Sari la conținut

ce inseamna sclav financiar?


Postări Recomandate

  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila

sclav financiar

 

ce inseamna acest tip de sclav?

are cineva chef sa imi explice concret, cu foarte multe detalii si argumente?

am citit, m-am interesat, dar tot nu cred ca am inteles bine ce inseamna.

in dexuri si alte dictionare cu specific bdsm exista o gramada de explicatii, niciuna suficient de clara, concisa si concreta.

 

Un articol foarte interesant are si Vice (Doamne ce-mi place de omul asta!

"Seva, femeia care a predat cursul de dominare financiară. Și o piesă aleatorie de echipament BDSM pe care o avea.

Săptămâna trecută, am mers la un curs de dominare financiară în centrul Los Angelesului, sperând să învăț cum să devin mai puternică. După ani în care am fost fraierită de bărbaţi , eram gata să le-o fac și eu. Cursul se ținea într-un loc numit Den of Inequity, un club de BDSM care ținea și workshopuri.

Dominarea finaciară, pentru neinițiați, este un fetish în care oamenii (de obicei bărbați submisivi) plătesc o femeie dominantă fără să spere la relații sexuale propriu-zise cu ea. Simpla senzație că se profită de el este suficientă ca să îl excite pe bărbatul supus.

Majoritatea workshopurilor care se țin la Den of Inequity sunt despre lucruri precum „tortura pulii și a coaielor” sau „biciuire”. Dar pentru că-s o tipă săracă căreia îi place să abuzeze verbal oamenii, m-am gândit să merg și să învăț despre dominarea financiară. Mereu încep să mustrez şi să insult bărbaţii la beţie. De exemplu, aseară i-am trimis beată un mesaj fostolului  în care îi spuneam că am mai fi împreună dacă pula lui ar fi la fel de mare ca ego-ul lui. De ce să nu câştig nişte bani făcând ce-mi place?

Prelegerea trebuia să înceapă și eram doar opt în auditoriu. Pentru un grup așa de mic, eram foarte diverse ca vârstă, etnie și nivel de experiență. Instructoarea noastră, o femeie numită Seva, ne-a cerut să ne prezentăm pe scurt.

Două alte persoane venite pentru prima dată la un workshop BDSM nu menționaseră că 50 Shades of Grey le-a adus aici, dar asta e impresia pe care mi-au dat-o mie. În mod incredibil, o singură fată purta piele. Nu mi-am dat seama dacă era o dominatrix profesionistă sau doar una dintre acele persoane care simt nevoia să se costumeze pentru orice eveniment dubios la care participă. Ca genul ăla de oameni care-s obsedaţi de Time Out, urmăresc pe Twitter dubele cu mâncare, merg la seminarii gratuite și se îmbracă în sari de Diwali.

Cea mai în vârstă femeie din încăpere era și cea cu cea mai multă experiență. Era o blondă haioasă, la vârsta a doua, care mi-a zis că specialitatea ei era aceea de „mămică pentru bărbați cărora le place infatilismul”. Cu toate acestea, un tip i-a cumpărat recent un Mercedes, ceea ce i-a trezit interesul pentru dominarea financiară (ca să fiu sinceră mie mi-ar fi trezit interesul pentru orice). O altă fată este dominatrix, dar în același timp studiază să devină designer de jocuri video. Așa că era un adevărat coctaill de sadomasochiste în sală.

Cursul a durat trei ore. În acest timp, astea sunt cele mai importante lucruri pe care le-am învățat:

SCLAVII FINANCIARI NU SUNT TĂTICII TĂI

http://assets.vice.com/content-images/contentimage/121536/seva3.jpg

Instructoarea noastră, Seva (în poza de deasupra!!!) este considerată, după spusele ei, una dintre cele mai mari fin-dommes (dominatrix financiară) din lume. E implicată-n această afacere de douăzeci de ani. La curs, a intrat în clasă și a început să scrie pe o tablă foarte mică ce înseamnă să fii sclav financiar. Scria „Submisiv/ bărbat care are ca fetish cheltuirea banilor pe femei dominatoare sau femei în general sau care oferă bani sau cadouri fără să primească niciun fel de contact sexual la schimb.”

