Sari la conținut

Salon Moulin Rouge 0756806368 / 0734583855 / 0755190928


Postări Recomandate

Acum o luna am decis sa imi incerc norocul la salon Moulin Rouge. Nu am mai fost niciodata si de mult am vrut sa merg pentru fete. Initial am vrut sa ma duc la Bianca, dar era nu era disponibila, asa ca am aleso pe Denisa.Am sunat mi-a raspuns o receptionera, mi-am facut frumos rezervare si mi-a spus ca Denisa lucreaza numai in tura de noapte.Bun am ajuns pe strada Vasile Lupu, am sunat din nou si m-a ghidat pana la o villa.De aici au inceput sa zic partile negative. Adica am sunat la interfon, mi-a deshis usa si am intrat in curte, unde am fost intampinat de catre un rottweiler, noroc ca a iesit o domnisoara si am scapat. Ma poftit inauntru cu tot cu caine.Inauntru este o camera foarte mare unde ar fi receptia, acolo este un barulet si un birou imens al receptionerei, plata se face la receptionera. Am platit 150 lei/ un masaj nu cu o finalizare, care ar fi trebuit sa tina o ora.Legat de domnisoara Denisa are niste sani foarte frumosi, sunt mari si nu sunt lasati. Are un funt la fel de frumos, insa la fata nu este grozava deloc, are un nas foarte mare.Am incercat cand am ajuns cu ea in camera sa plusez si sa obtin mai mult decat un masaj, insa nu a fost de acord. A spus ca ea castiga destul si nu are nevoie. Tot de la ea am aflat ca ea ar fi fost patroana salonului prelude masaj. Si mi-a spus ca este maritata si ca nu face nimic mai mult de masaj.Prestatia a fost una dintre cele mai slabe. Dupa ce m-am intors de la dus, ma pus sa stau pe spate si sa inceapa sa ma unga tot. Nu prea le are cu masajul, unul dintre cele mai slabe pe care l-am avut. Bun m-am intors si a inceput cu frecarea. La fel dintre toate saloanele cred ca aici au cele mai stricte reguli. Nu ai voie sa o saruti nicunde, nu ai voie sa o atingi numai pe umeri si sani, inafara de mana nu iti face masaj cu trupul. Toata distractia a durat 30 de minute dupa care a zis ca sa terminat. La final am intrebato daca au clienti si mi-a spus ca foarte multa lume merge si ca au multi clientii. In concluzie, salonul este foarte bine dotat si este curatenie, insa Denisa nu mi sa parut stralucitoare, restul fetelor nu stiu cum sunt.Din partea mea nota 9 pentru curatenie, locatie si nota 3 pentru prestatie si nota 6 pentru aspectul fizic.


post-13077-133409734057_thumb.jpgMai jos sunt cateva poze cu Denisa:post-13077-133409734055_thumb.jpgpost-13077-133409734054_thumb.jpg
  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator mocu
Reputație: 0
... Tot de la ea am aflat ca ea ar fi fost patroana salonului prelude masaj. Si mi-a spus ca este maritata si ca nu face nimic mai mult de masaj ... ... Mai jos sunt cateva poze cu Denisa ...
Daca Denisa este cea din poze, nu are nimic a face cu cea care a deschis salonul Prelude. Trust me.
Link spre comentariu

Salutare tuturor ,

 

Saptamana care vine , mi-am propus sa trec pe la un salon de masaj , pentru o ora de relaxare ( erotica ). Pentru ca saloanele unde mergeam de obicei ( Extrem Masaj si Red Angels ) s-au inchis , am decis sa sun pentru a afla ofertele altor saloane.

Dintre cele contactate , mi-a atras atentia , salonul Moulin Rouge . Am inteles ca au o locatie noua , (undeva in Zorilor ) , iar printre ofertele prezentate , am retinut :

150 masaj nud , respectiv 200 masaj cu surpriza. Am intrebat persoana de la telefon , in ce consta surpriza si mi s-a raspuns , ca daca mi-ar spune , nu ar mai fi.....surpriza.

M-a asigurat totusi , ca surpriza va fi una placuta si evident , va fi legata de ......finalizare.

Asa ca , mi-am facut o programare pt saptamana viitoare. Dupa masaj , voi reveni cu detalii , despre.......surpriza.

