Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Stie cineva ceva despre aceasta doamna?? Credeti ca este aceeasi doamna in ambele seturi de poze?Cea din baie pare usor mai slim , totusi tind sa cred ca e vorba de aceasi persoanaAnuntul:DOAMNA,37 ANI SEX TOTAL oral neprotejat cu fin.(inghit tot) anal cu finalizare(contra cost) normal orice pozitie,saruturi,mangaieri atingeri masaj erotic,deep,uro,usoara dominare,cunilingus anilingus,masturbare

Link spre comentariu

Se recomanda Ika, locatie la Mall Vitan, stradal, blocul dintre mall si Maicom, scara de langa supermarket-in lateral, etaj superior, chiar ultimul parca.Locatia ingrijita, tipa arata binisor ca infatisare. Serviici multe cu mercurial bogat si la numar si la 2 finalizari. Desi mi le-a spus de doua ori nu le-am retinut pe toate. Minim parca 150 lei un numar cu FK si CIM cu inghitire si maxim parca 350 lei doua numere (o ora fara graba) cu FK, CIM, inghitire, sex total cu anal neprotejat cu finalizare!!!Mi-a zis ca anal nep face doar daca si finalizezi?!? N-am prea inteles faza, dar a zis ca doar asa accepta. Vazand ca ma uit ciudat la analul nep si cu finalizare mi-a zis ca are metode de a se proteja si ca sa ma convinga m-a dus la o debara plina de solutii de curatat orice (de la gresie, faianta si pana anusuri banuiesc).Era destul de curat in locatie. Fata vorbea foarte repede, ca o mitraliera, de-a trebuit sa o pun sa repete unele lucruri.Nu m-am apucat sa ii fac educatie despre cat de riscant este ca face analul np si am plecat.Cat despre poze nu stiu ce sa zic. Parca ar fi ale ei, cum am zis nu arata rau, dar parca nici asa bine ca in poze. Este inalta, cel putin 1,70. Ce imi aduc aminte clar este ca are burtica, lucru care nu se vede in poze. Locatia pare sa fie cea din poze.A fost un pic ca in filmele vazute pe ff ca am urcat pe scari, cel putin 7-8 etaje si cum am ajuns sus a inceput sa-mi mitralieze serviciile. Acum vazad anuntul, unde chiar scrie ca face anal np, stiu sigur ca eu cand m-am dus la ea acest amanunt nu mi-a sarit in ochi in anunt si am fost destul de socat de anal np cu finalizare (cand mi-a zis prima data pe turatie maxima am crezut ca nu aud bine, abia cand a repetat si mi-a explicat am priceput despre ce e vorba).Ca varsta este trecuta de 40 de ani sigur, nici vorba de 37 sau daca chiar are 37 arata de peste 40, poate 45.

  • Like 2
  • Minus 6
Link spre comentariu

salut am fost si eu la ika locuiste langa mall vitan intr-o scara cu cainiiapartamentul este ok ea pare a avea mai mult de 37 in jur de 42-45.Intradevar ea este cea din poze dar cu retusuri sani ii are mai lasati si cu o forma ciudata (cica are silicoane) si fund plin de celuluita cam inesteticte invita in casa te intreaba daca ramani cu un ton cam neprietenos in dormitor este un pat mare acoperit cu prosoape cere 100 ron fin si daca vrei ca fin sa nu fie in balon te costa 50 de ron in plus la o ora cere 300 ronaccepta greu schimbarea de poziti si te cam grabeste cand am iesit din dormitor sa merg la baie in camera de langa se auzeau mai multe voci de femeie si barbat semn ca nu locuieste singuraoral 7 cu indulgenta:)normal 8 si anala 6comunicarea lasa de dorit si eu cred ca are in jur de 42 44 de ani nu cat spune ea 37

  • Like 1
Link spre comentariu

pe mine m-a primit intr-o tinuta extrem de erotica , contrazic pe domnul de mai sus usile fiind toate deschise de la camere , ea fiind singura cu toate ca mi-a spus in camera ca din cand in cand mai vine o fata care ii raspunde la telefon . oral super fara prezervativ , normal ok chiar si analul super , in rest am avut parte de un preludiu placut si o recomand cu incredere !

 

bye

  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!

@cristian82 recenzia ta e chiar foarte incompleta si total neadecvata conform regulamentului.Te rog revino cu completarile de rigoare! Multumesc!

