Sari la conținut

Kleopatra super girl


kleopatra

Postări Recomandate

  • Oras:neverland
  • Oras:neverland

Pentru cei care inca nu au inteles, imi pare rau, daca nu ma sunați cu 30min înainte de ora stabilită, pentru confirmare, sunt nevoita sa nu mai astept, adica sa anulez întalnirea. Bănuiesc ca e foarte simplu.

 

Cei care au fost spun ca au sunat "in jur de ora aproximata"..acum ceri confirmare cu 30 de minute inainte. Te hotarasti? S

 

Sincer nu folosec aplicatia yahoo... cand te hotarasti sa faci programari la telefon, atunci poate ai sa ma vezi si pe mine.

 

 

peseu: nebunii nu ii "mirosi" dupa cum tasteaza ;)

Link spre comentariu
  • Oras:The Truman Show
  • Oras:The Truman Show
In urma cu trei zile:
 
EU:     "Ce te recomanda sa ceri mai mult decat fetele din top?"
PR-ul: "Aspectul" 
EU:     "Si cele de la top arata foarte bine"
PR-ul: "A arata foarte bine nu e totul. Trebuie sa fii si drăguța, sa fii îngrijită"  :rolleyes:

        
         Si cum in prima zi a portilor deschise nu am reusit sa vizitez exponatul din cauza derbedeilor cu primele recenzii  :P  , m-a mai si imbrobodit purtatorul de cuvant (caci exista si asa ceva) ca fata isi ia somn pe la pranz, exact cam pe cand maestrul Majestic dadea la rame, pana la urma, si cu ajutorul GPS-ului, caci altfel pare usor complicat, am reusit cu brio sa intalnesc noua senzatie de pe forumul local.
         Zic sincer ca eram pregatit .. sa fiu refuzat, convins fiind intr-un fel ca e vorba de o alta domnisoara, buna tare de altfel, pe care o stiu de la o sala de sport pe care o frecventam impreuna, purtatorul de cuvant alimentandu-ma cu destule .. coincidente in prealabil pe messenger. Surpriza e mare, caci, Kleo e peste asteptari, e peste fata de la sala, e o bunaciune de nu-ti vine sa crezi, o bruneta frumoasa la fata cu niste trasaturi dulci si un zambet dezarmant, la corp e bestiala, perfect tonifiata, cu pantalonii albi scurti din poze pe curuletu-i perfect de ii dadeau bucile pe-afara, suita pe tocuri, si daca poti crede ca in realitate e mai buna decat in poze de trebuia sa merg un pic pe-o parte sa imi ascund erectia  :giggle: ..
        
         Daca cei care isi fac iluzii ca pe forum vorbesc cu Kleopatra, le zic acum complet asumat ca suspiciunea vizavi de diferenta dintre discursul de pe forum si de cel de la fata locului din recenzia colegului PalosuGros este complet justificata, banuiala lui este certitudinea mea, am dovezi .. irefutabile, daca se va dori polemica pe tema asta cu PR-ul fetei. Pana la urma pe mine nu m-a deranjat deloc aspectul asta, chiar ii pot multumi celui/celei care ne-a scos-o in .. forum pe minunata faptura.
          