Ea a continuat să scrie că este diferit de un sugar daddy, pentru că nu există așteptări la sex în schimb. De multe ori, nu există niciun fel de contact fizic între fin-domme și sclavul său.

„Motivația sclavului de a cheltui este de fapt umilirea sa prin cheltuirea banilor pe ea... acest fetish este originar din sentimentul inadecvat pe care îl are bărbatul, ca și cum nu s-ar putea ridica la nivelul așteptărilor.” Deseori, acești bărbați lipesc sclavia financiară de alt fetish pe care îl aveau deja. E ca atunci când îți cumperi un energizant la benzinărie și casierul îți spune „Dacă îți mai cumperi unul, e la jumătate de preț.”.

Interacțiunea unei fin-domme cu sclavul său va fi deseori mai mult decât să îi ia banii, cât și să îl tachineze la telefon sau pe e-mail. Orice îi place, trebuie să faci. Umilire legată de penisul mic, înșelare și chiar și să te asiguri că rămâne cast fac parte din jocului fin-domme.

SCLAVII FINANCIARI SUNT OAMENI REALI CU PROBLEME REALE

http://assets.vice.com/content-images/contentimage/121541/findom3.jpg Nu am avut voie să fac poze în timpul cursului. Așa că asta e o poză cu mine și câteva chestii BDSM de-ale Sevei

În timpul cursului am rugat-o pe Seva să dezvolte ideea sentimentului de insuficiență pe care îl simt sclavii. Exemplele ei au fost bărbați care sunt grași sau care nu se pot adapta social. Dacă nu sunt motivele astea, atunci vin din familii puternice și simt că nu se pot ridica la nivelul așteptărilor familiei sau poate că sunt recent divorțați.

Ea bănuiește că în subconștientul lor, să fie sclavi financiari este o soluție. Acești bărbați nu vor să performeze sexual pentru că se simt inferiori. Adeseori acest fetish devine o dependență. Vor să se ruineze, să ajungă constant pe punctul de a pierde totul doar pentru a satisface femei cărora nu le pasă de ei. M-a șocat să aud cât de directă și de lipsită de remuşcări era.

Aceștia nu sunt bărbații pe care vreau să îi distrug. Mi-am imaginat inițial că toții sclavii financiari sunt oameni de afaceri foarte bogați. Bărbați în poziții puternice care toată ziua dau ordine și sunt foarte de căcat în acest sens. Mi-am imaginat doar bancheri cu părul dat pe spate, care au numeroase perechi de pantofi din piele de șarpe și care râd în timp ce evacuează familii sărace din casele lor. Bărbați care pot să dea 10000 de dolari ca și cum ar fi nimic și care doresc să fie scuipați pentru că în adâncul lor știu că sunt niște mizerii încarnate. Voiam să fiu foarte Robin Hood în legătură cu asta. Să iau de la bogați și să dau la săraci (adică mie).

Mai târziu în cadrul prelegerii, Seva m-a făcut să mă simt mai sigură pe mine. Mi-a amintit că indiferent de motivele acestor bărbați de a se simți inadecvați, la sfârșitul zilei, asta e ceea ce și-au dorit. Se excită dând un caracter sexual celor mai mari frici ale lor: o femeie care să fie mai puternică decât ei și să își piardă toți banii.

Ăsta e motivul pentru care, ca fin-domme (sau prințesă, prințesă plătită, money domme... fetișiștii par să aibă mereu multe denumiri pentru lucruri) trebuie să stabilești de la început cu sclavul tău (sau porc, idiot, ratat, portofel, etc.) că nu ai nevoie de banii lui. Niciodată să nu îl rogi să îți dea bani. Cere-i banii, dar asigură-te că știe că dacă nu ți-i dă, nu te afectează în niciun fel (cu alte cuvinte, minte-i).

ESTE O MUNCĂ DESTUL DE GREA

http://assets.vice.com/content-images/contentimage/121544/findom5.jpg Alte chestii BDSM aleatorii.

