Sari la conținut

Antonia


Vizitator

Postări Recomandate

  • Oras:Focsani
  • Oras:Focsani

Ieri a aparut domnisoarea cu anuntul, ieri am discutat si programat o intalnire. Initial mi-a spus ca locuieste singura intr-un apartament, apoi mi-a comunicat ca are camera la un motel in zona Sud. Din motive de oarecare siguranta, ne-am dat intalnire in alta parte. Domnisoara a venit cu taxiul in locul solicitat de mine, sociabila, nu am discutat nimic de bani inainte. 

 

Ca si servicii, oral np + normal, anal am intrebat si a spus ca inca nu s-a gandit sa il inceapa. Ca si plusuri: stie sa lege propozitiile, slabuta cu un fund bombat, numai bun de treaba, dar cu sani foarte micuti. 

 

Mare atentie ca mi se pare a fi **spam editat**, sustine sa aiba 19 ani, apoi mi-a spus mai in gluma mai in serios ca ar avea 17.

 

Am facut doar un oral cu CIM si i-am oferit 150 RON pentru simplul fapt ca mi-a acceptat conditiile de a se intalni unde am dorit eu.

 

Spor la ciocane!

 

 

Daca as avea siguranta celor 19 ani si intimitatea camerei la motel, asa cum sustine, as mai reveni cu drag...dar mai astept niste pareri intre timp. 

P.S. : fata este cea din primele doua poze, a 3a nu are legatura cu ea.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Focsani
  • Oras:Focsani

La momentul cand am postat, nu mi se incarcase (cred) si prima poza si imi apareau doar 3, adica ultimele3 si bazat pe asta am spus primele 2 poze.

 

Pozele ei sunt doi si trei, din cele 4 puse acolo. Daca mai vrei lamuriri suplimentare, ii faci o vizita!!!

Link spre comentariu
  • Oras:Focsani
  • Oras:Focsani

Mai stie cineva ceva de fata asta? Acum 2 saptamani mi-a spus ca e cateva zile plecata la Bucuresti si revine. De atunci tot incerc la ea si are telefonul inchis sau a schimbat numarul...Daca are cineva un numar nou sau vreo veste, va rog sa imi comunicati si mie.

 

Multumesc anticipat!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...