         Locatia e discreta, poate cam prea discreta, ca sa o cunosti pe Kleo, practic trebuie sa treci .. pe la scoala .. la propriu. Bloc nou, open space micut dar cu atmosfera intima buna, curat, fond sonor excelent ales, pat mediu, apa in protocol, baie micuta dar cu dotari aproape suficiente, vreo doua geluri de dus, prosop impaturit uscat. 
          Fata are un stil incredibil de a se face placuta, extrem de tonica si de joviala - sa zicem cumva gen .. Alinutza, glumeata, foarte amabila, extrem de spontana si de naturala in comportament la fel cum ii este si ambalajul, de o frumusete de iti taie respiratia, si vorba ei "stai sa ma vezi machiata". Desi dupa varsta n-ai zice, Kleo este extrem de versata, acopera lejer toata plaja de la complimente gen "Te stiu de undeva, nu imi esti coleg de facultate?".. de unde .. ca am terminat de ceva timp .. sau ca "ai pula "imensa"  =))  si ma opresc aici ca mi-a zis mai multe vizavi si de prestatie  =)) , acuma mie mi-ar conveni sa o las cum a iesit  :giggle:, dar nu e chiar asa  :P ,  sau "ai prietena?..esti frumusel..faci si sala?..poate iesim in oras"  :shy:  .. "imi place accentul tau .. frantuzesc"  :laugh2  - aviz amatorilor care vin de .. departe  :D  .. complimente facute probabil si de curtoazie, de altfel magulitoare, mai ales cand vin din partea unei piese rare asa cum e Kleo. In concluzie fata este adorabila, si nu o face pentru a-si creea vre-un avantaj vizavi de forum, ea nestiind practic mare lucru si nefiind la curent cu tot ce se discuta pe aici. Si pentru a nu se intelege gresit, daca cel/cea care scrie pe forum are un stil destul de elaborat si mai matur, Kleo e o pustoaica nebunatica, fara nici un fel de cenzura in comportament, discutii dar si in .. scris.
         Socializare la un pahar de .. apa, fata e aici e doar pentru studii, urmeaza vreo doua facultati din ce spune ea, face sport de ceva vreme - se vede din plin, si zice ca va lucra pana duminica, oricum la ea tot ce face pare o joaca. La ce .. detenta are, cred ca poate sa scoata bani si din .. piatra seaca.
         
          Cadoul la inceput, sa imi iau de o grija. Dupa igienizare, fata pregateste terenul cu un playlist muzical extrem de inspirat ales, plasandu-mi in fata ochilor perechea de buci superbe, ce plm puteam sa ii fac decat sa i le musc  :rolleyes:
   si pret de fix o melodie, imi face un show erotic cu miscari studiate extrem de lascive - gen .. Elena, poate chiar un pic mai provocator, de ma ia cu ameteli. Fata ma cheama sa fiu parte activa in spectacol, dupa care mi-o ia la supt sustinut cu mine in picioare si ea in genunchi. Imi transmite ca ii plac baietii care se termina repede de doua ori, o inteleg, dar eu trebuie sa o dezamagesc. Asa ca o iau gospodareste la treaba, doar pentru un numar prelungit.
          Tehnica pe felatie e buna, dar fara artificii nemaivazute, executa absolut orice ii ceri cu zambetul pe buze, suge cu pofta dar pare usor grabita, mai baga si ceva manuta, fara DT ca-i "prea mare", o uda/scuipa bine, linge/suge frumos si satelitii, o ia din orice pozitie, accepta sa o tii cum vrei de par/cap, sa i-o indesi cum doresti in gurita-i de printesa si sa i-o bati peste buze, se uita si la tine daca vrei in timp ce o suge, n-ai treaba ea zambeste in continuare, accepta si cunni  :la  :D .
          La normal trebuie sa o lasi si pe tocuri, cand o privesti de la spate iti vine rau, zici ca manualele de anatomie sunt facute dupa formele ei, are un cur si o pasarica perfecta, finuta si compacta, de iti vine sa i-o lingi si sa o futi .. in acelasi timp. In caprita pe langa masa si pe langa pat se arcuieste de spate foarte bine dar nu perfect, fandare buna de genunchi, accepta orice nebunie de vrei sa o tii de par, de umeri, de solduri, sa i-o tragi mai repede sau mai in .. reluare, gemetele de la inceput par usor fortate dar mai pe final la cadenta marita pareau mai veridice :D, contre anemice, in Kleo on top cu mine pe scaun se infinge bine, dar nu exceptional, la fel si pe pat, ii mai bag eu un pic de viteza, pe la spate sta misto cu curu ridicat ii dau de ii sparg bucile, foloseste lubrifiant desi se uda natural foarte tare, calduta si stramtuta pe uscat, mai putin dupa ce se incalzeste.
         Sa completam repertoriu reprezentatiei ar fi mers si un tits fuck doar ca nu prea ai pe unde  :) , sanii ii sunt micuti spre .. mici dar frumosi si fermi.  
         Ca sa nu am surprize, intr-o mica pauza, o intreb cat timp a mai ramas, 10 minute, abia aici ora are .. 45 de minute .. nici macar ca la scoala .. , poate ca am mai fi stat la taclale dar programarile sunt facute si de PR din ora in ora, pana la urma am stat door to door fix o ora, ea tinandu-ma la discutii pana i-a venit sub geam urmatorul client.
         Daca tot mai aveam cateva minute, zic sa nu plec totusi neterminat, surprinzator fata accepta cu aceeasi buna dispozitie sa continuam chiar daca i-am dat ceva mai tare.
         Ca si GFE sta foarte bine, FK la greu, o adevarata splendoare, dar fara pupici pe corp, te lasa sa o iei in brate, te mangaie frumos, aproape zici ca faci dragoste cu ea, o simti ca si cum ai fi cu prietena.
         
