Sari la conținut

Sorina


Postări Recomandate

salut dragi colegi de arme..

   Azi in cautare de ceva placeri carnale incep prin a rasfoi paginile de pe forum, siteuri de profil si i-a si suna pe la toate divele astea de prin galati si n-a raspuns nici una si cred daca nu ma insel ca am sunat la toate...

  Oricum pentru ora 12.00 zic eu ca era cam devreme. Intr-un final am sunat si la Sorina si a raspuns. Cum mai devreme avusesem o discutie neplacuta cu cineva din bransa asta mare ii spun domnitei ca vin dar o rog frumos sa nu incurce programarile si cajung relativ repede.... (eram la general pentru cunoscatori). Si da-i bice pe jos pana la domnita ca distanta care o aveam de mers era de 300-350 de metri.

    Si ia ghiciti ce intamplare domnita a luat o alta programare care de fapt era programarea de dinainte putin intarziata..... Putin suparat ma duc imi fac treburile ce le aveam de facut si mi-a dat mesaj dupa 30-35 de minute dupa ce a terminat  cu programarea.  Prost am fost ca m-am intors si da m-am intors la locatia fetei din I.F.R.

 

      M-a invitat inauntru am vazut locatia relativ frumusica de la intrare si raman.  

 

  Locatia arata binisor la capitolul spatiu pentru  desfasurare al actiunii dar dusul dezastru fratilor. A trebuit sa ma spal ca eram transpirat desi facusem dus acasa si a trebuit sa ma spal puica in cada fara dus la robinet. Prosopul nu va zic cat de ud era oricum banuiesc ca puteam alege era un maldur de prosoape in cuier unu peste altu.

   

Descrierea fetei nu o fac se vede destul de bine in imagini pot preciza ca imaginile sunt reale si domnita probabil este de etnie ceea ce nu m-a deranjat cu nimic. La fata este destul de draguta.

   

      Actiunea a inceput cu oral neprotejat ajutat de manuta un oral banal fara atentie pe zonele adiacente, fara artificii, fara incercari de deep, nimic pur si simplu banal.  Cer caciulita si se ridica domnita il aduce de pe raft da si cu ulei, mai ramane putin de se sterge pe maini, minunat cred ca am stat si m-am uitat la ea vreo 2 minute de gicu deaja ma intreba "ne futem sau ne cantarim". Dupa ce a terminat ritualul cu prezervativul in timp ce se stergea pe maini i-am propus sa stea deasupra si ia ghiciti explicatie ca o sa oboseasca repede... plm doar n-am cerut sa stai 2 ore, pai ca ea la 2-3-4 clienti pe zi sau mai multi daca i-am cere toti sa stea deasupra e normal sa strambe din nas ca oboseste. Deaja eram sictirit m-am ridicat am luat-o capra  dai rapid ca deaja experienta era esuata  si binenteles ca si la pozitia asta a mai avut ceva de comentat in legatura cu prezervativu ca sunt panarame si se rup daca mai fac nustiu ce.... DETALII... Finalizat in prezervativ si dus am fost. 

     Atitudinea a fost ceva de genu lasa-ma ca sa te las.

 

    Servicii nam retinut nu-mi pasa dar cred ca sunt afisate mai sus. Eu pentru timpu alocat am platit 100 ron pentru oral np+normal protejat.   Scump si prost.

 

      Note:

Locatie                      4

Domnisoara               7.5(draguta la fata si corpolenta dupa cum se vede)

Oral                            5

Normal                       4

Atitudine(GFE)           5(doar pentru ca a vorbit frumos)

 

 

            Concluzia mea clar de evitat. Va raspund la itrebari daca aveti.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)

da si cu ulei, mai ramane putin de se sterge pe maini, minunat cred ca am stat si m-am uitat la ea vreo 2 minute de gicu deaja ma intreba "ne futem sau ne cantarim". Dupa ce a terminat ritualul cu prezervativul in timp ce se stergea pe maini i-am propus sa stea deasupra si ia ghiciti explicatie ca o sa oboseasca repede... plm doar n-am cerut sa stai 2 ore, pai ca ea la 2-3-4 clienti pe zi sau mai multi daca i-am cere toti sa stea deasupra e normal sa strambe din nas ca oboseste. Deaja eram sictirit m-am ridicat am luat-o capra  dai rapid ca deaja experienta era esuata  si binenteles ca si la pozitia asta a mai avut ceva de comentat in legatura cu prezervativu ca sunt panarame si se rup daca mai fac nustiu ce.... DETALII...

 

 Cum domnisoara are cont pe aici, trebuie sa stie ca uleiul face praf prezervativele si se rup.. Deci speram sa schimbe uleiul la un lubrifiant pe baza de apa daca tot simte nevoia sa foloseasca. Uleiul e sport riscant combinat cu latexul

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...