Sari la conținut

0742754004 (Nicolina)


briliantul

Postări Recomandate

Vizitator x3nton
Reputație: 0

sa mai zic si eu ceva. si eu cand am fost la ea, mi-a zis prin telefon unele detalii despre felul cum eram imbracat. cand am ajuns la ea, mi-am dat seama ca are vederea camerei indreptata inspre intrare. plus ca la un etaj intermediar era un tip care vorbea intruna la telefon......una pesta alta, locatia este sigura, nu sunt probleme de genul asta....singura ei problema este experienta !

Link spre comentariu
  • Oras:Bistrita
  • Oras:Bistrita

buna seara fratilor intru suferinta (a se citi placerea cautarii :))) )Am vizitat si eu aceasta fatuca, anutul din ziar suna cam asa: Now! Studentă sexi, bine dotată, 1.70/50kg, ofer sex pasional domnilor generoşi 0742754004.Am luat anuntul din evenimentul ziar local. Ii dau tel si raspunde a doua oara zice pretul 60 ron si locatia langa vama. Ajung la usa si imi deschide o fata blonda cam la 1:70 si cam 57 de kg . M-a poftit sa intru, ma uitam la fundul ei... are un fund frumos si niste sani de nota 8 . Am stat putin de vorba am negociat...degeaba...apoi ne-am dezbracat si ea a inceput sa-mi faca mie un oral protejat...nu accept altfel... fara sa se grabeasca,dupa care am inceput sa facem sex normal, anal nu am intrebat, nu ma interesa .Aspectul fizic : bolnda la 1:70 si 57 de kg cam 22 ani arata binisor si are un fund si niste sani de nota 8.Tarife : 60 de ron nr sau 120 de ron ora.Locatie : In Nicolina langa vama are un apartament cu 1 camera nota 7 cam neingrijit dupa pretentiile mele.Servicile sunt : oral neprotejat sau protejat...eu asa am vrut... si normal doar protejat. anal sau alte chestii nu am intrebat, nu m-a interesat.Oral: nota 8.Iar la normal nota 6.recomand pentru cine vrea sa cheltuie 60 ron cu un scop placut dar nu extraordinar.

Link spre comentariu

M-am decis sa-i fac inca o vizita domnisoarei in cauza, sa vad daca a mai invata ceva de la prima mea vizitala ea.:DAre geamul orientat spre intrarea in scara, asa te vede. Posibil sa aiba si un colaborator, pe scari nu era nimeni, eu sunt atent la asa ceva. De obicei, urc cu liftul la un etaj superior si cobor pe scari pentru a viziona zona. Daca e suspect, nu intru.Ajung la fatuca, cand imi deschide o vad imbracata intr-un halat, pe dedesubt avea doar niste chilotei destul de draguti. Prietenoasa si acum.Oralul, aceeasi tehnica neindemanatica, deci aici n-a invatat nimic si n-are nici talent. -6Normal-are retinecenta fata de pozitii mai putin uzuale, am pus-o la opartida umeri craci care nu stiu cat i-a priit, apoi ca sa profit de funduletul frumos, i-am dat-o pe la spate. Am remarcat ca acum stie cum sa stea cu picioarele, in pozitia pe la spate, prima oara avea dificultati in asigurarea integritatii triunghiului picioarelor.:)Un plus de participare la normal, fata de data trecuta.-7.5Concluzii: fata de nu e Mata Hari, sta la futut dar nu stie sa se futa. Fizicul ei compenseaza destule neajunsuri ale camere, baii, iar igiena e ok.La banii astia, e bine de facut totusi o vizita sa vedeti o fata frumusica si amabila.Are cam 20 de ani.Dar repet, sa fiti pregatiti s-o futeti , nu ea pe voi.=))Sanii si fundul, punctele ei forte, plus picioarele lungi. La fizic, merita un 9, cu unele mici retusuri +machiaj, ar fi cocota de lux oriunde si ar vrea 100 de euro, fara a sti neaparat mult mai multe despre sex. (mi s-a intamplat).:DPer ansamblu ofertei pietei, recomand.Sunt destule naspete in Iasi care fara 80 de lei nu discuta cu tine.Pentru pradatorii nocturni: mai tarziu de ora 19 tipa nu mai e de gasit. Asa a ciripit ea.:)