Seva ne-a povestit despre cadourile pe care le primește. Ne-a zis că are acasă teancuri de cutii nedesfăcute (am preuspus că se referă la cutii care conțin cadouri, dar poate le tot cere bărbaților să îi cumpere cutii sigilate). Cariera ei a ajuns în punctul în care poate trăi lejer doar de pe urma sclavilor ei. Ne-a făcut favoarea să ne enumere cele mai bune site-uri pe care ne putem face reclamă și diversele metode prin care putem accepta plata.

Nu recomandă PayPal, dar, a spus că alte site-uri de plată precum GiftRocket.com sunt excelente. Seva ne-a zis că job-ul ăsta pare ușor pe hârtie, dar de fapt e mult mai dificil. Pe lângă publicitate și competiție cu alte numeroase dommes, trebuie să fii conștientă de partea legală. Cunoaște-ți limitele, înţelege ce poți și ce nu poți face când vine vorba de lucruri precum șantaj (pe care mulți bărbați îl doresc), acces la informațiile cardului de credit, etc. De asemenea, asigură-te că numele, adresa și numărul de telefon reale nu sunt accesibile ușor, pentru că unii dintre acești bărbați sunt foarte periculoși.

ŞI SCLAVII POT SĂ PROFITE DE TINE

http://assets.vice.com/content-images/contentimage/121545/findom4.jpg Și mai multe chestii BDSM

În ultima treime a cursului, Seva a adus unul dintre sclavi să ne vorbească. Un adevărat porc plătitor era expus ca să îl privim și să îl examinăm.

I-a dat cuvântul  și noi am avut ocazia să îl disecăm. Bărbatul și-a deschis discursul cu un citat din Nietzsche. „Bărbatul adevărat vrea două lucruri: pericol și joc. Din acest motiv el vrea femeia ca pe cea mai periculoasă jucărie.” Mi-am dat seama pe loc că nu o să îmi placă nimic din ce o să aibă de zis în continuare. Ne-a zis perspectiva lui despre a fi sclav și ne-a vorbit despre impulsul pe care îl are când o femeie îi spune ce să facă. Ne-a povestit că cea mai mare fantezie a lui e să facă diverse comisioane pentru o femeie și chiar să își treacă locuința pe numele unui femei. Apoi a urmat un mic discurs în care s-a plâns că femeile sunt foarte bune la manipulare și umilire. Şi că ideea de sclav “mângâie vanitatea unei femei”, spune el.

A subliniat că manipularea funcționează în ambele sensuri. Bărbații joacă rolul de naivi, la fel de mult cum femeile fac pe durele. Am plecat de la workshop convinsă că nu voi fi niciodată capabilă să depun efortul și să am timp pentru un astfel de stil de viață.

Seva a fost o instructoare minunată. A fost cinstită, clară și a făcut dominarea financiară să pară foarte ademenitoare. Dar, la final, trebuie să fie ceva ce îți place cu adevărat. Trebuie să te miște pe tine la fel de mult cum îi mișcă pe tipii ăștia. Pe scurt, nu poți să tratezi asta cu superficialitate, ceea ce eu am tendița să fac. Chiar și faptul că trebuie să îmi fac cont pe GiftRocket mi se pare deja un efort prea mare. Pentru moment mă voi rezuma la nopți de beție și ură de bărbați fără beneficii materiale. Un plan mult mai bun.

Traducere: Bianca Stanea articol copiat de Aici"

 

 

nu vreau sa inteleg jumatati de chestii concrete, asa ca lamuriti-ma si pe mine.

Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna,

 

Chiar tu iti dai o eplicatie pe blogul tau si acolo spui asa:

"De exemplu imi place sa fiu insotita la cumparaturi (evudent ca nu pe banii mei). Imi place sa stiu ca cineva este la dispozitia mea atunci cand vreau sa iau masa in oras, sa primesc micul dejun la pachetel, gata livrat, sa imi doresc un cadou sau o jucarie si sa fie a mea in cel mai scurt timp si tot asa."

 

Am subliniat "evident ca nu pe banii mei" ca sa-ti dai seama ca deja gandesti ca o Stapana cu sclav financiar. Mai trebuie doar sa il gasesti.

