra .        

5 Gfe         9 stie sa te faca sa te simti bine,dar primea 10 doar daca facea si Fk

 

Eu am ales varianta de o ora inainte de majorare 250 de lei si pot spune ca a meritat investitia pt o experienta noua cu o escorta porno.Roxy daca ar face anal si fk ar fi printre cele mai tari escorte dupa site!

  • Like 11
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Disponibila intr-adevar! :)

 

Am trecut din nou pe la Foxy, ca de obicei este o prezenta superba, acum cu tatuaj si pierce in plus fata de cum o stiam.

 

Prea multe nu mai sunt de adaugat fata de experientele precedente, de treaba, vorbareata, sexy.

 

Desi mai am recenzii scrise pe topic si am mai fost la ea de destule ori, am scris totusi o mini recenzie pentru ca nu am mai vazut una de mult pe topicul ei :)

 

Note: 

10 

10 

10 

etc.

 

 halat 200/fin

 

Mersi roxy :* 

Ne mai vedem :P

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Asadar....si prin urmare....am fost si eu la Roxy in a doua jumatate a sezonului cald, locatia pe Nerva Traian spre Timpuri Noi, apartament in bloc fara portar, nimic suspect, ba chiar si ceva locatii unde sa bei o cafea daca ajungi mai devreme. Am sunat pe la ora 10 la nr. din titlul Topicului, mi-a raspuns Roxy foarte amabila si dupa un dialog in care am stabilit detalii am programat vizita pentru ora 12. Pe la fara un sfert am ajuns in zona, am parcat vis-a-vis, sunt locuri destule, si am sunat-o ,mi-a zis sa mai astept 10 minute si sa o sun iar sa imi dea interfonul. Fumez eu o tigara la coltul blocului, filez zona de plictiseala si din obisnuinta si vad un stresat la scara ei, inofensiv de altfel, care vorbea la telefon, se mai plimba, genul ala de casatorit cu PC-ul si care locuieste cu mamica la 40 de ani... in fine, o sun iar nu imi raspunde si mai bag un cui nervos cand ce sa vezi baiatul intra in bloc si la 2 minute imi suna telefonul si ma pofteste Roxy sus. Deschide usa blondina, ma pofteste in camera si ii spun ca stau doar o finalizare deoarece ma grabesc, motivul real fiind faptul ca din pozele de aici ma asteptam la ceva mai "bun" mai ales din punct de vedere al trasaturilor feței. Ea este ok dar sub asteptarile pe care le aveam eu, asta nu inseamna ca este urata sau nasoala, nici gand de astfel de concluzie ,poate daca nu vedeam pozele cu ea inainte nu eram absolut deloc dezamagit. Ma cer la dus, ea nu s-a dus, cred si sper ca se pregatise inainte, baia ok cu geluri de dus diverse si prosop curat. Revin in dormitor unde ma astepta dameza goala,o intreb si imi confirma ca stresatul de jos venise la colega ei(alexandra skinny) si de aceea m-a tinut un pic in asteptare, fapt ce este de apreciat pentru ca a incercat sa faca tot posibilul sa nu ne intersectam - discretie=un plus pentru ea. Trecem la actiune eu intins in pat iar ea un oral protejat la cererea mea, destul de bun dar nu cu prea mare implicare la imprejurimi in timp ce eu ma jucam cu sanii ei. Dupa vreo' 5 minute imi zic hai sa o fut si o pun capra si incep sa dau acolo cu pasiune , priveliste frumoasa, fund misto, sani mari....o strangeam de cur...de sani...se uita peste umar ...dadea contre...si cum era cald, umed si destul de stramt acolo....soldatul a descarcat mitrariera si nu a mai asteptat sa iasa pentru un COF...asa cum mi-as fi dorit eu. Scos vesta elegant cu servetelul de catre Roxy, mers la dus, revenit in camera, am mai dialogat noi vreo 5 minute chestii light gen ca ea nu are ac dar este unul in hol si face fata, ca televizorul e mic si se vede prost.....dupa care m-am imbracat, am lasat cadoul si am plecat.

 

Concluzie:

-locatia-8

-atitudine pro client-9

-față-7

-corp-8 (un plus la nota sunt sanii, un minus sunt picioarele cam grosute)

-oral-7

-normal-8

-Cadou-200/1fin.

