Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Huo corporatistilor :) Cat v-ati intrecut voi in termeni de neinteles pe aici' date=' vrednicul slujbas al statului deja a trecut pe la Nicole/Iolanda ;)Mersi Prafuit inca o data pentru review! Iolanda e o fata draguta, cu parul lung negru si matasos, vorbareata, are o voce placuta, suava, ce sa mai ..te incanta cu prezenta ei, e foarte dragastoasa :) La corp este voluptoasa dar genul cu forme placute, iar sexul a fost minunat oral de exceptie, normal in mai multe pozitii. Cu siguranta o sa mai revin [/quote']Multam' pt informatii! Doua nelamuriri (ca ma cam bate si pe mine gindul) : cam citi ani are fata si daca face fin.orala? Mersi in avans pt.raspuns!
Link spre comentariu
  • Oras:B
  • Oras:B
Multam' pt informatii! Doua nelamuriri (ca ma cam bate si pe mine gindul) : cam citi ani are fata si daca face fin.orala? Mersi in avans pt.raspuns!
24, cu mine a facut. Nu am intrebat-o la telefon detalii de genul asta ce face/ce nu face pentru ca ma plictisesc/enerveaza discutiile de genul asta plus ca ii dau o nota comerciala evenimentului.. asa ca am intrebat-o in apropierea momentului :)
Link spre comentariu
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!

Salut!In sfarsit mi-am debitat si eu cardul cu 150 ron pt. o aventura cu Nicoleta sau Iolanda, cum vreti sa-i spuneti.Puncte bune:- e dragutica la fata si are niste ochi foarte frumosi;- sanii extrem de bine conturati si tari;- e foarte comunicativa;- se implica in actiune;- oral ok , cam de nota 8, nu reuseste nici pe departe DT, abia o ia jumatate ( si n-am dotari de actor porno), insa da atentie in rest la toate detaliile;- normal ok, nota 8, desi e cam corpolenta pentru gustul meu ( si nu sunt fan schiloade ).- accepta FK insa nu m-am dat in vant si o sa vedeti mai jos de ce.Puncte slabe:- locatia, ap. inchiriat in regim hotelier, dar e vai de mama lui nici perdele nu are la geamuri, patul scartaie in draci, mobilier vechi si cam distrus. Fata mi-a spus ca sta provizoriu aici pana dupa sarbatori si ca datorita faptului ca nu e tocmai ok locatia percepe 150 ron / 2 fin in loc de 200 ron ca lua de obicei. ( eu cred totusi ca pretul corect e 150 ron indif. unde are locatia).- am avut nesansa ( ghinion curat) sa ajung la ea cu o zi inainte sa se epileze, mi-a spus: " maine am programare la epilat, imi pare rau!" ...am apreciat faptul ca era constienta ca nu e tocmai ok, insa "ciocanel" nu a fost incantat de privelistea prea paroasa cu care el nu este obisnuit. Deci par pe maini, pe picioare, intre picioare si chiar si pe sani...cam bleahh in opinia mea.- nu am reusit sa finalizez a doua oara pt. ca m-a zgariat destul de tare cu dintii la oral. Nu am idee ce s-a intamplat, pana atunci fusese ok, dar cand m-a atins mi-a murit instant. Fata si-a cerut scuze, ca nu si-a dat seama, ca nu a fost cu intentie, m-a asigurat chiar ca e cu analizele la zi si nu are vreo boala. Din cate am observat nu a ramas nici o urma, insa m-a fulgerat al naibii de tare pt. ca era in erectie maxima. A avut bunavointa sa incerce s-o scoale iar, dar eram constient ca nu mai finalizez repede si ar fi trecut ora cu mult, asa ca am oprit-o eu, apoi m-am echipat si am plecat unde aveam treaba.Cam asta e review-ul meu despre ea si per total stau in cumpana daca sa mai merg vreodata, oricum eu 200 ron nu ii dau pt. ca nu merita. Om trai si om vedea!Ciocane tari va doresc!