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Am vizitat-o si eu pe doamna in cauza. Pot spune ca pozele-s reale, toate. Dupa parerea mea nu are mai mult de 40 de ani, sau daca-i are, se tine teribil de bine. Intradevar are silicoane, puse acum vreo 10 ani, dupa spusele ei, dar care n-arata rau (nu-s ca doua mingii aplicate pe pieptul unora, de nu-ti vine nici sa le atingi de frica sa nu se sparga).Locatia este intradevar langa Mall Vitan, intrarea prin laterala blocului. Cainii nu-s periculosi.N-are pic de burta, are un abdomen bine lucrat, chiar frumos. M-a surprins ceea ce a scris colegul nostru de aici referitor la burta, chiar n-are deloc!Ca si servicii ofera cam tot ce-ti trece prin cap. In cazul meu a fost vorba de o ora, oral neprotejat cu finalizare, si normal protejat, pentru care am platit la sfarsit 250 ron.Oralul este foarte ok, deep, se joaca cu ea, o linge, scuipa, tot ce trebuie.Normalul cu participare din partea ei, chiar ii face placere daca e bine incinsa.Marturiseste ca o excita foarte mult sa faca oral.Intradevar in casa mai era o persoana de gen feminin, nederanjanta, nu m-am intalnit cu ea.Ora a fost respectata, telefonul n-a fost prezent in camera (probabil se ocupa cealalta fata de el).Parerea mea este ca-i de recomandat, dar probabil ca trebuie sa fii pe aceeasi lungime de unda cu ea. Nu-i place sa fie luata repede, ii place sa se incinga putin, asa ca apreciaza pe cei mai tandri.Toate cele bune, si bafta in continuare.

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator maier
Reputație: 0

Am vizitt-o saptamana trecuta pe doamna, fiind un mare amator de mature. Era singura in locatie, are un corp frumos pentru varsta ei. Fiind destul de grabit am ales sa raman pt un singur numar - sex total pentru care am platit 100 RON. Mi-a marturisit si mie ca iii place mai mult oral sau anal, nu o incanta atat de tare normalul, chiar am pus-o capra si dupa cateva minute ea mi-a propus sa facem anal.Pentru 100 RON/finalizare cred ca este de vizitat, eu oricum o sa o mai incerc.A, sa nu uit , locatia este aceeasi de langa Mall Vitan, cainii din scara eu nu i-am vazut...

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Salutare dragi futaciosi...Recent pe AT am descoperit o escorta care dupa cum spune ea face de toate si desi zice ca are 37 ani din poze(jura ca sunt ale ei) nu i-ai da mai mult de 30...http://www.anuntul.ro/anunt/doamna-37ani-sex-total--oral-cu-finalizare--anal-cu-finalizare-contra-cost_4827740Stie cineva ceva despre ea, a fost cineva?

Link spre comentariu

Sal'TARE!@valmont43... citeste rogu-te regulile forumului! Link-urile dispar repede, din titlu nu intelegem nimic...Ca sa te ajut, postez eu anuntul asa cum apare in AT" DOAMNA 37ani sex total -oral cu finalizare/ anal cu finalizare (contra cost), normal orice pozitie, sarutari, atingeri, masaj erotic, deep, uro (activa), cunnilingus / annilingus, dus impreuna, igiena, discretie, TEL: 0749664329 Pret 100L"

 

post-791-133409741159_thumb.jpgpost-791-13340974116_thumb.jpgpost-791-133409741161_thumb.jpgpost-791-133409741162_thumb.jpgpost-791-133409741163_thumb.jpgpost-791-133409741164_thumb.jpg

  • Like 3
Link spre comentariu

Am vorbit eu ieri cu ea la telefon si mi-am facut nervi, respectiv i-am inchis telefonul in nas.O intreb "anilingus prestezi ca parte atictiva?" si ea imi spune cu o voce de baba de 70 de ani si tafnoasa ca ce nu stiu sa citesc in anunt ca "da" face.La care eu calm inca i-am spus "stii ai fi putut doar accepta anilingus, am intrebat si eu". Si ea zice cu un ton de dus mortul la groapa "imi dai lectii de sexualitate tinere?" La faza asta ma enervez si-i spun ca diferenta de varsta dintre noi nu e decat foarte mica, asta daca nu cumva ea mananca rahat si are 100 de ani. Si i-am inchis.Deci concluziile le trageti singuri. Sau sunati-o sa-i ascultati vocea de privighecioara.