Daca totusi , cineva , a beneficiat de aceasta oferta de la salonul Moulin Rouge , il rog sa ne impartaseasca si noua surpriza........care sper sa fi fost una placuta !

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

iainte de toate scz ptr greseli dar tastez de pe tel... ram292x ala nu e rottweiler... e boxer kiar aseara am fost... masaj cu kamy... nu apare pe site... sayena par lung... frumoasa... sanii medii o prezenta f agreeabila platit 100lei ptr 30min... nu regrrt nici o secunda... am avut ce vb cu ea... si nu a zis niciodata Nu... e peste multe maseuze din Buc.

aspect fizic 9

igiena fetei 10

igiena locatie 10

GFE 9 (o oarecare lipsa de experienta... dar comenseaza prin faptul ca e o prezenta f placuta... )

Revin la ea la prima intoarcere la Cluj..

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator mocu
Reputație: 0

... si nu a zis niciodata Nu... e peste multe maseuze din Buc.

aspect fizic 9

igiena fetei 10

igiena locatie 10

GFE 9 (o oarecare lipsa de experienta... dar comenseaza prin faptul ca e o prezenta f placuta... )

Revin la ea la prima intoarcere la Cluj..

 

Rogu-te, se poate sa insisti un pic si asupra serviciilor, prestatiei fatucii?

Poti detalia, explicita, asertiunea: ... si nu a zis niciodata Nu...?

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Bineinteles! Fiind in trecere prin Cluj tot butonam forumul de pe tel in cautare de putina destindere seara. Ma hotarasc in cele din urma la acest salon, si nu regret alegerea facuta! Locatia este la o vila pe str Padurii nr 13 la 3min de unde eram cazat nici nu a mai trebuit sa iau masina... Au un boxer negru inauntru dar e ok, nu a sarit pe mine sa ma manance! Fetele f deschise si open-minded, ceea ce mi-a placut am stat cu ele la un suc vreo 10 min inainte de a alege sa vad care e mai deschisa si toate au fost... am ales-o pe Kamy ptr ca mi-a placut f mult cum arata dragura la fata sanii medii par lung 1,65 fara tocuri, un fund bombat care in bikini negrii se vedea senzational... si ff deschisa si amabila... fata, GFE destul de mare. Am spus ca nu a zis nu, indiferent pe ce parte o intorceam si ce fetishuri incercam, intra in joc, nu se ferea, nu se eschiva... (NU am facut sex, daca asta era intrebarea nici nu am cerut, nu ma interesa asta) am stat kiar un pic peste 30min, nu a existat sa vina cineva sa bata la usa totul a fost de nota 9,50 si cand dau nota asta o dau cu exigenta!

  • Like 1
Link spre comentariu

Salut

 

Am fost si eu sapt trecuta pe la domnisoarele de pe Padurii 13 . din punctul meu de vedere Diana a fost destul de intelegatoare cu stadiul meu de ebrietate si-a dat interesul peste masura as zice..

 

Colegul meu nu pot sa zic ca a fost la fel de multumit de domnisoara cu care s-a intalnit ( nu stiu cum o cheama )

 

Diana m-a primit zambitoare.. mi-a explicat ce si cum.. si apoi a trecut la treaba... dar din cauza alcoolemiei ridicate.. soldatatul nu venea la apel...

 

dar prin gesturiile ei a reusit sa il readuca la viata

 

tin sa precizez ca nu voiam sa ma f@t deci masajul era perfect

 

Diana e tipa ai cu sani mai mari.. un pic mai facuta.. ca nu e grasa.. draguta si amabila... nu vreau sa fac reclama.. dar am fost la raiza acu 2 sapt si a trebuit sa astept o ora.. si tot degeaba pt ca din ce am avut de ales nu mi-a placut nimic .. colegi mei 2 la numar atunci au servit cate o domisoara.. unu multumit unu nu prea  :) cel din urma din cauza ca nu a avut contact sexual :)

 

pretul pe padurii a fost 150 ron de unu

 

spor la toti

  • Like 1
Link spre comentariu

buna avat, "Felicitari" pentru ca ai avut curajul sa postezi....in cele din urma ceva. O fi din cauza emotiilor primei postari, dar inchei cu ceva ce cred ca trebuie clarificat, eventual in topicu salonului respectiv :

citez: unu multumit unu nu prea  :) cel din urma din cauza ca nu a avut contact sexual

Te rog sa detaliezi ce s-a primit si cat a costat halatul si eventual care a fost domnisoara care il vindea

  • Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu

Salut

 

scuzati-ma trebuie sa fac o rectificare nu a fost raiza.. a fost issys la care am fost cu prieteni mei..