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator I_am_Weasel
Reputație: 0

Va salut dragi tovarasi in ale "curvasariei"...! De mult folosesc acest site dar a fost nevoie de o experienta mai neplacuta sa ma faca sa ma si inregistrez ca sa postez. Asadar, nesansa mea, bafta altora.Nu... nu a fost cu Iolanda, ci cu o tipa care a intrat in locul ei (asta am aflat dupa). O trec aici pt ca la telefon am vb sigur cu Iolanda pe 0733.608.471.Azi am vizitat-o pe Iolanda (sau asa credeam)... Imi deschinde una, mai bronzatica,cu un piering in buza superioara dar corespundea descrierii antevorbitorilor mei. Micuta, plinuta, relativ draguta la fata, ma gandesc gusturile sunt discutabile, parea si timida... Imi zice cu juma de gura ca ea e Iolanda mergem in dormitor, ma intreaba daca fac dush.. toate OK pana aici, desi repet parca prea era bronzata. Ma intorc o gasesc dezbracata imi zice hai sa inchidem lumina.. hai! OK, vad ca deja ma avant in poveste asa ca o sa ii descriu prestatia. Am avut sentimentul de necrofilie... Statea ca mortaiunea, nu zicea nimic nu avea nicio reactie. Fara DFK, oral protejat, stat ca mortul... Deja dupa primul numar mi-am dat seama ca nu e ea Iolanda... Ii zic, nu esti Iolanda, du-te si cheam-o... Se duce, o cheama (mult mai alba, plinuta, ochi albastrii).. isi cere fata scuze, ca se simtea rau, ca d-aia a lasat-o pe colega... Dau si al 2lea numar, total in scarba - n-a fost rau, macar am dat in dusmanie, ca o laba fara mana.. Dupa, cand ma pregateam sa plec... vine iar Iolanda, ca ti-a facut ceva? Ce mama dracu' sa-mi faca ca nu-s chiar firav din fire? I-am zis, ca e cam de porc ce a facut, ca nu se face... si-a cerut scuze, a zis ca daca va avea ocazia se va revansa, ba chiar mi-a dat si mesaj dupa sa-si ceara scuze... Am sunat-o mi-a explicat si la telefon ca se simte prost ca a lasat-o p-aia dar ca ii era rau... bla-bla...Acu, ca o fi Marketing, ca chiar s-o fi intamplat asa, nu stiu...Ah, da.. si aia cu care am intrat, imi zice in pauza dintre numere ca ea are review-uri proaste, ca zic oamenii de ea ca e figuranta, ca e mica si bondoaca... Daca stiti careva care e adaugati aici link-ul cu threadul. Stimabili colegi curvari (spun asta fara intentia de a aduce vreun repros): pe viitor, in loc sa va cautati colegii de companie/domeniu ziceti si voi, va rog, ca nu sta fata singura! Repet, nu contest ce s-a spus despre ea pana acum, poate doar am fost eu ghinionist... Ideea de baza e: AVETI MARE GRIJA SA FIE EA! si nu "zombiutza" tatuata si cu pierce in nas.Eu la Iolanda sincer cred ca tot m-as mai duce, in ciuda experientei neplacute avute azi in mare parte din vina ei...

Link spre comentariu
Vizitator I_am_Weasel
Reputație: 0

Revin cu un nou e-mail... Nu m-am abtinut si am revenit la Iolanda (Nicoleta). Intr-adevar, toate comentariile poztive s-au dovedit a fi adevarate... Fata e f serviabila, face tot ce o rogi, nu se da in spate de la pozitii, oralul il face ca la carte cu "privirea de caprioara"... Ca fapt divers, am stat de vorba dupa al 2lea numar inca 10 min, nu s-a grabit sa fuga din pat, chiar daca era destul de frig si ea statea dezbracata. A trebuit sa-i zic eu, "hai ca racesti". Intr-adevar, e cam "maricica", insa are carnea tare, pielea intinsa si se vede ca e bronzata la solar. Elemente tehnice ale prestatiei: OWO, normal, FK... in principiu cam tot in afara de anal. Per total o experienta OK... O recomad pentru o vizita, poate chiar si pt revenit daca va place genul.

