Sari la conținut

Melisa brunetica - 0756300645


Postări Recomandate

  • Oras:Baia Mare
  • Oras:Baia Mare

O noua aparitie pe scena maramureseana - Melisa. Fata presteaza in blocul turn cu agentia CFR intr-un apartament decent, curatella telefon fata e serviabila si m-am gandit ca are un GFE ridicat... Intrebat de scoruri .. 150 numarul; intreb daca saruta si zice ca da. Bun.

Ma infiintez la fata locului; domnisoara are undeva pe la 23 de ani si ce m-a distrat e ca are o parere foarte buna despre ea:"sunt pozele mele! Daca am cu ce ..." ... Insa va zic eu ... Nu prea are cu ce.. 1,65, nu prea are fund ... Prea multe tatuaje pentru corpul ala minion (cu burtica), una peste alta chimia s-a dus dracu' de la inceput. Nu saruta. O pun intr-un 69 si cred ca acolo a murit soldatul ... Are o pasarica destul de naspa plus ca incepuse sa-i creasca paru ... Bleah ... Am ridicat-o ... Am dat de doua trei ori din buci, macar sa nu fi venit degeaba ...

Una peste alta a fost o experienta naspa.

Recomand? Eu nu. 150 e mult prea mult pentru ce ofera. Dar poate se mai risca macar unu si ne povesteste experienta lui ca al treilea membru sa nu se intepe.

Anuntul l-am gasit pe publi24.ro

  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator gfe-finder
Reputație: 0

Multumim Viorelul,pt  informatie si experienta impartasita.Stiu din experienta,cum e...dar se mai intampla,avantajul forumului este ca ,macar iti poti spune off urile,astfel altii  pot evita astfel de paiate ,cum si tu ai evitat prestatoare citind recenziile altora.

Link spre comentariu

Pozele sunt facute sa o avantajeze, in poza de la mare scoate fundul in evidenta prin pozitie, in poza la perete si usor intoarsa cu spatele, se vede atat colacelul de suncuta cat si copanelul destul de gros si asta nu datorita inaltimii ci datorita faptului ca pare putin bine hranita :)

Link spre comentariu
  • Oras:Baia Mare
  • Oras:Baia Mare

Se pare ca faptura s-a intors in BM sub numele de Giulia. Face parte din categoria fetelor plinute, anuntul zice ca care 55kg eu as mai adauga vreo 10. Nici o problema din partea mea, chiar imi place. Din pacate atitudinea fetei lasa mult de dorit, e programata pe fast fuck si mai si raspunde la telefon in timpul in care e cu clientul. Din partea mea poate sa treaca la de evitat

  • Like 2
Link spre comentariu

  • Oras:Baia-Mare
  • Oras:Baia-Mare

Bine v-am regasit dragi colegi.Avand o zi libera am avut chef de nebuni si am sunat-o pe domnisoara Melissa sau Giulia.M-a indrumat la domiciliul ei,unde m-a poftit inauntru.Am fost la dus si am ales sa stau un numar.A inceput sa faca oral,dar pe mine m- a bufnit rasul,deoarece parca era o ciocanitoare.Nu era atenta la detalii delic.Nu o interesa deloc sa te faca sa te simti bine,doar sa faca oralul,sa faci si normalul si sa pleci.Incearca ea sa para ca nu se grabeste, dar nu reuseste ,deoarece felul ei de a nu pune nici macar un pic de pasiune se vede.Am facut si normalul ,iar pana m-am imbracat ea deja raspunse si-l dirija pe urmatorul.Are un aspect placut ,sau cel putin mie mi-a placut la aspect,dar ca si comportament este praf.Note:oral 5. Normal 7.O seara frumoasa sa aveti.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...