Sari la conținut

Kleopatra super girl


kleopatra

Postări Recomandate

  • Oras:Ia Si Fugi
  • Oras:Ia Si Fugi

Dupa o discutie cu domnisoara confirm cele spuse de colegii Majestic si PalosuGros care vad ca facut si prima recenzie. Domnisoara e politicoasa, tariful e de 300 de lei pentru o intalnire ( ora ), nu poti alege un numar, iar ca servicii mi s-a comunicat de oral ne si protejat cu CIM si COB, normal....de anal n-a pomenit nimic. Nu are tarif si pentru o jumatate de intalnire daca pot spune asa iar eu nu pot sa stau o ora la o fata noua ( principii si idei fixe de-ale mele ).

 

Ce sa zic...domnisoara promite dar nu inteleg de ce atata reclama daca tot are de gand sa lucreze doar o saptamana in domeniu. Eu sper sa se razgandeasca sa-mi pot face timp de o intalnire de o ora si promit ca revin cu recenzie.

 

Stima.

  • Like 4
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:Dunno
  • Oras:Dunno

Discutat cu domnisoara pe mess la fel ca si predecesorii mei si informatiile primite au fost : 300 de lei ora, ora in care este dispusa sa ofere urmatoarele : oral, normal, anal, fk, 69, cob, cim. Sustine ca pozele sunt ale ei 100%. M-ar bate gandul sa o vizitez dar daca e doar pentru o saptamana in bransa posibil sa nu se alinieze astrele pentru mine.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Sa curga recenziile..

Dupa conversatiile de ieri,reluate azi,am stabilit cu domnisoara o intalnire erotica la ora 1,in ciuda contestarilor mele anterioare.Imi rezerv mereu o doza de scepticism,pentru a savura mai bine partile placute,in caz ca ele exista.Domnisoara ma iarta,cred..ca-s baiat dragut si amabil,in starea mea naturala  :maninlove

A venit momentul adevarului si tre' sa-i dam cezarului ce-i a cezarului..inca de la intrarea pe usa,am ramas surprins foarte placut.Pozele ii apartin,e foarte frumoasa si sexy,corp ce bate perfectiunea.Ca aspect fizic,e cu mult peste tot ce am vizitat in Iasi,incluzand topul.Zambeste mereu,e politicoasa,vorbareata...vorbeste cam repede,motiv pentru care am rugat-o de mai multe ori sa repete ce spune,caci imi dadea impresia ca graieste in alta limba :)) .Am apreciat lipsa machiajului si frumusetea ei naturala.

Locatia..cam retrasa,cu unele derutari,am gasit-o pana la urma.M-a lamurit de la bun inceput ceea ce ofera,am achitat si m-am dus la igienizare.In baie,exista toate cele necesare nevoilor trupesti.

Ma intorc in camera ,unde m-am lasat prada "drogului"...Actiunea a inceput cu un streaptease..miscari lente de felina,care duc inevitabil la un surplus de excitare..s-a dezechipat de vesminte,in ritmul dansului dupa care m-a luat in primire cu un oral protejat,executat acceptabil dar fara atentie la sateliti.M-am intins ca o rama pe spate,moment in care m-a invelit cu al ei corp superb.Nu puteam sa tin mainile acasa si am trecut la tandreturi pipaitoare,saruturi pe sani si un mic pupic pe gurita. :kiss3

Cand sa verific temperatura "camerei",mon frere m-a parasit,dar si-a revenit repejor la cateva momente de reculegere din partea partenerei.Domnita...e foarte stramta,fara lubrifiant,nu reuseam parcarea..parca era virgina :) pasarica foarte stramta si calduroasa.Am terminat dupa un scurt misionar urmat de from behind.Privelistea...e wow.Nu am mai vazut de ceva timp un duet fund-pasarica,asa perfect.Mai era o tipa Ema prin pacurari,acum cativa ani,pentru cine si-o aduce aminte..