 


Imi cer scuze pentru greseala , e cel din zorilor cum cobori de pe turzii inspre ghiorgheni ( nustiu strada )

 

A fost 120 daca imi aduc bine aminte.. domnisoarele cea cu care a fost multumit prietenul meu.. era o roscata.. corp frumos sani mari.. la fata nu e nustiu ce.. dar nu e urata..

 

 

 

celalalt mai nemultumit.. a fost cu o fata mica si neimpresionanta din nici un punct de vedere , nici pozitiv nici negativ

 

Plus ca ne-a bagat intr-o camera ca cica vrea sa iasa o persoana si nu vrea sa fie recunoscuta.. si am stat acolo vreo 15 minute.. la care m-am si enervat

 

La moulin Rouge..Diana a permis atingeri , si chiar s-a pus cu veverita la mine pe fata :laugh2 , imi pare rau ca starea mea nu era destul de buna pt a o rasplati pt bunatatea mea..

  • Like 1
Link spre comentariu

Va salut ! Am decis acum cateva zile sa incerc unul din saloanele de masaj erotic din Cluj. Fiind in preajma anului nou, multa lumea era in concedii, mai peste tot gol, si foarte suparat ca nicio escorta nu raspundea la telefon, am decis sa sun la un salon. Am ales acest salon pentru locatie, adica aproape de unde locuiesc si eu. Am sunat, facut programare intr-o ora. Mers la locatie, este in Zorilor pe strada Padurii nr X. Am ajuns acolo, m-a intampinat receptionera. M-a invitat inauntru, mi-a oferit ceva de baut, am refuzat, nu prea imi place sa consum alcool inainte. M-a informat ca este decat o fata disponibila in acel moment. Este vorba despre Kimy ( sper ca am scris corect, versiunea engleza a numelui Cami probabil). Am achitat 150 lei la receptie echivalentul a unei ore de masaj erotic. Mai era varianta de 200 lei o ora cu finalizare cu surpriza. Surpriza nu stiu ce este dar mi s-a dat de inteles ca nu este sex. Kimy este o fata bruneta deschis, inalta, frumoasa la fata, ochi caprui, sani medii, un pic lasati, fund foarte sexy, sfarcuri erectile. Are cam 1.70 inaltime, si 55-60 kg.

Actiunea: Masaj de relaxare foarte bine executat, fata are experienta in domeniu. Fiecare parte a corpului a fost masata, si am simtit o relaxare totala in acele momente. A urmat un masaj erotic cu sanii, apoi m-a intors si a continuat masajul cu sanii peste pieptul meu si peste zonele "importante" ale mele. Se vede ca are tehnica foarte buna. In timp ce ma masa degetul meu era introdus in ea, accepta acesta lucru si chiar ii place foarte mult, si nu m-am abtinut sa ii ofer un oral, si sa ma joc cu sfarcurile ei foarte tari. Am finalizat pe sanii ei. A fost ceva ce nu am simtit la alte escorte. Chiar daca nu a fost sex, senzatia a fost foarte intensa. Fata are un GFE extraordinar, stie sa te faca sa te simti bine si sa te relaxezi.

 

Notele:

 

Locatia 9

Igiena 10

Aspect fata 9

Masaj 9,5

GFE 10

 

Chiar daca nu a fost sex, a fost o experienta foarte foarte incitanta, si o sa mai trec pe aici. Timpul total: aproximativ 50 minute. Pretul 150 lei. Recomand.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

Am trecut de multe ori pe la salonul respectiv.

Am fost si pe la inca 4 sau 5 saloane din cluj.

Sincer nu cred ca exista termeni de comparatie intre  Moulin Rouge si multe alte saloane din cluj.

Probabil sunt altele mai cochete dar inca nu am ajuns la ele.

Andrei 84  si eu am fost cu KIM  intradevar face un masaj foarte ok fata de mute alte fete care habar nu au cu ce se mananca chestia asta.