 

Merita de vizitat doar pentru faptul ca este o persoana cu bun simnt, sociabila si cu niste sani de top, poate de data asta nu a fost acel click fiind indus in eroare de poze care m-au facut sa imi imaginez alt stil.....greseala mea; voi revenii si sper sa imi confirme k este de top...oricum gusturile difera.... momentan nu regret vizita dar nici extraordinara nu pot sa o cataloghez.

 

Multumesc ROXY.

  • Like 13
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salutare colegii

Dupa faza cu programarea anulata de roxana de care nu mai este nevoie sa scriu,am decis din nou sa o vizitez,de data asta am avut noroc😂😂programare prin sms,cu 2 ore inainte,ajung in locatie,imi deschide roxy,pe tocuri ,m-a surpinds placut,imbracata ca o eleva de liceu,in fustita, o eleva exemplu,fara chiloti😀😀,ne cunoastem,socializam putin,cer la dus,imi da prosop ,merge si ea la dus,dupa incepem actiunea jucandu-ma intre sani cu botul😂,dupa un 69(n-am putut rezista fara sa gust pasarica ei ,oralul neprotejat destul de bun ,umed , dupa am cerut o caciulita,m-a imbracat😆si am inceput cu un doggy stylle,am mai schimbat cateva pozitii ,ne am dusat din nou ca voiam oral np, dupa am mai rasfatat putin pasarica aia dulce,am trecut din nou la normal,si. Am finalizat "glorios"😂😂 cob

Ne-am igienizat din nou,i-am facut o poza, am mai vorbit putin,am lasat 300 de lei pe pat,si am plecat.

Per total o experienta placuta

Dtd 1 ora,

Note:

Gfe 8 lipseste fk

Corp 8 fundul beton, putin cam scunda pt gustul meu dar ok

Fata:8 draguta

Locatie: 9

Cadou:300 dtd 55 minute

Nu voi mai reveni,mi-a placut dar caut mereu ceva nou,spre rusinea mea e este a doua recenzie dar a patra vizita la o escorta

Va salut

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Salutare! Am fost si eu la Roxy.Am reusit destul de usor sa dau de ea.Locatia pe Nerva Traian,destul de usor de ajuns.Roxy este o blonda ce poseda o pereche de sani superbi.Am stat putin de vorba si mi s-a dat un prosop pentru dus.Baia era mai curata fata de data cand am fost la colega ei.De remarcat multitudinea de geluri de dus,cred ca cele mai multe pe care le-am vazut la o escorta:)).Intors in camera de actiune Roxy ma astepta intinsa pe pat.Actiunea a debutat cu sarutari pe corp din partea ei.Intre timp incep sa ma joc cu sanii ei si sa ii sug sfarcurile.Oralul este bun cu shimbari de ritm si priviri provocatoare din partea ei.Dupa cateva minute bune de oral protejat trecem si la normal in pozitia capra.Si aici se misca bine si da contre.Are si un posterior frumos.Schimbam in LOT ,urmat de misionar pozitie in care si termin.Ma duc la baie si ma igienizez apoi revin in camera pentru numarul 2 ,care decurge cam in aceleasi pozitii,insa finalizarea avand loc in timpul oralui in prezervativ.

 

Note:

Fizic: Corp 9.5,poate chiar 10(daca pun la socoteala sanii) ,chip-8

OP:9

NP:9

GFE:8.5

Locatie:9

Pret:300 lei/h

 

Concluzie:Roxy este o escorta care se remarca mai ales prin corpul sau voluptos si sani  foarte frumosi.Se misca destul de bine in pat la varsta ei.Daca e sa aleg intre ea si colega ei o aleg pe ea clar (fara suparare), desi imi plac mai mult brunetele

  • Like 9
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

După câteva încercări nereușite s-au aliniat  planetele mele și am ajuns, în sfârșit, la Roxy. Programarea am făcut-o prin PM, cu o zi înainte,  ca să fiu sigur că de data asta prind un loc în față.

Note :

Locație : 10. O știam de când am fost la Alexandra vara trecuta. De data asta i-am dat zece pentru că ostilitățile s-au desfășurat pe pat.

Aspect escortă: 10. Micuță, frumușica, cu chilogramele dispuse exact unde trebuie și aici nu insinuez ca este grasă. Natura a fost darnică cu ea, plus blondele fiind Kriptonita mea, acestea m-au facut să vorbesc monosilabic pentru primele zece minute. De puține ori mi s-a întâmplat să rămân așa blocat.