Buun.Dupa partida de love,am facut abuz de o tigara si un schimb de amabilitati,chestiile vietii cotidiene..

Numarul 2,a debutat cu aceleasi miscari provocatoare,oral protejat,misionar,umeri craci,iar oral,gemete excitante,apoi pe la spate din picioare pozitie in care am si lacrimat in prezervativ,dupa vreo 20 de minutele.Uuh,tare buna mai e.

Din discutiile purtate,nu cred ca ramane prea mult timp in bransa..deci,pentru cine vrea s-o viziteze,stie ce are de facut.Chiar daca pretul e mai ridicat,merita fiecare leut.Bucata,in editie limitata.

M-am incadrat in ora,nu m-a grabit.

Sa dam si niste note..

Locatie: 9,cam greu de gasit,pentru cine nu cunoaste zona,dar va ghideaza ea,cu rabdare.

Gfe : 10

Oral :8

Aspect fizic : 10 +

Normal:  9

Tarif: 300 de lei,recomand cu ...caldura.

  • Like 12
Link spre comentariu
  • Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata
  • Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata

@kléo ... nu puteai si tu sà apari pe portativ acu' vreo douà luni ??? poate te razgândesti si nu dispari in 2 sàptàmâni sau ... ràmâne cum am discutat :))

 

 

Nea Pisiq ... te rugàm sà o treci la categoria "testate" si poate ... cât de repede la ... TOP !!!!!!

 

 

SPOR !!!

Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

revenind la kleo, cum spune mai sus max, pe care-l citez intrucat sunt de acord: Nea Pisiq ... te rugàm sà o treci la categoria "testate" si poate ... cât de repede la ... TOP !!!!!!

Experienta cu ea a fost exact cum a decurs si in recenziile precedente .. Y!, detalii ce cum .. apoi stabilit ora si zona aproximativa. Ajuns raspuns la telefon, indicat locatia exacta si .. surpriza: o fata tanara, zvelta, dezinvolta, cu experienta dar putin diferita/intr-un alt domeniu decat cel al escorteleor, intalnirilor directe de genul asta!

cadoul 300 aici tre sa precizez ca pentru Iasi e mult, e drept ca compenseaza pielea fina si lucrata dar .. nota cadoului e: 6.5/7

persoana: peste tot ce gasesti la momentul actual, ca fiind promovate, in astfel de servicii pe Iasi, dar comparativ cu celelate relatii personale e peste medie dar nu in top. e tipul de persoana recomandata barbatilor peste 1.70(cand sta pe tocuri) pentru care nu te dor genunchii cand o dai pe la spate in picioare, cu o talie si niste buci de nu stii ce sa faci prima data .. sa-ti bagi pula sau fata  ... cu niste miscari lascive putin incordate care ajuta, si cu o sinceritate in trairi putin identificata in domeniul asta. nota persoanei: 8.5/9 s-ar putea si mai mutl relax, exact cum se spunea mai sus .. atentie catre ora stabilita .. faci nu faci iti iei nadragii si pleci  ... in fine

GFE: 9 - se vede ca scartaie si ca e la inceput .. 

oral: 8.5

aspect:9

normal: 8.5 

anal: am primit aceiasi observatie - prea mare

aici vine o caracteristica pe care multi o omit: felul in care ea te lasa sa te joci cu ea, numiti-o voi cum vreti dar in experieta mea cu ea e 10. cu alte cuvinte , se vede ca e la inceput, dar tot de la ineput se vede ca are si potential .. is my kind of girl ..

o recomand si consider ca ar trebuie fiecare, dar nu oricine, sa cunoasca o astfel de persoana.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Telefon: kkleopatra90
  • Oras:Iasi
  • Telefon: kkleopatra90
  • Oras:Iasi

Mulțumesc pentru cuvintele frumoase, si revin asupra serviciilor, ca sa fie totul ok fara excepții. Sex normal protejat, sex oral nep ( in funcție de igiena partenerului), cim and cob, fk and gfe, masaj de relaxare, si mici fantezii care nu depășesc bariera fantasticului. Programările se fac online pe YM, va pup.

