Sari la conținut

Cristina, 20 ani, noua in domeniu: 0720.276.551


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Cadoul 200/ 1 h

 

De recomandat DA.

 

Sper sa nu fi omis nimic, Cristina sper ca te ai simțit la fel de bine pe cat m am simțit eu în compania ta.

 

jonit, mi-a facut o mare placere sa te intalnesc si m-am simtit foarte bine in compania ta. Multumesc pentru vizita si pentru recenze! Mi-a placut atitudinea ta vesela si te mai astept pe la mine oricand, cu mare drag! :innocent

Cristina

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Dupa a doua vizita mi-am zis ca ar fi cazul sa ii scriu si eu o recenzie fetei. Nu de alta dar chiar merita.

 

In primul rand multumesc colegilor care au scris cele cateva recenzii (3 parca). Am zis sa merg pe mana lor si pe baza pozelor fetei, care bai za uei sunt foarte reale si misto! :)

Cristinutza e o fata blonda, miniona, slim, cu forme frumoase, abdomen extra plat cu un mic piercing chic in buric, cu fundulet bombat foarte sexy, cu sanisori micuti, dar foarte proportionati cu restul, cu sfarcuri numai bune de alintat care se intaresc imediat in mod placut si mai ales cu un zambet frumos care nu o paraseste mai deloc (decat in momentele de excitare :) ).

Una peste alta, e o prezenta foarte placuta, vesela si calda. Si inteligenta pe deasupra! E intr-adevar studenta si nu pare una de umplutura, gen fac si eu ceva sa am diploma. Daca adaugati si prospetimea celor 20 de anisori ...... e belea. :)

Sa revenim la intalnirile mele cu ea. Nu-s prea diferite, asa ca o sa le povestesc ca un tot.

Foarte punctuala, m-a primit in ambele ocazii cocotata pe tocuri, cu o tinuta sexy, sutien, bikinei si bineinteles cu zambetul larg. Locatia aceeasi cu cea a Ancai22 la EVA (Romana). Sunt doar ele doua in apartament.

M-a condus in dormitorul ei, cel de langa baie, m-a servit cu apa rece, papuci si prosop curat. Baia e ok, cu tot ce trebuie. Dormitorul la fel, cu singurulminus, patul care scartzaie de mama mama daca ajungi pe viteze superioare! :) Dar ma avertizase de la inceput de asta si m-a rugat sa nu bag de seama si sa ma concentrez pe  ...ea. ceea ce am si facut cu mare placere.

Dupa dusurile abligatorii (nu numai pe caldurile astea infernale), am revenit in atmosfera dormitorului, bine racit de AC. :clapp

La prima intalnire m-a intrebat si pe mine ce mi-as dori, pentru e incepatoare. La a doua nu a mai fost cazul. :)

Pe scurt, fata este foarte naturala, putin retinuta in exprimarea placerii (cred ca pentru ca e la inceput si ii e putin jena sa se dezlantuie, e si finuta de felul ei si e un mediu nou, nu e la ea acasa :)), insa foarte placuta si intelegi perfect (daca e sa intelegi) ce ii face placere. Am abordat-o ca pe o prietena noua, cu tandrete si fara graba. Si a functionat perfect. In scurta vreme ne pupam si ne mangaiam (mmm ce piele misto are), n-am insistat cu FK, am luat-o incet si am ajuns si acolo. Foarte placut. genul timid, tandru, care se deschide usurel. Are o pasarica frumoasa, micuta si sensibila. Poarta-te frumos cu ea si zice tot! :laugh2

Oral placut, fara mari artificii. Mie mi-a placut, a fost in nota generala de teen girl. Normal foarte misto.

Per total m-am simtit excelent. Exact ca si cu o iubita din tinerete.

 

Note:

Locatia: 8,5 - 9 (curat, central, ok pentru scopul propus)

Cristina: 9,5 (am povestit)

Oral: 9

FK: 10

Normal: 10

GFE: 10

Atitudine: 10 (ne-am conversat dupa, am fumat cate o tigara, a fost vesela si placuta tot timpul)

Cadoul: 200 Lei/h (fara ochi pe ceas, i-am lasat mereu inainte din initiativa mea)

O recomand pentru TOP. Stiu ca nu are suficiente recenzii, dar o sa aiba sigur si curand.

 

Multumesc Cristina si ne mai vedem!

  • Like 12
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Prima vizita la Cristina ... 

 

Vizita s-a petrecut in mijlocul zilei pe o caldura sufocanta in locul binestiut de la magazinul Eva. Apartament decent, racoros si imbietor, tinand cont de caldura de afara.