Link spre comentariu

Nicolle(Iolanda) are o voce suava si pare a fi "descuiata" nu am stat pt ca e prea voluptoasa pt gusturile mele, pretul fiind de 150r/1h,are o fata draguta si gred ca e dispusa la multe daca te comporti frumos cu ea. Al doilea lucru care nu mi-a placut e referitor la locatie(sta la timpuri noi) apartamentul in sine(avea un culoar cu o draperie ca in filmele cu chinezi refugiati si de acolo a iesit o colega Denisa draguta, blonda mai slabuta dar scunda 200r/1h dar nu am intrebat-o mai multe detalii a zis ca sunt aceleasi servicii ca ale Iolandei).Daca vreodata as vrea sa incerc sex cu o femeie plinuta, prima optiune ar fi Iolanda:rolleyes:

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost si eu la domnisoara Iolanda,locatia Timpuri Noi,blocul unde se intersecteaza Splaiul Independentei cu b-dul Mircea Voda,e prea corpolenta pentru gusturile mele si nu stiu daca s-o recomand sau nu,mai degraba NU,daca ar mai slabi "putin mai mult" ar fi ok,sa ne anunti Iolanda cand mai slabesti,dupa parerea mea cam 10-15 kg:D

  • Like 1
Link spre comentariu

am fost si eu la nicoleta,este o fata draguta,plinuta dar bine proportionate,carnea tare ,sanii foarte frumosi,te face sa te simti bine,mie unul mi-a placut si o sa revin,acum e chestie si de gusturi,la banii astia mai rar gasesti fete ok si sa se poarte frumos cu tine,merita....am stat cam o ora si vreo 10 minute si nu s-a grabit sa ma dea rpd afara nici dupa prima si nici dupa a doua fin,eu am fost foarte multumit si satisfacut...

Link spre comentariu

Voi toti cei care ati fost la iolanda mergeti la un consult. Am fost si eu iar la o saptamana am fost diagnosticat cu ceva ce m-a costat 2500 lei tratament si inca nu am scapat. Fata a fost ok, se implica, un oral ok (se poate mai bine), cam plinuta.Aveti mare grija!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:B
  • Oras:B
Voi toti cei care ati fost la iolanda mergeti la un consult. Am fost si eu iar la o saptamana am fost diagnosticat cu ceva ce m-a costat 2500 lei tratament si inca nu am scapat. Fata a fost ok' date=' se implica, un oral ok (se poate mai bine), cam plinuta.Aveti mare grija![/quote']cu ce ai fost diagnosticat? cum s-a manifestat boala? :s
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:.
  • Oras:.
Voi toti cei care ati fost la iolanda mergeti la un consult. Am fost si eu iar la o saptamana am fost diagnosticat cu ceva ce m-a costat 2500 lei tratament si inca nu am scapat. Fata a fost ok' date=' se implica, un oral ok (se poate mai bine), cam plinuta.Aveti mare grija![/quote']cu ce ai fost diagnosticat? cum s-a manifestat boala? :s
te-a luat panica, ah ?=))=))
Link spre comentariu

Chestiunea e simpla: Clahmidia si-a facut simtita prezenta. Inflamarea epidimului, inflamarea prostatei si dureri in testicul. E indicat sa faceti o spermocultura pt a vedea la ce antibiotic cedeaza bacteria. Medicul urolog mi-a spus ca trebuie sa fiu fericit pt ca s-au manifestat simptome. Chestiunea poate duce la infertilitate daca nu-i tratata la timp.

