Sari la conținut

veverita oana-0733355873


Postări Recomandate

  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok

plimbarea mea nocturna, after midnight, a fost surprinzatoare ,[ re] descoperind un micuta  talentata, pe care mi-am permis sa o botez  veverita oana, datorita asemanarii in comportament cu celebra retrasa, veverita mai mare , meme.

dupa o conversatie incurajatoare la telefon , m-am indreptat catre zona brotacei , unde am fost preluat din parcare de o fata micuta si vorbareata , plina de energie si saltareata, care in intuneric ,mi s-a parut oarecum cunoscuta.

odata ajuns in apartamentul sau , agreeabil, destul de potrivit pentru aventuri nocturne sau matinale,mi-am scos ostentativ aparatul de fotografiat din traistuta , moment in care , oana veveritza, a inceput sa topaie , fericita , repetind de citeva ori ,te cunosc te cunosc, ai mai fost la mine, ai scris si o recenzie si m-ai intrebat daca poti sa imi faci poze.

m-am gindit rapid ,in ce conjunctura am cunoscut-o si in momentul in care mi-a spus unde a mai activat intr-o iarna, in zona ciresica, mi-am adus aminte cine este si m-am bucurat sa o reintilnesc , pentru faptul ca dupa prima intilnire, asta iarna, mi s-a parut destul de promitatoare si mai ales foarte spontana si dornica de a multumi onorata clientela.

am cautat vechiul topic dar se pare ca a disparut, asadar voi deschide aici unul nou , in speranta ca , acei clienti care o cunosc deja  s-ar putea sa fie interesati de revenirea ei pe piata.

oana este  slabuta , sini minusculi si dragalasi . moi , o mutrisoara mereu rinjita, curulet mic atit cit sa iti incapa intr-o palma, par negru putin peste umeri , foarte entuziasta , total altfel de cum am cunoscut-o asta iarna , pe atunci un pic trista si mai putin comunicativa dar cu servicii destul de bune.

am hotarit sa ramin o ora, mai ales dupa ce mi-a marturisit ca a mai invatat multe lucruri noi de la ultima noastra intilnire. achitat 150 , tariful pe ora si am inceput cu citeva cadre trase , in timp ce se dezechipa de tinuta lejera in care ma primise, din pacate fara tocuri.

a inceput cu un oral presarat cu mici fineturi , aventurindu-se mult catre anus, alintindu-mi coiele cu mare grija , lasindu-se penetrata oral atit de adinc pe cit  e posibil, aproape de un deep corect, tehnica foarte buna si provocatoare rapida de erectie.

cu multa rabdare  si pasiune , a continuat etalarea talentelor sale orale, facindu-ma sa imi amintesc de meme , la debutul sau in aceasta meserie, la fel de entuziasta si dornica de a dovedi ce poate.

dupa un scurt 69 , unde a reactionat cu gemete moderate si mi-a creeat ideea ca ar putea sa ii placa, m-a intrebat in ce masura sint satisfacut de progresele ei si daca putem trece la normal.

normalul a avut loc pe la spate, in doggy, singura pozitie comoda oarecum pentu mine, datorita diferentei mari de gabarit intre ea si mine... oana fiind doar o mina de fetita in jur de 48 kg.

misionarul nu prea a mers asa cum trebuie, am renuntat rapid, am incercat si lady on top unde la fel ca si la oral, oana da dovada de chef de miscare si mult entuziasm , poate chiar prea mult, fiind nevoit sa o temperez pentru a nu ejacula prematur.

finalizarea, in gurita cu scuipat sperma inapoi pe netrebnic si putina joaca de-a intinsul , care nu a durat prea mult, asa cum mi-as fi dorit, dar mi-a placut naturaletea cu care a primit jetul , s-a descurcat foarte bine, mi-a oferit un prosop curat pentru a ma sterge, baia ok, singurica in apartament, relativ curat , a fost  vizita  reusita, indraznesc sa o recomand pentru serviciile bune, ii acord nota generala 8 pentru incurajare  sper sa rezolve cit mai curind cele citeva mici minusuri insignifiante referitoare la imaginea, ei si ma astept sa convinga si pe urmatorii vizitatori de calitatile pe care le are.