Link spre comentariu

Este una si aceeasi persoana - precum bine a remarcat Papuasul - cu

DOAMNA, 37 ani ofera sex total: oral/anal (cu finalizare) contra cost, normal orice pozitie, sarutari, atingeri, masaj erotic, deep, uro activa, cunilingus/ anilingus, dus impreuna, igiena si discretie, pup, 26 Mar 18:21 0749.664.329 Pret 100L
http://www.anuntul.r...-normal_4859409
Acelasi anunt, aceleasi servicii, aceeasi varsta, acelasi pret, din relatari aceeasi locatie, acelasi comportament. Un argument in plus: uitativa la pantofii albi cu tocul rosu.Rog un admin sa uneasca threadurile.

Link spre comentariu

Salutare confrati!Ma cam batea gandul sa o vizitez pe doamna, si acum cateva zile chiar am testat-o. O experienta mai putin placuta . Conversatia cu ea decurge foarte greu si am plecat cu 1000 de draci. O jumatate de ora de tortura psihica......Dar pe scurt:Fata -7 arata bine dar nu prea varsta o tradeaza , fund..... +38 , dar are un plus la capitolul sani avand silicoane +8Servicii - 7 oral (cu prezervativ, la cererera mea), dar bun, cu deep.... cu lins 00....normal in mai multe pozitii, anal nu am incercat.Locatie - 8 - apartament curat, baie ok, dar mai era inca o fata, ca avea si colega ei pe cineva.Locatia este pe calea vitan langa maicom daca nu ma insel calea vitan nr 109, si cum a spus si cineva mai sus 10-12 intinsi la soare dar foarte pasnici.Total "prestat" - 1 fin 100 ron.Poate ca sunt eu mai mofturos, dar tipa sta farte prost la capitolul comunicare.Concluzia finala:O experienta banala. Parerea mea.

Link spre comentariu

intradevar, este una si aceeasi .

Am vizitat-o pe doaman saptamana trecuta, dupa o incercare nereusita ( programare,dupa care nu a mai raspuns la telefon,e drept, nici nu insist...3-4 telefoane, in decurs de 10 minute,si apoi am plecat).

Pozele ii apartin,nu sunt retusate,insa sunt facute de un fotograf profesionist, care a avut grija sa o surprinda din unghiuri care ii sunt favorabile.

Spre deosebire de poze,acum e un ciocolatiu deschis,la par,si ceva mai scurt....in opinia mea,era mai placut cum e in pozele de "portofoliu":)

Varsata cred ca e in jur de 38-40,deci,nu este pe alaturi, a 2-a programare facuta a fost respectata cu strictete.

Aparatament in zona Mall Vitan,langa Maicom, etaj 8,apartament curat, nu am simtit / vazut sa mai fie altcineva in casa, prosop curat,gel de dus masculin la baie, papuci, asternut curat,deci locatie primeste punctaj maxim.

Fata e cea din poze, cu precizareea ca in unele pozitii sanii chiar daca sunt siliconati,nu mai stau cum ar sta la cineva de 20-25 ani,dar,pe mine nu ma deranajt intrucat vroiam ceva din zona" mature",stiam unde ma duc,asa ca ma declar multumit.

GFE ridicat ( aici sunt sigur ca depinde de fiecare din noi raspunsul pe care il primim de la fete), oral neprotejat cu deep, atentie la zonele adiacente, schimbat mai multe pozitii, are intiativa, asa ca eu o sa ii dau un 9 prestatiei doamnei.

Am stat o ora si vreo 20 de minute ( cu tot cu discutie, 2 dusuri), 2 finalizari, si am lasat un cadou de 200 lei,nu mi s-a atras atentia ca a expirat timpul

Nu am incercat anal,dar am inteles ca face,si tariful este acelasi.

Concluzie: pentru varsta declarata ( aproape de 40) arata bine, pozele sunt reale, prestatie e ok,eu m-am simtit bine, o recomand si voi reveni.

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator Obsedatul
Reputație: 0

@rumburack01

 

Confrate, daca ai fi scris ca i-ai recunoscut body-ul negru cu decupaj circular la spate, as fi fost de acord cu tine, desi o coincidenta nu exclude o diferenta. In schimb, recunoasterea tatuajului de pe abdomen (eu nu l-am gasit nici cautand cu lupa), pe mine m-a facut sa ma indoiesc de afirmatia ta.