 

De fapt ce inseamna sclav financiar? Este o persoana care face totul pentru a intra in gratiile Stapanei si care spera ca printr-o atentie, cadou etc va fi chemat sa o slujeasca. Acea persoana se simte foarte bine cheltuindu-si banii pentru fericirea si bunastarea Stapanei. Poate fii si un sclav in castitate pentru o perioada nedeterminata, care ar face orice sa fie eliberat din centura definitiv sau doar pentru a se masturba si apoi pus la loc in castitate.

 

O zi frumoasa iti doresc.

 

Respect,

Fournier

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

PS: daca vrei sa iei masa in oras iar sclavul sa plateasca consumatia, nu trebuie neaparat sa te insoteasca la masa, poate sta afara sa astepte. Tu il chemi cand vrei sa pleci si il lasi la masa sa achite...

 

Cateodata ma mir si eu ce imaginatie bolnava pot avea...

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:European Union
  • Oras:European Union

De felul meu am mintea deschisa si inteleg multe...dar uite p'asta n-o inteleg  :hmmm adica muncesti ca prostul ca sa platesti unei femei cu care n-ai nicio tangenta mancarea, chiria, oja, hainele si nush ce alte nebunii ?!  :dontgetit Sounds kinda strange to me....

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Da thumbzilla este foarte ciudat si asta pentru multi dintre noi, dar sunt multi "barbate" care fac asa ceva. In vest sunt multi oamani cu bani care asta isi doresc: sa intretina o femeie, care sinceri sa fim arata foarte sexy, fara a primi nimc in schimb. Asta doar pentru a intra in gratiile ei. Cand acestia primesc un telefon, iar la capatul celelale al liniei se afla persoana pe care ei o venereaza, sunt in extaz. Chiar daca femeia respective le spune doar: "sunt la restaurantul cutare vin-o sa achiti ce am consumat" sau "am vazut la magazinul x o haina de blana de ..." etc. Ei isi doresc sa fie chiar si pentru cateva clipe langa persoana pe care o iubesc ca prostii. Asta ii costa mult...

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

De felul meu am mintea deschisa si inteleg multe...dar uite p'asta n-o inteleg  :hmmm adica muncesti ca prostul ca sa platesti unei femei cu care n-ai nicio tangenta mancarea, chiria, oja, hainele si nush ce alte nebunii ?!  :dontgetit Sounds kinda strange to me....

 

Eu cred ca este vorba de dorinta de a fi submisiv, de a se simti folosit, umilit, calcat in picioare si tocmai lipsa totala a atentiei din partea fiintei venerate, le ofera acestor oameni placerea pe care ei o cauta. ;)

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Sclav Financiar, ce inseamna acest tip de sclav?

 

Sclavul Financiar este sclavul care plateste o Stapana pentru servicii BDSM.
Din cate inteleg, tu te referi la Financial Domination iar aici rolul Sclavului este de Human ATMs. 
Dominarea financiara e una dintre cele mai sofisticate si riscante forme de dominare.
In dominare financiara Stapana nu ofera neaparat sclavului un serviciu. 
Sclavul ofera bani si cadouri Stapanei doar pentru a o rasfata, a-i capta interesul, fara sa aiba pretentia de a primi ceva in schimb. 
Ideea de a fi dominat de o femeie puternica, frumoasa, impunatoare, sa accepti ca esti inferior ei, ca esti la cheremul ei, ca trebuie sa asculti si faci ce iti spune EA  si care are parghiile sa te santajeze in orice moment poate fi un afrodisiac puternic.
De cele mai multe ori dominarea financiara nu implica intalniri intre Domina si Supus (pentru protectia Stapanei) dar nu e o regula. 
Cea mai dura forma de Dominarea financiara este Consensual Blackmai. E nevoie de foarte mult curaj din partea Stapanei ,care detine total controlul,  sa duca pana la capat o dominare financiara completa.  Placerea submisivului de a vedea atat sadismul Stapanei de a-l umilii dar mai ales posibilitatea de a-l ruina financiar ( cel care este excitat de dominare financiara are posibilitati materiale ridicate!)  cat si interesul material al Stapanei pot duce relatia intr-o zona riscanta
 
E multumita Stapana?