am sfatuit-o sa isi faca un cont ,  pozele de mai jos sint postate de ea in telegraf, reale si din locatie sper sa fie de acord cit de curind sa ii postez si pozele pe care i le-am facut  si sper sa nu ma fi inselat in privinta ei.

post-58400-0-34446500-1438120459_thumb.jpg

post-58400-0-58972300-1438120469_thumb.jpg

post-58400-0-40260400-1438120477_thumb.jpg

post-58400-0-47820400-1438120485_thumb.jpg

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

hmmm.... nu vreau sa ma pripesc cu concluziile..... dar mie mi-a aratat fata ei cea neserioasa.

am stabilit o intalnire, m-a chemat la brotacei. ajuns acolo..... sun cred ca de 10 ori, fara sa mai primesc vreun raspuns.

 

poate o fi fost vreo problema, ceva, nu stiu. eu am sa o mai caut si in alta zi, dar daca se va repeta situatia inseamna ca nu prea este ok

  • Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

aseaaaa...... sa vedem........

 

intr-adevar am reusit sa ma re-vizitez cu cristina, care era, se pare, o mai veche cunostinta si de-a mea. (obi, denumirea ta cu referire la veverita meme este absolut perfecta. chiar este o meme un pic mai micuta... )

de aceasta data mult mai ok la contact, adica primul telefon - direct la ea. pentru ca sta undeva intr-un bloc mai retras, si pentru ca vizita a fost matinala si niciunul dintre noi nu avea chef sa dea / sa inteleaga indicatii tip GPS, a coborit si m-a asteptat la ANAF-ul de pe strada care face legatura intre badea cartan si tulcei (practic de pe badea cartan faci stanga la radet si urci pana la anaf.

sus (etaj 4.... apartament 3 camere conf redus, dar in linii mari acceptabil. baia nu am vizitat-o, dar patul moale din dormitor mi-a fost chiar pe plac) am fost servit cu o apa rece si apoi am profitat de reintalnirea cu ea, dar numai printr-un numar la 70 de lei. doar normal, nu aveam chef de altceva. descrierea: hmmm. o fetita nu prea inalta, slabuta, cu fund si sani  micuti, bruneta, zambareata, etc. fata din poze, evident, dar locatia nu mai e aceeasi descrisa de obi. am inteles ca se tot muta.

 

se pare ca eu o stiam de asta vara (confruntand locatiile), cand era la fel de binedispusa ca si acum. a spus ca asta iarna a lucrat dar mai putin si banuiesc ca atunci a intalnit-o obi.

concluzia mea: fata este meteodependenta: iarna este prost- iar vara binedispusa  :laugh2

 

note:

locatia: 8 (se ajunge un pic mai greu, dar daca va ajuta fata si coboara dupa voi este ok; apartament mediu, nu exceleaza, dar nu e rau)

fata: 8 (este ok pentru fanii petite, nu e chiar fotomodel, dar este placuta)

oral: nu am servit

normal: 8 (umeda, doreste sa se implice activ - eu nu prea am lasat-o)

anal: nu am servit

igiena:9 (nimic de semnalat, dar fiind fumatoare eu scad un punct din oficiu)

 

de revenit? pentru mine da, pentru altii - depinde de gusturi. oricum face toti banii si merita incercat.