GFE : 10. A reușit să ma dezghețe la propriu și la figurat. Am reușit să purtăm o conversație fără probleme dupa ce mi-am revenit.

OP ( la cererea mea ) : 9. Cu atenție la zonele adiacente. Nu am insistat asupra lui pentru că eram nerăbdător să trecem la normal.

NP:10. Am incercat doar o poziție. Am finalizat repede deoarece cred că eram terminat jumatate de la ușă. Se implică, da contre etc.

Igienă : 10. Făcut duș după mine și dupa primul număr, epilata, totul ca la carte, miroase frumos.

Masaj : 9. 

Atitudine : 10. S-a străduit să mă facă să mă simt bine în ciuda muțeniei mele inițiale suprapuse cu privirea de vițel.

Cadou : 300 de lei pentru 1 ora.

Impresie : evident, bună. Sper să fiu mai coerent data viitoare, dacă reușesc să mai ajung pe la ea.

De recomandat : de vizitat măcar o dată.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Venit, vazut, futut.

Fata e bine de tot, sani frumosi, cur bombat, pizda buna de smotocit si fara mirosuri.

Locatia e pe nerva traian, foarte usor de gasit. Atmosfera in locatie e discreta, cozy.

Fata m-a asteptat intr-un tank top si chilotei. Top transparent, sfarcuri frumoase, corp armonios = erectie instant.

Dupa dusul de rigoare, am fost ajutat sa ma simt bine, oral protejat, urmat de normal woman on top. Fata se misca bine, m-a rezolvat in 10 minute. Cum venisem doar pentru 30 de minute, dus, infofolit si dus am fost.

 

Costul distractiei: 2 sute.

 

Nu-s specialist in iste lucruri, deci nu dau note, dar pentru mine a fost o experienta placuta pe care as repeta-o cand avem amandoi mai mult timp sa ne jucam in voie.

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Fiind pentru o scurta vizita prin Bucuresti, am zis sa incerc ceva fete din Capitala daca Brasovul sta rau la capitolul escorte. Vorbisem cu cineva (nu-i mai zic numele ca nu-i topicul ei) zilele trecute ca vroiam sa o vizitez dar avea programul incarcat azi, asa ca am intrat aici pe site sa vad ce i-ar placea lu asta micu sa :feet . Am dat de acest inger cazut din cer, am sunat, si nu mi-a parut rau ca am apelat la ea ca sa ma descarc! Acest inger e super hot, un corp la care multi si multe viseaza!

Dupa cateva neintelegeri cu ora de intalnire si adresa ei, am ajuns pana la urma la ea cu o anumita intarziere, si nu am putut sa stau prea mult la ea, totusi insistasem pt o ora inca de la telefon. Ajuns in apartament, ma invita in camera, imi oferise un pahar de apa la preferinta mea, mi-a dat si un prosop pentru improspatare, m-am dus la dus, dupa mine s-a dus si ea sa se duseze chiar daca mirosea bine de la distanta, revenita in camera ostilitatilor, incepem usor usor sa ne tachinam si sa ne apropiem unul de altu, cu sarutari din partea mea pe corpul ei splendid pana cand am ajuns la gaura dulce, nu stiu daca a fost pe placul ei ce i-am lucrat da ii place sa-ti ofere mierea din gaura dulce, mi se intarise si mie asta micu la cat de buna e, a inceput si ea cu un handjob, si cand sa mi-o molfaie si ea putin, terminase asta micu inainte de termen, sters putin si dusat, si cam atat cu prima finalizare. Trecuse deja vreo 20 de minute, si ma intrebase daca mai incercam o a doua finalizare, la normal sau daca imi face masaj, apai eu dupa cum imi cunosc organismul, zic hai sa incercam cu un normal ca ma termin repede, eram sigur de asta mai ales ca ea e hot. A inceput cu un oral protejat, s-a chinuit sa-l scoale, si am incercat cateva pozitii dar din pacate nu am mai putut sa finalizez, mi-a cedat asta micu, m-am lasat pagubas si nu am mai incercat inca un oral, ea fiind presata de timp pentru ca avea treaba dupa ce termina cu mine, eu la fel. Aaaa, sa nu uit de privirea ei, se uita la tine zici ca se uita la iubitul ei :), putin timida, poate din cauza primei intalniri, nu mi-am dat seama.