          Pentru ca tot se poarta comparatiile cu fetele de top si exista nevoia de ceva proaspat acolo, poate ca nu are inca rafinamentul si maturitatea unor fete de pe la top, dar compenseaza din plin printr-un sex-apeal incredibil.
          Ce m-a frapat, lasand deoparte aspectul fizic impecabil, GFE-ul si de ce nu si prestatia, a fost atitudinea fetei, cu mine s-a comportat exemplar, indiferent la cate chinuri am supus-o, si au fost cateva, a fost mereu zambitoare si bine dispusa, nu a comentat absolut la nimic, nu a dat ochii peste cap, nu s-a strambat, din contra "Asa iti place?..ok..si mie imi place asa", "mai vrei inca o data..sigur..si eu mai vreau" etc, cred ca si acum daca o futeam tot cu zambetul pe buze era, singurul minus e faptul ca in pauzele de socializare vorbeste la telefoane ..
           Daca prin alte parti am mai zis-o mai pe soptite, mai cu jumatate de gura ca ar putea urca .. ca ar putea ajunge .. acum nu am nici un dubiu, fata e de top cu siguranta chiar daca e incepatoare sau poate cu atat mai mult, ea avand un potential fantastic doar ca timpul ii/ne este dusman si doar pana duminica cica ar tine .. vraja, eu fiind totusi convins ca ne vom mai revedea cumva candva ..
            
Locatie:       9 - discreta, bloc nou, open space micut, atmosfera intima buna, curat, pat mediu, baie micuta, geluri de dus, prosop curat
Aspect:    -10 - cea mai mare nota care am dat-o pana acum, 20 de ani, super piesa, frumoasa la fata, trasaturi frumoase si dulci, bruneta, ochi caprui sclipitori, dantura si buze frumoase, zambet naucitor, trup de fotomodel, perfect tonifiat, lucrat, ~ 1,67 - 1,69m, ~55 kg, piele super fina, cur perfect, mediu ca marime bombat si tare, picioare frumoase, e bestiala pe tocuri, singurul minus e pentru sanii mici dar foarte frumosi si fermi, pizduta ii e perfecta, finuta si compacta
Oral:      8,5-9 - tehnica decenta spre buna, executa absolut orice, fara DT, suge cu pofta dar usor grabita si cu putina manuta, o uda bine, linge frumos si satelitii, o ia din orice pozitie, accepta sa o tii finut de par, sa i-o dai cum vrei, sa i-o bati peste buze, se uita si la tine daca vrei, face CIM, COB, accepta cunni 
Normal: 8,5-9 - schimbat vreo 4 -5 locuri/pozitii, sta in orice varianta, se arcuieste bine de spate, geme frumos, contre anemice, destul de stramtuta, se uda natural dar foloseste si lubrifiant
Anal:               - nu face, desi pe mess PR-ul imi dadea sperante in prima zi ca ar fi ceva sanse, a fost doar de marketing, ulterior la fata locului nici nu s-a pus problema 
GFE:          9,5 - FK din plin dar fara pupici pe corp, imbratisari, mangaieri, aproape zici ca faci dragoste cu ea, o simti ca si cum ai fi cu prietena 
Atitudine:   9,5 - naturala, foarte volubila, joviala, glumeata, submisiva dar cu personalitate, foarte amabila si foarte placuta, comunicare foarte buna, pacat de telefoanele alea..
Igiena:       9,5 - foarte curata, fara mirosuri stranii, epilata, lispeste crema/parfumul foarte rafinat
 
