Sari la conținut

Postări Recomandate

       Buna !  Numele meu este Monica , am 22 de ani , 160 cm , 50 kg , par lung negru , sani nr 3 , piele alba.

       Serviciile mele sunt sex oral cu sau fara prezervativ ,finalizare corporala , sex normal doar protejat , masaj de relaxare si erotic.

       Programul : Luni - Sambata  10 - 19.

       Zona Piata Romana.

       Pot fi gasita la nr de tel : 0766132336

 

post-175634-0-89489000-1438070162_thumb.jpg

post-175634-0-87431400-1438070180_thumb.jpg

post-175634-0-01130400-1438070195_thumb.jpg

post-175634-0-26618800-1438070215_thumb.jpg

post-175634-0-27379500-1438070281_thumb.jpg

  • Like 6
Link spre comentariu
Vizitator dupagrb
Reputație: 0

Called her. She said she spoke English and confirmed she was free, 20 seconds later when I asked for her address to go there she just hung up mid conversation. I tried to call again and she just cut the calls. I still don't understand why some girls claim to speak English and then do shit like this or not pick up again the phone. Most of the foreigners I know in Bucharest live here and mean repeated business and yet most of this girls think they are losing just a 30 min fee and act like impolite idiots.

  • Like 2
Link spre comentariu

Nu am discutat cu nimeni in engleza la tel! Am primit doar un sms in engleza in care scria sa ii dau adresa si in 20 min este aici. Nu mi s-a parut ok modul de abordare, in masura in care NU sunase si nu discutasem la tel, asa ca nu am raspuns inapoi acelui sms. Atat.

Link spre comentariu

Buna ! Pozele sunt profesionale, sunt mai clare si ma pun in evidenta mai bine decat pozele facute cu tel care sunt destul de intunecate .

Pozele sunt retusate fara a deforma realitatea . Voi posta o poza prof si una facuta cu tel in acelas costumas , poza care nu va fi modificata .

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Va salut . Ieri dupa -amiaza am vizitat-o pe Monica . Atras fiind de poze si de faptul ca este noua pe piata , am zis sa incerc . Sunat , programat si infatisat punctual in locatia din zona P-Ta Lahovari , fiind colega cu Izabela si Delia . Fata este frumusica , ochi negri , bruneta , piele fina . Sanii sunt maricei , insa moi si destul de lasati ( posibil sa alapteze ) , afectati de gravitatie , dar buni la pipait si supt . Locatia - superba , curata impecabil . Am primit prosop curat si am purces la dus pt igienizare . Baia - extrem de curata , dotata cu toate cele necesare . Apoi a mers si Monica la dus si s-a intors in camera infasurata in prosop . Dupa ce am lasat prosoapele sa alunece de pe noi , actiunea a debutat in picioare , cu un FK destul de stangaci , initiat de mine , insa nesustinut cine stie ce de ea , apoi am inceput sa o sarut pe sanii aceia moi , dar buni de molfait , am rontait bine la ei , cred ca ii placea , gemea usor si ne-am lasat usor in pat , continuand cu FK , care a devenit mai bun , a raspuns si ea in cele din urma bine , am continuat cu un cunni , s-a udat din belsug la pizda , care era curata , fara mirosuri . Apoi Monica a initiat un oral nepro , bunicel , fara DT si fara atentie la oo , insa destul de adanc si lins si supt bine capul pulii si in cele din urma am montat un prez si am inceput s-o fut in pozitia misionar , la inceput mai incet , apoi am marit ritmul si super excitat de indemnurile Monicai susurate in ureche : fute-ma tare , am finalizat in prez . Notele : Locatia - 9.5 , curat , AC , baia si prosop impecabil de curate ; Fata - 8.50 , frumusica ; Corp - 8 , are o taietura pe burta ( posibil cezariana ) , insa nederanjant , in rest bine proportionata ; Sani - 7 , moi , buni la pipait si supt ; Oral - 8 , nepro , insa mai are de lucru ; Normal - 9 , se implica , geme , te incita , se fute bine , stramta ; Igiena -10 ; GFE - 10 , prietenoasa , jucausa ; FK - 7.5 la inceput , 9 - pe parcurs , dupa ce s-a incalzit . O zi buna va doresc !