Pentru toata actiunea am decartat 300 lei si aproximativ 40 de minute cu promisiunea sa recuperam minutele la urmatoarele vizite. Am stat mai putin din cauza neintelegerilor de le telefon, care m-a facut sa pierd 20 de minute din actiune. Nota medie undeva la 9,5!

Te pup dulce mirifico si ai grija de corpul ala bine proportionat cu care te-a lasata mama natura pe acest pamant :kissing2!

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

INTALNIREA DINTRE UN DOBITOC SI O NIMFA

Salutari, Andrei la raport cu o recenzie pentru cei care vor sa vaneze Vulpita Roxy.

Incep prin a spune ca Roxana este prima si singura escorta vizitata de catre mine.
M-am vazut cu fata de doua ori (ieri si cu o saptamana in urma) dar am sa fac recenzie doar la a doua vizita deoarece de prima mi-e prea rusine, la cat de dezastruos am fost. Voi mentiona totusi cateva aspecte legate si de prima, aspecte pe care le consider importante.

METODA DE CONTACT:

Sunat pe numarul care se gaseste la semnatura fetei. Prima data m-am programat prin SMS iar a doua oara dupa ce mi-a raspuns la SMS am stabilit detaliile prin telefon.
Mentionez ca a fost foarte prompta in ambele dati - am fost baftos si nu era ocupata atunci probabil.

LOCATIE - 9

Pe Nerva Traian, stradal, la o statie de tramvai distanta de intersectia Timpuri Noi.
Locuri de parcare se pot gasi pe la blocurile din zona, alternativ se poate ajunge usor cu metroul (statia Timpuri Noi) sau cu tramvaiul 1.

Apartamentul foarte curat. Il imparte cu o colega.
Vizuina Roxanei este spatioasa, incalzita si mobilata cu un pat mare, sifonier si vreo 2 comode.
Patul cu asternut curat si nu scartaie. Are insa pe margini un fel de rama (tejghea) de lemn care e posibil sa incomodeze usor la o pozitie unu pat unu pe langa.
Dulapul prevazut cu o oglinda in care te poti admira in timpul actiunii.
Baia curata, o groaza de gel-uri de dus (vreo 10 pe putin), cada un pic incomoda (nu sunt gras dar stateam cam fix in ea).

ASPECTUL FETEI - matematicienii sa faca media intre 9 si +∞

Fata este pur si simplu superba. Frumoasa la fata si cu un corp fenomenal. Ca sa nu ziceti ca sunt total subiectiv si ca n-am vazut femei, fac precizarea ca in ciuda faptului ca n-am fost pe la escorte am vizitat cluburile de striptease din Bucuresti (Maya, Lucky Love, Buddhist). Roxana este peste fetele de acolo la aspect; nu cu mult dar este.
Disectie:
Fata - As zice de un 9. Mie mi se pare frumoasa, aduce un pic cu portarita unguroaicelor Melinda Szikora;
Corpul +∞
Foarte bine proportionata, ca si inaltime 1.60 - 1,65, nu m-a deranjat eu avand 1,85;
Pielea - Foarte fina, bronzata, epilata perfect si cremuita; are trei tatuaje finute (expresii) dar va las pe voi sa vedeti unde sunt si ce semnifica
Sanii - Perfecti, mari (as zice cupa D), fermi;
Fundul - INCREDIBIL, bombat, tare - l-as lua acasa si as dormi cu capul pe el
Pasarica - Micuta, finuta, perfect epilata, foarte curata, de forma hamburger-ului (cameltoe); Cand se apleaca imaginea fundului si cu labiile e hipnotizanta.  

GFE - 10

Nu am scazut pentru faptul ca nu face FK deoarece nici eu nu doresc. Oricum limba si buzele mele nu au stat degeaba.
Este o fata glumeata, placuta si care stie sa faca conversatie si sa destinda chiar si cele mai crispate persoane (boul de fata).
Nu te grabeste absolut deloc, in ambele dati depasind ora stabilita cu cateva minute si oprindu-ne la solicitarea mea.
Absolut toata atentia ei este focalizata pe tine si incearca prin diferite modalitati sa-ti faca pe plac si sa se asigure ca te simti bine.
Un mare plus ar fi ca este o persoana rabdatoare si deosebit de toleranta, si aici ma refer la faptul ca mi-a suportat toate stangaciile (si au fost multe).
Fiti domni cu ea si veti vedea ce fel de fata este.