 

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:worldwide
  • Oras:worldwide

Cea mai eronata perceptie posibila. Mai bine de 70% din sesiunile mele sunt de findome si du-te tu cu replica  la un submisiv care vine si se prezinta ca fiind bancpomat, portofel si tu incepi "auzi vierme eu sunt stapana ta si merit toti banii tai. ia da-mi tu sa fiu eu multumita si nici sa nu te gandesti ca iti dau ceva in schimb". Nu exista asa ceva sunt basme de copii:))) In orice tip de angajament domina submisiv dai ceva, , chiar daca tu dirijezi ce , cat si cum. Cu o replica de genul exista toate sanselesa nu faci nici macar o sesiune sau dupa prima ia submisivul de unde nu-i.Dominarea finaciara e cea mai complexa din toate, pentru ca pe de o parte implica un findome experimentat in cam toate, pe de alta parte se poate combina cu fetishimul fara a domina si il ultimul rand in afara inrobirii prin a usura submisivul de bani poate semana fara nicio legatura cu umilirea, pedepsirea cu o relatie vanilla de sponsor pe care il toci de bani, relatii dismilate in care tu esti iubita/ sotia care il toaca de bani (deci roleplay la greu). O relatie de lunga durata cu un sclav financiar este cea in principiu un TPE care este suprem in BDSM

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:worldwide
  • Oras:worldwide

Cika in Scotia a fost abolita sclavia financiara...

eu cu submisivi nu prea permit sa mi se refere ca stapana , dar e vorba de gust personal :) sunt fie miss, fie goddess. DAR la dominare financiara nu poti evita sintagma money slave. Bine si acolo le spun DACA e combinata cu umilirea verbala money piggie, human atm, human wallet, evitand cuvantul slave, sau mistress

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Randunica, am citit si eu citatul pe care l-ai postat mai sus. Mi-au atras atentia doua propozitii: "După ani în care am fost fraierită de bărbaţi , eram gata să le-o fac și eu". Chestia e urmatoarea, tot timpul vor exista barbati care sa te "fraiereasca" si tot timpul vor exista barbati pe care sa ii poti "fraieri". Barbatii din a 2-a categorie fac asta pentru asa isi doresc, pentru ca asta inseamna pentru ei umilinta suprema si pentru ca asta ii excita cel mai mult. Dar trebuie sa-i cauti, sau sa faci in asa fel incat sa te gaseasca ei. Niciodata nu vei putea aduce un barbat din prima categorie in a doua...indiferent de numarul cursurilor despre dominare financiara la care participi. Realitatea de obicei nu are legatura cu fictiunea, ma indoiesc ca poate exista o relatie de genul celei din cartea lui Pascal Brukner, "Luni de fiere".
A doua propozitie care mi-a atras atentia este: "Chiar și faptul că trebuie să îmi fac cont pe GiftRocket mi se pare deja un efort prea mare". Pe bune? Adica replica asta merita un raspuns de genul fuck off!
Asadar, daca te duce capul putin mai mult de o sedinta in care ti se saruta picioarele si urinezi pe cineva, si daca stii si limba engleza (ca ma indoiesc ca vei gasi prea multi sclavi finaciari romani), atunci nu vad niciun motiv pentru care sa nu incerci si acest aspect.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila

Randunica, am citit si eu citatul pe care l-ai postat mai sus. Mi-au atras atentia doua propozitii: "După ani în care am fost fraierită de bărbaţi , eram gata să le-o fac și eu". Chestia e urmatoarea, tot timpul vor exista barbati care sa te "fraiereasca" si tot timpul vor exista barbati pe care sa ii poti "fraieri". Barbatii din a 2-a categorie fac asta pentru asa isi doresc, pentru ca asta inseamna pentru ei umilinta suprema si pentru ca asta ii excita cel mai mult. Dar trebuie sa-i cauti, sau sa faci in asa fel incat sa te gaseasca ei. Niciodata nu vei putea aduce un barbat din prima categorie in a doua...indiferent de numarul cursurilor despre dominare financiara la care participi. Realitatea de obicei nu are legatura cu fictiunea, ma indoiesc ca poate exista o relatie de genul celei din cartea lui Pascal Brukner, "Luni de fiere". A doua propozitie care mi-a atras atentia este: "Chiar și faptul că trebuie să îmi fac cont pe GiftRocket mi se pare deja un efort prea mare". Pe bune? Adica replica asta merita un raspuns de genul fuck off! Asadar, daca te duce capul putin mai mult de o sedinta in care ti se saruta picioarele si urinezi pe cineva, si daca stii si limba engleza (ca ma indoiesc ca vei gasi prea multi sclavi finaciari romani), atunci nu vad niciun motiv pentru care sa nu incerci si acest aspect.