 

Cristina : o fata cu adevarat miniona dar cu forme bine conturate, funduletz bombat, sani ca doua pere si un abdomen de invidiat cu un mic piercing la buric. Atitudinea retinuta ( pentru prima intalnire si pentru inceputul de cariera, zic eu natural ) usor timida a sporit farmecul intalnirii..

 

Discutia a debutat cu intrebari de ambele parti. Odata raspunsurile venite ( mai mult din partea mea ) am hotarat sa incepem ora de relaxare.

Papuci, prosop dus si revenit in camera racoroasa. Let's the game begin ! 

 

Totul a inceput cu un masaj usor, la inceput pe spate si apoi pe fata. Are niste maini jucause asa ca incet, incet masajul a fost abandonat si am trecut la lucruri mai serioase aprofundate de ambele parti in toate partile. Fiind cu adevarat micuta schibul de locuri/pozitii se face simplu si natural dar insotit de un scartzait serios al patului. Prima parte s-a terminat destul de repede ( din vina mea ) dar cu speranta ca partea a doua urma sa fie mult mai bine si pentru Cristina.

 

Dupa un repaos acompaniat de mangaieri de ambele parti ( in tacere deplina ) ritmul respiratiei se accelereaza . Totul a venit natural fara efort.

Cred/ sper ca partea a doua a fost mult mai apreciata si de Cristina care mi-a soptit sa nu-mi fac griji de zgomotul produs de pat si sa continui, Ceea ce am si facut.

 

Doua pozitii zic eu apreciate dar pe care nu vreau sa le destainui s-au petrecut in seconda parte si sper ca am mai spalat din rusinea inceputului.

Ma gandesc serios ca la a doua intalnire cu Cristina sa iau doua ore ca sa exite timp de respiro suficient.

 

Notele bineinteles au legatura cu subiectul si arata in felul urmator :

 

Locul :: 8 - 9 ( dar trebuie rezolvat cu zgomotele patului )

Cristina: 9 ( sper ca data viitoare sa fie 10 si asta inseamna ca i-a placut si ei )

Oral: 8

FK: 10

Normal: 8 prima parte ( din vina mea ) 10 in partea a doua ( mai ales datorita ei )

GFE: 10

Atitudine: 10 - adica cat se poate de natural

Cadoul: 200L 1h  lasat la inceput pentru ca de-abia facusem cunostinta.

 

Nu o recomand in zilele in care ma voi duce eu pe acolo ( ca sa aiba mai mult timp de mine .)

Si acum ce am promis : cele doua p :) 

p:q

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Recenzie cantitativa:

 

Locatie: 9 - central, curat, prosoape curate, baie curata cu de toate, AC

Aspect: 9.5

Oral : 9

Normal : 9

GFE : 9 - dar doar pentru ca a fost prima data; mi-a placut prospetimea ei

Cadou : 200 RON, 1h

 

 

Recenzie calitativa:

 

Fiind informat de aparitia Cristinei de un prieten (stie el cine si il salut cu aceasta ocazie :hihat), decid sa ma bucur de compania ei. Spre deosebire de alti colegi care se impacienteaza mai repede, eu am invatat de-a lungul timpului ca rabdarea e o virtute, inclusiv cand se refera la cuvantul / actiunea care rimeaza cu virtute. De aceea, dupa cateva apeluri la care nu mi s-a raspuns, am trimis un SMS, la care mi s-a raspuns a doua zi. Apoi am luat legatura telefonic si am stabilit o intalnire pentru ziua urmatoare.

 

Trec rapid peste ajuns, sunat, deschis, etc - dar cand am vazut ce este dupa usa am fost placut surprins - chiar daca vazusem fotografiile care sunt 100% reale. Vopsita blond, un corp slim, mignon, exact pe gustul meu, un chip placut si un zambet datator de buna-dispozitie. Dupa un small-talk de inceput, au urmat dusurile de rigoare si ne-am reintalnit in pat. Cristina fiind la inceput, iar eu de moda veche, am inceput lin si tandru, cu mangaieri, FK soft si sarutari pe gat, pe corp, din ce in ce mai jos, apoi am urcat iar pana la piersicuta care m-a incitat s-o gust.

 

Sincer, nu credeam ca sunt asa de bun ( :)  :lol: - autoironie) dar inca de la primele atingeri raspunsul a fost peste asteptari, asa incat eu m-am ambitionat si mai mult, ea a raspuns si mai tare si asa am intrat amandoi intr-o spirala in care gemetele, arcuirile, strangerile, tremuraturile erau din ce in ce mai dese si mai ample, intr-un crescendo excitant. A durat ceva vreme, iar in cele din urma s-a stins incet, incet de la sine, in mod placut.