VANATOAREA - cum am prins vulpea "fara sa trag niciun foc"

Roxy m-a intampinat intr-o costumatie de scolarita, si cu toate ca eram mai pregatit decat la prima vizita cand am vazut-o tot mi-a crescut pulsul de-mi auzeam bataile inimii in urechi.

Mers in camera ei unde m-a servit cu un pahar de apa (avea si suc) si am stat un pic la povesti. Achitat consumatia 300, primit un prosop mare si niste papuci si mers primul la dus. A intrat si ea dupa sa se spele, eu pandind-o sa se intoarca.
Intoarsa in camera am inceput prin a ma bucura de corpul ei fantastic (folositi-va imaginatia).

Oral neprotejat cu ea pe marginea patului si eu in picioare. Oralul a fost de vis, in timp ce se uita in ochii mei si eu priveam ca boul o saruta, o lingea, evident o sugea, s-a bagat sa ma gadile si pe la oua si sa nu mai zic de o miscare cu limba pe la frenulum. Trecut intr-un 69 unde fata a continuat oralul de calitate si eu am umplut de bale pasarica ei (dupa cum am mentionat foarte curata si fara mirosuri).

Pana aici totul a mers perfect si cursiv. Si intra in actiune IMBECILUL cu stangaciile care-l caracterizeaza.

Am solicitat o chestie care am vazut-o eu intr-un film si care nu am fost capabil s-o explic cum trebuie si care nu a iesit cu toata silinta pe care si-a dat-o Roxana.

Am trecut la normal protejat. Aici iarasi stangacii d-ale mele. Am pus-o pe fata sa schimbam pozitiile de n ori. Saraca era ca un pui la rotisor. Fata s-a conformat si a participat activ cu contre strans din muschii vaginului (stramta si umeda) si priviri pline de subinteles (la cum am chinuit-o ar fi trebuit sa fie de repros). Pusca nu mi s-a descarcat cu toate incercarile fetei si am zis sa ne oprim cu toate ca ea zicea sa mai continuam. Facut dus atat eu cat si ea. Luat la revedere si plecat zambind.

Da, mi-ar fi placut macar un orgasm indus de Roxy, dar chiar daca nu a fost de data asta, m-am simtit excelent in compania ei.

NOTE:
Oral - 10;
Normal - 10 nu am ce sa scad, prestatia fetei a fost fara cusur dar n-a avut cu cine
Cadou - 300 o ora  


Legat de prima vizita as vrea sa mentionez un aspect pe care l-am apreciat in mod deosebit. Am ales si atunci varianta de o ora dar din cauza prestatiei mele sub orice critica spre sfarsitul orei am rugat-o pe Roxana daca poate sa-mi faca un masaj. Fata a fost deosebit de amabila si mi-a facut. In cazul in care nu este clar masajul il are in alta varianta de intalnire fata de cea pe care am solicitat-o eu, dar fata a fost foarte draguta si mi-a facut pe plac. Masajul a fost bun, apasat, nu doar mangaieri pe piele.

DE RECOMANDAT: Daca doriti sa va mandriti cu un trofeu pe care putini vanatori il au, sezonul de vanatoare la vulpi e deschis. Va fi o vanatoare de neuitat si va doresc sa aveti pusti mai bune decat a mea.

Multumesc frumos Roxana.
 

  • Like 6
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Roxy Poxi...pol

 

Din seria "Pe unde a mai umblat pula mea", veți urmări episodul " Poxipolul de pe Nervii lui Traian".

Poxipol, pentru că Roxy a fost incredibil de lipicioasă și a dovedit că poate exista un GFE, fără FK, deși cel puțin teoretic, așa ceva nu se iegzistă. Prin mângâieri, atitudine, vorbe, ea reușește să-i facă pe obsedații GFE-ului și FK-ului, să nu le prea simtă lipsa.

Am ajuns la ea, după multe amânări, nereușind să ne sincronizăm programul, până săptămâna trecută, când s-au aliniat planetele și mi-am băgat eu paula în el de serviciu.  :laugh2 Mi-am băgat-o, cu scuzele de rigoare, în Roxy.  :blushing2 Și a fost bine, foarte bine!