Textul citat de tine nu imi apartine.e scris de o domina.e in ghilimele

Link spre comentariu
Vizitator axen
Reputație: 0

Sunt curios daca exista sclave financiare?

Da; majoritatea escortelor care fac dominare. Ele de fapt sunt sclavele pentru ca fac ce le cere cel care le plateste iar  banii intra in buzunarul celor care le pastoreste

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Da; majoritatea escortelor care fac dominare. Ele de fapt sunt sclavele pentru ca fac ce le cere cel care le plateste iar  banii intra in buzunarul celor care le pastoreste

Ai din pacate o viziune completa eronata despre acest fenomen ! O sesiune bdsm nu este o partida de sex platit. Este adevarat ca exista o incarcatura erotica care conduce in final la ideea de sex si chiar daca se discuta inainte cu cel ce urmeaza a fi dominat despre limite si continut, asta nu inseamna ca Domina va face ceea ce vrea el si cand vrea el ! Tocmai aici este vb de supunerea fizica si psihica a celor ce isi doresc astfel de servicii. In ceea ce priveste eventualul peste .......esti in eroarare din nou. Intretinerea unui studio bdsm este extrem de costisitoare si complet nerentabila pentru un eventual protector !

Link spre comentariu
  • Oras:Infern
  • Oras:Infern

Ai din pacate o viziune completa eronata despre acest fenomen ! O sesiune bdsm nu este o partida de sex platit. Este adevarat ca exista o incarcatura erotica care conduce in final la ideea de sex si chiar daca se discuta inainte cu cel ce urmeaza a fi dominat despre limite si continut, asta nu inseamna ca Domina va face ceea ce vrea el si cand vrea el ! Tocmai aici este vb de supunerea fizica si psihica a celor ce isi doresc astfel de servicii. In ceea ce priveste eventualul peste .......esti in eroarare din nou. Intretinerea unui studio bdsm este extrem de costisitoare si complet nerentabila pentru un eventual protector !

Link spre comentariu
  • Oras:Infern
  • Oras:Infern

Deci totusi e vorba de profit! Este de fapt o afacere!! Ca atunci cand eu vand o bucata de pamant aflata pe Luna!.... si cum are si incarcatura erotica... presupune si exitare...un act sexual stimulat sau simulat si o finalizare! Contra cost! Umbla ca o rata, are pene de rata, macane ca o rata, face oua de rata....inoata ca o rata....se caleste pe varza ca o rata dar nu este rata! E o doamna....! Bai nene....mie scarba de cati oameni si caractere ce sufera de refulari sexuale retarde vezi si citesti aici! Prestarea unor servicii de natura sexuala contra cost indiferent de forma lor....se numeste prostitutie si poate inplica sau nu proxenetismul! Si potrivit codului penal....este si pedepsita de lege!!! Ca ka asa educatie....da...mai usor e sa iti arati sau folosesti pizda decat creuerul in ziua de azi! Noric ca sunt destui retetarzi care nu sunt sunt barbati de ajuns de mult ca sa nu plateasca o femeie. Ma rog..

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Deci totusi e vorba de profit! Este de fapt o afacere!! Ca atunci cand eu vand o bucata de pamant aflata pe Luna!.... si cum are si incarcatura erotica... presupune si exitare...un act sexual stimulat sau simulat si o finalizare! Contra cost! Umbla ca o rata, are pene de rata, macane ca o rata, face oua de rata....inoata ca o rata....se caleste pe varza ca o rata dar nu este rata! E o doamna....! Bai nene....mie scarba de cati oameni si caractere ce sufera de refulari sexuale retarde vezi si citesti aici! Prestarea unor servicii de natura sexuala contra cost indiferent de forma lor....se numeste prostitutie si poate inplica sau nu proxenetismul! Si potrivit codului penal....este si pedepsita de lege!!! Ca ka asa educatie....da...mai usor e sa iti arati sau folosesti pizda decat creuerul in ziua de azi! Noric ca sunt destui retetarzi care nu sunt sunt barbati de ajuns de mult ca sa nu plateasca o femeie. Ma rog..

scuze dar nu sunt foarte lamurita in ceea ce te priveste .......tu cu ce scop pe aici ? parca eram pe un forum dedicat ilegalei prostititii sau ? 