Remuneratia: 300 roni (dtd 1h, actiunea ~ 40 min)
Concluzii: experienta excelenta, recomand cu siguranta, se merita sa futi macar o data in viata o tipa ca si Kleo
  • Like 21
Link spre comentariu
Vizitator palosugros
Reputație: 0

MihaiMarius105, cand eu scriu despre ireverente si idiosincrazii aici pe forum si tu belesti limba romana in halul ala de zici ca neuronii se scurg din capul tau ca mucii, cand stranuti, oricine se prinde (doar din cum scriem) ca nu suntem aceeasi persoana. Da na, nu ma astept sa intelegi.

Link spre comentariu
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)

De unde stii tu s au ceilanti ca fata are peste .

Sunt foarte curios cum trage 'ti voi concluzii...S au a zis fata "eu am peste"

S-a precizat in recenzie ca fata nu prea avea idee de discutiile de pe topic

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator 0000000
Reputație: 0

Cei care au fost spun ca au sunat "in jur de ora aproximata"..acum ceri confirmare cu 30 de minute inainte. Te hotarasti? S

 

Sincer nu folosec aplicatia yahoo... cand te hotarasti sa faci programari la telefon, atunci poate ai sa ma vezi si pe mine.

 

 

peseu: nebunii nu ii "mirosi" dupa cum tasteaza ;)

 

Stai linistit ca nici daca ai folosi-o tot nu ai avea nimic de pierdut. Fata (sau cine o fi pe contul respectiv de messenger) ori raspunde cu intarziere, ori te lasa sa vorbesti singur acolo ca prostu' si ea pleaca de la calculator si-si vede de-ale ei.

  • Minus 1
Link spre comentariu

Putine sunt care nu au iubit s au nu sunt maritate .Dar sa vorbesti prima data cu pestele ca sa ajungi la fata e aiurea.Prima data nu am crezut ca pe yahoo vorbesti defapt cu un "el " si nu cu o "ea".

Deci sunt colegi care si au dat urgent seama .Pana la urma urmei baiatul o protejeaza la cati nebuni sunt

Am vorbit si eu cu "el "pe mess tariful e 300 ron cu implicare cica

Link spre comentariu
Vizitator 0000000
Reputație: 0

Putine sunt care nu au iubit s au nu sunt maritate .Dar sa vorbesti prima data cu pestele ca sa ajungi la fata e aiurea.Prima data nu am crezut ca pe yahoo vorbesti defapt cu un "el " si nu cu o "ea".

Deci sunt colegi care si au dat urgent seama .Pana la urma urmei baiatul o protejeaza la cati nebuni sunt

Am vorbit si eu cu "el "pe mess tariful e 300 ron cu implicare cica

 

Pe tine te fute pestele ?  :laugh2

  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:The Truman Show
  • Oras:The Truman Show

De unde stii tu s au ceilanti ca fata are peste .

Sunt foarte curios cum trage 'ti voi concluzii...S au a zis fata "eu am peste"

 

 

Inseamna ca altii mint.De ce spune ti ca are peste .Eu asta am intrebat.