 

Gata, m-am prins, norocosule, esti ruda cu Superman si ai vedere cu raze X la fel ca a lui! :)

Link spre comentariu
Vizitator Obsedatul
Reputație: 0

Cerandu-i domnului Goagal sa o caute pe doamna ce raspunde la numarul de telefon 0753364626 (in ambele variate, cu si fara puncte despartitoare), am fost indrumat spre un website de promovare a escortelor. Acolo am gasit 4 anunturi, insotite de tot atatea seturi de fotografii. Vi le reproduc:

 

Telefon Escorta: 0753.364.626 / Tarif: 100 RON

DOAMNA MATURA OFER SEX TOTAL , SEX ORAL NEPROTEJAT CU FINALIZARE FACIALA, SEX NORMAL IN ORICE POZITIE, SEX ANAL CU FINALIZARE (CONTRA COST) SARUTURI, URO, DOMINARE SI ALTE MICI FANTEZII. POZE REALE. Escorta telefon: 0753364626

 

post-27467-0-18339600-1335874391_thumb.jpgpost-27467-0-69469100-1335874398_thumb.jpgpost-27467-0-07796500-1335874405_thumb.jpg

post-27467-0-73566000-1335874474_thumb.jpgpost-27467-0-17847000-1335874475_thumb.jpg

 

Telefon Escorta: 0753.364.626 / Tarif: 100 RON

DOMANA MATURA CU EXPERIENTA OFER SEX TOTAL, SEX ORAL ADANC NEPROTEJAT CU FINALIZARE ORALA (POT SA SI INGHIT), SEX NORMAL IN ORICE POZITIE, SEX ANAL CU FINALIZARE (CONTRA COST), MASAJ EROTIC SI DE RELAXARE, URO (ACTIVA), CUNILINGUS, ANNILINGUS,DUS ASISTAT. FRENCH KISS SI MULTE ALTELE. POZE REALE. Escorta telefon: 0753364626

 

post-27467-0-60075600-1335874475_thumb.jpgpost-27467-0-07544500-1335874476_thumb.jpgpost-27467-0-50673800-1335874476_thumb.jpg

post-27467-0-90669900-1335874476_thumb.jpgpost-27467-0-30748900-1335874477_thumb.jpg

 

Telefon Escorta: 0753.364.626 / Tarif: 100 RON

DOAMNA PASIONALA OFER SEX ORAL NEPROTEJAT CU FINALIZARE ORALA (CU INGHITIRE), SEX NORMAL IN ORICE POZITIE , SEX ANAL CU FINALIZARE (CONTRA COST), SARUTURI, ANGAIERI, ATINGERI, MASAJ EROTIC, DEEP, URO (ACTIVA), CUNILINGUS, ANNILINGUS, DUS IMPREUNA. Escorta telefon: 0753364626

 

post-27467-0-71602500-1335874477_thumb.jpgpost-27467-0-38950400-1335874478_thumb.jpg

 

Telefon Escorta: 0753.364.626 / Tarif: 100 RON

DOAMNA MATURA OFER SEX TOTAL , SEX ORAL NEPROTEJAT CU FINALIZARE FACIALA, SEX NORMAL IN ORICE POZITIE, SEX ANAL CU FINALIZARE (CONTRA COST) SARUTURI, URO, DOMINARE SI ALTE MICI FANTEZII. POZE REALE. Escorta telefon: 0753364626

 

post-27467-0-90372800-1335874478_thumb.jpgpost-27467-0-60245100-1335874492_thumb.jpgpost-27467-0-06962400-1335874493_thumb.jpg

post-27467-0-53828800-1335874493_thumb.jpgpost-27467-0-06924600-1335874494_thumb.jpg

 

A treia si penultima fotografie le-am prelucrat un pic:

 

post-27467-0-43707800-1335875722_thumb.jpg

 

post-27467-0-93341200-1335874499_thumb.jpg

 

Mie nu mi se pare ca doamna ar avea un tatuaj pe abdomen. :(

 

Concluzia: Deoarece fotografiile pot "insela", exista cineva care sa poata confirma faptul ca doamna este una si aceeasi bazandu-se pe propria experienta?

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Am vizitat-o eu de vreo doua sau trei ori. Este ea, in toate pozele. Intradevar are un mic tatuaj in zona abdomenului. Serviciile sunt ok, dar probabil ca tine si de partener. Eu nu m-am dus niciodata pentru o finalizare, am platit 250 ron, am stat cat am vrut, si am avut parte de un tratament absolut ok.

  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!

Eu tare am impresia ca aceasta escorta a mai fost comentata pe aici. Nu bag mana in foc, dar e posibil s-o fi vizitat-o si eu prin 2010 daca nu ma insel.