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

dupa cate am citit aici am zis sa-i fac si eu o vizita azi. sunat,ajuns la locatia respectiva(langa vama) si urcat la ea...nu a fost nimic dubios,fiind foarte atent la asta. locatia da,lasa de dorit dar tipa e f ok iar sanii sunt best. naturali,normali si numai buni de pipait. ne-am dezbracat,a inceput cu un oral jenant timp in care pompam la sanii si sfarcurile ei de nu-i adevarat. am trecut la normal ea deasupra (a zis k nu face capra sau pe o parte - lucru care m-a dezamagit complet) apoi am trecut eu deasupra caci ea obosise, si am continuat pana mi-am dat drumul in ea. totul a fost protejat. nu m-a interesat anal. tipa e moldoveanca ca o rugam sa treaca pe o parte si imi zicea cu accent k nu face. in rest e draguta,fund frumusel (l-am palmuit putin), sani de nota 9. merge numai bine de o descarcare.ca note:gfe 8oral 6normal 8

Link spre comentariu

Am vizitat-o si eu pe d-soara.S-a recomandat Alina si avand 20 ani, personal i-as da lejer cu 2-3 mai mult.Intr-adevar are camera pe partea dinspre care iti spune sa vii si te poate vedea de la geam. Interiorul e foarte modest dar nu e mizerie.La fata e frumusica, e inalta, cu fundul, picioarele si tatele tare misto. Mult mai faine decat ale multora din fetele cu care m-am intalnit fara bani! ;)E corecta observatia ca te lasa sa o futi dar nu stie sa se futa. De asemeni la GFE sta destul de prost, te lasa sa te dezbraci singur si nu accepta sa o faca ea. Nu accepta nici FK.Cred ca era proaspat dupa un client, halatul de baie fiind inca umed iar ea proaspat spalata (si implicit fara secretii), deci nota la curatenie e mare.Am remarcat de asemeni prezenta unor vanatai (asa mi s-au parut) de forma unor 3 degete paralele la nivelul bratului, sub umar. Ar putea proveni si de la o arsura, dar nu-mi pot imagina cum sa se fi produs asta.Sta docila, am asezat-o si la un umar - craci mai deosebit, in sensul ca ii tineam talpile departate in mainile mele,si n-a protestat. Nu mi-a placut ca tinea privirea intr-o parte, fara nici o implicare. In unele momente si-a mangaiat singura clitorisul in timp ce eu o penetram.Un oral mecanic, fara tehnica sau implicare, urmat de alternarea misionarului, pe la spate si umer-craci, apoi din nou misionar si terminat in acest mod.Tarifele sunt cele cunoscute.Recomand si eu celor care vor sa futa o fata frumusica dar nu au pretentia la mai mult.A, sa nu uit, am intrebat daca merge si la client si nu a negat categoric, spunand ca depinde de incredere (ccea ce eu consider perfect normal).

Link spre comentariu

Salut tovarasi, colectionarul de vagine s-a intors. Am fost la d-soara ieri, locatia e aceeasi, preturi aceeasi (60 -120). Am luat un nr si incepem treaba, dupa ce s-a dezbracat am observat doua cicatrici (de la taieturi de cutit cel mai probabil) perpendiculare pe umarul stang de asemenea are si o cicatrice la buza. Sanii ei sunt super si cam atat. Incepe un oral slab ajutandu-se de mana ei rece ca gheata, cand imi pune mana pe organ imi moare. Ma ridic in picioare si continua oralul pana la erectie. Incepem normalul (misionar) si atunci vad ca pasarica ei arata ca un scrob maro (de parca ar fi fost batuta cu ciocanul de batut carnea). Fata se lubrefiaza dar din pacate lichidul seminal ii pute, cand am scos-o ca sa schimbam pozitia (ea deasupra) iara imi moare. Schimb prezervativul la cererea ei (probabil si ei ii este scarba de mirosurile pe care le emana) si incepe din nou un oral facut mai mult cu dintii, aproape ca era sa imi dau drumul dar simteam ca am organu intr-o scorbura plina cu lame de barbierit si nu am mai finalizat. Am stat juma de ora in total. Note oral 5, normal 6, comportament 7. Concluzie daca sunteti fan tzatze misto poate s-ar merita sa dai vreo 20 de lei ca sa-i pipai, dar pentru altceva nu. Buna e apa dar nu e ca vinu' si nici laba ca vaginu' -in cazul asta d-soarei e nu e valabila zicala. O alta concluzie ar fi ca in iasi mai toate blondele din domeniu sunt nasoale.