Link spre comentariu
  • Oras:cartoons
  • Oras:cartoons

Asta dă deasupra are ceva din cristi marciuc in el

 

 

Mulțumesc pentru cuvintele frumoase, si revin asupra serviciilor, ca sa fie totul ok fara excepții. Sex normal protejat, sex oral nep ( in funcție de igiena partenerului), cim and cob, fk and gfe, masaj de relaxare, si mici fantezii care nu depășesc bariera fantasticului. Programările se fac online pe YM, va pup.

https://www.youtube.com/watch?v=_RXL9S9na6w

  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:.
  • Oras:.

Nu va mai speriati asa multe zic ca nu stau mult si le gasesti si acum .Dar revenind la pret si la servici eu zic ca nu e mult fata se respecta .Asa o sa aiba si clienti ok .Apreciez ca se respecta ca se vb prima data pe yahoo ;heee ar trebui multe sa ia exemplu ei

...zi drept, tu ești refugiat?.

Nimeni nu se plânge și nu face mișto din voi/noi, când se uita din greșeală o literă, dar să îți bați joc în halul asta de limbă romană și să nu folosești nici măcar un semn de punctuație corect...e trist!

Link spre comentariu
  • Telefon: kkleopatra90
  • Oras:Iasi
  • Telefon: kkleopatra90
  • Oras:Iasi

Trebuie sa revenim asupra unor aspecte, sa fie mai simplu pentru cei care arunca o privire pe acest topic, bineinteles si pentru mine. Ce ofer eu la o intalnire sunt urmatoarele: Sex normal protejat, sex oral nep (in functie de igiena partenerului) with FK (de asemenea in functie de igiena si miros) cu urmare 69, CIM, COB, si alte fantezii cu care trebuie sa fim amandoi de acord. O intalnire dureaza o ora si cadoul e de 300ron. Va rog sa folositi YM kkleopatra90 doar pentru a stabili ziua si ora in care ne putem intalni, iar numarul 0740979620 il folositi doar in ziua in care trebuie sa ne intalnim,  pentru a reconfirma (voi daca vreti sa va asigurati) si pentru a va indruma exact catre locatie (o sa stiu cu cine vorbesc la tel dupa id-ul de mess de pe care e facuta programarea), prin urmare nu o sa fie confuzii, intarzieri  sau suprapuneri niciodata. Deci nu aveti decat doi pasi de facut, add pe mess, stabilim ziua si ora, apel telefonic in ziua respectiva pentru indicatii. Celelalte detalii le aveti aici, nu pot sa ofer nimic in plus, poze, gemete la telefon, webcam. Multumesc tuturor pentru intelegere ! Va cer asta pentru ca nu ma asteptam sa fiti asa saritori si asa doritori :) 

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Oriunde
  • Oras:Oriunde

Salut baieti....si usor cu programarile....incercati sa sunati si va veti convinge.Eu de exemplu am facut de ieri o programare prin messenger pentru astazi la ora 10.Pentru cine nu crede pot sa dau si discutia pe mess cu duduia.Ajuns la 10 in zona ...sunat...si mesageria.Astept un sfert de ora ca la carte....si...mesageria.Numarul de telefon nu-l postase aici ci mi-l daduse pe mess eu spunindu-i ultimile trei cifre ale numarului meu pentru identificare....sunati.....si ....cistigati timp....nu-l pierdeti cum am facut eu....pa

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: kkleopatra90
  • Oras:Iasi
  • Telefon: kkleopatra90
  • Oras:Iasi

Pentru cei care inca nu au inteles, imi pare rau, daca nu ma sunați cu 30min înainte de ora stabilită, pentru confirmare, sunt nevoita sa nu mai astept, adica sa anulez întalnirea. Bănuiesc ca e foarte simplu.

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...