Cateva din fotografiile postate aici le-am mai vazut sigur si prin alt topic, dar probabil cu alt nume si cu alt numar de telefon. Din pacate n-am nervul si timpul necesar sa ling toate topicurile ca sa gasesc dovada, dar poate alti colegi isi amintesc si ei ca doamna nu e tocmai noua pe aici pe forum.

Bafta si ciocane tari!

Link spre comentariu

IKA-0753364626

 

Nu mai fusesem demultisor la o matura, deoarece, trecut fiind si eu de prima tinerete, m-am infruptat indeosebi din segmentul sub 25 de primaveri. Insa, din cand in cand mai servesc si cate o MILF, asa, pentru diversitate. Ce ma atrage aceste doamne este faptul ca mai toate au cate o poveste de viata interesanta, spre deosebire de junele lor colege de breasla.

IKA(de la Rodica) nu face nici ea exceptie. Avand in vedere ca vorbeste aproape non-stop am avut ocazia sa aflu foarte multe lucruri interesante despre ea. Afirma ca are 38 de ani si presteaza de cateva luni, impinsa fiind de nevoia de a-si ajuta fiica, care fiica a devenit si ea mamica de curand. Este o olteanca tipica, are un fel repezit de a vorbi si, in general, e cam repezita. Cand o contactezi telefonic e destul de acra, ajutata fiind si de un timbru respingator al vocii. Dincolo de asta, IKA e o persoana interesanta, cu care ai ce discuta. Totodata e o aparitie icitanta, are trasaturi frumoase, se mentine intr-o forma fizica excelenta...pozele sunt toate ale ei, nu foloseste poze fase. Zice ca prefera barbatii maturi.

 

Locatia bunicutei e pe langa MALL VITAN, intr-un apartament spatios, la ultimul etaj. Din punctul de vedere al igienei lucrurile stau bine, atat in ceea ce priveste locuinta, cat si in privinta persoanei.

 

 

 

Ca si prestatie erotica, batranica noastra sta destul de bine. Chiar daca a trecut de curand la profesionism, se cunoaste ca tavaleala a constituit si anterior un hobby important in viata ei. Serviciile puse la bataie de aceasta sunt FK, OWO cu inghitire !!! , 69, normal si anal. Am inteles ca analul l-ar face si neprotejat, insa eu am folosit cauciucul. Pretul e de 200 RON pt. ora de placere. Totul condimentat din plin cu povestiri din tumultoasa viata a gazdei.

 

 

 

Si acum notele mele:

 

 

 

-locatia 9...spatioasa, curata

 

 

 

-aspect fizic 9...arata bine pt. varsta ei

 

 

 

-GFE 9

 

 

 

-Oral 10

 

 

 

-normal 8

 

 

 

-anal 9

 

 

 

CONCLUZIE: merita vizitata o data pt. amatorii genului

 

 

 

 

SANATATE SI VIRTUTE !

 

 

  • Like 5
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut confratilor cu slabiciuni lumesti,

 

La prima postre pe acest site oarecum nou in sistem sper daca gresesc sau omit oarece detalii sa -mi fie iertate, tin in primul rind sa multumesc membrilor acestui forum foarte bine gindit si administrat . Ca o paranteza de asemenea precizez ca nu pot garanta ca recenziile vor fi numeroase , deoarece nici vizitele la dame nu vor fi dese , ca de am o virasta si degeaba este vointa daca nu mai este si puterinta ..........

Deci sa incep cu o relatare la cald cum se spune deobicei cind faptele sunt proaspete...

Frunzarind renumita biblie (AT) si de citva timp si acest minunat site am intocmit o mica lista cu damezele care am avut '' impresia'' ca meritau atentie si incercate pentru satisfacerea placerilor lumesti . Mica lista cuprindea in primul rind pe dna. Evelina / Corina / Cori / cu tel. 0756 466 606 cu care in prealabil discutasem ieri la tel. stabilisem o programare pentru ziua de azi in jurul orei 15.00 , aflasem serviciile si pretul sedintei si a ramas sa confim azi programarea cu cel putin 1 ora inainte . Am incercat sa confirm programarea dar nu a mai binevoit sa raspunda la tel . Desi ieri a raspuns de la primul apel telefonic a fost foarte amabila si discutia s-a terminat foarte cordial , pot spune ca a fost incintata ca va avea o sedinta cu o ''pers. matura si serioasa nu cu un pusti ''(inchei citatul dnei. ) din spusele ei am inteles ca tine sedinte doar cu pers. peste 30 ani. Concluzia '' pomul laudat ...