Locația cunoscută, potrivită pentru activități futăcioase, o împarte cu o colegă. Curat, vreo 8-9 geluri de duș la baie, cameră spațioasă, pat mare, lumina potrivită, nimic serios de reproșat, poate doar lipsa unor umerașe, să nu pleci șifonat și la haine, că în rest, te șifonează ea bine. :laugh2

Pozele sunt absolut relevante, nemânărite, complet edificatoare. Nu poci a uita să precizez că sânii sunt absolut fabuloși, curul și ververița așișderea, iar cărnița tare, cu pielea fină. Este după cum se poate vedea în poze genul cu forme, poate doar vreo 2-3... hai 4 kg în plus, pentru cârcotași!

M-a întâmpinat pe tocuri, în sutien și chiloței, zâmbitoare, veselă și pusă pe pozne. Am stat un pic de vorbă, descoperind cu acest prilej, o fată haioasă, glumeață, caldă și lipicioasă. Dușulețe scurte și am trecut la treabă, începând cu mângâieli, săruturi pe corp, gât, pântece, luat organul între sânii ăia de belea, apoi, ușor, în gurița primitoare. Oralul a fost unul foarte bun, cu un pui de deep, cu lins pe lung și pe lat, la fel și coițele, cu contact vizual ( ochii ăia verzi ... eu așa am văzut în penumbră). A pus apoi căciula și normalul a debutat printr-un reverse cow-girl de belea, mai ales la priveliștea curului ei frumos. S-a întors apoi cu fața și m-am delectat cu priveliștea sânilor, de astă dată. Am schimbat în misionar și apoi am trecut ușor, în umeri-craci. Pizdulicea lubrefiată natural, primitoare, Roxy geme ușor dar excitant, am simțit că ajung la finiș și am solicitat finalizare orală, lucru ce s-a întâmplat, printr-un CIM exploziv, frumos executat, privindu-mă în ochi.

După dușul de după, am mai stat la o mică șuetă+hidratare, plecând apoi, după o oră și vreo 10 minute, extrem de satisfăcut și mulțumit de întâlnirea cu o fată care arată bine, care știe cu pula, o fată veselă, haioasă și ... lipicioasă. 

 

Note

 

- hogeac: 9,00

- chip: 8,50

- corp: 9,00

- oral: 8,50

-  normal: 9,00

- GFE/PSE/atitudine: 9,00

- curățenie/igienă: 10,00

Halatul a fost de 300 lei/h, cu un raport calitate/preț bun, spre foarte bun.

 

Concluzii:

 

Roxy arată bine, se fute și o suge bine, are un comportament mai mut decât ireproșabil, se lipește de tine ca marca de scrisoare, cooperantă și prezentă bine, în timpul actului. O recomand, fără doar și poate.

 

Deci ...

 

   FUTEȚI-O  FRAȚILOR, C'AȘA-I  TREBUIE!

  • Like 15
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Pussy Heaven
  • Oras:Pussy Heaven

Salutare,

 

Scriu o recenzie scurta pentru ca asa stau lucrurile momentan si nu pot sa stau la detalii.

 

Am ajuns azi la Roxi pentru ca demult ma tineam sa ajung.

 

Locatia nu cred ca mai necesita vreo prezentare.

Totul nou,modern,camera lui Roxi este de nota 10.

Baia dotata cu tot ce vrei.

 

Actiunea a debutat cu mangaieri,saruturi pe corp,etc.

Roxi are un corp de iti vine sa urli ca lupul la luna :)

Efectiv nu te poti abtine sa nu o saruti peste tot.

Arata de nota 10.

Oralul foarte bine executat,fara maini,destul de deep si umed.

Am facut un 69 de zile mari.

Oglinda din camera este de mare efect iar Roxi o foloseste cu incredere :)

Normal eu peste ea,pe la spate dupa care am trecut iar la oral eu in picioare si Roxi pe marginea patului.

Are o pereche de sani superbi,naturali.

 

Una peste alta o experienta extrem de placuta.

Roxi este o frumoasa si o dulce.

Are niste ochi,fereasca Dumnezeu sa te uiti prea mult in ei :))

Igiena impecabila.

Gfe foarte bun,e lipicioasa si ai ce vorbi cu ea.

 

O recomand cu maxima placere.