Link spre comentariu

I-am facut inca o vizita.Are niste cicatrici pe brate, nu stiu ce reprezinta, poate un moft de cand era copila. Oricum, au fost niste taieturi facute clar cu intentie.Am pus-o pe o parte si am rezolvat problema, cu oralul n-am insistat, stiind ca nu se pricepe.Cat despre mirosuri suspecte, n-am simtit nimic si am nasul foarte fin.:)Fata era cam la finalul programului, mi-a zis ca nu locuieste acolo peste noaptea.Restul detaliilor le stiti.

Link spre comentariu
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

i-am facut si eu o vizita d-soarei , intr-adevar sani de nota 10 fermi , inalta , frumusica , fund dragut , calitate superioara pacat ca experienta lasa de dorit , trebuie sa te duci pregatit sa futi nu sa fii futut .locatia se stie nu e de lux dar e curata , nu am observat nimic suspect (peste ) studiind in prealabil zona .oral =5 fara implicare fara artificii(protejat)normal 8 mai mult pentru aspectul fizic in concluzie se merita daca vrei sa iti amintesti de prietena din liceu .pretul 60 nr 120 ora acceptabil pt ce stie si face

Link spre comentariu
  • Oras:n/a
  • Oras:n/a

Salut. Am vizitat-o pe domnisoara, acum o saptamana. Intradevar, aspectul fizic este o.k.. La telefon este foarte pasiva, vorbeste intr-un mod plictisit. Blonduta, sani frumosi (m-am jucat cel mai mult cu ei, merita supti), fund frumos, nu prea rotund, dar frumos. Este slaba, i se vad oasele de la bazin. Garsoniera este ok, dar prea intuneric pentru mine, parca vroiam sa o vad mai bine la fata. Baia este mica, prosopul nu este chiar asa curat. M-a intampinat intr-un capot, pregatita de actiune. Inainte sa-mi zica la ce camera sa urc, a dorit sa vada cine vine, adica verifica inainte, se uita pe geam care cum, ceea ce e o.k. Presupun ca astfel mai triaza si ea cu cine se fute...Acum actiunea: oral protejat (oricum doar asa il faceam), multa mana, suge ea ce suge, dar parca bate la masina de cusut, tehnica nu prea am sesizat.Normal: ea deasupra, parca se grabea sa prinda trenut, sarea in ea de ziceai ca-i mulgatoare. Dupa ce am domolit-o, s-a prins ca nu vreau like porn-movie, si a fost mai receptiva. Deasupra se vede foarte bine, sanii se misca foarte natural, o pozitie de nota 9. Misionar a fost ok, numai ca ma cam loveam de oasele bazinului, si in final pe la spate. Fiind mai agresiv atunci, mi-a zis sa-i dau mai usor ... Nu se prea incalzeste in timpul actiunii, cand i-o dai, ai senzatia ca ti-o bagi intr-un FleshLight (cine stie cunoaste).Cand primeste, tine capul catre stanga, ceea ce nu-i chiar o.k., mai ales ca-i frumusica, ai ce vedea.Notele:Aspect fizic: 9 (pare putin subnutrita, parerea mea, as dori sa am pe ce sa pun mana)Oral : 7 (mana aia putea sa fie mai absenta)Normal : 8 (datorita faptului ca nu este calda)Pret : 60 numarul, 120 ora (am optat pentru un numar, ce a durat cca. 30 min.)Recomand o vizita, pretul e acceptabil, iar ceea ce ofera e corect.

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator utilizator
Reputație: 0

Hop si eu cu cateva detalii ... fata e foarte draguta dar e departe de a fi slabuta. Drept pentru care ii dau un 7 la aspect fizic (prefer slabutele) si un 10 la comportament. Nu intru in detalii cu privire la aspect. Normalul a fost normal, mi-e greu sa notez asa ceva, pot spune doar ca mi s-a parut destul de receptiva.

