Sari la conținut

0757324771 Tiganca bolnava


lungsigros

Postări Recomandate

  • Oras:La capatul ei
  • Oras:La capatul ei

Experienta nu-mi apartine, e din surse sigure si m-am gandit ca ar fi bine sa stiti. Deci una bucata amic voia sa dea si el o pedala intr-o seara recent, dupa ceva telefoane care nu raspundeau are "norocul" sa dea peste anuntul "BUNĂ! Sunt o tipă simpatică, finuţă şi foarte discretă, 1.70/21 ani/54kg, sâni mari. Ofer fantezii intime d-lor generoşi. Mă deplasez. Deya."Vine aia, cand o vede sa lesine, tiganca de la satra frate, urata cu spaime si cu un nas cat o cartofa, un pic grasa, cu cercel in obraz si imbracata ca o curva cu sclipici. Ba si ii venea omului a fute de-i era rau, avea varianta sa o violeze pe vanzatoarea de la non stop, sa incerce intr-o gaura dintre 2 borduri sau s-o ia pe asta sa-i dea una scurta, l-a impins pacatul si a luat-o.I-a facut oral neprotejat iar dupa o prestatie jalnica care l-a costat cat una de lux, acum face tratament si se tine de perete cand se pisa, SCULAMENT. Morala: aveti grija in cine va bagati pula !

Link spre comentariu
Experienta nu-mi apartine' date=' e din surse sigure si m-am gandit ca ar fi bine sa stiti. Deci una bucata amic voia sa dea si el o pedala intr-o seara recent, dupa ceva telefoane care nu raspundeau are "norocul" sa dea peste anuntul "BUNĂ! Sunt o tipă simpatică, finuţă şi foarte discretă, 1.70/21 ani/54kg, sâni mari. Ofer fantezii intime d-lor generoşi. Mă deplasez. Deya."Vine aia, cand o vede sa lesine, tiganca de la satra frate, urata cu spaime si cu un nas cat o cartofa, un pic grasa, cu cercel in obraz si imbracata ca o curva cu sclipici. Ba si ii venea omului a fute de-i era rau, avea varianta sa o violeze pe vanzatoarea de la non stop, sa incerce intr-o gaura dintre 2 borduri sau s-o ia pe asta sa-i dea una scurta, l-a impins pacatul si a luat-o.I-a facut oral neprotejat iar dupa o prestatie jalnica care l-a costat cat una de lux, acum face tratament si se tine de perete cand se pisa, SCULAMENT. Morala: aveti grija in cine va bagati pula ! [/quote']Ms pt recenzie lungsigros, noroc ca am citit, pt ca zilele astea vin la iasi si chiar aveam trecut acest nr de telefon in lista.
Link spre comentariu
  • Oras:La capatul ei
  • Oras:La capatul ei

Ovidiule nu stiu alte detalii, am scris ce mi-a zis colegu. Banui ca vrei detalii sa te feresti de ea sau sa vezi daca o sa urmezi un tratament, cred ca nu esti atat de dus cu capul incat sa te tenteze o tura cu bomba aia biologica.Am vrut sa incerc o gluma cu musteriul care a patit-o ca nu aveam idee ce inseamna asa ceva, dar dupa ce am l-am auzit mi-a trecut cheful. Pe scurt va spun ca a avut 2 saptamani de cosmar, intai a luat antibiotice dupa ureche fara efect, dupa asta a mers la doctor si dupa analize i-a dat ce trebuie. De la doza mare recomandata pe o perioada lunga, ragaia si besea doar antibiotice si-a facut varza stomacul si il durea ficatul. Era un chin sa mearga la baie, a facut carantina in casa si nu lasa pe nimeni sa intre la el de teama ca ar putea sa ia mizeria aia de boala, tot ce atingea dadea cu clor de i-au crapat mainile si mirosea ca la o buda publica clorinata.Toata lenjeria de corp a aruncat-o, a incercat sa-si spele toate rufele dar a pus clor prea mult asa ca si-a distrus majoritatea hainelor. Mie cel putin nu-mi mai trebuie sport din asta, m-am lasat cand am auzit ce-a patit.

  • Like 1
Link spre comentariu

De asta ma si mir cum cel putin 90% din autorii recenziilor de aici au ales si oral neprotejat si nimeni nu s-a plans ca ar fi luat nimic... Ori bolile care se transmit la normal sunt aceleasi cu cele care se transmit la oral si la fel de usor. Iti dai seama ce probabilitate e sa-ti iei ceva cand doar pe saptamana vin zeci de clienti la o bucata fatuca si aleg oral neprotejat...Unde sa deschid pe forumul asta un topic de genul asta?

Link spre comentariu

Vizitator mocu
Reputație: 0

 

 

... Ori bolile care se transmit la normal sunt aceleasi cu cele care se transmit la oral si la fel de usor ...Unde sa deschid pe forumul asta un topic de genul asta?

 

Nu e cazul sa deschizi un nou topic.El deja exista (de fapt, ele, topicurile, ca sunt inclusiv in sub-forumuri, precum cele dedicate Clujului, sau in cel pentru Oradea, etc.), in forma "oficiala" aici: In acel topic poti impartasi din cunostintele, sfaturile, recomandarile, impresiile tale.Spor la treaba domnu' doctor!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...