 

p.s. - pentru ca unii sunt interesati: sta singura si lucreaza de dimineata

 

toate bune

  • Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu

azi noapte pe la ora 02.00 cautam ceva de ciocaneala, si cum fetele vizate nu au raspuns amincercat si la Oana...imi raspunde si ma indruma spre locatia ei pe langa radet-ul de pe badea cartan.

am facut un dus si am mai stat putin de vorba pana am inceput s-o dam in altele.

oral excelent...aproape deep, umed cu atentie la bilute...ii place sa se joace maxim cu pula si sa te incite cu miscarile ei....te tortureaza cu buna stiinta si poti vedea satisfactia de pe chipul ei cand vede cum te zvarcolesti sub comanda ei.ce mi-a placut foarte mult la ea este faptul ca atunci cand te simte ca mai ai putin nu se arunca ca disperata sa te termine ci ii place sa se joace cu tine si sa te amageasca ...sa te vada cum "suferi" (multe escorte ar trebui sa adopte aceasta tactica care in mod sigur le va aduce mai multi clienti la usa. trecut si la normal pana am transpirat amandoi dar nu ne lasam nici unul mai prejos.

o fata foarte jucausa si deschisa, are replicile la ea si stie sa te atraga in farmecele ei.

 

note:

Locatie 8

baie 9

corp 7,5  (slaba...cred ca  48 kg cu bagaje cu tot :)) chiar daca nu corpul este punctul ei forte, eu am plecat                     cu genunchii tremurand)

oral 10

normal 10

fk  DA

cim DA

igiena 10

halat 150 / h

 

de revenit? DA....singurul meu regret nu este legat de veverita oana ci este legatde veverita meme pt  ca nu am apucat s-o cunosc data fiind recomandarea lui obiectiv cum ca se aseamana foarte mult intre ele la tehnica si dispozitie fata de client.

 

ps:....oana...data viitoare te ridic in P**A pana la mansarda  :gifs_ojos

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

:offtopic

 

hai sa iti dau un exemplu de cum era meme de shturlubatica:

 

eu (dati cu pietre daca vi se pare ciudat) sunt adeptul sexului oral protejat (s-au inventat caucioace de capsuni, etc, iar eu vreau sa dorm linistit).

ma duc la meme... bla bla bla..... ii spun ca vreau protejat, ok. ma intind eu pe pat, ea ma ia cu sarutari pe piept, etc. ii spun ca sa trecem la oral si ma intind sa iau prezervativul de pe noptiera de langa. si ea hap! il baga pe ala mic in gat si il elibereaza asa supt si cu saliva curgandu-i printre buze. si rade si spune: scuze, dar nu m-am putut abtine!

 

ceva de genul asta era cu ea: fun, interesant, era ceva fainoshag.

  • Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu

:offtopic

 

hai sa iti dau un exemplu de cum era meme de shturlubatica:

 

eu (dati cu pietre daca vi se pare ciudat) sunt adeptul sexului oral protejat (s-au inventat caucioace de capsuni, etc, iar eu vreau sa dorm linistit).

ma duc la meme... bla bla bla..... ii spun ca vreau protejat, ok. ma intind eu pe pat, ea ma ia cu sarutari pe piept, etc. ii spun ca sa trecem la oral si ma intind sa iau prezervativul de pe noptiera de langa. si ea hap! il baga pe ala mic in gat si il elibereaza asa supt si cu saliva curgandu-i printre buze. si rade si spune: scuze, dar nu m-am putut abtine!

 

ceva de genul asta era cu ea: fun, interesant, era ceva fainoshag.

Deci mai bine nu îmi ziceai :))

Totuși am auzit ca ar mai activa doar intr-un cerc mai restrâns și poți lua legătura cu ea numai pe messenger...știe careva id-ul ei?

Scuze pt off topic

Link spre comentariu
  • Oras:slatina
  • Oras:slatina

Deci mai bine nu îmi ziceai :))

Totuși am auzit ca ar mai activa doar intr-un cerc mai restrâns și poți lua legătura cu ea numai pe messenger...știe careva id-ul ei?