 

 

 

Putine sunt care nu au iubit s au nu sunt maritate .Dar sa vorbesti prima data cu pestele ca sa ajungi la fata e aiurea.Prima data nu am crezut ca pe yahoo vorbesti defapt cu un "el " si nu cu o "ea".

Deci sunt colegi care si au dat urgent seama .Pana la urma urmei baiatul o protejeaza la cati nebuni sunt

Am vorbit si eu cu "el "pe mess tariful e 300 ron cu implicare cica   :350x

 

 

 

 

           Coleg parlamentmarciuc, te tii ca râia de mine si daca nu te-as cunoaste .. as crede ca faci vreo manevra cu tactica de manipulare in masa prin psihologie inversa, dar asa .. lasa-ma sa ma indoiesc .. ce tot o lungesti cu pestele? .. uita-te ce frumos ne scrie pe aici .. doar ca nu e scrisul fetei (ti-am explicat deja in recenzie de ce, ti-a subliniat si Cassy) .. are si fata o mână .. dreaptă, un mic ajutor, secretar(a), purtator de cuvant, PR - specialist in relatii publice, ia-o .. cum vrei! .. pana la urma e vorba de subdiviziunea muncii, adica fiecare sa faca ceea ce se pricepe cel mai bine, si dupa cum vezi parteneriatul functioneaza, asta si conteaza pana la urma, aici ai parte de un limbaj articulat si de aproape toate informatiile pe care ti le doresti iar fata e degrevata astfel de anumite sarcini si are mai mult timp pentru facultate ca fara scoala vezi si tu cat e de greu in ziua de azi .. de sala si de plaja, pentru a fi pregatita sa ne zambeasca frumos si noi sa plecam multumiti.  

           Nu ne intereseaza natura raporturilor dintre ei si daca exista la mijloc si vreo latura pecuniara .. eu am crezut ca recenzia mea dar si a celorlalti colegi va genera mai multa curiozitate vizavi de fata, fiindca chiar e ceva deosebit, dar interesul tau pare un pic pe .. dos   :350x .

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:.
  • Oras:.

Coleg parlamentmarciuc, te tii ca râia de mine si daca nu te-as cunoaste .. as crede ca faci vreo manevra cu tactica de manipulare in masa prin psihologie inversa, dar asa .. lasa-ma sa ma indoiesc .. ce tot o lungesti cu pestele? .. uita-te ce frumos ne scrie pe aici .. doar ca nu e scrisul fetei (ti-am explicat deja in recenzie de ce, ti-a subliniat si Cassy) .. are si fata o mână .. dreaptă, un mic ajutor, secretar(a), purtator de cuvant, PR - specialist in relatii publice, ia-o .. cum vrei! .. pana la urma e vorba de subdiviziunea muncii, adica fiecare sa faca ceea ce se pricepe cel mai bine, si dupa cum vezi parteneriatul functioneaza, asta si conteaza pana la urma, aici ai parte de un limbaj articulat si de aproape toate informatiile pe care ti le doresti iar fata e degrevata astfel de anumite sarcini si are mai mult timp pentru facultate ca fara scoala vezi si tu cat e de greu in ziua de azi .. de sala si de plaja, pentru a fi pregatita sa ne zambeasca frumos si noi sa plecam multumiti.

Nu ne intereseaza natura raporturilor dintre ei si daca exista la mijloc si vreo latura pecuniara .. eu am crezut ca recenzia mea dar si a celorlalti colegi va genera mai multa curiozitate vizavi de fata, fiindca chiar e ceva deosebit, dar interesul tau pare un pic pe .. dos :350x .

:)) dacă vrei să ii explici ceva, folosește cuvinte simple, propoziții scurte și cel mai important cuvinte comune(doar nu ai impresia ca o să stea cu dexul în față când o să citească postările tale)...doar asa o să ai mai multe șanse să îl faci să inteleaga ceva.