Link spre comentariu
  • Oras:Infern
  • Oras:Infern

Exact!....Iarta ma Stapana. Sunt schizofrenic ...! Ce caut aici??? Pai nu caut escorta nu ma intereseaza o relatie si nici nu am nevoie de cineva in viata mea! Sunt doar un sclav financiar cu pula moca si care are refulari sexuala....

Ce sa zic....si sufar si de personalitate Bordel ina!

Sau pula mea....cine stie...piate doar un politist supt acoperire care are oftica pe o anumita persoana care minte mult! Sau nimic! Sau fac caterinca de escorte pesti stapane sclavi si pesti. E doar un forum cu oameni ce isi ascund identitatea si nu isi asuma realitatea si faptwle! E complicat???

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator axen
Reputație: 0

Ai din pacate o viziune completa eronata despre acest fenomen ! O sesiune bdsm nu este o partida de sex platit. Este adevarat ca exista o incarcatura erotica care conduce in final la ideea de sex si chiar daca se discuta inainte cu cel ce urmeaza a fi dominat despre limite si continut, asta nu inseamna ca Domina va face ceea ce vrea el si cand vrea el ! Tocmai aici este vb de supunerea fizica si psihica a celor ce isi doresc astfel de servicii. In ceea ce priveste eventualul peste .......esti in eroarare din nou. Intretinerea unui studio bdsm este extrem de costisitoare si complet nerentabila pentru un eventual protector !

 

Am (din pacate!) o viziune completa eronata despre acest fenomen?
Prin definite BDSM-ul inseamna si obtinerea placerii sexuale prin intermediul suferintei fizice sau morale. Si da, Domina va face ceea ce vrea cel ce urmeaza a fi dominat si cand si cat vrea el din moment ce plateste pentru acea sesiune. E o falsa parere ca partea dominanta decide in BDSM. Nu, ea conduce jocul dupa un scenariu stabilit pana cand partea dominata decide stop joc. Safe word se numeste
In ceea ce priveste  "pestele" nu sunt deloc in eroare. De regula il intalnesti pe scara sau in fata blocului iar la cateva minute de cand ai urcat pune in aplicare silent-alarmul sa se convinga ca totul e in regula. tot el e cel care o atentioneaza pe "stapana" sa te grabeasca ca timpul a cam expirat. Referitor la studioul BDSM despre ce vorbim? Cate din escortele care fac dominare au un spatiu amenajat pentru asa ceva?
Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

 

Am (din pacate!) o viziune completa eronata despre acest fenomen?
Prin definite BDSM-ul inseamna si obtinerea placerii sexuale prin intermediul suferintei fizice sau morale. Si da, Domina va face ceea ce vrea cel ce urmeaza a fi dominat si cand si cat vrea el din moment ce plateste pentru acea sesiune. E o falsa parere ca partea dominanta decide in BDSM. Nu, ea conduce jocul dupa un scenariu stabilit pana cand partea dominata decide stop joc. Safe word se numeste
In ceea ce priveste  "pestele" nu sunt deloc in eroare. De regula il intalnesti pe scara sau in fata blocului iar la cateva minute de cand ai urcat pune in aplicare silent-alarmul sa se convinga ca totul e in regula. tot el e cel care o atentioneaza pe "stapana" sa te grabeasca ca timpul a cam expirat. Referitor la studioul BDSM despre ce vorbim? Cate din escortele care fac dominare au un spatiu amenajat pentru asa ceva?

In general evit sa intru in polemica pe acest forum si asta voi face si acum. Cu toate acestea, datorita modului elegant in care ai raspuns, iti spun la randul meu, ca ceea ce am scris este parerea mea iar eu ma refeream la dominele care au amenjat un studio profesional si care nu fac si escort clasic ! O zi buna !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...