 

Dornica sa se revanseze, Cristina m-a lasat "uMpic" sa-mi recapat tonusul, dupa care profitand (bietul de mine! :giggle:) ca eram intins pe spate , mi-a zambit dulce si a inceput sa acorde atentie juniorului. Oralul e soft, placut, cu rotiri ale capului si in ritmul in care vrei. Deoarece eram excitat de raspunsul ei de mai devreme si simteam apropiindu-se momentul pe care toti il dorim cat mai indepartat, am cerut scurtarea programului, (mi-)am montat prezervativul si am rugat-o sa trecem la lady-on-top, pentru ca doream sa ma bucur de privelistea ei si de a mea in ea. Sanii sunt frumosi, rotunzi si de marime potrivita pentru corpul Cristinei si-mi facea placere sa-i mangai in timp ce patul scartaia (scuze, n-am gasit alta licenta poetica :giggle:). Miscarile ei mi-au placut si mi-au adus aminte de dragostele din tinerete, cand placerea provenea mai mult din tandrete decat din tehnici avansate, studiate de-a lungul anilor. In plus, a desoperit gestul care m-a facut sa tremur si a avut grija sa-l repete la momentele potrivite. Cand ne-am oprit, am constatat ca mai erau 5 minute din ora, asa ca dupa o scurta vizita la baie am inceput sa ma imbrac.

 

Cristina e o aparitie extrem de placuta, calda, tonifianta, proaspata - mi-a trezit nostalgii din perioada liceului si a facultatii. Se simte tracul inerent al debutului, dar e dornica sa-ti ofere placere (si sa primeasca de asemenea), de aceea purtati-va frumos cu ea si veti primi inapoi la fel.

 

Eu unul recomand pentru interactiune, atitudine si prospetime si o sa revin.

 

Multumesc Cristina.

 

 

PS La plecare, m-am imbracat pe jumatate, si avand stabilita in prealabil intalnirea, am facut 3 pasi si am intrat in camera colegei - dar asta este alta (aceeasi eterna) poveste...

  • Like 13
Link spre comentariu
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles

Am fost azi la Cristina....nu o lungesc cu introducerea deoarece colegii dinainte au spus tot ce era de spus. O experienta misto cu o fata deosebita. Am platit ora dar am facut o finalizare lunga si pe indelete cum imi place mie. Mignona, slim, bronzata, sexy, pustoaica, piele fina si ferma...de luat de nevasta! :)

Cerut totul protejat, mangaieri si pupaturi pe corp reciproc, oral bun si un normal si mai bun la care a avut un orgasm intens. O experienta reusita ce trebuie repetata.

Locatia 8

Aspect 9

Oral 8

Normal 10

Gfe 10

Igiena 10

Cadou 200 lei ora

Nu este genul porno, am facut mai mult dragoste, o recomand. Daca stiti sa oferiti, veti primi. Daca stiti sa va purtati, veti fi regi pentru o ora. Daca faceti acel click, veti avea o experienta de neuitat.

Ciocane tari sa aveti!

:)

  • Like 16
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

jonit, mi-a facut o mare placere sa te intalnesc si m-am simtit foarte bine in compania ta. Multumesc pentru vizita si pentru recenze! Mi-a placut atitudinea ta vesela si te mai astept pe la mine oricand, cu mare drag! :innocent

Cristina

 

Luând de bună ideea că atunci când mergi la fete se plăteşte... "compania"... te-ai gândit să-i dai omului banii înapoi dacă tot ţi-a plăcut aşa mult? ;)

  • Like 3
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:outside
  • Oras:outside

Luând de bună ideea că atunci când mergi la fete se plăteşte... "compania"... te-ai gândit să-i dai omului banii înapoi dacă tot ţi-a plăcut aşa mult? ;)

S-o fi gandit, frate, dar sigur i-a trecut repede. Si oricum banii erau deja intrati in circuit... stii ce zic.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna, domnilor!

 

Va multumesc pentru vizite si recenzii si va mai astept oricand, cu cea mai mare placere!

O saptamana frumoasa si racoroasa  :dus2  sa aveti (alaturi de mine)!  :* 

 

 

Cristina, se poate si o finalizare / 30 min ? Sau doar la ora e singura varianta ? Mersi !

unky, sunt disponibila doar pentru o ora.

 

Outcall hotel?

sculadescula nu ofer outcall, am o locatie draguta cu tot confortul necesar.

 

   

Oferi intalniri si pentru 2 baieti (nu doar 1)? Cand spun baieti, ma refer la doi gentlemeni, curati, cu simtul umorului si cu bun simt. Multumesc.

silverheart747 primesc o singura persoana, nu cupluri si nu grupuri.

 

Outcall?

Marian Gheorge: nu.

 

Multumesc!

Cristina

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...