Dupa acest incident urmatoarea pe lista a fost dna. Ika 37 ani ,telefoane (0753364626 – 0749664329) cu locatie la Mall Vitan, stradal, blocul dintre Mall si Maicom, scara de langa supermarket , etaj superior. Apartament de 2 cam. super ok aranjat cu mobila noua foarte curat si ingrijit , baia curata , cu gel de dus ,papuci , prosop uscat dar nu prea alb ( aproape gri), pe pat lenjerie curata si un prosop mare acesta mult mai alb , si in apartament muzica de ambient si luminari parfumate acest lucru merita un punct plus.

Mentionez ca era singura in locatie si te primeste in tinute foate sexi ,de apreciat .

Meniul de servicii este complet se poate si la o finalizare si la ora accepta deci cam tot ce se poate in domeniu ( ciudat cica la cerinta clientului se poate si anal neprotejat ! ? ...binenteles supra taxat) .

La prima intilnire spune ca nu face sex total si FK , (lucru aplicat si in cazul meu) , ci doar oral dupa preferinta si normal pro. cu multa participare .Dar ce face, face super bine adica deep la greu foarte adinc si cu atentie la zonele adiacente ,( mai putin anilingus) si normal in ce pozitii doresti ,necesita putina lubrefiere artificiala , te roaga sa o futi cu devotament , asa simte si ea placere, geme frumos cred ca natural daca prestezi dupa cerinte , in timpul sedintei vorbeste porno dar nu vulgar , este foarte atenta cu clientul si face tot posibilul sa fi multumit.

O ambitioneaza foarte mult daca nu termini repede si chiar ii place sa se chinuie cu ciocanelul ,il scuipa ,il suge , si il ascunde pe tot in git .

Dna. cred ca are in jur de 40 de ani dar se mentine super bine pentru virsta ei , vorbeste intradevar repede , dar nu mult , parerea mea , adica nu deranjant .

Pozele sunt reale fara nici un dubiu (tatuajul de pe soldul sting exista si in realitate ) are trasaturi frumoase, se mentine intr-o forma fizica excelenta, nu are nici un pic de burta , abdomenul clar lucrat la sala , sinii sunt un pic lasati dar o salveza silicoanele de marimea 3 spre 4 sunt placuti la atingere cu mameleoane frumoase mari si erectile .

Pe durata sedintei nu a folosit telefonul , acesta fiind in bucatarie iar timpul la respectat , nu grabeste absolut deloc chiar daca mai avea o programare dupa mine.

Si notele mele pentru Ika

-locatia 9 curata si ordonata

-aspect fizic 9

-GFE 8(parerea mea / poate am fost eu prea incordat ...)

-Oral 10

-normal 8

-anal inca nu am incercat

CONCLUZIE: De recomandat ,merita vizitata ( eu sigur revin trebuie sa incerc analul cu care se lauda ) Pentru sedinta de 40 min. oral neprotejat de super calitate si normal protejat cu multa implicare decartat 100 ron . fara pareri de rau.

 

 

PS. Imposibil sa nu fii uitat ceva .... dar sunt dispus sa raspund la orice intrebari

 

Futi nu futi vremea puli trece !!!

  • Like 4
Link spre comentariu

Vizitator taki
Reputație: 0

Eu zic ca o escort ca face ANAL NE-PROTEJAT, si mai mult frati au confirmat traba asta, ar fi trebuit scosa la teape sau chiar banata de pe forum... va aduc a minte ca nu exsista metode de a proteja, decat cu condom, in anal sex... in sex anal neprotejat sau daca sa rupe preservativ, iti iei "aproape sigur" orice boala ca are in sange partner... in primul rand sida... suntem in 2012, informatile sunt in internet usor de gasit, presupun ca majoritate de "frati" aic au terminat universitate sau au o munca de responsabilitatea si ca i merge mintea... cum puteti sa va duceti la o escort ca ivi spune ca ea are "metode ea" si ivi arata detergente si solutii???? mie me se pare o nebuneala... probabil daca ea nu i pasa i de ce i deja infecta... sau daca nu era in lune sau anii de sex anal neprotejat cu o groaza de oameni fiecare luna acuma probabil este infecta...

 

o forum serios ar trebuii sa se refuza sa tine in pagine lui o escort ca i o pericol pentru sanatatea publica... :(

 

nu sunt roman asa ca scriu mai ciudat, dar sper ca am fost inteles...

Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...