  • Like 12
Link spre comentariu
Reputație: 16361
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)

Sanii sunt de mai multe feluri si forme.. , exista sani mai moi sau mai tari, forma de para/picatura deseori e coonfundat cu sanii lasati in recenzii

Link spre comentariu

Salutare. Dupa ce aproape am epuizat sectiunea de top sunand fara succes la telefoanele afisate (banuiesc ca asa e vara, lumea plecata la mare/munte), am trecut la  testate. In momentul in care am sunat la Monica deja nu ma mai uitam nici la poze nici la recenzii, deja obosisem si intrasem si in criza de timp.

Domnisoara a raspuns, voce placuta, libera pt programare imediat. Am facut programare fara sa ezit, am achitat nota la terasa, sarit in taxi si plecat spre locatie.

Intre timp m-am apucat sa citesc pe topicul domnisoarei si am vazut ca avea doar o recenzie...dar am mers inainte.

Bun, am ajuns, m-a ghidat prin telefon pana la usa, am intrat intr-o vila sau bloc vechi nu mai sunt sigur.

Apartamentul e impresionant, hol inalt, camere enorme, probabil cum se faceau pe vremuri, totul super curat spre lux as putea spune.

Monica mi-a placut din start, nu e foarte inalta, e simpatica la fatza si are o atitudine foarte placuta. E mai degraba genul "simpatica" decat manechin, iar mie personal mi-a placut.

Mi-a oferit ceva rece, m-a trimis la baie (unde iar am zis "wow" - arata impresionant) apoi am revenit in camera.

In general nu dau prea multe detalii tehnice despre actiunea in sine, dar pot sa va spun ca geme, baga contre si imi soptea la ureche "fute-ma", ceea ce m-a nedumerit putin pt ca eu asta faceam :)

Notele:

Apartament:10

Igiena:10

Aspect fizic: 9 (sunt subiectiv pt ca e simpatica)

Oral: 9

Normal: 10

Anal: n/a

GFE: 10

Cadoul: 200 ron/ora

 

O recomand si daca mai am timp mai revin.

  • Like 7
Link spre comentariu

Am revenit. Ca si prima data, am sunat si a răspuns la tel din prima, am stabilit programarea in 20 min.

Mi s-a părut foarte drăguța la fatza, ten alb, par negru lung, are 22 ani (deci foarte tânara), data trecută o văzusem mai mult in semi-întuneric.

Totul a decurs normal, lipsit de incidente, nu o sa mai dau detalii si note pt ca le găsiți mai sus.

Cadoul 200 lei/ ora

O experiența plăcută, de recomandat.

  • Like 1
Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Va salut Domnilor!

Recent am vizitat-o si eu pe domnita aici mentionata, nume de scena Monica

Programarea a fost telefonica, cu jumatate de ora inainte. Nu am discutat foarte multe la telefon, decat am confirmat disponibilitatea si m-am pornit la drum.

Locatia este la Piata Lahovari, super central, ceea ce pe mine ma avantajeaza, chiar daca e cam greu cu parcarea. Eu am mers un pic pe str Dionisie Lupu si am gasit pe stanga o parcare cu plata unde am lasat masina linistit. Apoi, indrumat de Monica telefonic am ajuns foarte repede in locatie