Am uitat...fără ironii subtile în text..ca nu pricepe :))))

După ce te.ai chinuit să îi explici...postările lui sunt epice, sunt mai bune ca secțiunea "bancuri". Cine a zis ca prostia nu are umor...s.a înșelat tare:))

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Oriunde
  • Oras:Oriunde

NESIMȚITA!!! Acesta domnişoară stimabilă mi-a facut o programare şi apoi evident nu a mai fost "găsibilă", asta după ce m-am învoit de la servici şi am stat ca fraierul să dau de ea. Eu susțin trecerea la DE EVITAT!

Eu cand am zis ca e o zdreamta.....m-a corectat...zdreanta....corect....dar tot o carpa e....parca pe mine ma intereseaza cit de gramatical vorbeste...trebuie sa suga pula si atat...ce mai incolo-incoace....ma intereseaza pe mine ca face doua facultati...eu nu pentru asta o caut...eu o caut sa o fut in gura si in cur....prea multa importanta le dam acestor zdremte...vad ca unii le compun poezii...oricum fatuca asta are mari probleme si cu capsorul...chiar daca arata bine....mai da-o-n pulele noastre....salut

  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata
  • Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata

NESIMȚITA!!! Acesta domnişoară stimabilă mi-a facut o programare şi apoi evident nu a mai fost "găsibilă", asta după ce m-am învoit de la servici şi am stat ca fraierul să dau de ea. Eu susțin trecerea la DE EVITAT!

... cafeaua in exces ... dauneaza (extrem de) grav ... sănătății     ;)

 

In schimb ... respectiva "domnişoară" este EXTREM de ... futabilà ... si...

DA ...dacà n a facut o nimeni dispàrutà pânà acum ... puneti o bine la pàstrat (neaparat la "de evitat" =)) ) pânà ajung si eu prin zonà!!!!

Link spre comentariu
Vizitator 0000000
Reputație: 0

NESIMȚITA!!! Acesta domnişoară stimabilă mi-a facut o programare şi apoi evident nu a mai fost "găsibilă", asta după ce m-am învoit de la servici şi am stat ca fraierul să dau de ea. Eu susțin trecerea la DE EVITAT!

 

Cum ti-ai facut programarea: telefonic sau pe Yahoo! Messenger asa cum zice ea ? Intreb fiindca pe Yahoo! Messenger apare online dar de raspuns nu raspunde.

  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Cum ti-ai facut programarea: telefonic sau pe Yahoo! Messenger asa cum zice ea ? Intreb fiindca pe Yahoo! Messenger apare online dar de raspuns nu raspunde.

Eu raspund pe id-ul ala,Frankfurte.. :laugh2 fa-ti o remapare la creier,ai cuplu cam mic..si o sa-ti raspund si tie.

Link spre comentariu
Vizitator 0000000
Reputație: 0

Eu raspund pe id-ul ala,Frankfurte.. :laugh2 fa-ti o remapare la creier,ai cuplu cam mic..si o sa-ti raspund si tie.

 

Pai daca tu raspunzi pe id-ul ala atunci zi-ne si noua daca accepti si anal sau nu ca eu asta voiam sa te intreb ?  :laugh2

  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator 0000000
Reputație: 0

Fata asta nu mai raspunde nici la telefon (incercati si vedeti ca sa va convingeti) si nici pe messenger. Mai bine o treceti la inactive fiindca se pare ca si-a facut banii de studii si a renuntat. Pacat !... Chiar mare pacat, ca i-as fi fost client fidel, poate primeam si bonus de fidelizare.  :laugh2

  • Minus 3
Link spre comentariu

  • Oras:RO
  • Oras:RO

Fata asta nu mai raspunde nici la telefon (incercati si vedeti ca sa va convingeti) si nici pe messenger. Mai bine o treceti la inactive fiindca se pare ca si-a facut banii de studii si a renuntat. Pacat !... Chiar mare pacat, ca i-as fi fost client fidel, poate primeam si bonus de fidelizare.  :laugh2

Tu o sa primesti doar acadele suflecate.

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...