Sari la conținut

Matura-0743496607


Postări Recomandate

  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca

Sursa-publi24.Anuntul:http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/satisfactie-garantata/7b0e607f7a6f655f.html.Adica tipa e: post-165901-0-92086800-1439926384_thumb.jpg

Am sunat si am facut programare.Zona in care activeaza Zorilor.Relativ usor de gasit.Ajuns in 'locatie' am descoperit o tipa pe la 39-40 ani zic eu, deci 'experimentata' . Prezentarea programului artistic prestat de tipa consta in varianta scurta-150 lei si 200 lei/ora. Am ales varianta de o ora=200 lei. M-am facut comod si am trecut la 'treaba'. Ca un punct minus in etapa asta e faptul ca nu m-a intrebat daca vreau dus. Eu venam dusat dar...doar eu stiam asta:). inceput cu ON care e ok, asa de un 8.5 spre 9. La un moment dat m-a intrebat daca pune 'caciulita'. am zis sa continue la ON. S-a conformat. La un mom dat am cerut sa puna caciulita si am inceput un NP. Inceput in misionar, apoi doggy, LOT. am schimbat mai multe pozitii insa ....nu venea nicicum 'finalizarea'. la un moment dat am 'cedat' si a revenit la ON . ca sa ma poata dovedi s-a folosit la greu de mana si intr-un final s-a produs si finalizarea care nu a fost CIM. M-am cerut eu la dus si revenit in camera am asistat la urmatoarea programare si aici e marele punct minus al meu pt ea, il programa pe om peste 15 min:). eu zic sa fi durat primu nr la mine vreo 25-30 minute dar nu mai mult. deci clar mai aveam juma de ora. in sfarsit mi-am dat seama ca nu am fost inspirat luand o ora si am zis pas la alte activitati. plata am facut-o la inceput deci ...pierderea mea 50 lei. tipa a mentionat doar faptul ca daca primul nr a fost asa 'lung' al doilea ar fi imposibil. mentiunea a facut-o dupa ce eu am zis ca ne rezumam la un nr.Deci...atitudine cam de rahat cu privire la programarea de fata cu mine 'peste 15 minute' a urmatorului client cand era clar ca eu mai aveam timp de stat. Ca fizic nimic special, ceva kg in plus, de frumusete nu poate fi vorba. Poate ceva alunite/negi destul de inestetici pe sani. La capitolul igiena ....nu am vazut-o mergand la dus dupa 'episodul' cu mine si da uitasem sa zic ca atunci cand am revenit de la dus era imbracata:). Nu am vizitat indeaproape piersica deci...nu pot spune mare lucru. De la distanta ...am avut impresia ca nu ar fi promavara:) . Dar repet, nu am stat aproape borba lu' Balan:). Deci o experienta ....asa ampulea. De revenit sigur NU revin! De recomandat NU! Notele:

look-6

ON-8.5/9

NP-8

Igiena-7

GFE-6

 

Plm cred ca e asa ca nota generala un 6.5. Pot zice ca e un semiesec!

  • Like 13
Link spre comentariu
Vizitator transparent
Reputație: 0
  • Telefon: Iobag (incet) in fuga
  • Oras:Orașul Comoară
  • Telefon: Iobag (incet) in fuga
  • Oras:Orașul Comoară

Am vizitat-o eu pe aceasta stimata doamna - Claudia. Arata destul de bine pentru varsta ei (peste 40) , blonda apr 160-165 , sani mari, usor lasati, corp OK. Am vizitat-o cand era in Zorilor pe Lunii, recent am vorbit cu ea si este undeva in Marasti. Nu este din Cluj si pleaca  in weekend acasa.

Per ansamblu stie sa se ocupe de tine, face ON, iar la NP sta cum doresti si se implica.

Note:

Claudia : 8

ON: 9 - Nu face CIM

NP : 9 - participa activ, accepta diverse pozitii

AP - nu face

GFE 9, discutii amicale, te serveste cu apa suc, sarut pe gura

 

Amenda : 150 tigri o finalizare

 

De revenit : Da pentru amatori de mature.

 

Happy Hunting !!

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...