Fiti domni nu tarani cand mergeti la ea ca merita.

 

Te pup Roxi si trebuie sa ne vedem dupa craciun sa imi iau revansa :*

 

Ps : Cea mai frumoasa si apetisanta pasarica pe care am vazut-o vreodata. Strict parerea mea.

  • Like 9
  • Minus 7
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Gata Foxy, acum e la locul potrivit ultima recenzie:P

 

Pe sfarsit de an, i-am mai facut o scurta vizita la Roxy.

Recenziile clasice si lungi nu mai au rost pt ca deja ma postat destule despre ea din ultimele mele vizite.
De schimbat, s-a schimbat doar in bine (asa cum se vede si din pozele postate)  :D
De cand nu am mai fost si-a schimbat putin si camera: un tapet, niste LED-uri, etc.

Ea este la fel de sexy, frumoasa si comunicativa ca intotdeauna !  :)


10 pe linie  ;)
Te pup Foxy!

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Corlatele
  • Oras:Corlatele

Salutare,

 

Astazi am vizitat-o si eu pe Roxy. Am ales varianta de o ora.

Locatia de pe Nerva Traian, langa Pane e Vino, in apartamentul unde a lucrat pe vremuri si Alexandra31.

 

Scenariul destul de clasic. Venit, dezbracat, primit prosop, facut dus si apoi a inceput distractia. Oral neprotejat, corect executat, dar fara nimic sa-l scoata in evidenta. Dupa oral trecut la normal, schimbat cateva pozitii, timp in care, senzatia pe care mi-a lasat-o a fost ca evita cu orice chip sa fie fututa cu toata pula. Fel de fel de pozitii in care incerca sa nu te lase sa intri cu toata dragostea in ea.

La capra, dupa max 3 min s-a vaitat ca o dor genunchii. Pentru finalizare a continuat cu oral, iar de CIM s-a ferit cat a putut. Mentionez ca jucaria este in limite cat se poate de normale.

Distractia a fost 300 ron/h.

 

Singurul lucru pentru care merita o vizita la ea este ambalajul, care e al dracului de porno. Prestatia pe mine nu m-a convins.

 

In concluzie, daca vreti sa futeti o pornaciune care iti da senzatia ca nu prea vrea sa va futeti, puteti merge.

Eu NU mai vin a doua oara.

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Cum codul galben de ninsori nu ma sperie, am fost azi la Roxy :)

Am mai fost acum aproximativ doi ani la ea, dar inmanat de pozele de la concurs am zis sa o revad

 

Din pacate am fost intr-o forma foarte slaba, probabil mancarea grea de sarbatori si-a spus cuvantul :))

De obicei la escortele valabile nu merg niciodata la finalizare, merg sa stau o ora, macar sa inteleg si eu ceva

Roxy este o papusa veritabila, fundul ala bombat si pasarica ei ar trebui puse ca specie pe cale de disparitie :)) .

Note:

Roxy - aspect 10+ este pe placul meu, fund maricel bine proportionat, sani super

Igiena 10  super pussy

Oral 9 

Normal 10. Fundul ala te baga in boala :)). Primul lucru cand ne-am bagat in pat mi-a zis sa fac cunostinta cu pasarica ei :))

Din pacate nu am reusit 2 numere, pur si simplu la al doilea nu am reusit sa termin. Oboseam foarte repede, etc

Creierul meu nu intelegea cum sa o ai pe Roxy langa tine si sa nu dai tot ce ai mai bun din tine  :)). Asta e, mai sunt si zile proaste

 

Merci Roxy si ne mai vedem :)

 

Cadou 300

  • Like 7
Link spre comentariu

Am fost astazi la Roxy pentru o vizita rapida si o donatie de 200 ron. S-a vazut lipsa mea de experienta cu mersul la escorte, la si jumate era programarea si eu pe la si 35 cautam blocul. 

 

Fata frumoasa, corp cu forme foarte bune, sani mari

 

Comunicativa, poti vorbi orice cu ea, tinde sa para mai rece cateodata si este exigenta cu ce ofera/negocieri dar asta arata ca e profesionista si experimentata ceea ce e bine.

 

M-a asteptat in ceva f misto si sexy dar numai stiu ce ptr ca ma uitam numai la curul ei mare.

 

Nimic de reprosat, merita locul la top. Recomand si o sa revin ptr o programare cu masaj.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...