Sari la conținut

Masaj erotic Braila


geonimf

Postări Recomandate

  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest

ajuns si eu la un mesaj erotic in braila ... nu stiu daca e ok sa-i dau numele .. asa ca nu o fac inca.

 

programare din timp, ajuns acolo 8 dameze nu cine stie ce frumuseti, dar .. ok

ales pe alexandra: 1,76, bruneta, slim, in jur de 30 de ani.

plata 150 pt masaj jos la receptie + 50 fetei in camera.

dus obligatoriu pentru ambii.

masajul e mai mult o mazgaleala cu ulei, intors pe fata oral fara prezervativ, pus prezervativul si terminat normal cu ea deasupra. la 45 de minute suna telefonul din camera ca sa te anunte ca prestatia s-a terminat.

 

 

note:

corp: 6,5/10 (sani mici, prea slaba pt gusturile mele);

atitudine 8/10

oral: 7/10 (fara atentie si la zonele adiacente)

normal:7/10

 

oral neprotejat, normal protejat, nu CIM, nu anal.

(se pare ca are o colega blonda - ana, cu care se pot discuta mai multe).

 

dupa ce am plecat am revenit pentru ana, dar fiind bine imbalsamat de ceva alcool, nu am reusit prea mare lucru, memoria imi este incetosata, asa ca o relatare nu ar fi prea elocventa, daca ajunge un alt coleg de forum si incearca, sa-mi spuna si mie ce am ratat :P.

 

concluzie ... este de mers, ai de unde alege, nu este extraordinar dar pare "safe" si in mod sigur este placut.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:BRAILA
  • Oras:BRAILA

redvelvet va multumeste pentru vizita la salon, pentru comentariile postate , pentru laudele pe care ni le-ati adus si speram ca fiecare dintre voi sa aibe experiente placute si de neuitat la salonul redvelvet braila.

Link spre comentariu

salutare made4you am asa o vaga impresie ca iti cam place sa te bagi in seama aiurea cu comentarii de 2 lei. daca esti "verde" nu insemna ca ai vreo 3 coaie in plus si poti sa-ti permiti sa enervezi lumea de pe aici. daca ai ceva de zis spune,dar sa fie on topic sau o recenzie. din cauza celor ca tine se duce de rapa acest forum. si nu te obosi sa imi raspunzi ca oricum nu ai argumente sa te poti scuza. 

Link spre comentariu
  • Oras:braila
  • Oras:braila

Am fost si eu saptamana la Red Velvet .La receptie erau trei fete care aratau foarte bine . Am ales-o pe cea mai scunda dintre ele 165cm 50kg bruneta cu par lung .18 ani de abia inpliniti dupa spusele ei; si cu sanii cei mai frumosi dintre toate fetele de la receptive. Am platit 150 ron halatul la receptive si am urcat sus ;.acolo s-a dovedit ca alegerea mea sa dovedit f reusita.am inceput cu un dus impreuna care a durat 5 min,si apoi ne am asezat in pat unde tipa a inceput cu un oral de nota 9 cu atentie la oooo care a durat aprox 20 min !!!!!!!! fara sa oboseasca sau sa comenteze.dupa ACEA AM SCHIMBAT VREO 5 POZIITII DUPA CARE AM EJACULAT  in gurita ei .actiunea a durat 40 min .Pe tipa o chema parca Larisa si cu toate ca celelalte fete aratau mai bine fizic eu am fost multumit de alegerea facuta deoarece tipa a avut o atitudine super ok necomentand la nici o dorinta de a mea .NOTE; locatie 10  fata 8 oral 9 normal 9 anal ;nu am incercat gfe 8 atitudine 10 halatul 150 receptie +50 fetei in camera.sper ca am fost util cu prima mea recenzie . Spor la futut

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:sibiu
  • Oras:sibiu

salutare,

In seara asta neavand ce face cu niste bani.....sun pe tatiana, nu raspunde am mai sunat vreo 2 nu raspund, merg la masaj  :boob .

sun ma programez stiind ca asa se face si merg la adresa....acolo in fata usii un domn....parea ca pazeste usa..zic uite ma si astia au paznic cand ajung langa el imi zice ca e si el client si astepta sa deschida usa ....nasol....in fine intram alegem fiecare in camere.tin sa mentionez ca sunt 10 fete.am ales o fata oana(sper , nu prea tin minte numele lor)arata bine avea ceva sani mai maricei si fata de una profi. mers in camera dus (inainte platit 150 la receptie pentru o ora de 45 min)si ma intreaba fata pt ce am venit acolo...eu zic masaj, iar ea zice pai da dar e cu finalizare deci inca 50 lei la ea....finalizare oral sau normal.ok platit, intreaba ce vreau sa beau, zic mai nimic, ea zice ca vrea o cafea si o apa....(efectiv aproape ca se ruga de mine sa ii iau o cafea si o apa dar pe ocolite asa...)ok, room service suna jos vine cafeaua si cola pt mine de plata inca 25 lei.

Bun, dupa dus (la dus l-a spalat ea pe ala micu)intram in camera si ma intreaba daca vreau oral n. am zis da si dupa cateva mangaieri si sarutari a trecut la oral.cu priviri in ochi cu sunete chiar de filme porno.dupa vreo 5 min intreaba daca vreau caciulita, nu nu mai fa mai fa a bagat si 2 deep reusite chiar ok fata.

apoi pus caciulita luata doggy :atm dai dai....patul saracu scartaie....si terminat intr-un final in balonas

note :

locatie 9 (scartaie patu)

fata : 8

gfe 8 nu accepta fk

oral 9 - a obosit la un mom dat si a trecut direct la normal...nu a mai avut tupeu sa intrebe :)

normal 9 - scoate sunete pare ca se implica insa nu se misca si ea acolo un pic.....

halat : 225 lei cu bauturi si finalizare incluse 

parerea mea? iese mult prea scump, e vb doar de un nr, in schimb ai de ales inret 10 fete, dar efectiv de ales ai cam intre 3-4 fete restul nu prezinta prea multe.

bafta

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...