Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Nici nu stiu cum sa incep.Am stat si m-am gandit iar intr-un final sa zicem ca am gasit cuvintele necesare pentru a forma o recenzie.Nici macar recenzie nu cred ca e , pentru ca nu o sa stau sa detaliez actiunea , ori sa dau informatii despre locatie , tarife si asa mai departe.Despre personajul Ksenyaaa nu aveam o parere foarte buna , in conditiile in care , mai incercasem sa ajung la ea cu ceva timp in urma si mi-am cam luat o teapa, iar de atunci , o cam luam cu ciomagu' pe unde o prindeam iar ulterior am  aflat ca nici eu nu eram prea bine vazut =)) ( ar fi fost chiar culmea ) , basca , mai eram si in top 3 nesuferiti , ocupand un modest loc 3, deci se poate si mai rau.Sunat , facut programare si m-am prezentat la ora stabilita.Am cunoscut o fata blonda , cu niste ochi caprui-verzui , depinde de cum bate lumina , niste ochi pe care nu ai ocazia sa ii vezi zi de zi, o fata inalta ,pe la 1,72 ,dupa aprecierea mea si vreo 53 de kg.In final o fata frumoasa, daca zic ca e poate cea mai frumoasa fata de pe forumu asta , o sa ziceti ca a inebunit bambucha , da nu prea ma intereseaza , e parerea mea si mi-o sustin.Lasand la o parte aspectul fizic , am cunoscut o fata simpla, modesta , pe care nu o fac banii  , un suflet frumos si un om bun , cu care daca stii cum sa te porti , ar fi in stare sa-ti puna toata lumea la picioare.Mi-a si zis la un moment dat , ca vorbeste cu mine de o ora si are sentimentul ca ma stie de toata viata , exact acelasi sentiment il aveam si eu.Recunosc ca nu i-am spus din prima secunda cine sunt , pentru ca probabil zburam in suturi pe usa si nu mai aveam parte de acest tratament mai mult decat preferential , iar atunci cand i-am spus , a crezut ca fac misto de ea , ca nu se poate sa fiu eu ala , ca bambucha e rau si se poarta urat , oricum a fost shoc total pret de cateva minute bune.Iar despre fata asta ,ati putea sa ziceti ce vreti voi , doar urata si proasta nu e, are o minte brici si cu asta cred ca am zis cam tot.Despre sexul aferent nu stau sa povestesc pentru ca atunci cand intalnesti o asa persoana , deja sexul trece in planul doi.E drept ca ambalajul e frumos , dar acesta devine nesemnificativ in fata continutului.II las pe altii sa scrie despre cum a fost oralul si normalu' , eu am scris despre sufletul  pe care ei probabil ca nu vor avea ocazia sa-l cunoasca.Cam atat despre omul din spatele personajului Ksenyaa ( mi-ar fi placut sa-i fi spus pe nume , un nume frumos de altfel , pacat ca nu se poate ) , ma bucur ca am avut ocazia sa o cunosc si sa ma imprietenesc cu ea.Bambuchaa si Ksenyaa sunt doua roluri ,iar oamenii din spatele lor , nu au nici o legatura cu ele si asta asa va ramane.Cum sunt si aparentele astea...ale dracu de inselatoare.Peace.

  • Like 18
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

S-a produs minunea....oricum sti cum sta treaba cu iertatul definitiv:))))))te pup, si sa sti ca sentimentul e reciproc!!

Ksenyaa, acum ca stii ca e vorba de Bambucha fii vigilenta si rezolva-l data viitoare cand vine...no mercy! :laugh2 Sa vada el cum e sa te iei de o fata cu temperament si caracter)))) :bow

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

@ Bai bampulea si recenzia unde e? daca ti a placut asa mult sufletul ei ia o de nevasta :)) . Cea mai frumoasa de pe forum? vezi ca nasul tau are deja 1metru :)

 

Si de cand e treaba la magar ce face stapanu' ?? Ce pula mea iei foc asa , ti-e teama ca ramane ma-ta nemaritata ? 

