Sari la conținut

in timisoara, piata 700 pe un colt - 0786481411


Vizitator porcul

Postări Recomandate

Vizitator vyypuss
Reputație: 0

"blonda finuta , ofer clipe frumoase si placeri celor interesati. tel:0786481411Judet: TimisLocalitate: TimisoaraAnunturi TimisTelefon :0786481411"@porcul chiar daca nu ti-a placut tratamentul aplicat de fata tie si in acelasi timp ai facut o semirecenzie nerespectand regulile de baza ale forumului , eu tind sa te ajut si sa iti completez thredul .Te rog frumos fugi pana la regulamentul forumului si citeste-l.Uite aici ...http://nimfomane.com/forum/showthread.php?tid=3544Va pupa Bayatu' si va ureaza fir intins...............

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Sal,

Hai sa va lamuresc eu cum stau lucrurile aici. Acum ceva vreme am vizitat si eu locatia. Venisem pentru blonda,care sincer nu mai stiu cum o cheama. Locatie piata 700 in bloc cu un cabinet notarial.Programare respectata,urc, apartament corespunzator,intru in camera,venisem dusuit asa ca trecem direct la actiune.Fata ce sa zic,destul de ok,corp frumos.Se dezbraca,marchez 150 ron pe un scaun ce-l avea in camera si action ! Am inceput cu un oral np,cu incercari de deep nereusite,zic hai sa nu insist ca deja ii ieseau ochii ca la broasca. Normalul protejat,fara nici un fel de initiativa din partea duduitei,sta cum o pui,nu comenteaza dar atat,dai ca surdu in clopote,finalizare in caciulita.Desi venisem pentru o ora am considerat ca nu are rost sa mai imi pierd vremea.Plec la dus,trec prin sufragerie si aici o vad si pe bruneta care butona telecomanda.O salut sa nu zic ca trec ca prostu,mare greseala,ridica privirea si ce sa vezi,ciupacabra in persoana,urata rau.Imi fac dusu de rigoare si rup usa.In concluzie ,ce sa zic,experienta comuna,in afara faptului ca blonda are corp frumos nimic in plus.

Note:

aspect-9

onp-8

np-6

gfe-0

igiena-8

Eu sincer nu mai revin. Pentru un fast fut , poate as recomanda,dar atat.

  • Like 2
Link spre comentariu

Vizitator ShadowX
Reputație: 0

Cu Corina din 700 eu am avut probleme in trecut, iar colega ei blonda despre care se mai pomeneste aici avea grave probleme de igiena. Ftele sunt foarte smechere si nu ofera ce trebuie. Pentur mine sunt de evitat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...