Sari la conținut

Postări Recomandate


Masaj Erotic Chisinau

M-am gindit daca tot e o e categorie cu Republica Moldova să arunc niște rînduri pentru cei care vor să vină la Chișinău și să meargă la un masaj erotic. Da, există masaj erotic și aici însă cred eu sunt niște momente specifice pe care o sa le descriu. 

 

1. Nu există site-uri cu poze detaliate așa cum sunt în România așa cum nu există saloane propriu zise.Fetele prestează independent în apartamentele lor, ori dacă le chemi și la hotel. Uneori poți afla că sunt 2-3 fete la alegere, dar asta mai rar. 

Unde găsești atunci ? Pe site-urile locale de anunțuri. Site-ul cu celle mai multe oferte de masaj erotic este www.999.md iată linkul precis https://999.md/list/tourism-leisure-and-entertainment/massage

 

2. Fetele trebuie sunate și în conversație îți dai seama cu cine ai de treabă.La sms ori mesaj nu raspuns ca regula.  O să trebuiască să suni la mai multe telefoane, din experiența mea multe numere nu sunt valabile chiar dacă anunturile sunt recente. Se pare ca fetele își schimbă numerele des, ma rog nu estre clar dacă în Moldova masajul erotic este o chestiune legală. In orice caz nu este periculos.

 

3. Sfatul meu, niciodată să nu acccepți prima ofertă. Sună la mai multe vezi care este oferta. Fiecare fata are standartele ei, adică una ți-ar freca pula de cîte ori vrei, alta la prima finalizare  - ai plecat. Deci discuția telefonică este foarte importantă ca să nu ai sentimentul că distractia s-a terminat prea repede.

 

4. Cum să alegi că ai de unde alege. Vezi pe linkul de mai sus , (999.md) oferta este bogată. Sfatul meu alege o fată care pare să aibă o poză adevărată, altele au poze de pe net și zic la telefon că arată la fel de beton ca și ele. Fapt cu care mă îndoiesc.  

 

5. NU ai vrea să dai peste una obosită care nu are chef de tine. Ori asta poți să simți în conversație . Dacă are vocea plăcută, o selfie care pare reală ( pe site adica), și are răbdarea să îți răspunde la cîteva întrebări : cum arăți, ce include masajul, cîte finalizări, cum arată locația, cît timp dureaza masajul? , cred ca fata e ok, Am avut situatii cind gagica era iritată de așa întrebări. Ori eu vreau o fata amabilă si draguta, nu una care vrea sa scape mai repede de mine. 

 

6. Prețul standart - 500 MDL ( unde la 100 RON). Unele pot fi mai scumpe , alte chiar puțin mai ieftine. Dacă e mai ieftin probabil te așteaptă la periferia Chișinăului, plătești pe taxi și tot e același preț. 

 

7. Cred ca e valabil si in Romania, multe fete habar nu au de masaj, se freaca cu curul si sinii peste tine , dau cu ceva ulei pe tine si atit. Desigur ca vrei o fata cu fantezie ca sa ti se scoale decum ai intrat. 

 

Vezi in alte postari experienta mea personala la masaj erotic in Chisinau. 

 

 

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...