Link spre comentariu
  • Oras:B
  • Oras:B
te-a luat panica' date=' ah ?=))=))[/quote']Am fost pe la sfarsitul anului trecut, acum nu stiu ce sa zic.. cred ca un control nu strica niciodata. Acum poti sa fi sigur ca de la ea ai luat boala Zexelica? Poate ai mai fost si la altele in perioada respectiva
Link spre comentariu
Infectia cu Chlamydia trachomatisŞtiu că Nicolle citeşte forumul, o clarificare a situaţiei nu ar fi decât în avantajul ei!PS: zexelica cred că exagerezi cu valoarea tratamentului
de pe alt site:Chlamydia Trachomatis este o bacterie "ciudata", care se comporta ca un virus - nu se poate dezvolta si multiplica decat in interiorul celulelor corpului uman. Acest tip de dezvoltare se numeste "parazitism celular". Odata intrata in celula bacteria fie se inmulteste si invadeaza celelalte celule, fie intra intr-o stare de latenta (de asteptare).Asa cum ti-am spus, infectia cu Chlamydia Trachomatis este "tacuta", putand trece luni sau chiar ani de zile pana la apariti unor simptome.
Link spre comentariu

De unde stiu sigur? E simplu: nevasta-me nu are. Si-a recoltat cultura si a iesit negativ. De cand am fost la asa numita iolanda nu am mai facut sex datorita simptomelor si mi-a f teama sa nu o infectez, mai ales ca-i insarcinata. Asa ca stiu sigur. Sedintele la medic costa 250 ron sedinta si credema ca am fost de multe ori, injectabile, antibiotice. Tratamentul, mi-a zis medicul ca dureaza intre o luna si poate ajunge chiar la 3 luni. Eu am mai fost la curve, dar acum a f cu ghinion. Mai bine faceam o laba cat era nev insarcinata. Eu mi-am facut datoria morala sa va anunt.

Link spre comentariu
De unde stiu sigur? E simplu: nevasta-me nu are. Si-a recoltat cultura si a iesit negativ. De cand am fost la asa numita iolanda nu am mai facut sex datorita simptomelor si mi-a f teama sa nu o infectez' date=' mai ales ca-i insarcinata. Asa ca stiu sigur. Sedintele la medic costa 250 ron sedinta si credema ca am fost de multe ori, injectabile, antibiotice. Tratamentul, mi-a zis medicul ca dureaza intre o luna si poate ajunge chiar la 3 luni. Eu am mai fost la curve, dar acum a f cu ghinion. Mai bine faceam o laba cat era nev insarcinata. Eu mi-am facut datoria morala sa va anunt.[/quote']Scuza-mi ignoranta dar eu stiam ca tratamentul consta in administrarea de antibiotice.Despre ce sedinte la medic este vorba?
  • Like 1
Link spre comentariu

Sunt judecat de parca as dori raul cuiva... Medic urolog, normal. Te supervizeza din 5 in 5 zile la inceput pt a vedea daca tratamentul impotriva epididimitei da rezultate, ecografia fiind folosita la fiecare control. Banuiesc ca nu ai vrea sa te tratezi dupa ureche sau la vreun vraci.Epididimita este frecvent asociata cu prostatita ce implica inflamarea prostatei. Nu-i deloc simplu, crede-ma.

Link spre comentariu
Sunt judecat de parca as dori raul cuiva... Medic urolog' date=' normal. Te supervizeza din 5 in 5 zile la inceput pt a vedea daca tratamentul impotriva epididimitei da rezultate, ecografia fiind folosita la fiecare control. Banuiesc ca nu ai vrea sa te tratezi dupa ureche sau la vreun vraci.Epididimita este frecvent asociata cu prostatita ce implica inflamarea prostatei. Nu-i deloc simplu, crede-ma.[/quote']Nu e vorba de acuze ci de informare.Data viitoare poate sunt eu cel bolnav.
Link spre comentariu
Sunt judecat de parca as dori raul cuiva... Medic urolog' date=' normal. Te supervizeza din 5 in 5 zile la inceput pt a vedea daca tratamentul impotriva epididimitei da rezultate, ecografia fiind folosita la fiecare control. Banuiesc ca nu ai vrea sa te tratezi dupa ureche sau la vreun vraci.Epididimita este frecvent asociata cu prostatita ce implica inflamarea prostatei. Nu-i deloc simplu, crede-ma.[/quote']Nu e vorba de acuze ci de informare.Data viitoare poate sunt eu cel bolnav.