Discutam despre un apartament cu vreo 3 camere cred, la parterul unui bloc cu putine etaje, ascuns cumva in curtea Spitalului de Oftalmologie. Mie mi-a placut pentru ca te poti integra foarte usor in fluxul de oameni ce vin si pleaca de la spital si pentru ca nu are portar. Deci senzatia de anonimitate este deplina. Apartamentul in sine, din care eu am vizitat o camera, baia si holul arata foarte bine, seamana mai mult cu un salon de masaj, ceea ce a implicat un oarecare grad de investitie. Este un pic de agitatie pe acolo, de la colegele ce isi primeau clientii, dar nu pot spune ca m-a deranjat

Domnita : este adorabila, tanara, fresh, are o mutra de pici(in mod special buzele....buzele sunt senzatie) si niste sani nr 3 mai mult decat corespunzatori(un pic cam moi, dar nu foarte deranjant acest aspect). M-a astepta imbracata in acea rochita cu dungi la spate ce apare si in pozele de aici, de care s-a debarasat relativ repede.

Am facut dus(la baie au absolut tot ce trebuie...nu stiu cate feluri de gel de dus, apa de gura...etc) si am revenit in camera. Am aprofundat serviciile oferite(OWO, normal, FK, masaj, COB, cunni ) si ce nu este voie(no CIM, no anal, no fingers in pussy).

O data ajunsi in costumatiile din nastere, asta mica a incaput sa ma pupe cu foc si sa ma mestece cu mainile pe organ, de am zis ca o iau razna, asa ca i-am pus frana si am rugat-o sa incepem cu un masaj.

Si astfel, cand a inceput sa ma framante Monica pe spate, am tras repede concluzia ca a mai facut asta in trecut si e chiar priceputa(eu sunt fan declarat al masajului erotic). Mi-a spus ca a lucrat vreo 2 ani prin saloane. Masajul a durat vreo 10 min, timp in care am tot povestit, pana cand a inceput sa ma muste de ureche si sa ma preseze cu sanii pe spate, pana cand m-am intors si am trecut la treaba.

Au urmat , pe rand, diverse operatiuni, asezonate cu mult mult french kiss : oral np, apoi 69, then montat prezervativ si trecut la : misionar, lady-on-top, caprita. Sexul a fost extrem de pasional, Monica pune tot arsenalul in utilizare cand se incinge, si, in plus am fost foarte placut de potrivirea perfecta cu pasarica domnisoarei...ca niciodata pana acum cu alte fete, as putea spune. Am mai contat foarte mult pentru mine, si a adus plusvaloare, faptul ca este pupacioasa si ca are cu ce(buzele alea...)

Cum nu suport finalizarea in prezervativ si nu aveam multe optiuni pe masa(CIM nu, COF nu), a fost sa fie o finalizare pe sani, reusita as putea spune din cauza imaginii erotice oferita de sanii maricei, stropiti...

La sfarsit am facut dus, ne-am uitat la ceas sa vad cat timp am stat(a fost prima oara cand am discutat despre bani, o bila alba aici), si am vazut ca fost 1 ora, asa ca am decartat cei 200 RON aferenti acestui timp de calitate.

Si acum, catalogul

Locatia : 10!(pentru cum arata, pentru cum este pozitionata si pentru anonimitate)

Domnita : tot 10!(pretty face, sani maricei, fund de exceptie)

GFE : da, tot 10!(pentru ca ii place sa pupe si sa fie pupata...si pentru ca stabileste un nivel conversational perfect , nici prea prea, nici foarte foarte)

Masaj : 10, atat cat a fost

Oral : 8(lipsa finalizare orala si tehnica este perfectibila)

Normal : 10(se tot impinge in tine...potrivirea cu pasarica, grozava)

Tarif : 150 RON/numar sau 200 RON/ora

Recomand, cu placere...ar fi perfect daca s-ar indeplini cel putin una dintre urmatoarele conditii : fie ar oferi CIM, tot la banii astia, fie ar scadea pretul cu 50 RON(repet, ar fi definitia perfectiunii daca s-ar intampla asa ceva)

Pana la urmatoarea relatare, sa fiti iubiti!

Catalin

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...