  • Minus 3
Link spre comentariu

Am trecut de multe ori pe la salonul respectiv.

Am fost si pe la inca 4 sau 5 saloane din cluj.

Sincer nu cred ca exista termeni de comparatie intre  Moulin Rouge si multe alte saloane din cluj.

Probabil sunt altele mai cochete dar inca nu am ajuns la ele.

Andrei 84  si eu am fost cu KIM  intradevar face un masaj foarte ok fata de mute alte fete care habar nu au cu ce se mananca chestia asta.

cam miroasea ceva neplacut 

Link spre comentariu
  • Oras:Cluuuuj
  • Oras:Cluuuuj

Salutare dragii mei,

 

Daca tot citesc acest minunat forum e musai sa vin si eu cu recenzia mea referitoare la Salon sau mai mult la o anume dameza.

 

Am ajuns pe strada Padurii undeva pe la ora 23, fara gram de alcolemie in sange. In locatie erau 4 fete la vedere imbracate destul de sumar dar eu tinteam spre Diana pentru ca aveam recomandarea din partea unui prieten. Stam noi la o tigara, decartez 150 lei si urc la etaj unde sunt invitat la un dus. Baia curata, mare, prosop dat din dulap, cabina de dus dezastru - cu usi care stau sa cada pe tine. Purced in camera si ma asez cuminte in patul pe care era intins un cearceaf rosu. Dintr-o coincidenta inainte de a ma aseza in pat pun mana pe telefon sa-l pun pe silentios ca imi tot suna la ora aia  si retin ora : 23:11.

 

Imediat apare si dameza, infasurata intr-un prosop proaspat iesita de la dus. Urmand un masaj de relaxare foarte slab si apoi imi zice sa ma intorc  abordand un 69. Buci bune, epilat frumos si corect, permis limbi in pussylica frumos mirositoare si finalizat.  Mai trebuie sa descriu pulverizatoru ala de flori in care era turnat uleiu de masaj  cumparat la 5 litrii de la magazinu chinezesc care a fost jenant de tot.

 

Ma sterge ea frumos si ma invita la dus.  Iese din camera sec si ma uit la ceas: 23:28.

 

Eu chiar vreau sa va intreb ceva pentru ca la masaj in salonul asta am mai fost dar alcolizat bine si nu aveam notiunea timpului:  La toate saloanele de masaj e asa scurta treaba? Am aruncat eu 150 lei aiurea  doar din cauza unei recomandari a unui prieten ?  Is defect eu ? :)

 

 

Note:

 

Locatie 9

GFE 7

Prestatie 3

 

In concluzie nu ma mai duc la saloane de masaj sau cel putin nu la asta.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:cluj napoca
  • Oras:cluj napoca

n-ai tu nici un defect, acel salon mi se pare neserios...si eu am patit acelasi lucru, e drept, anul trecut undeva, inainte sa am cont.....nu am postat nimic despre incident deoarece nici nu stiam cu care fata am fost  si  fiind curvar ucenic o vreme buna dupa aia, puteam fi crezut ca fac reclama negativa.

Plus ca la fel ca si tine, am crezut ca eu am fost o exceptie....am acuma confirmarea ca tot neseriosi au ramas

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

g2br13l, rezultă din postările anterioare - aspect pe care îl pot confirma personal - că acest cuibuşor de nebunii (fade, se pare) nu-şi mai are locaţia pe strada indicată în titlu.

Cu adevărat, s-a mutat cu tot cu matroană: "şefa" este o tipă pe la 35 ani, dezgheţată, "bună", evident de pulă, fostă maseuză ea însăşi, păcat că nu mai prestează, cu un milion de relaţii, care îşi foloseşte aceste relaţii pentru alimentarea constantă cu clientelă a aşezământului, nepreocupându-se prea mult, din păcate, de îmbunătăţirea serviciilor oferite; am fost la salon de vreo două ori când rezida pe Vasile Lupu şi am avut aceeaşi impresie de labă ultrarapidă, motiv pentru care am şi demisionat din postura de client.

Ca atare, g2br13l, te rog să înlocuieşti, din titlu, expresia din paranteză cu aceasta "Zorilor, str. Pădurii"!

  • Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

   Eu zic ca cel mai bine ar fi sa renuntam de tot la numele strazii din titlu. Vad ca se tot schimba adresele si probabil ca o sa se schimbe in continuare. Nu este mai corect ca detaliile acestea sa le obtina userii din citirea recenziei sau din folosirea telefonului pentru programare?

  Mie imi este simplu sa fac o modificare, dar cred ca pana ajunge un coleg sa imi atraga atentia ca s-a modificat adresa unei locatii, alti colegi mai comozi in ale cititului isi iau teapa incercand sa sune cand deja sint plecati spre locatie.

Link spre comentariu
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

Tipa are 36 de ani si are cateva afaceri in cluj motiv pentru care nu se prea ocupa de salon.

Nu a facut masaj in viata ei dar este din garda veche de fete care au bagat japonia la greu.

@ lesbianul   daca nu te poti inpune in  fata la o otrava in speta Diana parca ai spus      sa iti faca 2 finalizari si sa stai macar 50 de min mai bine nu  te duce la masaj.

Aicea nu e vorba de salonu in sine ii vorba de otravile care preteaza indiferent de salon.

Am intrat cu toate otravile de acolo de la salon si am selectat cateva care stiu sa preteze si intru numa cu ele din pacate nu prea le am cu tastatu si cu povestile cum le scrie stalingrad fiinca as avea multe de povestit nu neaparat doar de salonul moulin rouge

Am fost la toate saloanele din Cluj si daca esti un fraer te alegi cu o laba rapida indiferenrt de salon. Deci daca nu aveti coaie nu mergeti la saloane .

Sper ca nu am incalcat nici o regula si numa bine.

Link spre comentariu

     Charny123 limbajul folosit nu este cel mai adecvat. Nu ne deranjeaza sa postezi insa fa-o ceva mai civilizat. Poti sa faci comentarii negative si fara sa folosesti expresii de genul " otravuri " . Expresiile acestea nu prea fac cinste nici unui user.

Link spre comentariu
  • Oras:Inca pe pamant...
  • Oras:Inca pe pamant...

Domnule charny123, chiar te invidiez. Nu cred ca sunt extrem de multe saloane de masaj in Cluj (probabil cateva zeci) si tu le-ai vizitat pe toate... 

FELICITARI!

Iti propun un targ:

- tu scrii recenzii pentru fiecare salon vizitat si eu te premiez substantial (multe +). Ce zici?

Si cu siguranta colegii nostrii de pe sectiunea Cluj o sa faca la fel ca mine.

 

Bafta!

Link spre comentariu
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

Am vrut sa evidentiez un lucruca indiferent de locatie fetele sunt cam la fel peste tot.

Trebuie sa cauti ca sa dai de calitate.

Imi cer scuze pentru limbajul de m ai sus dar sunt un foarte mare misogin .

Dorinel o sa ma uit la reguli cum se face o recenzie si pe scurt o sa incep sa fac recenzi.

Link spre comentariu

  • Oras:cluj napoca
  • Oras:cluj napoca

Am fost la toate saloanele din Cluj si daca esti un fraer te alegi cu o laba rapida indiferenrt de salon. Deci daca nu aveti coaie nu mergeti la saloane .

Sper ca nu am incalcat nici o regula si numa bine.

Asta s-o crezi tu.....am umblat de multe ori la masaj in cluj, si mereu am fost respectuos si am fost tratat cu respect. Exceptie facand moulin unde ultima oara am patit ce a patit si lesbianul. Si de atunci nu am mai frecventat acest salon.

Si de ce ti-ar trebui coaie sa mergi la un salon de masaj?...ca sa rupi tot acolo?...ca sa-i cobori toti sfintii in cap maseuzei daca nu vrea sa ti-o ia in gura?...sa-i arati cu cine se pune nu?, ca doar nu esti tu prost sa dai 150 de lei numa pentru o laba, asa-i?

Pe acelasi principiu daca mergi la o escorta si ea se comporta naspa cu tine, tot tu esti de vina ca nu i-ai futut o palma ca sa-i arati unde ii e locul.... nu zic bine?

Imi pare rau charny123, nu sunt deloc de acord cu tine si nici cu cei care gandesc ca tine.

De la un utilizator aparent cu coaie mai mici

Numai bine

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...