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Pajistea lu' Bucur
  • Oras:Pajistea lu' Bucur

@Rocker27, colegul pentrunimfomane avea dreptate, para de la dus nu exista, de fapt e demontata, am montat'o eu aseara dar conform teoriei mele cred ca alti colegi o vor gasi iar demontata. Locatia e pe Unirii la Biokarpet.

 

Asadar, sunat aseara, programat si de aici ... problemele :

1. Am intarziat 10 minute, evident cu SMS sa anunt

2. La intrarea in scara usa inchisa, bat conform instructiunilor (Xenia nu are interfon, sau nu functioneaza) si apare un mosulica care nu vrea sa deschida usa, incerc sa'i ofer ceva, mosul nici in ruptul capului nu vrea sa deschida. Sun iar la Xenia care'mi spune ca va cobora imediat o prietena sa'mi deschida. Deja eram spumat, de paznic si de faptul ca Xenia nu era singura.

3. Ajungem sus, si surpriza, bichonul avea chef de cotaiala si ma ia la futut pe ambele picioare, zic: nu'i mare problema, mai ales ca era prietena acolo si a fost rugata sa'l tina.

4. Baia fara lumina, din explicatii nu a avut timp sa cumpere becul "special". Zic ok, dar sa nu se supere prietena ta caci eu voi face dus cu usa deschisa ca sa vad si eu ceva.

5. Cand ma uit la cada..., surpriza, dusul nu avea para, o vad pe un dulapior, o montez, ma dusez, timp in care dezvolt o teorie asupra "capului la dus"

6. Pe unde ma prins bichonul, mi'a tras'o. I'am spus si Xeniei, eu cotizez la tine, tu ar trebui sa cotizezi la mine pentru catel. Fazele deranjante au fost ca nefiind lumina in baie usa era deschisa, fiara vroia sa intre, prietena sa'l tina, ala nimic si se dadea s'o muste, pahare sparte...

 

Si aici am incheiat cu problemele, Xenia e o experienta cu foarte multe parti bune si placute.

Nu le voi mai detalia pentru ca s'au mentionat de foarte multe ori, voi trece la note insotite de scurte motivatii.

 

Locatie : 6 cu indulgenta (medie intre locatia centrala si frumusetea apartamentului la care primeste 9 si modul in care se face accesul, cum e intretinut si ingrijit apartamentul la care primeste un -5)

Xenia : 8 (medie intre corp, care e de 9 dupa gusturile mele (inalta si usor pufoasa) si importanta aratata clientului care e de 7)

ON : 9, am beneficiat de 2 astfel de procedee, unul mai bun ca altul, nu'mi place deep deci nu cer si nu ma intereseaza daca face

NP : 9, nu am beneficiat prea mult de acest procedeu deoarece al 2'lea ON a fost mortal, asa ca, combinatia intre al 2'lea ON si oboseala mea coroborata cu nervii datorati paznicului m'au dus spre a ma face de ras. Insa, in scurtul timp petrecut in tunel am simtit niste miscari interioare de nota 10. Trebuie spus, pentru a nu se face incurcaturi, ca igiena Xeniei e exemplara, si apropos de ce citeam mai sus vis-a-vis de mici probleme, dantura Xeniei e super, dinti albi si drepti, parul arata bine si oricum mergem la ea sa futem nu sa o facem pe hairstylist'ii.

FK : 9, desi nu am luat pachetul de 350 unde e mentionat FK am beneficiat de el.

GfE : 8, cu mentiunea ca importanta acordata clientului nu e inclusa aici.

Cadou : 250

 

O experienta in alb si negru cu bune si rele, voi reveni doar in alt context, un context in care vor fi rezolvate problemele.

Sper sa nu te superi Xenia pentru recenzie, dar am expus toate aspectele.

Sper ca n'am deranjat nici un impatimit al Xeniei cu recenzia mea.

E o experienta pe care n'o regret, banii n'au fost cheltuiti rau si v'o recomand, depinde de gusturi iar gusturile nu se discuta.

 

Offtopic : in cat mai scurt timp vreau sa vizitez toate escortele de la top, abia apoi voi sti cat de relevant am fost prin recenziile mele.

  • Like 15
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...