Sari la conținut

Bruneta ta


Postări Recomandate

Salut comunitatea futaciosilor!!! Recenzia mea de debut trebuia sa fie speciala... D-aia am asteptat atat! Si este, pt ca am intalnit o fata ce a reusit sa ma duca pe cele mai nebanuite culmi ale fericirii. Daaa, recomand si ma voi duce oricand voi putea la ea, chiar daca nu sunt din Rm Valcea. Pentru ca simti ca banii se duc cu folos, adica nu esti tepuit... M-a asteptat sa termin programul si pentru asta are clar o mare bila alba. Apoi, costumatia sexy, aspectul  fizic - bine proportionata, igiena ireprosabila si bineinteles mult talent si rabdare. Doua numere la pret total de 200 lei. Finalizari cu CIM, in urma unor prestatii fantastice la oral... Adanc, umed, din orice pozitie si cu grija la zonele adiacente, chiar si pe la anus... :). Am incercat si analul dar nu a mers, din cauza mea. Si nu ca as avea cine stie ce scula. Nu a fost sa fie, poate data viitoare... Care sper sa fie chiar wekendul asta!!! Nota 10 pentru tot. Fara discutii, in opinia mea, e de top... Si mi-as dori-o acolo, chiar pentru zona mea, Argesul adica. Asadar, valceni, nici nu stiti ce aveti langa voi!!!  Aaah, inca ceva - al doilea set de poze postat de ea in topic,o dezavantajeaza, claar. Este cu mult mai frumoasa si buuuna!!! Zi buna si spor...la ciocane :)!

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Acum vreo trei saptamani am cunoscut-o pe Lori, dar nu am avut timp pana acum sa scriu.

- Locatie - in Rm. Valcea, va explica la telefon cum ajungeti la ea
- Modalitate de contact - telefonic - 0769533512

- Detalii despre intalnire - am vorbit cu Lori la telefon, si intr-un final am reusit sa ne intalnim. M-a indrumat la telefon pana am ajuns la locatie, am facut cunostinta, ne-am facut comozi, am stat un pic de vorba, am fumat, apoi a urmat un oral neprotejat, umed, deep, cu atentie la anexe, facut cu pasiune de Lori, si finalizat cu un CIM super. Dupa pauza de vorbit si de tigara, a urmat inca un oral neprotejat, la fel de umed, deep si cu atentie la anexe, facut cu aceeasi pasiune de Lori, timp in care m am jucat cu pasarica ei apetisanta, ea avand si o pozitie foarte incitanta, si am finalizat cu un CIM de asemenea super.

- Aspect - Lori arata ca in poze, chiar mai bine, pozele sunt reale, este frumoasa, mie imi place, are niste ochi superbi, este vorbareata, dezinvolta

- Igiena - 10+

- Sex oral neprotejat cu CIM - 10+, GFE - 10, atitudine - 10+
- Program de lucru - in functie de timpul ei, intalnirea se stabileste cel mai bine telefonic
- Tarifare/timp - 200lei/1 ora
- Concluzie - Lori e o fata deosebita, sper sa ne revedem

  • Like 4
Link spre comentariu

Cu ce te mai poate surprinde o escorta la care deja te duci ca la tine acasa? Cu o atitudine deosebita prin care te face sa crezi ca esti de fapt cu iubita ta si faci dragoste. Pur si simplu raman placut surprins de fiecare data cat de bine ma pot simti cu tine Lori, cat de deschisa esti in pat, ca socializam ca doi prieteni vechi de fiecare data.Felicitarile mele sincere pentru felul tau de a fi.

P,s as mai continua cu laudele si cu descrierea, dar poate se crede sa sunt amorezat

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...