Sari la conținut

Anca - 0748 527 372 -


Postări Recomandate

Noua ai ai preturi de profeaionista, fara sa review-uri(experienta confirmata). Aceasta e strategia aplicata de.... fetele focusate pe "prostit ai plecat" ca sa ma expeim frumos.

Schimba putin preturile, pana confirmi! (Parerea mea, decizia ta).

Succes!

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Intrigat de poze, am decis sa o vizitez pe domnisoara. Am sunat-o avea o voce placuta, desi vorbea cam incet. Programat, vizitat, recenzat:

 

Locul actiunii: O garsoniera intr-unul din blocurile noi din zona FSEGA. Locuri de parcare discrete sunt pe stradutele adiacente. Garsoniera e mobilata modern, dar nu top quality: patul suna destul de tare la miscari repetate... Nu am vizitat baia, dar la intrare erau papuci de casa barbatesti. Pe noptiera de langa pat avea totul pregatit: prezervative, lubrifiant, serverete uscate & umede, pe masuta de canapea o sticla de 0.5 de apa si o doza de Cola. Totul foarte bine organizat, mai bine chiar decat la unele cu mult mai multa experienta.

 

Domnisoara: Nu aveam nicio asteptare legata de Anca, dar cand am vazut-o m-a uimit. M-a asteptat intro rochita neara (curand am descoperit ca era singura textila ce ii acoperea corpul) si tocuri, tot negre. Arata foarte bine, genul de fata dupa care intorci capul pe strada. E destul de mica de inaltime (1.60), slaba, sani destul de mici si lunguieti, bronzata uniform (!) si parfumata discret. Nu isi arata cei 21 de ani, asi zis mai degraba 19.

 

Dezbracata, arata mai bine decat imbracata. Pielea e ferma, fina si hidratata, bronzata uniform, o placere sa o mangai, sa o saruti. E xetrem de curata si atenta la detalii, gogosica are labii crete si e foarte gustoasa.

 

Actiunea: Desi accepta sarutul, se cam eschiveaza de la el. Face totul protejat, asa ca primul pas a fost montarea prezervativului. Dupa aceea am trecut la un 69: oralul i face bine, chiar daca se mai ajuta de maini, acorda atentie zonelor adiacente. Inainte de normal, a folosit lubrifiant care a facut penetrarea foarte usoara. E stramta, dar nu cred ca e la primele experiente sexuale :)

 

Time & money: 150 lei, dati la inceput fara sa ii ceara. Totul a durat cam 20 minute. Eu eram pe fuga, nu am simtit niciun moment ca m-ar grabi.

 

Concluzie: Dintre toate escortele la care am fost, de Anca imi place cel mai mult. Nu e cea mai experiemntata, nu e cea mai hot, dar e frumoasa, calda, ingrijita. O recomand, eu cu siguranta o sa revin.

 

Note:

  • Aspect fizic: 9.5
  • Atitudine: 9.5
  • GFE: 8.5
  • Oral: 9
  • Normal: 9.5
  • Like 17
  • Minus 1
Link spre comentariu

Colegu, din cauza ta nu am reusit sa anung astazi pe la ea. Vroiam sa fiu primul cu recenzia :)

Desi am sunat de mai multe ori(doar de 2 a raspuns, in rest avea program) nu am reusit sa ne sincronizam, avand programari...

 

Se vede si din ultima poza ca e mica de inaltime (mignona :) ). Asta nu e un lucru rau. Depinde de gusturi.

 

Ziceai de sani lunguieti?!? = lasati? Nu am inteles. Vad din poze ca evita sa-i arate, expunand piesa de baza: fundul :) ( cu vergeturi, dar bun:)

 

Multam. Spor.

 

P.s. Vad ca desi nu ai umblat la preturi, e greu cu programarile. Deci, chiar asa a crescut nivelul de teai in cluj? Poate o fi adevarat topul oraselor.

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Undeva aproape
  • Oras:Undeva aproape

Nu prea putem sa ne dam cu parerea pana nu avem ocazia sa o intalnim,asa fiecare spune ce ii trece prin cap dupa poze.

Si da arata bine in ele,sper sa am ocazia sa trec si eu pe la ea. :crazylove 

Si da Clujul este un oras scump din multe puncte de vedere,acum ele cer cat cred ca merita serviciile lor,este la alegerea noastra dacasuntemdispusi sau nu la astfel de preturi dar asta numai dupa ce ai sau nu sansa de o programare.

  • Like 2
Link spre comentariu

  • Oras:Cluuuuj
  • Oras:Cluuuuj

Cum am iesit eu din bloc cu noaptea in cap am avut talentul sa calc intr-un kkt de pisica proaspat si caldut, avea sa fie o zi buna !

 

Sunat inainte de 12 si programat in asa fel incat sa am impresia sa am fost primul client pe azi. Parcat masina in spate la Cantemir si luat pe jos pana la blocul cu pricina. Va recomand sa va lasati masinile pe strada din spatele Cantemirului sa nu va mai stresati ca o lasati pe principala.

 

Si cum ajung eu sus in blocul indicat la apartamentul cu pricina, ce sa vezi ? Una mica bunaciune, simpatica, frumoasa, naturala, fara tatuaje gretoase, fara pierce in buric, fara machiaj strident cu manichiura,pedichiura si dantura impecabile, rotisata la solar uniform si frumos, placuta ca prezenta.

 

In garsoniera curatenie impecabila, canapea confortabila pentru apa plata si tigara, baie spatioasa, curata, prosoape moi, apa calda si ...ghiciti ! Nu e infundata vana ! Inca ! :)

 

Timpul petrecut pe patul scartzaitor a fost cam asa: OP la care nu am cum sa dau nota fiind facut cu prezervativ dar pot sa apreciez implicarea ei. La NP o punctez cu nota 9 cu mentiunea ca are potential sa urce in 9.5 odata cu experienta acumulata sau cu obisnuirea cu clientul. E placuta, se implica si se conformeaza cerintelor.

 

Am parasit locatia dupa 40 min si dupa ce am lasat cadoul de 150 lei meritati din plin

 

Note finale:

 

Locatie: 9 ( ar putea fi de 10 daca schimba patul )

 

Anca: 9 - si aici o rog pe Anca sa o lase mai moale cu parfumul. Nu e necesar daca faci dus si problema e ca sunt unii cu neveste cu simturile ascutite :) Sa nu ma intelegeti gresit, e un parfum discret, placut, dar se ia.

 

GFE - 9

 

De revenit ? Clar !

 

Tarife 150 lei una finalizare sau 250 lei 2 bucati :)

 

Pentru intrebari va stau cu drag la dispozitie.

 

 

Doamnele ajuta !

  • Like 13
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...