Link spre comentariu

Am fost is eu astazi pe la aceasta "escorta". Imi vine greu sa o numesc asa pentru ca de fapt este o copila care nu stie ce vrea, dar are nevoie de ceva bani.Prima impresie e cea mai importanta. Intru in locatia ei de 2 lei (imi cer scuze de asociere, dar conteaza foarte mult asta) si imi deschide o copiluta blonduta, cu o fusta scurta vaporoasa tipica fetelor ce nu au ajuns la adolescentism, un televizor deschis pe Minimax, de aici aparand si prima mea intrebare: Are 18 ani?In fine, sa ma termin cu criticile.Oral, normal. Un oral foarte slab, prestat neprotejat in prima parte, dupa care a fost acoperit de un prezervativ cu gust de banane (din culoare si miros asa parea). Am finalizat cu ea deasupra (am vrut sa incerc si alte pozitii, dar s-a terminat mai devreme).Fara limbi pe oua... cu justificarea: "eu abia fac fara, stai ca indata iti pun prezervativ", fara lins, fara nimic.Din primele 30 de secunde se astepta, probabil, sa finalizez :)Un corp ok. Niste sani geniali, un fund frumusel, cred ca are in jur de 18 ani. (va spun asta pentru ca nu am trecut de foarte mult timp de varsta asta si stiu cam cum sunt fatucile astea).Locatia jalnicaPrestatie... grabitaCand am terminat a inceput sa vorbeasca la telefon cu niste dubiosi... erau mai multi, de asta ii numesc dubiosi si le spunea sa revina cu telefon cand ajung (se stiau deja).Din ce s-a postat aici voi alegeti daca mergeti sau nu, insa eu nu recomand. Sunt tipe mai ok decat ea, la un pret ceva mai mare, dar... pentru 10-20 de lei...PS1: nu am precizat nimic de dantura ei.. urataPS2: cicatricile sunt, de asemenea, dizgratioase.O saptamana frumoasa, cu vreme calda si mai putin vant!

  • Like 2
  • Minus 7
Link spre comentariu

Ultima varsta a fetei, auzita de la ea: 19 ani.:DLa ultima vizita facuta ei, probabil si ultima pe total, pentru ca nu ma inspira, am pus-o sa stea si pe fata si pe dos, am cracanat-o, tot un 7 ii dau la normal.6 la oral.Oricum ai da-o, nu ramane decat o fatuca draguta cu un corp frumusel. Escorta nu va fi in veci.

Link spre comentariu
Fata e foarte neserioasa' date=' am sunat-o a spus ca ma asteapta in 10 minute. Cand am ajuns si am sunat nu a mai raspuns la telefon. In final in jur de 6 si-a inchis si telefonul, banui ca si-a incheiat programul pe ziua respectiva. [/quote'].Si eu am prins-o pe final odata si mi-a zis ca se pregatea sa plece. Am intrebat-o si mi-a confirmat ca nu locuieste acolo, dupa ora 17 pleaca.
Link spre comentariu
Vizitator cachero
Reputație: 0
Fata e foarte neserioasa' date=' am sunat-o a spus ca ma asteapta in 10 minute. Cand am ajuns si am sunat nu a mai raspuns la telefon. In final in jur de 6 si-a inchis si telefonul, banui ca si-a incheiat programul pe ziua respectiva. [/quote']Nu Recomand , am patit acelasi lucru ...mi-a zis sa sun peste 10 minute am mers am baut o cafea si cand am sunat, fata in cauza avea telefonul inchis .Era destul de devreme nu cred ca isi incheiase programul.
Link spre comentariu
  • Oras:n/a
  • Oras:n/a
Nu Recomand ' date=' am patit acelasi lucru ...mi-a zis sa sun peste 10 minute am mers am baut o cafea si cand am sunat, fata in cauza avea telefonul inchis .Era destul de devreme nu cred ca isi incheiase programul.[/quote']De obicei nu sta mai mult de ora 17. Iar daca e cu vreun client nu raspunde (cel putin cand am fost eu nu a raspuns la telefon). Daca zice sa o mai suni dupa 10 min. si e inchis telefonul, bad luck ! Poate are si alt program, nu doar fuck all day long :)
Link spre comentariu

Vizitator sex77
Reputație: 0

salutare , sunt nou pe aici !

pana acuma nu am fost la nici una , dati`mi si mie un id de mess ceva , de la vreo fata , multumesc mult :D

 

TI-AM LASAT MESAJ SI LA SECTIUNEA ESCORTE GALATI. TE ROG SA NU MAI CONTINUI CU OFF TOPIC. ALTFEL SI DACA ESTI NOU PE FORUM O SA FII SANCTIONAT.

 

Ap.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...