am fost si am facut analizele,saptamana viitoare cand apar rezultatele o sa le postez pe forum indiferent de ce o sa iasa,daca se dovedeste ce eu sunt vinovata,astept un tel de la tine si eu o sa-ti inapoiez toti banii care i-ai dat pe tratament.
Sunt judecat de parca as dori raul cuiva... Medic urolog' date=' normal. Te supervizeza din 5 in 5 zile la inceput pt a vedea daca tratamentul impotriva epididimitei da rezultate, ecografia fiind folosita la fiecare control. Banuiesc ca nu ai vrea sa te tratezi dupa ureche sau la vreun vraci.Epididimita este frecvent asociata cu prostatita ce implica inflamarea prostatei. Nu-i deloc simplu, crede-ma.[/quote']Nu e vorba de acuze ci de informare.Data viitoare poate sunt eu cel bolnav.

am fost si am facut analizele,saptamana viitoare cand apar rezultatele o sa le postez pe forum indiferent de ce o sa iasa,daca se dovedeste ce eu sunt vinovata,astept un tel de la tine si eu o sa-ti inapoiez toti banii care i-ai dat pe tratament.

of ma chinui de o ora sa postez asta,sper sa reusesc. Azi am fost si am facut analizele,saptamana viitoare cand apar rezultatele o sa le postez pe forum indiferent de ce o sa iasa,daca eu sunt vinovata de ceea ce s-a intamplat,astept un tel de la tine si eu o sa-ti inapoiez toata suma de bani care ai dat-o pe tratament,daca nu ,o sa astept sa-ti ceri scuze....o zi buna
  • Like 2
Link spre comentariu

am fost si am facut analizele,saptamana viitoare cand iau rezultatele o sa le postez pe forum,daca se dovedeste ca eu am fost de vina ,astept un telefon de la tine si o sa-ti inapoiez banii care i-ai dat pe tratament......o zi buna

  • Like 2
Link spre comentariu

Nu astept niciun ban pentru ca e un risc pe care ti-l asumi atunci cand vrei sex contra bani. Dupa cum ai vazut, nici pe tine nu te-am acuzat de nimic. E un risc si-atat. Logic, chiar daca s-ar demonstra ca ai bacteria nu reprezinta o dovada ca o aveai si camd am fost eu, asa ca chiar nu-mi datorezi nimic. Numai ca iti recomand analiza completa cu secretie din col, pentru ca analiza de urina nu-i concludenta daca bacteriile nu s-au inmultit in numar mare.

Link spre comentariu

Nu m-ai acuzat?ma faci sa rad.... oricine ar fi citit ceea ce ai postat,respectand pauzele de rigoare,semnele de punctuatie si etc. ar fi inteles ceea ce am inteles si eu.orice as spune acum oricum ar parea ca o aparare si nu asta imi doresc,singurul lucru care m=a uimit a fost faptul ca nu m-ai anuntat personal,cred ca puteam sta de vorba ca doi oameni maturi ca doar vorba aia am facut sex nu ti-am vandut cartofi.......nu?.

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator I_am_Weasel
Reputație: 0

Nu stiu de ce postul anterior nu mi-a aparut...Asadar, Iolanda, daca rezultatele nu ies chiar cum trebuie, te rog anunta-ne si pe noi cei care am trecut pe la tine in ultima perioada... Subtil, in mesaje private, fara sa se faca tevatura.Ms!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...