Scuze pt off topic

georgiana602

Am vorbit cu ea pe mess acum 3 luni, dar in ultima saptamana nu mi-a raspuns deloc. Anunta pe forum daca iti  raspunde pe mess.

Link spre comentariu
  • Oras:Cotroceni
  • Oras:Cotroceni

Din pacate.... domnisora asta Cristina pe numele ei real....... o mai lasa Pestele ( Iubi cum il numeste ea) sa faca nu numai oralul nerotejat , dar si sex normal neprotejat. Sa speram ca o sa-si schimbe acest comportament, pentru sanatatea noastra, a tuturor . Din pacate pentru un prieten de al meu care din prostia lui a ales sa faca sex normal neprotejat cu respectiva ...s-a ales deja cu niste negi genitali....cadou din partea ei. Asta e , daca nu e minte. S-a mai dus si de doua ori sa o faca neprotejat cu ea.

 

PS: Nea Obiectiv, grija mare pe unde mai bagi limbuta....... nu de alta dar e posibil sa te mai alegi si cu alte bucuri, in afara de placere.

  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok

Din pacate.... domnisora asta Cristina pe numele ei real....... o mai lasa Pestele ( Iubi cum il numeste ea) sa faca nu numai oralul nerotejat , dar si sex normal neprotejat. Sa speram ca o sa-si schimbe acest comportament, pentru sanatatea noastra, a tuturor . Din pacate pentru un prieten de al meu care din prostia lui a ales sa faca sex normal neprotejat cu respectiva ...s-a ales deja cu niste negi genitali....cadou din partea ei. Asta e , daca nu e minte. S-a mai dus si de doua ori sa o faca neprotejat cu ea.

 

PS: Nea Obiectiv, grija mare pe unde mai bagi limbuta....... nu de alta dar e posibil sa te mai alegi si cu alte bucuri, in afara de placere.

tare te mai fute pe tine grija altora, marsh in pula mea de maimuta paroassa.

Link spre comentariu
  • Oras:Cotroceni
  • Oras:Cotroceni

tare te mai fute pe tine grija altora, marsh in pula mea de maimuta paroassa.

Martalogule vezi ca te asteapta groapa la Cimitir, fosila libidinoasa care esti. Nu ti-e rusine porc hodorog sa te duci sa futi copile de seama lu fiita aia prosta care ai nascut-o. Mai bine dute-n morti mati si la ea sa o futi si sa-i bagi limba plina de boli venerice in pizda ca are anunturi pe net ....poate o nimeresti.. Futeo si pe proasta de mata daca mai traieste, daca nu sapa in mormant dupa ea. :laugh2 Mai ai putin si ajungi momeala vie pentru pesti, cacatule care esti  :laugh2  :laugh2  :laugh2 

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cotroceni
  • Oras:Cotroceni

Roade concurenta?

care concurenta? ma vezi cumva ca am cont de escorta?  Pur si simplu am relatat o intamplare a unui prieten, si sper sa intelega si domnisoara in cauza sa nu mai accepte sa o faca neprotejat, ca este spre binele tuturor.

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok

Martalogule vezi ca te asteapta groapa la Cimitir, fosila libidinoasa care esti. Nu ti-e rusine porc hodorog sa te duci sa futi copile de seama lu fiita aia prosta care ai nascut-o. Mai bine dute-n morti mati si la ea sa o futi si sa-i bagi limba plina de boli venerice in pizda ca are anunturi pe net ....poate o nimeresti.. Futeo si pe proasta de mata daca mai traieste, daca nu sapa in mormant dupa ea. :laugh2 Mai ai putin si ajungi momeala vie pentru pesti, cacatule care esti  :laugh2  :laugh2  :laugh2

ti-am zis eu ca ti-e cald cu dintii-n gura si n-ai idee cit e de scump dentistul 

sa ma fut cu fata aia a ta de milog, saracule care futi sobolani prin tomberoane.

sa ma pis pe mormintul ma-tii boschetarule jegos.

.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...